בעיקרון יש לי 500GB.
אבל אני רואה בכונן אחד 250GB.
איפה כל ה250GB האחרים ? והאם אפשר להחזיר אותם ?
בעיקרון יש לי 500GB.
אבל אני רואה בכונן אחד 250GB.
איפה כל ה250GB האחרים ? והאם אפשר להחזיר אותם ?
|
|
כמובן, המחיצה השנייה פשוט לא הייתה בשימוש מלכתחילה.
הדרך הפשוטה ביותר לדעתי לייצר מחיצה היא בעזרת דיסק ההתקנה של WIN,
פשוט להכניס את הדיסק ובקטגורית המחיצות פשוט לייצר כונן חדש, מחיצה חדשה.
מחשב נייד פשוט מבוסס I3 לעבודה משרדית
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
כל אחד והשיטה שהוא אוהב.
תאמין לי אתה תופתע לגלות עד כמה מהר השיטה שלי עובדת עם כונן SSD.
כל השאר נמצא במצב חבוי בתוך הכונן עצמו, דרך התקנת הWIN אפשר
לשחרר את שטח האחסון שנמצע אצלך ברגע זה במצב חבוי.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
יש לך 210 גיגה לא מוקצה
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אין דרך אחרת ?
אין לי דיסק התקנת ווינדוס.
ולא חבל על כל הגיגה הזה ?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
- פתח את 'ניהול מחשב' על-ידי לחיצה על לחצן התחל
, לחיצה על לוח הבקרה, לחיצה על מערכת ותחזוקה, לחיצה על כלי ניהול ולאחר מכן לחיצה כפולה על ניהול מחשב.
אם אתה מתבקש לתת סיסמה או אישור של מנהל מערכת, הקלד את הסיסמה או ספק אישור.
- בחלונית הניווט,תחת אחסון, לחץ על ניהול דיסק.
- לחץ באמצעות לחצן העכבר הימני על אזור לא מוקצה בדיסק הקשיח ולאחר מכן לחץ על אמצעי אחסון פשוט חדש.
- בתוך אשף אמצעי האחסון הפשוט החדש, לחץ על הבא.
- הקלד את גודל אמצעי האחסון שברצונך ליצור במגה-בתים (MB) או אשר את הגודל המרבי המהווה ברירת מחדל ולאחר מכן לחץ על הבא.
- אשר את אות הכונן המהווה ברירת מחדל או בחר אות כונן אחרת כדי לזהות את המחיצה, ולאחר מכן לחץ על הבא.
- בתיבת הדו-שיח אתחול מחיצה, בצע אחת מהפעולות הבאות:
- אם אין ברצונך לאתחל את אמצעי האחסון כעת, לחץ על אל תאתחל אמצעי אחסון זה ולאחר מכן לחץ על הבא.
- כדי לאתחל את אמצעי האחסון עם הגדרות ברירת המחדל, לחץ על הבא.
- סקור את הבחירות שלך ולאחר מכן לחץ על סיום.
מ א ו ש ר
תתיחס רק לזה
- לחץ באמצעות לחצן העכבר הימני על אזור לא מוקצה בדיסק הקשיח ולאחר מכן לחץ על אמצעי אחסון פשוט חדש.
- בתוך אשף אמצעי האחסון הפשוט החדש, לחץ על הבא.
- הקלד את גודל אמצעי האחסון שברצונך ליצור במגה-בתים (MB) או אשר את הגודל המרבי המהווה ברירת מחדל ולאחר מכן לחץ על הבא.
- אשר את אות הכונן המהווה ברירת מחדל או בחר אות כונן אחרת כדי לזהות את המחיצה, ולאחר מכן לחץ על הבא.
- בתיבת הדו-שיח אתחול מחיצה, בצע אחת מהפעולות הבאות:
- אם אין ברצונך לאתחל את אמצעי האחסון כעת, לחץ על אל תאתחל אמצעי אחסון זה ולאחר מכן לחץ על הבא.
- כדי לאתחל את אמצעי האחסון עם הגדרות ברירת המחדל, לחץ על הבא.
- סקור את הבחירות שלך ולאחר מכן לחץ על סיום.
מ א ו ש ר
כן תמחק את המחיצה החדשה שיצרת (במידה ויצרת)
ימני על כונן C ואז הרחב
הצלחתי.
ורק עוד שאלה קטנה חח, יש סיבה שיש שטח לא מוקצה ?