צפוי :] איך זה ישפיע אל הקרב לדעתכם ?
הוא יעזור לאייץ כי הוא חבר שלו או שיעזור לקברן כדי שאייץ לא יעשה משהו שמייקלס לא עשה ?
צפוי :] איך זה ישפיע אל הקרב לדעתכם ?
הוא יעזור לאייץ כי הוא חבר שלו או שיעזור לקברן כדי שאייץ לא יעשה משהו שמייקלס לא עשה ?
CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
CR7 + REAL MADRID = GAY
|
|
לדעתי הוא יעזור לקברן כי כמו שאמרת הוא לא יירצה ש hhh ייעשה משהוא שהוא לא עשה
אייל,מפקח קטגוריית ספורט
שון באמת הוציא אותנו מבולבלים אחרי ראו כי ברובו הוא נראה עצבני מHHH וחלק שני רוצה שHHH ינצח...
בקיצור שון מוסיף עוד מתח לקרב אחרי שעשו אותו HIAC. לדעתי היה קרב מהאגדות !!
הרסלמניה לבינתיים לא נראת ממש מאכזבת-טייקר וHHH נראה קרב ענק! ,
סינה ודה רוק נשמע ענק ואני מקווה שהיו דברים מפתיעים ולא מאכזבים - כשהרוב תלוי בסינה.
פאנק וג'ריקו זה הME על אליפות הWWE הכי מוצלח שהיו יכולים לעשות ואני מצפה לקרב ענק
אליפות העולם-דניאל בריאן ושיימוס, עד כמה שלא נפלתי מהדמויות שלהם השנה וממה שעשו (במיוחד שיימוס שהוצאתי עליו הרבה זבל בגלל היותו פייס מסריח, לקקן וחרא כפייס) יש לי הרגשה ממש טובה בקשר לקרב כי מדובר ברסלינג נטו ואני שמח שרנדי לא נמצא שם. לדעתי היו צריכים לעשות את זה קרב סולמות. הקרב הכי טוב שראיתי של שיימוס היה מול מוריסון בקרב סולמות.
נערך לאחרונה על ידי goku81; 08-03-2012 בשעה 16:55.
[QUOTE=goku81;7360573]שון באמת הוציא אותנו מבולבלים אחרי ראו כי ברובו הוא נראה עצבני מHHH וחלק שני רוצה שHHH ינצח...
שון באמת השאיר את כולם מבולבלים אבל שראיינו אותו אחרי רואו הוא אמר שהוא יודע כבר מי יינצח וזה אחרי שהוא דיבר עם hhh והתעצבן אז עדיין אני חושב שהקברן ייקח
אייל,מפקח קטגוריית ספורט
משהו שממש מעניין אותי,אולי רק אותי,למה מייקלס מופיע עם החולצה של DX זה אמור לרמוז לנו משהו ?
CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
CR7 + REAL MADRID = GAY
יש לי הרגשה שהסטריק ייגמר סוף סוף