סיימתי, קיבלתי 1000 שקל .
תובנות :
1) זה לא "דיי גיים" - זה פשוט להכיר בנות במהלך היום. טכניקות ושטויות, זה חרא, תהיה כנה, אמיתי, תיגש אליה רק אם היית יוצא \ שוכב איתה.
2)בלי דעות נשיות. אתה נתפס כהזוי עם זה.
3) דיי גיים - זה רק ישיר או ישיר עקיף. ישיר זה = "היי, את הבחורה הכי יפה שפגשתי באוטובוס" (זה חייב להיות אמיתי)
ישיר עקיף = "סליחה, איך אני מגיע לרחוב בלפור?את יודעת..האמת לא אכפת לי מזה..אני רציתי להכיר אותך =) "
ישיר עקיף 2 = "סליחה, אפשר לשאול שאלה? מה השעה ? (מחייך) . סתם, האמת שאת ממש יפה, ואני רוצה להכיר אותך"
4) אם אתה כבר הולך איתי והולך על ישיר אל תבוא ב"סליחה..את כל כך יפה...אני פשוט חייב חייב להכיר אותך..."
זה לא ישיר, זה עדיין עקיף, אל תצטער בחיים על זה שאתה מתחיל איתה.
המילים לא משנות, מה שמשנה זאת הגישה
האידיאולוגיה שלך חייבת להיות "
אני בוחר אותך, ואני רוצה להכיר אותך"
5) איך להיפרד מפחד גישה?
תיגש ל10 בנות יפות כל יום בפתיח ישיר, תחמיא להן ותתחיל איתן. 30
ימים רצוף, 10 בנות כל יום, אתה לא באמת צריך 1000, אבל כמות תעזור לך מאוד.
6)
אל תישרף במקום אחד. תצא כל פעם למקום אחר. אם אתה יוצא כל יום ואתה בת"א תצא לעזריאלי, דיזינגוף והרחובות לידו, תחנה מרכזית (אחלה מקום אגב) ותגוון כמה שיותר.
7) מספר שלקחת לפני שבועיים ולא התקשרת אליו הוא מספר מת. על ההתחלה שלח לה סמס כדי שלא תשכח אותך ותמשיך לחשוב עליך.
כתבתי מדריך על איך מתקשרים אליה
הנה הוא
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...21#post7356721
8)חשוב מאוד לפעול. פאקינג השתפרתי. אני מסוגל להתחיל כמעט עם כל אחת, כמעט בכל מצב, גם כשהיא רצה לרכבת עם חבר מתאגרף (מצב קיצוני אבל התחלתי עם בנות עם אמא ובנות עם חבר)
שים לעצמך מטרות, אתה מזלזל בDEMONIC CONFIDENCE? סתם תתחיל עם 10 בנות כל יום.
אתה מזלזל במה שאני אומר?
תשאל מה השעה ברחוב, תציע לבנות לבוא אליך הביתה..לא אכפת לי, אבל תתחיל לפעול כפרה.
9) תתערב עם חברים על הרבה כסף שתוכל לגשת ל10 כוסיות ביום.
תבטיח בפורום שתעשה את זה, ככה לא תרצה לפשל.
10) אני מצרף לפה ציטוט מנצח של חבר טוב שלי, וליידיס מן אמיתי
StreetLight :
חשבת מתישהו שאתה מתעסק בטפל?
אל תנסה לחפש את המוטיבציה לעשות דברים,
תפסיק להגיד לעצמך משפטים כמו "אני אשנה את החיים שלי" או לשאול שאלות כמו "מאיפה המוטביציה?"
פשוט תעשה... תעשה דברים בלי מוטיבציה אבל תעשה משהו.
לאף אחד לא אכפת איך אתה מרגיש עם עצמך,
אנשים רואים את מה שאתה עושה, את הפעולות שלך.
אף אחד עוד לא השיג שום דבר על ידי זה שהוא היה מלא במוטיבציה, הוא השיג את זה על ידי זה שהוא פעל!
אז תעשה לעצמך טובה.. במקום להיות מלא מוטיבציה, צא החוצה, גם אם אתה הכי מבואס בעולם, או הכי חסר בטחון עצמי, או הכי עייף ו" אין לך כוח " - לך ותגיד שלום לאנשים,
או שאפילו תתחיל עם בנות בצורה הכי מעפנה שאפשר,
זה עדין יהיה עדיף מאשר לקרא עוד מאמר או לבוא כולך בבטחון עצמי פעם בחודשיים למועדון...
קיצר.. תפעל.
נ.ב בא לי להקיא מפיקאפ 
אני לוקח הפסקה של שבוע לפחות, עם הכל ילך טוב..אז אני לוקח הפסקה ארוכה
בינתיים יש לי 3 חברות שאחת כנראה תיפרד ממני, ואני מקווה שאני אפרד מה2 האחרות..כי קבעתי דייט עם מישהי סקסית אש שאני באמת רוצה לקשר רציני.גבוה , יפה , 8.5 .
אנחנו ניפגשים איתה ביום שישי ב12, יש לה שם של מישהי שמאוהבת בערפד, היא ממש סקסית ואני רוצה אותה.
היא שאלה אותי אם אני מתעסק בפיקאפ..ונאלצתי לשקר ולהגיד שלא.
אני כנה תמיד עם בנות, אבל הרגשתי שזה ידפוק אותי חזק אם אספר לה מה אני באמת עושה ולמה התחלתי איתה.
קיצור, דייט עם הערפדית הסקסית שלי ביום שישי, עד אז אני מתמקד בעבודה שלי ובכתיבת הספר.
נדבר