שלום
הורדתי שני מערכות הפעלה של ווינדוס 7
בראשון הייתה לי בעיה שהוא לא חוקי
ובשני שהיה צריך להיות חוקי לגמרי גם יש את הבעיה
איך אני פוטר את הדבר המעצבן הזה??
תודה לעוזרים![]()
שלום
הורדתי שני מערכות הפעלה של ווינדוס 7
בראשון הייתה לי בעיה שהוא לא חוקי
ובשני שהיה צריך להיות חוקי לגמרי גם יש את הבעיה
איך אני פוטר את הדבר המעצבן הזה??
תודה לעוזרים![]()
|
|
שים קראק
~~איו בעיה ללא פתרון~~
בקשר לכל בעיה במשחקים
אתם מוזמנים לפנות אליי בפרטי משעה 15:00 עד שעה 22:00
**אם לא ציטטתם אותי קרוב לוודא שלא אתייחס להודע\פנייה שלכם**
**מעצב חתימות בפרטי**
חיפשתי, לא מצאתי גם לא סיראל...
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
קשה לבדוק נעוצים אה /=
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=574332
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
ניסיתי לעשות את זה
לא הצלחתי
אפשר עזרה? אני משתגע מהווינדוס ככה
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
זה באמת עובד אם היית טורח לנסות לעוב אחרי השלבים היית מגלה זאת בעצמך..
ניסיתי את השיטה הזאת על למעלה מ50 מחשבים שונים ובאף אחד מהם עד היום אין שום בעיה..
תסיר קראקים קודמים לחלוטין ואז תתחיל עם המדריך שהבאתי
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אם היה לי את העידכון שכתבת עליו במדריך ואת האתר לאימות אולי זה היה מצליח
מ א ו ש ר
ממש אין קשר, דבר ראשון העדכון אומנם הוא הגורם העיקרי לבעיה הזאת אבל לא רק, גם כלי פריצה בשקל וחצי.
ומה הקשר האתר לאימות?!
בכל מקרה תעשה מה שאתה רוצה אני מוכן לחתום על המדריך שלי בתור הפתרון היחיד ברגע שפועלים באופן מלא אחרי ההוראות, אין שום סיכוי בעולם שהוא לא מצליח.
כמובן ברגע שתתחיל להתעלם ממה שלא מתאים לך בטח שלא תצליח.
מצויין במדריך במפורש שיש להסיר כל קראק קודם שהותקן במערכת כדי להבטיח את הצלחת המדריך
(קראקים אומר גם לודרים אחרים)
נערך לאחרונה על ידי Ori; 09-03-2012 בשעה 17:38.