לדעתי סנטינו הוא להצחיק את הקהל...זה לא שהוא מתאבק רציני והכול...כאילו..הגרב הירוקה הזאת?! והוא גם הרבה פעמים כאילו במרכז...
מה דעתכם על סנטינו?
לדעתי סנטינו הוא להצחיק את הקהל...זה לא שהוא מתאבק רציני והכול...כאילו..הגרב הירוקה הזאת?! והוא גם הרבה פעמים כאילו במרכז...
מה דעתכם על סנטינו?
אייל,מפקח קטגוריית ספורט
|
|
ובנתיים הוא מתקדם בצורה מטורפת מאשר הרבה מתאבקים כמו המיז, קופי וr טרוט וכ״ו. זה התחיל שהוא זכה בבאטל ראמבל המשיך כשהוא התמודד אחרון מול בריאן בצ׳אמבר ובנתיים הוא אלוף ארצות הברית אחרי שניצח בraw האחרון את סוואגר.
ספוילר:
מגיע לו להיות אלוף הרבה מימכם בכלל לא מבינים בWWE זה מטורף אז ככה WWE היא לא חברה שמחפשת כישרון של האבקות ממש לו עם זה היה נכון אז בחיים לא הייתם רואים ציפלון כמו פאנק או דניאל בריין אלופים כי הם מבדרים ..... מה שאני מנשה להסביר יכול להיות שהזכירו את השם המיז נכון הוא מבדר אבל הגימיק שלו דיי מעוס "אני המיז ואני מדהים" אבל לפני שנה ממש אהבתי אותו וסנטיניו באמת טוב בצורה בידורית ולפי דעתי מגיע לו תואר ושוב אני יגיד את הWWE רוצים יותר שחקנים טובים מאוד ויכול האבקות בינונית מאשר מתאבקים טובים מאוד ובכלל לא שחקנים לא יודעים לדבר במיקרופון ...
אני לא מבין מאיפה בא הבוש הלא קשור הזה .. אולי יהיה לו היל טורן עוד מעט ?
כי הוא פשוט ליצן של הWWE הוא המצחיק וכול והערך של החגורה ארה"ב פשוט ירדה ברגע שהיא הגיע לג'ק סוואר אבל עד כדי כך לסנטינו ..?
חבל אמן שישנו אותו הוא יכול להיות חלק גדול מהתעשייה הזאת.
CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
CR7 + REAL MADRID = GAY
מפגרים פעם סנטינו היה ענק בזכות שהוא היה אלוף הבין יבשתי... היום אם מישהו יתחיל לצפות בהאבקות תשאלו אותו מי זה סנטינו מראלה הוא יגיד לכם: "מי?" חברים סנטינו יכול להיות אלוף ה-WWE אם החברה תאפשר לו............................................
הפינום חזר... והוא בליגת AWL
ניצחונות/הפסדים/תיקו
הופעות: 3 ניצחונות: 0 תיקו: 1 הפסד: 1