קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] זה יפריע לכם אם השרת הוא על V62 (אני יודע שזה לא קשור, אבל זה לא ספאם!)
    על ידי CruzerBlade בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 08-06-2011, 17:29
  2. אני יודע שזה לא קשור אבל בבקשה כנסו
    על ידי -David- בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 10-11-2006, 13:09
  3. אני יודע שזה לא קשור לפה אבל אני חייב
    על ידי TaMiR בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 02-07-2006, 07:52
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 05-03-2006, 20:42
  5. אני יודע שזה לא קשור אבל זה חשוב לי :)
    על ידי FuckTheSystem בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23-12-2005, 11:52
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 10 << ראשון 12345 ... אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 148

OT: אני יודע שזה לא קשור, אבל לא יכולתי להתעלם, דיון צבא. - עמוד 3

מורחקים
    שם פרטי
    Tyler Durden
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    The common man is a fool

ציטוט נכתב במקור על ידי Persee צפיה בהודעה
    עדיין לא הבנתי איך להתנדב איפשהו מוריד מהכבוד שלך. אני יכול לתת לך עוד כל מני מקומות אפשריים לשירות לאומי ואתה תגיד לי את אותם דברים כל פעם, אין טעם בזה. אם אני אגיד לך לשחק עם ילדים שחולים בכל מני מחלות תגיד לי שאתה שונא ילדים, אם אני אגיד לך מכבי אש תגיד לי שאתה אסמתי... ממש אנטי הממסד הזה הא?
    מה לעשות זה האופי שלי. או שמתמודדים או שמתאבדים. כמו שלדוסים יש נטיה להיות מסריחים יותר מכוס של בדואית ולירוק על ילדות בנות 8 כי זה האופי שלהם זה האופי שלי ואי אפשר לשנות אותו.

במה הם יותר טובים ממני? בזה שהם יהודים טהורים?
    נערך לאחרונה על ידי Mescaline; 09-03-2012 בשעה 18:58.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Mescaline צפיה בהודעה
    מה לעשות זה האופי שלי. או שמתמודדים או שמתאבדים. כמו שלדוסים יש נטיה להיות מסריחים יותר מכוס של בדואית ולירוק על ילדות בנות 8 כי זה האופי שלהם זה האופי שלי ואי אפשר לשנות אותו.
    חחחח... לא ביקשו שתשנה את האופי, רק שתקשיב לדעה שונה ותתן הזדמנות למשהו אחר.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    59
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין לא יכול, יש לא רוצה!

במה הם יותר טובים ממני? בזה שהם יהודים טהורים?
    לפחות שתהיה מיליארדר עוד 50 שנה תתרום קצת כסף לאיזה עמותה כלשהי

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Persee צפיה בהודעה
    יש סיבה לכך שצה"ל הוא צבא העם ולא צבא מקצועי, פעם רצו להפוך אותו לצבא מקצועי וזה לא יצא לפועל. אני באופן אישי חושב שצבא העם זה הדבר הכי טוב בשבילנו במדינת ישראל, עם אוכלוסייה מגוונת של עדות ותרבויות שונות. לדעתי ולדעת עוד אנשים שיצא לי לשמוע מדברים בנושא(כאלה ששירתו בצבא עד גיל מאוחר, וגם חבר'ה סדירים), צה"ל הוא בית החינוך הטוב בישראל. מערכת החינוך פה דפוקה והדבר היחיד טוב שיוצא ממנה זה לדעת לכתוב ולקרוא, הצבא הופך אותנו לאנשים. אפשר לראות את נערי רפול וכל מני כאלה.

איזה בעיות יפתרו שיהיה פה צבא מקצועי?
    ובכל מדינה שבה הגיוס חובה התנאים של צה"ל הם בסדר גמור, יש מדינות שבמשך שנתיים לא רואים את הבית בכלל. כנ"ל גם לגבי המשכורות. לא שאני חושב שזאת משכורת בסדר, אני חושב שצריך להעלות אותן, אבל ביחס למקומות אחרים?...

ד"א המענק לחיילים משוחררים עלה לאחרונה.
    חחחח "בית חינוך הטוב בישראל"? חחח רציני?
    אולי אני הוזה אבל חצי מהחיילים אחרי צבא עפים מהארץ להריץ שורות בהדו, וואלה אחלה מערכת חינוך הצבא באמת.

תנצלו את השירות הצבאי שלכם בשביל עצמכם, אני לא אגיד לכם לא להתגייס בכלל כמו כל מיני אנשים פה,
    כי אני חושב שאפשר להשיג הרבה מהצבא ולא אני לא מדבר על הדברים שאתם חושבים כמו "כושר מנהיגות" ושאר החארטות, תחשבו מחוץ לקופסא.
    אם אתם רואים שלא יוצא לכם כלום מהשירות שלכם, אתם לא נהנים ויורקים עליכם- פשוט תעופו משם, תחסכו הרבה עוגמות נפש לעצמכם ולסביבה שלכם.
    נערך לאחרונה על ידי -Pumba-; 09-03-2012 בשעה 19:16.

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

מורחקים
    שם פרטי
    Tyler Durden
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    The common man is a fool

עוד 50 שנה אני אהיה באדמה. אולי אפילו הרבה לפני.

ובאמת אפשר להשיג הרבה מהצבא. אבל להיות ג'ובניק בקריה ולהגיש קפה למפקדת כונפה בת 19 זה לא משהו שיעזור לכם בחיים..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    59
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין לא יכול, יש לא רוצה!

עוד 50 שנה אני אהיה באדמה. אולי אפילו הרבה לפני.

ובאמת אפשר להשיג הרבה מהצבא. אבל להיות ג'ובניק בקריה ולהגיש קפה למפקדת כונפה בת 19 זה לא משהו שיעזור לכם בחיים..
    למה תהייה באדמה אתה מתכוון להתאבד בעתיד? אתה בקושי תהיה בן 70
    ומה אפשר להשיג מהצבא למשל?

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי -Pumba- צפיה בהודעה
    חחחח "בית חינוך הטוב בישראל"? חחח רציני?
    אולי אני הוזה אבל חצי מהחיילים אחרי צבא עפים מהארץ להריץ שורות בהדו, וואלה אחלה מערכת חינוך הצבא באמת.

תנצלו את השירות הצבאי שלכם בשביל עצמכם, אני לא אגיד לכם לא להתגייס בכלל כמו כל מיני אנשים פה,
    כי אני חושב שאפשר להשיג הרבה מהצבא ולא אני לא מדבר על הדברים שאתם חושבים כמו "כושר מנהיגות" ושאר החארטות, תחשבו מחוץ לקופסא.
    אם אתם רואים שלא יוצא לכם כלום מהשירות שלכם, אתם לא נהנים ויורקים עליכם- פשוט תעופו משם, תחסכו הרבה עוגמות נפש לעצמכם ולסביבה שלכם.
    יש בית חינוך יותר טוב? החברה הישראלית היא חברה חולה בהרבה מובנים,והצבא מצליח בהרבה דרכים לתקן אנשים שמבחינת התנהגות מזעזעים. הוא בונה אנשים. זו הכוונה למה שהצבא נותן.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

דבר ראשון אם דמיינת אותי בתור צפוני עשיר שמעולם לא ראה חיים ראה תדעה שלך כמבוטלת. הייתה לי תקופה שנאלצתי לגור בדרום הארץ בגלל סיבות שלא אציין פה וזה היה בדיוק בתקופה של המלחמה וההפגזות קסאמים שם וכמעט נהרגתי ע''י 2 קסאמים שעפו לכיוון איפה שהייתי ונחתו באיזור (לא הייתי במתחם מוגן כך שהמקום שעליו הייתי כולו רעד וחשבתי שאני עומד למות וחיבקתי תבחורה שהייתי איתה חיבוק של "רגע לפני המוות"). שתרגישו הרגשה דומה לזאת דברו איתי, עד אז לכו לעשות גרפיטי של "כהנא צדק" בתחנה המרכזית ולקבל מכות משוטרים.

ככה שבלי לתפוס עליכם תחת, אני מבין בנושא קצת יותר מילדים שעושים סארג'ים בעזריאלי בשעות הפנאי. וקצת יותר מג'ובניק עם כרס טרופית שאוכל בורקסים בקריה. חצי מהשירות שלכם אתם מריצים דאווינים בעזריאלי עם הכובעים אז על מה כל ההצגה הזאת?

ובלי קשר לזה, זאת לא המדינה שלי, לא נולדתי פה, אני לא שייך לפה ואני אפילו לא אזרח ישראלי וגם לא יהודי ואני עם רגל אחת בחוץ כבר רק נשאר לי לטפל בכמה דברים שהבטחתי לאנשים פה ואני בורח מכאן לאן שאני שייך.

אשמתי שהצבא שלכם לא רצה לגייס אותי? מה אני אמור לעשות להתחנן שהכאפות האלה יגייסו אותי? אני מעדיף למות מכדור בראש עם חיוך על הפנים ולא להתחנן לאף אחד בחיים. זה הערכים שגדלתי עליהם כמו שאתם גדלתם על פטריוטיות אני גדלתי על ערך שאסור לי להתחנן ולרדוף אחרי אף אחד. ובטח שלא למדינה הזאת ששופטת אותי בגלל האופי שלי ובגלל הדברים שעשיתי בעבר והדברים שאעשה.
    יש לי פול חברים בשירות צבאי וחלקם ביחידות קרביות מובחרות ואף אחד מהם לא "גרם לי לסיים על הרצפה" מהסיבה הפשוטה שאני לא מוגדר כמשתמט ולא כשמאלני ובלי קשר מי שיצא לו להכיר אותי יודע שלא כדאי לעשות שטויות שזה מגיע לבטחון האישי שלי. ואני שונא שמאלנים שמחבקים סודנים וערבים בשעות הפנאי בדיוק כמו כל בנאדם שפוי.

עד שאתם לא מכירים בנאדם ולא מכירים תסיפור שלו אין לכם זכות דיבור עליו. אלא אם כן הוא באמת שמאלני אוהב ערבים...לכאלה צריך לשים דקירה בתחת שלא יוכלו לשבת יותר בארומה בצפון ת''א.
    בעקרון, אני מסכים איתך, אבל יש לי כמה דברים לחדד.
    -הרגשתי משהו דומה לזה כבר נשמה, אני חושב שגם יותר ממך (מבלי להתנשאות, כי אני לא מאמין שאפשר מבחינה מוסרית להתנשאות בדברים כאלה). דוגמא פשוטה, הייתי במערב פעיל. אני לא רוצה לפרט יותר.
    - חצי מהשירות שלי אני לא מעביר בעזריאלי כמו קוקסניל כמו כל המשתמטים למיניהם. אני יוצא בסופ"שים.
    - בקשר לזה שאתה לא מפה, סבבה. אין לי טענות אלייך.
    - אני מעריך אנשים כמוך, ואלייך ספציפית לא דברתי. (או שכן, ואני לא זוכר על מי התפרצתי מקודם בפורום..)

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

לא עשיתי צבא בסוף, בגלל סיבות מגוונות שלא היו תלויות רק בי .
    אני לא נגד צבא , אבל אני בהחלט לא חושב שצבא זה הערך הנעלה בחיים האלו כמו שחלקכם מציגים את זה.
    כמעט כל מי שחושב כך כמובן עוד לא היה בצבא.
    בלי קשר, אני עושה יותר "מעשים טובים" מ90% מהקרביים בארץ.

לאט לאט, כשתגיעו לצבא ולגיל 20, 21 , תבינו שצבא זה לא כזה להיט כמו שחשבת כששמעתם את השיר "כאב של לוחמים" .
    שיר מעולה אגב -
    הרעל מהבצפר, ההסטה בחדשות, שיעורי ההסטוריה וכו' יעלמו לאט לאט, תראו שלא הכל שחור ולבן.
    תדברו קצת עם חבר'ה משרתים, גם ג'ובניקים, גם קרביים, גם תומכי לחימה. פשוט תדברו איתם.

רובכם לא יבין את זה עכשיו , אבל תבינו את זה עם הזמן. (חלקכם לא יבין אף פעם כמובן)
    לפני שנתיים שלוש באמת שנאתי "משתמטים" באופן דומה בו אתם שונאים אותם. הכל משתנה.

בגלל הטמטום של הצבא, לחבר שלי לא טיפלו בפריצת דיסק בצורה הולמת
    הוא לא מפסיק להרגיש את הכאב אף פעם.
    היה שווה להיות בקרבי בשביל זה ולהגן על המדינה, בשביל מה?
    רק סיפור אחד מתוך הרבה.

צבא מקצועי זאת לא אופציה גרועה כל כך, לא עושים את זה (כמו שאני מבין) מסיבות אידיאולוגיות ולא משהו פרקטי.

בוודאות לא צבא זה הדבר הכי חשוב בחיים .ולא דרך צבא תתרמו לחברה ותהפכו את העולם לטוב יותר. ממש לא.
    If you continue to do what you’ve always done,
    you’ll continue to get what you’ve always got
    and that means - no girls

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    תראו, יש בפורום הזה אנשים שעד היום מאד הערכתי, אבל ברגע שהבנתי שהם לא מתכוונים לשרת בצבא, או לא משרתים היום..זה מאד עצבן אותי.
    בן אדם שלא יודע לתת מעצמו 3 שנים פשוטות וקצרות מעצמו למדינה שלנו, לא יודע לתת מעצמו כלום לאף אחד.
    יש לנו מדינה מאז '48. איך נראה לכם שאנחנו היום יכולים לשבת על המחשב המזדייין הזה,לכתוב מאמרים, לנהל דיונים, ולדון בעיניי הפיקאפ?
    איך נראה לכם שאדון סניה הדגול היום יכול ללכת ברוגע באמצע עזריאלי ולחייך כשהוא רואה עוד בחורים מתחילים עם בנות? איך?!
    מה נראה לכם? שהמדינה שלנו היום עומדת על הרגליים רק בגלל ביבי? רק בגלל הממשלה שלנו? איך?!!!!
    אני יגיד לכם, בגלל שיש לנו היום את הצבא בין החזקים בעולם.
    מה ביקשו ממכם? להתגייס 3 שנים לצבא? מה זה כבר 3 שנים?! זה כלום!
    לא רוצים לשרת בתור לוחמים? סבבה, אם יש לכם סיבות כאלה ואחרות שמותר לכם לא לשרת בתור לוחמים, אל תשרתו, אבל תתרמו משהו אחר.
    http://news.walla.co.il/?w=%2F13%2F2515125 - הינה לכם!!!!!!!!!!!!!! היום!!!!!!!!!!!!!!!! בזמן שאתם יושבים בבית, מחיוכים, מאושרים ומבסוטים בחג פורים, חייל נדקר בצוואר אבל הספיק לפלוט כדור ולהרוג את המחבל, כדי שאתם תוכלו להמשיך לחייך בחג פורים.
    אז מי אתם שלא תרצו לשרת בצבא? מי?!!! לא שואלים אותכם! תשרתו בצבא בתפקיד שמתאים לכם, ותעשו את מה שאתה יכולים לעשות כדי שהמדינה שלנו תוכל להמשיך להחזיק אותנו פה, חיים ושלמים, נהנים ומתחילים עם כוסיות, נוהגים בדרכים, יוצאים לבלות, שותים וודקה, מעשנים נרגילה, הולכים מכות עם חברים והולכים ללמוד בבצפר. איך אתם יכולים לעשות את זה? בגלל שיש לנו צבא.

אני יודע שזה לא מתאים לפורום הזה, אבל אני לא מוכן לסבול משתמטים בפורום הזה ובמדינה שלנו. אם משהו לא רוצה לשרת, אני לא מחייב אותו, אבל שיעזוב את המדינה שלנו.
    המדינה מצידי יכולה להתפוצץ, וברגע שאני יכול אני טס מפה.
    אה ואל תוציא את העצבים והמרירות שלך עלינו מר יפה נפש.

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ציטוט נכתב במקור על ידי TheLizardKing צפיה בהודעה
    אני חושב שכולם בסדר פה חוץ ממך - מתגייסים מסיבות שונות, או לא מתגייסים אבל לא מסיבות של השתמטות אלא של בעיות כאלה ואחרות. אבל אתה? איך אפשר לקרוא לך?
    עוכר ישראל? נאצי? שמאלני? מה? איך אפשר להגדיר אותך?
    מה אתה?
    נערך לאחרונה על ידי .Mojo; 09-03-2012 בשעה 21:02.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

ציטוט נכתב במקור על ידי SeDuctor צפיה בהודעה

מה אתה?
    אלוהים

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Cats Lover צפיה בהודעה
    לא עשיתי צבא בסוף, בגלל סיבות מגוונות שלא היו תלויות רק בי .
    אני לא נגד צבא , אבל אני בהחלט לא חושב שצבא זה הערך הנעלה בחיים האלו כמו שחלקכם מציגים את זה.
    כמעט כל מי שחושב כך כמובן עוד לא היה בצבא.
    בלי קשר, אני עושה יותר "מעשים טובים" מ90% מהקרביים בארץ.

לאט לאט, כשתגיעו לצבא ולגיל 20, 21 , תבינו שצבא זה לא כזה להיט כמו שחשבת כששמעתם את השיר "כאב של לוחמים" .
    שיר מעולה אגב -
    הרעל מהבצפר, ההסטה בחדשות, שיעורי ההסטוריה וכו' יעלמו לאט לאט, תראו שלא הכל שחור ולבן.
    תדברו קצת עם חבר'ה משרתים, גם ג'ובניקים, גם קרביים, גם תומכי לחימה. פשוט תדברו איתם.

רובכם לא יבין את זה עכשיו , אבל תבינו את זה עם הזמן. (חלקכם לא יבין אף פעם כמובן)
    לפני שנתיים שלוש באמת שנאתי "משתמטים" באופן דומה בו אתם שונאים אותם. הכל משתנה.

בגלל הטמטום של הצבא, לחבר שלי לא טיפלו בפריצת דיסק בצורה הולמת
    הוא לא מפסיק להרגיש את הכאב אף פעם.
    היה שווה להיות בקרבי בשביל זה ולהגן על המדינה, בשביל מה?
    רק סיפור אחד מתוך הרבה.

צבא מקצועי זאת לא אופציה גרועה כל כך, לא עושים את זה (כמו שאני מבין) מסיבות אידיאולוגיות ולא משהו פרקטי.

בוודאות לא צבא זה הדבר הכי חשוב בחיים .ולא דרך צבא תתרמו לחברה ותהפכו את העולם לטוב יותר. ממש לא.
    לא אמרתי לרגע שאני מעריך את צה"ל. אמרתי שהצבא שלנו בין החזקים בעולם. אין בצה"ל הגיון, המשכורת לחיילי סדיר היא מאד מצחיקה, האוכל בצבא (חוץ ממוצבים) הוא חרא, ויש לך המון קצינים ונגדים שהם המפקדים שלך שהם ממש אבל ממש סתומים.
    כל זה לא מעניין אותי. אני יודע שאני צריך לתת 3 שנים מעצמי לצבא הזה כדי להגן על המדינה. לא על האזרחים, לא על הדתיים ולא על האימהות. על המדינה שלנו. זאת המדינה שלך, שלי ושל כל מי שהוא יהודי ישראלי. אם אתה רוצה לחיות פה, ויש לך אפשרות לשרת, אתה צריך, וחובה עלייך לשרת את הצבא. בין אם אתה רוצה או לא רוצה..לא שואלים אותך.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי TheLizardKing צפיה בהודעה
    טוס טוס מפה, עוף לי מהעיניים ימזדיין!
    ואמא שלך לא מעניינת אותי אם אני יכול להוציא תעצבים שלי עלייך. טוב בעצם אמא שלך כן מעניינת אותי..כפרה עלייה. אז בן זונה אני לא יקרא לך..כי אני צריך אותה.
    אבל כן, אתה מוזמן לעוף קיבינימט מהמדינה הזאת ובדרך אם תוכל..לעצור באיזה צוק ולקפוץ ממנו, אתה תעשה טובה מדהימה למדינה שלנו.
    אז שיהיה לך חיים הכי גרועים שאפשר לאחל לבן אדם ו...אמן יפול עלייך מחר קאסם. תשבור רגל .

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לא אמרתי לרגע שאני מעריך את צה"ל. אמרתי שהצבא שלנו בין החזקים בעולם. אין בצה"ל הגיון, המשכורת לחיילי סדיר היא מאד מצחיקה, האוכל בצבא (חוץ ממוצבים) הוא חרא, ויש לך המון קצינים ונגדים שהם המפקדים שלך שהם ממש אבל ממש סתומים.
    כל זה לא מעניין אותי. אני יודע שאני צריך לתת 3 שנים מעצמי לצבא הזה כדי להגן על המדינה. לא על האזרחים, לא על הדתיים ולא על האימהות. על המדינה שלנו. זאת המדינה שלך, שלי ושל כל מי שהוא יהודי ישראלי. אם אתה רוצה לחיות פה, ויש לך אפשרות לשרת, אתה צריך, וחובה עלייך לשרת את הצבא. בין אם אתה רוצה או לא רוצה..לא שואלים אותך.
    אני לא מסכים עם זה והתמונה המלאה לא ככ חד משמעית כמו שאולי נראה לך.
    אבל הויכוח הזה מיותר והוא לא יוכל להיגמר לעולם, אז, אין טעם
    If you continue to do what you’ve always done,
    you’ll continue to get what you’ve always got
    and that means - no girls

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,151 | הודעות: 8,201,744 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect