נערך לאחרונה על ידי Mescaline; 09-03-2012 בשעה 18:58.
|
|
חחחח "בית חינוך הטוב בישראל"? חחח רציני?
אולי אני הוזה אבל חצי מהחיילים אחרי צבא עפים מהארץ להריץ שורות בהדו, וואלה אחלה מערכת חינוך הצבא באמת.
תנצלו את השירות הצבאי שלכם בשביל עצמכם, אני לא אגיד לכם לא להתגייס בכלל כמו כל מיני אנשים פה,
כי אני חושב שאפשר להשיג הרבה מהצבא ולא אני לא מדבר על הדברים שאתם חושבים כמו "כושר מנהיגות" ושאר החארטות, תחשבו מחוץ לקופסא.
אם אתם רואים שלא יוצא לכם כלום מהשירות שלכם, אתם לא נהנים ויורקים עליכם- פשוט תעופו משם, תחסכו הרבה עוגמות נפש לעצמכם ולסביבה שלכם.
נערך לאחרונה על ידי -Pumba-; 09-03-2012 בשעה 19:16.
'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'
עוד 50 שנה אני אהיה באדמה. אולי אפילו הרבה לפני.
ובאמת אפשר להשיג הרבה מהצבא. אבל להיות ג'ובניק בקריה ולהגיש קפה למפקדת כונפה בת 19 זה לא משהו שיעזור לכם בחיים..
בעקרון, אני מסכים איתך, אבל יש לי כמה דברים לחדד.
-הרגשתי משהו דומה לזה כבר נשמה, אני חושב שגם יותר ממך (מבלי להתנשאות, כי אני לא מאמין שאפשר מבחינה מוסרית להתנשאות בדברים כאלה). דוגמא פשוטה, הייתי במערב פעיל. אני לא רוצה לפרט יותר.
- חצי מהשירות שלי אני לא מעביר בעזריאלי כמו קוקסניל כמו כל המשתמטים למיניהם. אני יוצא בסופ"שים.
- בקשר לזה שאתה לא מפה, סבבה. אין לי טענות אלייך.
- אני מעריך אנשים כמוך, ואלייך ספציפית לא דברתי. (או שכן, ואני לא זוכר על מי התפרצתי מקודם בפורום..)
לא עשיתי צבא בסוף, בגלל סיבות מגוונות שלא היו תלויות רק בי .
אני לא נגד צבא , אבל אני בהחלט לא חושב שצבא זה הערך הנעלה בחיים האלו כמו שחלקכם מציגים את זה.
כמעט כל מי שחושב כך כמובן עוד לא היה בצבא.
בלי קשר, אני עושה יותר "מעשים טובים" מ90% מהקרביים בארץ.
לאט לאט, כשתגיעו לצבא ולגיל 20, 21 , תבינו שצבא זה לא כזה להיט כמו שחשבת כששמעתם את השיר "כאב של לוחמים" .
שיר מעולה אגב -
הרעל מהבצפר, ההסטה בחדשות, שיעורי ההסטוריה וכו' יעלמו לאט לאט, תראו שלא הכל שחור ולבן.
תדברו קצת עם חבר'ה משרתים, גם ג'ובניקים, גם קרביים, גם תומכי לחימה. פשוט תדברו איתם.
רובכם לא יבין את זה עכשיו , אבל תבינו את זה עם הזמן. (חלקכם לא יבין אף פעם כמובן)
לפני שנתיים שלוש באמת שנאתי "משתמטים" באופן דומה בו אתם שונאים אותם. הכל משתנה.
בגלל הטמטום של הצבא, לחבר שלי לא טיפלו בפריצת דיסק בצורה הולמת
הוא לא מפסיק להרגיש את הכאב אף פעם.
היה שווה להיות בקרבי בשביל זה ולהגן על המדינה, בשביל מה?
רק סיפור אחד מתוך הרבה.
צבא מקצועי זאת לא אופציה גרועה כל כך, לא עושים את זה (כמו שאני מבין) מסיבות אידיאולוגיות ולא משהו פרקטי.
בוודאות לא צבא זה הדבר הכי חשוב בחיים .ולא דרך צבא תתרמו לחברה ותהפכו את העולם לטוב יותר. ממש לא.
If you continue to do what you’ve always done,
you’ll continue to get what you’ve always got
and that means - no girls
נערך לאחרונה על ידי .Mojo; 09-03-2012 בשעה 21:02.
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
לא אמרתי לרגע שאני מעריך את צה"ל. אמרתי שהצבא שלנו בין החזקים בעולם. אין בצה"ל הגיון, המשכורת לחיילי סדיר היא מאד מצחיקה, האוכל בצבא (חוץ ממוצבים) הוא חרא, ויש לך המון קצינים ונגדים שהם המפקדים שלך שהם ממש אבל ממש סתומים.
כל זה לא מעניין אותי. אני יודע שאני צריך לתת 3 שנים מעצמי לצבא הזה כדי להגן על המדינה. לא על האזרחים, לא על הדתיים ולא על האימהות. על המדינה שלנו. זאת המדינה שלך, שלי ושל כל מי שהוא יהודי ישראלי. אם אתה רוצה לחיות פה, ויש לך אפשרות לשרת, אתה צריך, וחובה עלייך לשרת את הצבא. בין אם אתה רוצה או לא רוצה..לא שואלים אותך.
טוס טוס מפה, עוף לי מהעיניים ימזדיין!
ואמא שלך לא מעניינת אותי אם אני יכול להוציא תעצבים שלי עלייך. טוב בעצם אמא שלך כן מעניינת אותי..כפרה עלייה. אז בן זונה אני לא יקרא לך..כי אני צריך אותה.
אבל כן, אתה מוזמן לעוף קיבינימט מהמדינה הזאת ובדרך אם תוכל..לעצור באיזה צוק ולקפוץ ממנו, אתה תעשה טובה מדהימה למדינה שלנו.
אז שיהיה לך חיים הכי גרועים שאפשר לאחל לבן אדם ו...אמן יפול עלייך מחר קאסם. תשבור רגל.