קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] זה יפריע לכם אם השרת הוא על V62 (אני יודע שזה לא קשור, אבל זה לא ספאם!)
    על ידי CruzerBlade בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 08-06-2011, 17:29
  2. אני יודע שזה לא קשור אבל בבקשה כנסו
    על ידי -David- בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 10-11-2006, 13:09
  3. אני יודע שזה לא קשור לפה אבל אני חייב
    על ידי TaMiR בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 02-07-2006, 07:52
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 05-03-2006, 20:42
  5. אני יודע שזה לא קשור אבל זה חשוב לי :)
    על ידי FuckTheSystem בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23-12-2005, 11:52
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 10 << ראשון ... 23456 ... אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 148

OT: אני יודע שזה לא קשור, אבל לא יכולתי להתעלם, דיון צבא. - עמוד 4

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    טוס טוס מפה, עוף לי מהעיניים ימזדיין!
    ואמא שלך לא מעניינת אותי אם אני יכול להוציא תעצבים שלי עלייך. טוב בעצם אמא שלך כן מעניינת אותי..כפרה עלייה. אז בן זונה אני לא יקרא לך..כי אני צריך אותה.
    אבל כן, אתה מוזמן לעוף קיבינימט מהמדינה הזאת ובדרך אם תוכל..לעצור באיזה צוק ולקפוץ ממנו, אתה תעשה טובה מדהימה למדינה שלנו.
    אז שיהיה לך חיים הכי גרועים שאפשר לאחל לבן אדם ו...אמן יפול עלייך מחר קאסם. תשבור רגל .

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי -Pumba- צפיה בהודעה
    אני לא מציע לכם לסגוד בצורה כזו לצבא הזה שלכם,
    הצבא הזה בסופו של דבר מגיש כתבי אישום בפני חיילים שבסה"כ ניסו להגן על עצמם, הצבא הזה נותן לחיילים שלכם רובי צבע במקום רובים רציניים רק כדי "שהעולם לא יכעס", הצבא והמדינה הזו שלכם שאתם כל כך רוצים לשרת ולתרום לה בסופו של דבר אחרי השירות יקח ממכם כסף, שגם ככה אין לכם ,בשביל לפרנס כמה פינגוונים מבני ברק שכל מה שהם עושים בחיים שלהם זה ללמוד תורה ולזיין תלמידים שלהם, הצבא הזה שלכם משלשל על נחי צה"ל שנתנו תחיים שלהם בשביל המדינה ובסוף המדינה אפיל כיסא גלגלים לא נותנת להם.

תעשו חושבים, תחשבו מה טוב לכם ולא מה טוב למדינה, המדינה הזו במילא לא תחזיק מעמד עם כל האפסים האלה שעומדים בראשה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי K_ravi צפיה בהודעה
    מסכים איתך לגמרי! פשוט בושה הקטע עם הרובי צבע
    אל תדברו על מה שאתם לא מבינים . לידיעתכם היה על כל לוחם שייטת אקדח .. והם גם השתמשו בהם
    המדינה גם לא קיפחה אותם כי חשבו בהתחלה שזה משט של שלום באמת ובתמים .. מראים אז זה גם בראיונות עם אנשי שייטת
    וגם אני מכיר אנשים שנמצאים בשייטת ומספרים ממקור ראשון שרק כשהראשון ירד הם הבינו שהם נכנסו לאזור מלחמה.
    חוץ מזה שמבחינת אנשי השייטת הם לא נכשלו במרמרה בשום דבר , הם את המשימה שלהם עשו
    ואם יש מקום אחד שאני באמת רוצה להיות בו (אם יתאפשר לי כי יש לי אסטמה מאוד מאוד מאוד קלה .. אבל זה יכול לדפוק אותי)
    זה שייטת 13 .. ולא אני לא אומר את זה כי אני ילד מתלהב בן 4 שחושב שמגניב להיות סוג של צב נינג'ה בקומנדו הימי
    אלא על בסיס היכרות עם סוג האנשים ודיבור איתם.

בקשר לשמאלנים , אני גם חושב שהם יפי נפש שצריך לסלק מהמדינה הזאת
    עממה ?! (מקווה שככה כותבים את זה)
    אותי לימדו לשמוע דעות של אנשים (לא לקבל/לא להסכים, אלא לשמוע) לפני שאני מכניס להם מכות (זה גם לא סותר אחד את השני)
    אני חייב להודות שלפעמים הפיתוי גדול וכשרואים הפגנה של שמאלנים זה פשוט חובה להכנס בהם בשיא הראבאק
    ומי שלא עשה דבר כזה עוד לא הבין מהן הנאות החיים .

בקשר למשתמטים
    הרוב הם חרדים/סוציומטים/חרדים-סוציומטים אבל זה לא אומר שאין כאלה שיש להם סיבה מוצדקת (לאו דווקא בריאותית)
    יש כאלה שיגידו שהמדינה זה חרא כי המדינה באמת התייחסה אליהם בצורה הזאת, אי אפשר ממש להאשים אותם .

בברכת אחווה ,שלום ורעות,
    סובלנות,אהבה וסבלנות,
    שגשוג,רוגע ושלווה
    minimax

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי -Pumba- צפיה בהודעה
    אני לא מציע לכם לסגוד בצורה כזו לצבא הזה שלכם,
    הצבא הזה בסופו של דבר מגיש כתבי אישום בפני חיילים שבסה"כ ניסו להגן על עצמם, הצבא הזה נותן לחיילים שלכם רובי צבע במקום רובים רציניים רק כדי "שהעולם לא יכעס", הצבא והמדינה הזו שלכם שאתם כל כך רוצים לשרת ולתרום לה בסופו של דבר אחרי השירות יקח ממכם כסף, שגם ככה אין לכם ,בשביל לפרנס כמה פינגוונים מבני ברק שכל מה שהם עושים בחיים שלהם זה ללמוד תורה ולזיין תלמידים שלהם, הצבא הזה שלכם משלשל על נחי צה"ל שנתנו תחיים שלהם בשביל המדינה ובסוף המדינה אפיל כיסא גלגלים לא נותנת להם.

תעשו חושבים, תחשבו מה טוב לכם ולא מה טוב למדינה, המדינה הזו במילא לא תחזיק מעמד עם כל האפסים האלה שעומדים בראשה.
    שמעתי המון סיפורים הפוכים לגמרי ממה שהראת פה. אלוהים יודע מאיפה הבאת את זה אם אתה אפילו לא רוצה להיות חלק מהמערכת הזו.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי TheLizardKing צפיה בהודעה
    אלוהים
    יש משפט שאומר שככל שאתה גדול , אתה מבין כמה אתה קטן
    מעניין מה זה אומר עליך

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

אני סיימתי להתווכח איתכם, אני בחור חביב ושמח מטבעי ואין לי כוח לריב על שטויות. אני רק יסיים בשיר שאני מאוד אוהב ודי קשור לסיטואציה.

כמה שאנשים חיים בסרט.
    חכו תגיעו לצבא, נראה מה תגידו אז.
    מילא להתגייס לצבא בשביל להגן על הארץ שאני אוהב, אבל להתגייס לצבא בשביל לאכול כל כך הרבה חרא (שלא מוצדק לקבל אותו)?
    טיפ ממני: תהיו אגואיסטים. תחשבו מה טוב בשבילכם, בשביל העתיד שלכם. הרבה פעמים בגלל זה גם תגיעו בצבא למקומות שתתרמו בהם הרבה יותר.

מורחקים
    שם פרטי
    Tyler Durden
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    The common man is a fool

טיפ ממני: אל תתגייסו בשביל "להתגייס כי זה הדבר הנכון לעשות". זאת גישה של קוקסינלים.

תתגייסו בשביל לקדם את עצמכם בחיים. ובצבא אפשר בהחלט לקדם את עצמך בצורה כלשהיא או לפחות ללמוד דברים חדשים ומעניינים מהשירות (אם מדובר ביחידה קרבית או משהו כזה). אבל כל בנאדם ומה שהוא, יש אנשים שאם תשים אותם בצבא הם יתאבדו מהר מאוד או יתחילו לדקור על ימין ושמאל בגלל שאמרו להם מילה לא במקום כי וואלה מה לעשות? ככה האופי שלהם יש אנשים כאלה שחיים ביננו ולא נראים לנו ככה ומי שטוען אחרת סתום. כי אין מה לגייס אנשים כאלה.

אבל שמנים מסריחים מהקריה שכל מה שהם עשו בצבא זה להכין קפה ולכוון ממטרות שמטיפים לכם כמה חשוב להתגייס וכמה צבא משנה תחיים יותר גרועים ויותר צבועים מכל השמאלנים והמשתמטים ביחד.
    וילדי כאפות שחופרים על הצבא ובפועל הם סתם חננות מפונקים בכלל מצחיקים אותי, אתם הכוסיות שבוכות אחרי 48 שעות בתירונות והדבר הכי קרוב לשירות צבאי היה אצלכם להתחפש לחייל במדים ורודים במצעד הגאווה בת''א. תגיעו לצבא ודברו כוס אמק עם הצוציקים המסריחים האלה

ועוד משהו יצא לי להכיר אנשים הכי קרביים ומורעלים שיש שסיימו שירות בהצלחה והם היו יותר סמרטוטים מסמרטוטים. ככה שכל בנאדם לגופו, אי אפשר לקחת מסגרת אחת ולקבוע את התוצאות שלה לכולם. להגיד "צבא הופך אותך מילד לגבר" זה כמו להגיד ש"אלכוהול וסמים הורסים לך את החיים ועושים אותך הומלס". זה בולשיט של מערכת וכל מי שהגיע למשהו בחיים רואה מעבר לשקרים האלה.

אה ובנוגע לזה שאני אהיה באדמה אני אמות לפני ההורים שלי תהיה בטוח. אני לא חושב, אני לא משער, אני יודע.. ומרגיש את זה בגוף שלי מיום ליום כשהשנים עוברות. מה לעשות אלוהים לוקח תטובים ביותר מוקדם, הוא אוהב אותם צעירים ויפים.
    נערך לאחרונה על ידי Mescaline; 10-03-2012 בשעה 02:44.

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ציטוט נכתב במקור על ידי TheLizardKing צפיה בהודעה
    אלוהים
    לא, מצטער, התפקיד כבר תפוס.
    אתה מלך הלטאות.
    אני אלוהים.

אבל לפי התשובה הסקרסטית אני יכול להבין שאין לך באמת סיבה אמיתית להשתמט, ואתה סתם אפס שחושב רק על התחת של עצמו. => גישה טובה לחיים! ><"
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Mescaline צפיה בהודעה
    טיפ ממני: אל תתגייסו בשביל "להתגייס כי זה הדבר הנכון לעשות". זאת גישה של קוקסינלים.

תתגייסו בשביל לקדם את עצמכם בחיים. ובצבא אפשר בהחלט לקדם את עצמך בצורה כלשהיא או לפחות ללמוד דברים חדשים ומעניינים מהשירות (אם מדובר ביחידה קרבית או משהו כזה). אבל כל בנאדם ומה שהוא, יש אנשים שאם תשים אותם בצבא הם יתאבדו מהר מאוד או יתחילו לדקור על ימין ושמאל בגלל שאמרו להם מילה לא במקום כי וואלה מה לעשות? ככה האופי שלהם יש אנשים כאלה שחיים ביננו ולא נראים לנו ככה ומי שטוען אחרת סתום. כי אין מה לגייס אנשים כאלה.

אבל שמנים מסריחים מהקריה שכל מה שהם עשו בצבא זה להכין קפה ולכוון ממטרות שמטיפים לכם כמה חשוב להתגייס וכמה צבא משנה תחיים יותר גרועים ויותר צבועים מכל השמאלנים והמשתמטים ביחד.
    וילדי כאפות שחופרים על הצבא ובפועל הם סתם חננות מפונקים בכלל מצחיקים אותי, אתם הכוסיות שבוכות אחרי 48 שעות בתירונות והדבר הכי קרוב לשירות צבאי היה אצלכם להתחפש לחייל במדים ורודים במצעד הגאווה בת''א. תגיעו לצבא ודברו כוס אמק עם הצוציקים המסריחים האלה

ועוד משהו יצא לי להכיר אנשים הכי קרביים ומורעלים שיש שסיימו שירות בהצלחה והם היו יותר סמרטוטים מסמרטוטים. ככה שכל בנאדם לגופו, אי אפשר לקחת מסגרת אחת ולקבוע את התוצאות שלה לכולם. להגיד "צבא הופך אותך מילד לגבר" זה כמו להגיד ש"אלכוהול וסמים הורסים לך את החיים ועושים אותך הומלס". זה בולשיט של מערכת וכל מי שהגיע למשהו בחיים רואה מעבר לשקרים האלה.

אה ובנוגע לזה שאני אהיה באדמה אני אמות לפני ההורים שלי תהיה בטוח. אני לא חושב, אני לא משער, אני יודע.. ומרגיש את זה בגוף שלי מיום ליום כשהשנים עוברות. מה לעשות אלוהים לוקח תטובים ביותר מוקדם, הוא אוהב אותם צעירים ויפים.
    אופטימיות זאת אחלה גישה.

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

טיילר, זה שאני הולך לשרת בצבא ולתרום למדינה שלי לא אומר שאני לא הולך לקדם את עצמי.
    אני חושב שאני יכול לתרום בקרבי, אבל אם לא יקחו אותי לממר"ם או ל8200 הצבא יפסיד מוח גדול כשהוא ישלח אותו להילחם בקרבי.
    אני יעזור למדינה בדרך הטובה ביותר שאני מסוגל לעשות. כל אחד צריך לעשות את מה שהוא טוב בו, זה הכל.
    אני יודע מה אני שווה ואיך אני יכול לתרום למדינה, ואם זה יקדם אותי באזרחי על הדרך, תפאדל.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אני חושב שהדיון הזה מיצא את שלו..הוצאנו קצת עצבים, ונתנו לכולם פה את הדעות שלנו..לפי דעתי אפשר לנעול.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא ?
    לייקים
    54
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ! Challenge Accepted

חחחחחחחחחחחחחחחח איזה חבורה של ילדות בנות 13 !!!

באמת שאתם ילדים קטנים .
    ו-rodney1 באמת שאתה אחד היצורים ...
    "פעם פגשתי שמאלני , זה נגמר שהוא היה על הרצפה" ,
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה ליצן !!
    מה אתה יעני מאיים פה על מישהו ?!

חכה שתיפול על הבנאדם הלא נכון יום אחד , נראה אז כמה אתה גיבור .
    עזוב לפי התגובות שלך אני רואה שאתה בלחץ בן 12 , וגם אם אתה בן 30 עדיין אתה מדבר ומתנהג כמו ילד בן 12 לצערי .
    כנראה שלא התבגרת ...
    ואני ממש לא מדבר על הדעות שלך אם להתגייס או לא .

אני מדבר בכלליות .

דרך אגב חבר'ה , יש דבר כזה בעולם שנקרא סובלנות .
    תאמצו את זה .. זה יעזור לכם הרבה בחיים .
    תשמעו את הדעות של האחר , תסבלו אותן , תנו לו להגיד אותן .
    לשלוט בכוח זאת לא הדרך , מי שמשתמש באלימות או משהו כזה רק בשביל לכפות את הדעות שלו מראה כמה הוא קטן וכמה הוא חסר השפעה ובמיוחד כמה הוא לא בוגר .

תהיו רגועים , תזרמו , תהנו . אל תהיו כאלה כבדים . לא צריך להתעצבן מכל שטות .
    טוב שיש אנשים שחושבים אחרת , כל אדם הוא עולם ומלואו וכל אדם הוא שונה . טוב שכך !
    אם לא היינו שונים כל המהות שלנו לא הייתה שווה .
    גאונות היא אחוז אחד השראה ותשעים ותשעה אחוז זעה.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי AlphaMale צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחח איזה חבורה של ילדות בנות 13 !!!

באמת שאתם ילדים קטנים .
    ו-rodney1 באמת שאתה אחד היצורים ...
    "פעם פגשתי שמאלני , זה נגמר שהוא היה על הרצפה" ,
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה ליצן !!
    מה אתה יעני מאיים פה על מישהו ?!

חכה שתיפול על הבנאדם הלא נכון יום אחד , נראה אז כמה אתה גיבור .
    עזוב לפי התגובות שלך אני רואה שאתה בלחץ בן 12 , וגם אם אתה בן 30 עדיין אתה מדבר ומתנהג כמו ילד בן 12 לצערי .
    כנראה שלא התבגרת ...
    ואני ממש לא מדבר על הדעות שלך אם להתגייס או לא .
    ילדות בנות 13? למה? כי יש לנו דעות מסויימות שאתה לא מסכים איתם? אז תספוג ותשתוק, אם יש לך מה להגיב על זה, תגיב. אין לך מה להגיב, אל תגיב בצורה מטומטמת שלא נותנת כלום לאף אחד.
    - אני מאיים על שמאלנים, כן. אם אתה אחד כזה ואתה חושב שאני צוחק, אתה מוזמן לבוא לראות שאני לא צוחק. אני לא יכול לסבול את הדעות השמאלניות, כי הם שקריות ולא נכונות. דעות מודחקות.
    -"חכה שתיפול על הבן אדם הלא נכון" - אני לא מחכה, כבר נפלתי על כמה אנשים לא נכונים בחיים שלי, ותראה איזה קטע..אני היום עדיין יכול לשבת על המחשב ולכתוב פה .
    - אני בן 20, יכול להיות שאני כותב כמו ילד בן 12, ואני לא רואה משהו לא בסדר עם זה. אני ילד באופי שלי, אני יודע את זה, ואני אוהב את זה. המון בחורות שהתחלתי איתן אמרו לי שאני ילדותי, אבל זה לא הפריע לי מלסגור איתן משהו. אז סגרנו את העניין שאני ילדותי, אני לא רואה בזה משהו לא בסדר. אם יש לך משהו להוסיף..תגיד.

מורחקים
    שם פרטי
    Tyler Durden
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    The common man is a fool

"ילדותי"..למה עדיף להיות בן 20 שמתנהג כמו בן 40? סעמק הגיון שלכם דפוק

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי Mescaline צפיה בהודעה
    "ילדותי"..למה עדיף להיות בן 20 שמתנהג כמו בן 40? סעמק הגיון שלכם דפוק

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,425 | הודעות: 8,202,018 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect