קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עזרה - בעיה חמורה, אין לי הרבה זמן
    על ידי Boom Shankar בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 08-02-2009, 18:36
  2. תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 23-05-2007, 15:50
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 29-01-2006, 13:17
  4. הרבה זמן לא הייתי פה...חתימה חדשה לאתגר..
    על ידי PsychO BabY בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 16:48
  5. לא ההיתי פה הרבה זמן...מה איתכם אנשים!?
    על ידי guy555 בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 22:03
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 30

אין לנו הרבה זמן

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ברירת מחדל אין לנו הרבה זמן

היום יצא לי להיות בבוקר בקניון, ובמקום להיות עם החברים כמו בדר"כ, הייתי שם עם סבתא סבא ודוד שלי (בן 30) והילד שלו (בן 4).

הילד הקטן די שובב ולפעמים הוא רץ סתם ככה בקניון, היה איזה רגע שראיתי את דוד שלי רודף אחריו, ונזכרתי בפיאקפ,
    ואמרתי לעצמי ש-וואלה, עוד 10 שנים לכל אחד מאינו יהיה איזה ילד שהוא יצטרך לשמור עליו ולא נהיה כאלה חופשיים לעשות מה שבראש שלנו, והדגש פה על להתחיל עם בנות. אנחנו יכולים לצאת ולהתחיל עם 20 בנות אפילו, כמה שבא לנו. כי אחנו רווקים וחופשיים.

צריך לנצל כל רגע, נכון ש10 שנים נראה הרבה, אבל עצם זה שיש קצה, סוף, שאחריו זה כנראה נגמר, מראה שצריך להעריך את הרגעים האלה ולנצל כמה שיותר (בכוונה אני לא אומר "כל רגע" כי וואלה יש רגעים שלא בראש שלנו להתחיל עם בנות).

עכשיו נראה תגובות, תיקונים וכדומה.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שושו
    לייקים
    9
    נקודות
    0

מחזק כל מילה
    תיקחו את החיים בגישה של חיים רק פעם אחת וצריך לנצל את הזמן טוב ושכל אחד יקח את זה לאן שבא לו כמו שאנחנו לוקחים את זה לכיוון של בנות כי זה מה שעושה לנו טוב יש אנשים שדברים אחרים עושים להם טוב וזה בסדר
    ואל תשכח אחי שגם להיות נשוי זה דבר טוב ואם לא יתאים לך אתה תמיד יכול להתגרש ולחזור לרווקות

לך אולי יש סוף

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי My_Game_Is_Best צפיה בהודעה
    מחזק כל מילה
    תיקחו את החיים בגישה של חיים רק פעם אחת וצריך לנצל את הזמן טוב ושכל אחד יקח את זה לאן שבא לו כמו שאנחנו לוקחים את זה לכיוון של בנות כי זה מה שעושה לנו טוב יש אנשים שדברים אחרים עושים להם טוב וזה בסדר
    ואל תשכח אחי שגם להיות נשוי זה דבר טוב ואם לא יתאים לך אתה תמיד יכול להתגרש ולחזור לרווקות
    נשוי זה טוב אבל מנקודת המבט הנוכחית שלי, יותר כיף להיות חופשי ולדעת שאתה יכול להתחיל עם כל בת שאתה רואה כי זה כיף. וכי בא לך וכי אתה יכול.

וחוץ מזה, אנחנו (רובנו) באחלה גיל 20-24, נראה לי השיא, כי זה גם צעיר יחסית לבני 25-26 וגם לא ילד בן 17.

אנחנו חיים בסוג של עולם פתוח, אפשר לגשת לכל אחת, ופשוט להנות, לצחוק, לעשות כיף. וצריך להיות מודעים שהזמן שלנו ב"עולם" הזה קרוב.
    כי בגיל 26-27, לא נראה לי שיהיה לנו קל כמו עכשיו לפתוח בנות 21-22..

ודניאל, לכאלה תגובות אני לא יכול לענות כי לא הסברת כלום.
    מצאת דרך להישאר תקוע בגיל 23 לנצח? זהו.

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

איזה ילד בראש שלך?
    אתה מדבר על כמה זה טוב להיות חופשי ולמרות זאת מרגיש שאתה חייב להתחתן ולהביא ילדים רק כי זה מה שהחברה קובעת שצריך לעשות.
    אתה יכול להישאר לנצח חופשי ומאושר, זו בחירה שלך בלבד.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

להיות מוגבל בזמן זה תכונה של בטא לדעתי,לא יותר.
    אבל אני כן מסכים שצריך לנצל כל רגע בחיים,כי אני לא מתכוון לחיות לנצח

אני מסכים איתך , ואני לא יכול לחכות שיהיה לי ילד , שלי , שאני אוכל לחנך אותו לראות אותו פורח, וכמובן עד אז אני ישגיז בכמה שיותר בנות

מורחקים
    שם פרטי
    Tyler Durden
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    The common man is a fool

ציטוט נכתב במקור על ידי TheLizardKing צפיה בהודעה
    איזה ילד בראש שלך?
    אתה מדבר על כמה זה טוב להיות חופשי ולמרות זאת מרגיש שאתה חייב להתחתן ולהביא ילדים רק כי זה מה שהחברה קובעת שצריך לעשות.
    אתה יכול להישאר לנצח חופשי ומאושר, זו בחירה שלך בלבד.
    בדיוק. אם אתם רוצים להיות עצמכם תהיו עצמכם עד הפאקינג סוף, למה להיות מושפעים?

זה שיש לך ילד ואישה, לא אומר שהפסקת לחיות ולעשות כיף.
    אני מניח שיש עוד דברים שאתה אוהב חוץ מבחורות, זה לא אומר שתצטרך להפסיק לעשות אותם אחרי שתתחתן ויהיה לך ילד.
    בן אדם מאושר, זה בן אדם שבוחר להיות כזה, לא משנה מה קורה לו בחיים. לא ככה?

מורחקים
    שם פרטי
    Tyler Durden
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    The common man is a fool

ציטוט נכתב במקור על ידי inverter צפיה בהודעה
    זה שיש לך ילד ואישה, לא אומר שהפסקת לחיות ולעשות כיף.
    אני מניח שיש עוד דברים שאתה אוהב חוץ מבחורות, זה לא אומר שתצטרך להפסיק לעשות אותם אחרי שתתחתן ויהיה לך ילד.
    בן אדם מאושר, זה בן אדם שבוחר להיות כזה, לא משנה מה קורה לו בחיים. לא ככה?
    תלוי מה המצב הכלכלי שלך.

יש הבדל בין אידיוט בן 21 שהתחתן עם הכונפה שהכיר בגולני או חרא אחר ועכשיו הם הביאו ילד לעולם והאידיוט צריך לעבוד 40 שנה בשביל לממן דירה בשכונת עוני...תוך כדי שהכונפה שלו אומרת "יא בן זונה למה לא התחתנתי עם עשיר יא אפס" והילד אומר לו "למה אבא של חבר שלי נוסע על BMW ואתה על אוטובוס"

לבין אוליגרך בן 40 שהתחתן סמלית עם איזו דוגמנית מצ'כיה שהביאה לו ילד והוא בוגד בה על ימין ושמאל ולא צריך לדאוג לשומדבר.
    נערך לאחרונה על ידי Mescaline; 11-03-2012 בשעה 14:41.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Mescaline צפיה בהודעה
    תלוי מה המצב הכלכלי שלך.
    יש הבדל בין אידיוט בן 21 שהתחתן עם הכונפה שהכיר בגולני או חרא אחר ועכשיו הם הביאו ילד לעולם והאידיוט צריך לעבוד 40 שנה בשביל לממן דירה בשכונת עוני...תוך כדי שהכונפה שלו אומרת "יא בן זונה למה לא התחתנתי עם עשיר יא אפס" והילד אומר לו "למה אבא של חבר שלי נוסע על BMW ואתה על אוטובוס"

לבין אוליגרך בן 40 שהתחתן סמלית עם איזו דוגמנית מצ'כיה שהביאה לו ילד והוא בוגד בה על ימין ושמאל ולא צריך לדאוג לשומדבר.
    לא כל מי שמתחתן בגיל 21 עובר כאלו חיים... מה זה הכללות האלה? למה תמיד ללכת על המצבי קיצון? אין מצבים שאנשים חיים באושר ועושר ביחד מגיל צעיר?

משתמש מתחיל
    לייקים
    19
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Mescaline צפיה בהודעה
    תלוי מה המצב הכלכלי שלך.

אז אתה טוען שרק מי שמולטי מיליונר צריך להתחתן, אז בעצם רק אחוז אחד ימכדור הארץ בערך יתחתנו וכל השאר ימותו מה שבסוף יגרום להכחדות המין האנושי
    תראה טיילר לא סתם רוב בני האדם רוצים להתחתן זה לא מחינוך, זה פשוט בתוכנו בגלל האבולוציה, חוץ מזה אל תחשוב שלהתחתן זה כזה גרוע תשאר עם הראש פתוח ואל תתנהג כמו מטומטם כי אולי באישהוא יום אתה גם תשתנה ותרמה משפחה וילדים, נכון שלעשן ירוק ולזיין זה אחלה תחביבים שבעולם

אבל זה כל מה שאתה רוצה לעשות עד גיל 50? אין לך עוד מחשבות או רצון למשהו נוסף?

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

עם כל הקטע של לעשות מה שבראש שלי ולא ללכת "אחרי העדר", אני מתכוון להקים משפחה.
    לקחתם רחוק מדי את הקטע של "אני אעשה מה שבא לי והחוקים החברתיים על הזין שלי".

ולא התכוונתי שכתהיה לי משפחה אני לא אהיה מאושר, הנקודה היא, שלהתחיל עם בנות זה כיף גדול, ועוד 10 שנים נגיד, כבר לא נוכל לעשות את זה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    להיות מוגבל בזמן זה תכונה של בטא לדעתי,לא יותר.
    אבל אני כן מסכים שצריך לנצל כל רגע בחיים,כי אני לא מתכוון לחיות לנצח
    בקשר לשורה הראשונה שלך, אני משתמש בהגבלה של הזמן כדי שזה ידחוף וימריץ אותי.
    תגיד לי אתה, אם לא הייתה הגבלה של זמן, באיזה מצב נראה לך שכולנו היינו?
    כל הפואטנה היא שיש סוף, וצריך לנצל כמה שיותר, והניצול הזה הוא לעשות מה שאנחנו רוצים לעשות בחיים שלנו.

והשורה השנייה שלך מושלמת.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי Idan64 צפיה בהודעה
    עם כל הקטע של לעשות מה שבראש שלי ולא ללכת "אחרי העדר", אני מתכוון להקים משפחה.
    לקחתם רחוק מדי את הקטע של "אני אעשה מה שבא לי והחוקים החברתיים על הזין שלי".

ולא התכוונתי שכתהיה לי משפחה אני לא אהיה מאושר, הנקודה היא, שלהתחיל עם בנות זה כיף גדול, ועוד 10 שנים נגיד, כבר לא נוכל לעשות את זה.

בקשר לשורה הראשונה שלך, אני משתמש בהגבלה של הזמן כדי שזה ידחוף וימריץ אותי.
    תגיד לי אתה, אם לא הייתה הגבלה של זמן, באיזה מצב נראה לך שכולנו היינו?
    כל הפואטנה היא שיש סוף, וצריך לנצל כמה שיותר, והניצול הזה הוא לעשות מה שאנחנו רוצים לעשות בחיים שלנו.

והשורה השנייה שלך מושלמת.
    זה פשוט,המצב שבו כולנו היינו זה שלווה נפשית.ראית או קראת פעם מקרה של מישהו שהיה על סף המוות,איבד הכרה וחשב שהוא כבר הלך מהעולם הזה?אם לא,אני ממליץ לך להקשיב לחוויה שלהם.
    הדבר היחיד שאתה צריך להבין זה שאתה הולך למות מתי שהוא בזמן x אבל אף פעם אל תהיה מוגבל בזמן,אני מתכוון לעתיד ולעבר שלך,מה שיש לך כאן ועכשיו,זה החיים שלך,לא יותר מי זה.

תנו לי רק להגיד לכם
    לחסרי ביטחון, למתביישים, לעצלנים, לפחדנים, לבעלי האמנות המגבילות, לילדי כורסה ולאלו שעדיין מתייסרים על כך שהם לא מזיינים :
    צרו זיכרונות.
    לא חשוב איך, או הגבולות. כי עוד 70 שנה לא יהיה לכם הרבה מהתקופה הטובה של החיים חוץ מזכרונות. אז תדאגו שהם יהיו .
    כי אני לא אהנה מלהיזכר באיזה שינה ארוכה היתה לי אתמול, אבל אני כן אהנה להיזכר בזה שהעירו אותי משינה ואמרו לי בוא ניסע להוריד שוטים באיזה חור של יפנים
    והיה פאקינג לילה משוגע.

אם לזה אין לכם זמן , אבל לחרוש למבחן במתמטיקה ולשחק קאונטר סטרייק כל היום יש לכם אז הגיע הזמן להפנים מה שכתבתי למעלה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect