קונה key למשחק Dota 2 שיצא לא מזמן אם למישהו יש מיותר אז שיביא תמורת נקודות אני צריך 2
המדריך המלא על Vagex || כסף קל! Nothing Last's forever, Even cold November Rain
נכתב במקור על ידי warhero385 קונה key למשחק Dota 2 שיצא לא מזמן אם למישהו יש מיותר אז שיביא תמורת נקודות אני צריך 2 יש לך מקורי או פרוץ?
נערך לאחרונה על ידי itamar365; 13-03-2012 בשעה 16:43.
צטטו אותי כדי שאענה מהר יותר
נכתב במקור על ידי itamar365 יש לך מקורי או פרוץ? מזתומרת? אני צריך key למקורי כדי לשחק ברשת עם חבר שלי -.-
נכתב במקור על ידי warhero385 מזתומרת? אני צריך key למקורי כדי לשחק ברשת עם חבר שלי -.- כמה אתה מציע?
נכתב במקור על ידי .Ferrari כמה אתה מציע? תציע אתה..
נכתב במקור על ידי warhero385 תציע אתה.. 150 נקודות?
נכתב במקור על ידי warhero385 תציע אתה.. אתה רוצה?
נכתב במקור על ידי .Ferrari 150 נקודות? אתה מביא התחייבות שהkey עובד ומקורי? אם כן אז אני יקנה 2(אם יש לך)
נכתב במקור על ידי warhero385 אתה מביא התחייבות שהkey עובד ומקורי? אם כן אז אני יקנה 2(אם יש לך) אני יביא לך רשימה ואם זה יעבוד שלח לי נקודות סבבה?
נכתב במקור על ידי .Ferrari אני יביא לך רשימה ואם זה יעבוד שלח לי נקודות סבבה? מאיפה רשימה? מזתומרת? אם זה לא 100% בטוח אז עזוב אני יוותר
נכתב במקור על ידי warhero385 מאיפה רשימה? מזתומרת? אם זה לא 100% בטוח אז עזוב אני יוותר אני לא יודע אם זה 100% כי אני לא מכיר את המשחק הזה
נכתב במקור על ידי .Ferrari אני לא יודע אם זה 100% כי אני לא מכיר את המשחק הזה אז עזוב.. עוד מישהו?
חוקי הפורום