לאחרונה הייתי בחיפוש אחרי דרכים להרווחת כסף קל כמו באקסים ונתקלתי באוטוסורף חינמי שאתם נרשמים ומורידים תוכנה שהיא בעצם האוטוסורף שבעצם צופה בסרטונים ביוטיוב.
האוטוסורף הוא למעשה לא צריך השקעה בכלל אתם רק נרשמים לאתר,מורידים את התוכנה,מכניסים את ה user id שלכם ומתחילים לעשות כסף מבלי לעשות כלום,כל סרטון שהתוכנה צופה אתם מקבלים קרדיט אחד.
לא חובה להסתכל על הסרטונים אפשר למזער את התוכנה ולהשתיק את הקול של הסרטונים(פרטים במדריך התקנה)
המינימום פייאאוט באתר הוא 10$ והיחס הוא $1=22K +- קרדיטים (זה משתנה כל פעם בהתאם לדרגות ובהתאם לרווח החברה)
נשמע שזה לוקח הרבה זמן להגיע לפייאאוט נכון?
אז זהו שלא!
אני מבלי מופנים משיג ביום יותר מ 3000 קרדיטים ואני עוד מכבה את המחשב בלילה ככה שאני מפסיד דיי הרבה
כל מופנה שלכם שמקבל 10 קרדיטים אתם מקבלים קרדיט אחד
אתם גם יכולים להרוויח יותר ולהגדיר שהאוטוסורף יעשה auto like,auto subscribe,auto favorite ועל כל לייק סובסקרייב ו"הוסף למועדפים" שהתוכנה עושה אתם מקבלים עוד קרדיט על כל סרטון שזה יוצא בסופו של דבר
צפייה בסרטון+לייק+סובסקרייב+הוספה למועדפים=4 קרדיטים לסרטון וזה יכול להגיע עד 8 קרדיטים בסרטונים מסויימים.
(כדי להגדיר שהתוכנה תעשה לייק/סובסקרייב/favorite אתם צריכים להתחבר דרך התוכנה למשתמש ביוטיוב שלכם)
קצת הסבר על הדרגות:
ככל שיש לך יותר כוכבים הרייטים שלך יורדים זתומרת נגיד הרייטים למשתמש עם כוכה אחד הוא 22K קרדיטים לדולר אז הרייטים למשתמש עם 2 כוכבים הוא בין K20~21K קרדיטים לדולר וכן הלאה..
אז איך מרוויחים כוכבים?
כתוב בתמונה למעלה אבל אני יסביר פה בכ"מ:
משתמש שצפה בין 1,000-10,000 סרטונים מקבל כוכב אחד
משתמש שצפה בין 10,000-100,000 סרטונים מקבל 2 כוכבים
משתמש שצפה בין 100,000-1,000,000 סרטונים מקבל 3 כוכבים
משתמש שצפה בין 1,000,000-10,000,000 סרטונים מקבל 4 כוכבים
משתמש שצפה בין 10,000,000-100,000,000 סרטונים מקבל 5 כוכבים
קרדיט
ל warhero385
האתר משלם ל pay pal ול alert pay
הוכחות תשלום אין לי כרגע אבל יש להם פורום עם הוכחות תשלום אבל יש לי בעייה במשתמש שאני משום מה לא יכול להיכנס לפורום
האתר אמין אין לכם מה לדאוג
קרדיט ל warhero385
מקבלים מהאתר 50 קרדיטים מתנת הרשמה ובעצם אתם לא חייבים להרוויח כסף עם הקרדיטים אתם יכולים גם לצרף סרטון יוטיוב שלכם לאתר שהאוטוסורף יצפה בסרטון שלכם וככה תקבלו גם צפיות לסרטונים שלכם אם אתם מעוניינים בכך,כל זה במדריך שלי בסוף ההסבר.
קרדיט ל warhero385
אוקי אז אני פה יביא לכם מדריך קטנטן על הורדת התוכנה+הגדרת התוכנה ל auto like/subscribe/favorite
נרשמים לאתר הזה:
http://vagex.com/?ref=19939
קרדיט ל warhero385
אחרי שנרשמתם הורידו את האוטוסורפר עצמו(אל תסגרו את הדף אינטרנט של המשתמש שלכם באתר עדיין)
http://shareflare.net/download/85801...Vagex.zip.html <----הורדה
קרדיט ל warhero385
סריקה למי שחשש לרגע:
לחץ כאן על מנת לצפות בתמונה בגודלה המקורי.
קרדיט ל warhero385
אחרי זה אתם מחלצים ונכנסים לתוכנה,איך שתכנסו יפתח חלון כזה:
קרדיט ל warhero385
ואז אתם עושים לפי התמונה הזאת:
קרדיט ל warhero385
הערה:את ה user id ניתן למצוא אחרי שתתחברו לאתר דרך התוכנה,אחרי שאתם עושים את כל מה שאמרתי לעשות בתמונה הנ"ל לחצו על Watch!
ואז זה יתחיל את האוטוסורפר
קרדיט ל warhero385
כדי להשתיק את הווליום תעשו מה שיש בתמונה:
קרדיט ל warhero385
אחרי שאתם לוחצים על המערבל ואתם תראו את התוכנה פשוט תלחצו על הרמקול בצד וזה ישתיק לכם אותו
קרדיט ל warhero385
בנוסף לתוכנה שאתם מורידים לבעלי ה firefox יש תוספת לפיירפוקס שנותנת עוד viewer שמשיג עוד קרדיטים!!
הנה הורדה לתוסף (לבעלי פיירפוקס בלבד!) :
https://addons.mozilla.org/en-US/fir...irefox-add-on/
קרדיט ל warhero385
קרדיט ל warhero385
וגם יש משימות כמו לעשות like לאתר ולקבל 1000 קרדיטים,לצייץ בטוויטר שלהם,לכתוב עליהם תגובה טובה באתר מסויים ועוד
את המשימות להרוויח עוד תוכלו למצוא פה:
http://vagex.com/members/downloads.php
יש משחקים מבית היוצר שלהם שאם מגיעים ל Top 100 באותו יום יכולים לזכות בבונוס קרדיטים!
מקום ראשון ב Top 100 של יום אחד מקבל 1000 קרדיטים!!!
ויש תחרות שבועית שמקום ראשון ב Top 100 של החודשי מקבל 10 אלף קרדיטים!!!
קרדיט ל warhero385
כל המדריך נעשה על ידי ואין לאף אחד זכות להעתיק בלי אישור שלי!!!
קרדיט ל warhero385
אפשר להוציא רק ל PP/AP מאושרים!
לא חייב שיהייה לכם מאושר אתם יכולים להעביר דרך מישהו אמין בפורום שיש לו PP/AP מאושר את הכסף ושהוא יקבל אותו הוא ישלח לכם את הכסף ל PP/AP שלכם עם עמלה שהוא יקח אותה..
אני מוכן להעביר את הכסף בלי עמלה שאני לוקח על מי שנרשם דרכי ומוציא (עמלה על מי שמוציא את הכסף)
קרדיט ל warhero385
הוכחת תשלום:
לחץ כאן על מנת לצפות בתמונה בגודלה המקורי. ![]()

ציטוט ההודעה