קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [חלאס] נימאס כבר!!!!
    על ידי moonprist בפורום Maple Story
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 06-10-2006, 20:57
  2. נימאס עלי...
    על ידי Black Scorpion בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 21-07-2006, 12:30
  3. די נימאס לי
    על ידי roee-dr בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 29-06-2006, 00:13
  4. נימאס לי מ 1.6 הפרוץ
    על ידי אלעד. בפורום Counter Strike
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 22-06-2006, 14:23
  5. דיייייייייייי נימאס לי כבר כמה אפשר להיתעלל בבן אדם
    על ידי --=Sweet Boy=-- בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 48
    הודעה אחרונה: 13-11-2005, 23:26
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

נימאס שמאשמים אקרים

משתמש מתחיל האוואטר של אהרון-פוטו
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    רוצים שהחיים שלכם יהיו מאושרים, כן אז עשו את הדברים האלו בחיים שלך: סיים 12 שנות לימוד, סיים טירונות בצבא, סיים צבא, בכסף שקיבלת מהצבא תילמד באוניברסיטה, תיתחתן ותוליד ילדים כך חייך יהיו מאושרים.

ברירת מחדל נימאס שמאשמים אקרים

לי כבר נימאס שמאשימים אקרים ואקינג ובכל זאת אני מביא לכם מזה אקר

באקינג משתמשים אקרים
    ובקרקינג משתמשים קראקרים
    ליימרינג משתמשים הליימרים

אקר=מישהו בעל ידע רחב במחשבים ומשתמש לטובה
    קראקר=מישהו עם ידע רחב במחשבים ומשתמש בו לרעה
    ליימר= מישהו שרוצה שרוצה לדעת ידע במחשבים אך לא משקיע בזאת ורוצה להשתמש בו לרעה, ליימר חושב שהוא טוב במחשבים אך הוא כלל לא!!!

בברכה, אהרון.

אני חוזר ובגדול לעצב!?!?!!!!
    Photoshop - מתקדם ברמה מטורפת
    Illustrator - מתחיל
    AF - סבבה
    (:

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

יפה אחי.

משתמש מתחיל האוואטר של אהרון-פוטו
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    רוצים שהחיים שלכם יהיו מאושרים, כן אז עשו את הדברים האלו בחיים שלך: סיים 12 שנות לימוד, סיים טירונות בצבא, סיים צבא, בכסף שקיבלת מהצבא תילמד באוניברסיטה, תיתחתן ותוליד ילדים כך חייך יהיו מאושרים.

זה בהחלט נכון!!! תמיד מאשימים אותנו

אני חוזר ובגדול לעצב!?!?!!!!
    Photoshop - מתקדם ברמה מטורפת
    Illustrator - מתחיל
    AF - סבבה
    (:

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    -10

תגיש רק למה עשיתה את המאמר הזה?????
    אבל תודה בכול זאת

A Demigod האוואטר של JsT
    שם פרטי
    חגי
    לייקים
    611
    נקודות
    245
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח בקשר ליקום.

ממש לא נכון.
    אתה אומר שכל מי שפורץ(Hacking) לחשבון בנק של מישהו ולוקח משם כסף עושה זאת לטובה?
    או שכל אדם שמפצח(Cracking) משחק עושה זאת מתוך כוונה רעה? להפך, הם עושים את זה במטרה שאנשים לא יאלצו לשלם מחירים לא הוגנים על דברים קטנים. לא סתם כל קבוצות השחרור רושמות בהתחלה \ בסוף: "במידה ואהבתם משחק זה, אנא רכשו אותו, כי גם למפתחים מגיע להרוויח".
    המחאה של הCracking היא אודות המחירים ההזוים של חברות ההפצה(Activision, EA וכו')
    בברכה,
    חגי.

מלך המכירות של עשינו עסק האוואטר של shelomy201
    שם פרטי
    שלומי XD
    לייקים
    224
    נקודות
    24
    משפט מחץ
    feed me more! I am very like WWE.. XD

ציטוט נכתב במקור על ידי JsT צפיה בהודעה
    ממש לא נכון.
    אתה אומר שכל מי שפורץ(Hacking) לחשבון בנק של מישהו ולוקח משם כסף עושה זאת לטובה?
    או שכל אדם שמפצח(Cracking) משחק עושה זאת מתוך כוונה רעה? להפך, הם עושים את זה במטרה שאנשים לא יאלצו לשלם מחירים לא הוגנים על דברים קטנים. לא סתם כל קבוצות השחרור רושמות בהתחלה \ בסוף: "במידה ואהבתם משחק זה, אנא רכשו אותו, כי גם למפתחים מגיע להרוויח".
    יפה אהבתי חגי לייק

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יובל
    לייקים
    51
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    אני רוט בנטורל - לא עושה דיפייס בכלל! 3>

ציטוט נכתב במקור על ידי אהרון-פוטו צפיה בהודעה

באקינג משתמשים אקרים
    ובקרקינג משתמשים קראקרים

ליימר= מישהו שרוצה שרוצה לדעת ידע במחשבים אך לא משקיע בזאת ורוצה להשתמש בו לרעה, ליימר חושב שהוא טוב במחשבים אך הוא כלל לא!!!

בברכה, אהרון.
    ראשית לפני שפותחים אשכול, אמליץ לך לבדוק ולאמת נוסחים בעברית של מושגים מסוימים. נכון יותר לומר 'האקר' ולא 'אקר'
    ושנית, זה בכלל לא עולם שחור לבן, עולם שבו אנשים קובעים איך ובמה הם משתמשים, "האקינג" (שים לב, לא אקינג.), אני אתייחס למושגים באנגלית כי אישית יותר נוח לי.
    בהבדלת הכוונות הטובות והרעות, Hacker & Cracker זה מיושן. כיום, Cracking משומש בתור ביטוי לפריצת משחקים (ע"ע 'קראק'), לפריצת חשבונות באתרים פופולריים (אתרי פריימטיים נוסח hotfile, אתרי הורדות וכו') וגם לפריצת מחרוזות (האשים למיניהם). וHacking (האקר) תפס את מקצוע האב. זה ביטוי כללי יותר לכל העץ הענקי והמשפחתי של נושאי אבטחת המידע. בכוונה פרטית יותר, לרוב המושג ישומש כביטוי לחדירת X לאיזור Y ללא רשות או אישור כלשהו. אבל זה כבר המדיה והתקשורת יותר.
    כיום, תמצא את המושגים 'White Hat' (כובע לבן) ו'Black Hat' משומשים יותר בקרבי הקהילות והפורומים לביטוי כוונות הקליינט.
    כאשר White Hat ימנע מלחדור לאזורים אשר אין לו אישור חוקי לשהות בהם, ועוד יותר ידאג לא לפגוע או להשחיט מערכות, אתרים, תוכנות, וכו', הBlack Hat הוא פחות או יותר כל מה שWhite Hat לא - משחיט וכו'
    אני אחזור על זה, הזרמים והאתיקות בתחום אבטחת המידע הינן רבות ומגוונות, זה לא משהו שאפשר לכתוב אותו על רגל אחת ב11 מילים.
    ד"א 'ליימר'? ניראלי שאני הייתי בתכנון כשהפסיקו להשתמש בזה לול. אולי Script Kiddie.

ממליץ לך להוסיף תג 'דעה|' או משהו, כי מן הסתם המידע שכתבת אינו מדויק כל כך, בכל אופן, הכוונה טובה, אז אחלה.

סקייפ: niki-k1ng79 | סטים (Steam)
    Rainbow_Dash | Th3PonyWizard
    /*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~*/

Smoxer314
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי Crazy_Style צפיה בהודעה
    ראשית לפני שפותחים אשכול, אמליץ לך לבדוק ולאמת נוסחים בעברית של מושגים מסוימים. נכון יותר לומר 'האקר' ולא 'אקר'
    ושנית, זה בכלל לא עולם שחור לבן, עולם שבו אנשים קובעים איך ובמה הם משתמשים, "האקינג" (שים לב, לא אקינג.), אני אתייחס למושגים באנגלית כי אישית יותר נוח לי.
    בהבדלת הכוונות הטובות והרעות, Hacker & Cracker זה מיושן. כיום, Cracking משומש בתור ביטוי לפריצת משחקים (ע"ע 'קראק'), לפריצת חשבונות באתרים פופולריים (אתרי פריימטיים נוסח hotfile, אתרי הורדות וכו') וגם לפריצת מחרוזות (האשים למיניהם). וHacking (האקר) תפס את מקצוע האב. זה ביטוי כללי יותר לכל העץ הענקי והמשפחתי של נושאי אבטחת המידע. בכוונה פרטית יותר, לרוב המושג ישומש כביטוי לחדירת X לאיזור Y ללא רשות או אישור כלשהו. אבל זה כבר המדיה והתקשורת יותר.
    כיום, תמצא את המושגים 'White Hat' (כובע לבן) ו'Black Hat' משומשים יותר בקרבי הקהילות והפורומים לביטוי כוונות הקליינט.
    כאשר White Hat ימנע מלחדור לאזורים אשר אין לו אישור חוקי לשהות בהם, ועוד יותר ידאג לא לפגוע או להשחיט מערכות, אתרים, תוכנות, וכו', הBlack Hat הוא פחות או יותר כל מה שWhite Hat לא - משחיט וכו'
    אני אחזור על זה, הזרמים והאתיקות בתחום אבטחת המידע הינן רבות ומגוונות, זה לא משהו שאפשר לכתוב אותו על רגל אחת ב11 מילים.
    ד"א 'ליימר'? ניראלי שאני הייתי בתכנון כשהפסיקו להשתמש בזה לול. אולי Script Kiddie.

ממליץ לך להוסיף תג 'דעה|' או משהו, כי מן הסתם המידע שכתבת אינו מדויק כל כך, בכל אופן, הכוונה טובה, אז אחלה.
    אקר והאקר זה אותו דבר hacker זו מילה באנגלית.. זה כמו שרושמים טלוויזיה וטלביזיה, אותו דבר שניהם ממקור המילה האנגלית T.V

בכל מקרה:
    אני גם מחזק את דברי חגי, במקרים מסויימים כמו במשחקים להורדה לאייפון אתה מוריד את זה פרוץ, למה? כי ההאקר שלפרץ עשה לך טובה שלא תקנה את זה בכסף אמיתי.
    נכון שלפעמים הם מנצלים זאת לרעה אבל בכל זאת לכל דבר יש צד חיובי ושלילי.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יובל
    לייקים
    51
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    אני רוט בנטורל - לא עושה דיפייס בכלל! 3>

ציטוט נכתב במקור על ידי Smoxer314 צפיה בהודעה
    אקר והאקר זה אותו דבר hacker זו מילה באנגלית.. זה כמו שרושמים טלוויזיה וטלביזיה, אותו דבר שניהם ממקור המילה האנגלית T.V

בכל מקרה:
    אני גם מחזק את דברי חגי, במקרים מסויימים כמו במשחקים להורדה לאייפון אתה מוריד את זה פרוץ, למה? כי ההאקר שלפרץ עשה לך טובה שלא תקנה את זה בכסף אמיתי.
    נכון שלפעמים הם מנצלים זאת לרעה אבל בכל זאת לכל דבר יש צד חיובי ושלילי.
    לא אמרתי שהוא טועה, פשוט אמרתי שנכון יותר לומר 'האקר', על פי התרגום האוניברסלי העברי של גוגל + מורפיקס:
    http://morfix.nana10.co.il/default.a...8&source=milon
    אני אישית תמיד מעדיף ללכת על הנכונות על פי הרוב (ועל פי המילון)

סקייפ: niki-k1ng79 | סטים (Steam)
    Rainbow_Dash | Th3PonyWizard
    /*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~*/

מורחקים
    שם פרטי
    יאיר
    לייקים
    28
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי JsT צפיה בהודעה
    ממש לא נכון.
    כמו שכתבתי, האקר בחיים לא יפרוץ לחשבון בנק, קראקר כן. בכל מקרה יש WHITE HACK, ההאקרים, BLACK HAT, הקראקרים. בעצם הקראקרים פורצים וההאקרים מתקנים.
    זה בהחלט נכון!!! תמיד מאשימים אותנו
    אותנו? גבר אל תחשוב שאתה האקר כי אתה ממש לא אם כבר SK שפרץ לחבר שלו עם פישינג אז חושב שהוא האקר כי הוא עשה העתק הדבק מקוד מקור.

באקינג משתמשים אקרים
    ובקרקינג משתמשים קראקרים

בברכה, אהרון.
    וואו כמה טעויות יש לך פה, אתה ממש SK.
    א. כותבים האקינג, לא אקינג, רק ילדים בני עשר כותבים אקינג.
    ב. גם קראקינג כותבים ככה.
    ג. יפית.
    ד. האקר זה מישהו שיש לו ידע במחשבים והוא משתמש בו לטובה זה מתכוון נגיד הוא מוצה חור פריצה באתר מפורסם מאוד הוא מדווח ולא פורץ בניגוד לקראקר.
    ה. קראקר, BLACK HAT, משמיד והורס כל מה שהוא רואה.
    ו. ליימר זה מישהו שמשתמש בתוכנות לא רוצה ללמוד, כמו סקריפט קיד.
    ממליץ לכולם לקרוא את המאמר הבא:
    http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%90%D7%A7%D7%A8
    מתחילים ומתקדמים כאחד.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect