קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אוףף נימאס לי מהתקופה הזאתת יבששששש
    על ידי B-mister בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 28-05-2007, 01:45
  2. [חלאס] נימאס כבר!!!!
    על ידי moonprist בפורום Maple Story
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 06-10-2006, 20:57
  3. נימאס עלי...
    על ידי Black Scorpion בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 21-07-2006, 12:30
  4. נימאס לי מ 1.6 הפרוץ
    על ידי אלעד. בפורום Counter Strike
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 22-06-2006, 14:23
  5. דיייייייייייי נימאס לי כבר כמה אפשר להיתעלל בבן אדם
    על ידי --=Sweet Boy=-- בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 48
    הודעה אחרונה: 13-11-2005, 23:26
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

די נימאס לי

roee-dr
    אורח

ברירת מחדל די נימאס לי

אין טעם לחיים יותר משעמם לי כול הזמן אין לי חברים אין לי חיים אני רב עם המישפחה שלי כול הזמן אני עצבני ואני לא מצליח בכלום כולל הבית ספר ואני שוכל לאיתבד !!!!!!!

2. קישורים ממומנים

<<<BlooD>>>
    אורח

אוקיי.. אתה אחד האנשים האחדים שאני מסכים איתם.
    מזתומרת אין טעם לחיים יותר? כאילו עד עכשיו היה? אני מניח שלא.. אבל כל מיני סיבות קטנות מעוררות את הדעות והדיכאונות האלה...
    תיראה פעם הייתי בדיוק כמוך (גם הקטע אם הטלפונים שכתבתה עליו חח לא היתכוונתה שאתה מפחד להיתקשר לחברים אלא לסתם כאלה שאתה לא ממש מכיר נכון?..)
    אבל בהמשך דברים הולכים להשתנות תאמין לי יהיו לך חברים .. (בן כמה אתה דרך אגב)
    ואז מה גמני לא טוב בלימודים ואני לא מסכים אם שום דבר שההורים שלי מכריחים אותי לעשות וזה מיסתיים במריבות..
    אתה יודע כמה ניכשלים היו לי השנה? 10.. מתוך 12 מקצועות ואין לי או להורים שלי גרוש על התחת.
    אבל בכל זאת מאז התקופה שהייתי כמוך דברים הישתנו ואתה יודע איך אני מרגיש עכשיו? ... בדיוק אותו הדבר אבל למדתי בדרך המון דברים חשובים וכרגע אני חיי בישביל הרצונות והחלומות שלי בתקווה שאני יוכל להגשים כמה מהם (אם הייתה שומע על הרצונות שלי הייתה מציע לי להיתאבד או ליפנות לפסיכולוג ..חח)
    קיצר תימצא לעצמך תחביבים לך אפילו לדוג דגים או משהו :/ עדיף מלהיתאבד..אתה לא יכול להיות בטוח מה יהיה אחרי שתמות וחוץ מיזה זה לא תמיד כל כך נורא להיות לבד מול כל העולם זה יכול גם להיות אתגר נורא חמוד

משתמש משקיע האוואטר של OrP
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הקב"ה אנחנו הילדים שלך

ציטוט נכתב במקור על ידי <<<BlooD>>>
    אוקיי.. אתה אחד האנשים האחדים שאני מסכים איתם.
    מזתומרת אין טעם לחיים יותר? כאילו עד עכשיו היה? אני מניח שלא.. אבל כל מיני סיבות קטנות מעוררות את הדעות והדיכאונות האלה...
    תיראה פעם הייתי בדיוק כמוך (גם הקטע אם הטלפונים שכתבתה עליו חח לא היתכוונתה שאתה מפחד להיתקשר לחברים אלא לסתם כאלה שאתה לא ממש מכיר נכון?..)
    אבל בהמשך דברים הולכים להשתנות תאמין לי יהיו לך חברים .. (בן כמה אתה דרך אגב)
    ואז מה גמני לא טוב בלימודים ואני לא מסכים אם שום דבר שההורים שלי מכריחים אותי לעשות וזה מיסתיים במריבות..
    אתה יודע כמה ניכשלים היו לי השנה? 10.. מתוך 12 מקצועות ואין לי או להורים שלי גרוש על התחת.
    אבל בכל זאת מאז התקופה שהייתי כמוך דברים הישתנו ואתה יודע איך אני מרגיש עכשיו? ... בדיוק אותו הדבר אבל למדתי בדרך המון דברים חשובים וכרגע אני חיי בישביל הרצונות והחלומות שלי בתקווה שאני יוכל להגשים כמה מהם (אם הייתה שומע על הרצונות שלי הייתה מציע לי להיתאבד או ליפנות לפסיכולוג ..חח)
    קיצר תימצא לעצמך תחביבים לך אפילו לדוג דגים או משהו :/ עדיף מלהיתאבד..אתה לא יכול להיות בטוח מה יהיה אחרי שתמות וחוץ מיזה זה לא תמיד כל כך נורא להיות לבד מול כל העולם זה יכול גם להיות אתגר נורא חמוד
    מה אתה מסכים איתו !? אתה בעד שהוא התאבד ???!?!?!?! אחי אל תתאבד תשיג חברה שתרגיע אותך ותעשה חיים !
    תילך לדת - היא הצילה רבים כמוך !
    תשים פס על כולם ! תאמין בבורא עולם והוא יעזור לך !
    תהיה נחמד קצת להורים שלך ותיראה עד כמה הם ישתנו .

-------------------------------------------------------------------------------------------
    -----
    * ~* ~הקב"ה אנחנו הילדים שלך ~* ~*

<<<BlooD>>>
    אורח

לא אני לא בעד שהוא היתאבד. אני מסכים איתו שלחיים יש טעם של שוקולד מריר ואם הוא רוצה שהכל היסתדר עדיף שהוא יתחיל לאהוב שוקולת מריר. :cool:
    ומה אתה רוצה להרוג אותו? אם תיהיה לו בלונדה סקסית שהוא אוהב ואז פיתאום היא תיזרוק אותו מסיבות ביזאריות הוא יחזור לאותה נקודה + שהוא יהיה עצוב ביגלל חברתו =-O ואז הוא ישר יקפוץ מהחלון. .. לא שאני מנסה להצחיק או משהו פשוט המיקרה הזה קרה לי ליפני כמה ימים.. ממש חוויה לא נעימה

קיצר מה שאני הכי מציע לעשות זה ללכת אולי למועדונים (כה לבד) או שאם לא אז לחוגים:s45: לאמשנה העיקר להכיר חברים.. מה תעשה כל החופש?? תישב בבית ותרחם על עצמך? או לך לעבוד ותיקנה לעצמך כל יום המבורגר.. אם אתה כותב בפורום הזה אז אתה רוצה עזרה ואתה רוצה שדברים
    ישתנו אז קום ותשנה את זה

*עריכה*
    דרך אגב תימנע מלהאמין לשטויות.. בורא עולם לא יעזור לך בגרוש(חחח למה לו) אם כבר אז הוא יעריך אותך יותר אם תראה שאתה יכול להסתדר בעצמך אני מניח..
    ואם כבר תחזור בתשובה אז משיציל אותך זה לא בורא עולם אלא שתף המוח שתקבל לטובה או לרע.
    נערך לאחרונה על ידי <<<BlooD>>>; 28-06-2006 בשעה 23:54.

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יש לך תחת משעשע שמעמיד לי ת'פושע

בונא תשמע אתה גמור אה??מה להתאבד??חברים זה לא בעיה...לך תשתלב באיזה חברה תשיג לך חברה שתרגיע אותך...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,451 | הודעות: 8,173,038 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect