קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] זה יפריע לכם אם השרת הוא על V62 (אני יודע שזה לא קשור, אבל זה לא ספאם!)
    על ידי CruzerBlade בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 08-06-2011, 17:29
  2. אני יודע שזה לא קשור אבל בבקשה כנסו
    על ידי -David- בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 10-11-2006, 13:09
  3. אני יודע שזה לא קשור לפה אבל אני חייב
    על ידי TaMiR בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 02-07-2006, 07:52
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 05-03-2006, 20:42
  5. אני יודע שזה לא קשור אבל זה חשוב לי :)
    על ידי FuckTheSystem בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23-12-2005, 11:52
+ תגובה לנושא
עמוד 7 מתוך 10 << ראשון ... 56789 ... אחרון >>
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 148

OT: אני יודע שזה לא קשור, אבל לא יכולתי להתעלם, דיון צבא. - עמוד 7

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ציטוט נכתב במקור על ידי BRAYEV צפיה בהודעה
    אני מצטער על החייל שנדקר, באמת.

אבל אתה חוצפן, שתלטן, אידיוט, ותרנגול הודו מסריח, מי אתה בכלל שתגיד לי לעשות משהו שלא בא לי לעשות הא?

מי אתה בכלל שתקרא לי משתמט הא? מי אתה בכלל שתגיד לי ללכת מהמדינה? מה אתה אידיוט? כן אתה אידיוט ואתה יודע מה?

אני שם עליך זין!

אני איני הסמרטוט פה אלא אתה, אני הולך אחרי מה שאני מאמין בו, וזה הוא לא מלחמה.

אתה הסמרטוט של החברה, עושה מה שמוצא חן בעיני אחרים, עושה מה שכולם עושים, אתה הולך עם העדר.

אני גם יצאתי מבית הספר הקונבנציונלי ועכשיו אני בבית ספר מיוחד לאנשים עם "בעיות קשב וריכוז"

הפאקנג בעיות קשב וריכוז האלה מביאים לי דברים מדהימים לחיים, ואני מודיע לך כבר עכשיו שאתה יכול להיות בטוח, שאני פי 10 יותר מוצלח ממה שאתה תיהיה בגיל 40.

לעוף מהמדינה הזאת? חהחה מי אתה בכלל? עוד אחד מהחברה המעפנה של ישראל, אתה לא יכול לאיים עלי, מהסיבה הפשוטה שאתה לא יודע מי אני, ואתה סתם עבריין מקלדת עלוב.

אני בוחר לא לשרת בצבא המטומטם הזה, בעיה? שלך!

תתגבר, תקיא מעצבים מצידי תעשה מה שאתה רוצה, באמת שלא אכפת לי מה אתה חושב!

אני שם עליך זין, ועל כל אידיוט שחושב כמוך!

דווקא בגלל שרוצים להכריח אותי לשרת בצבא אני לא ישרת, למה? כי אני רוצה להוכיח להם שאני שם עליהם זין ואני בחיים לא יעשה מילואים ואני בחיים לא יעשה משהו שאני לא ב 100 אחוז רוצה לעשות! חתיכת טמבל! אנשים קובעים את הדעות שלך, וזה כל כך עלוב שאתה חושב מה שכולם חושבים, אתה בן אדם מסכן בלי אישיות. אתה מושפע מדיעות של אחרים.

ואתה גועל נפש של בן אדם!

3 שנים זה כלום? איזה בן אדם מטומטם יא אללה, במקום להינות מהחיים ב 3 שנים האלה, במקום ליצור ולעשות מה שאני אוהב לעשות, מכריחים אותי "לשרת" בצבא? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני בחיים, אין שום מצב שבעולם שאני משרת בצבא, חתיכת פגר, תתאפס חתיכת חרא, כי אנחנו חיים בעולם חדש שרוצה שלום לא מלחמות, אתה מכור למלחמה ואתה אוהב לשנוא, ואני בטוח שאתה ממש ממש מתעב ערבים.

דרך אגב, אני פאקינג שמאלני!
    יש לך בעיה? תחרבן את האבא הדפוק שך שחינך אותך כמו חרא!

דרך אגב, אני לא שמאלני שמלקק תחת של ערבים, אני פשוט לא שונא אותם, ולא מאמין שצריך להרוג אותם, ואני מאמין שצריך לעשות איתם שלום, הכל מחיר, רק לא מחיר של חיי אדם
    חח פשוט בן אדם מפגר, אני לא מאמין שהצלחת בכלל להרשם לאטרף כשדרגת הפיגור שלך עולה על זאת של ילד מבית לוינשטיין.
    לא כל דבר בחיים אתה חייב להסכים עליו ב 100% כדי לעשות אותו.
    מה זה "מכריחים אותי לשרת בצה"ל" ?
    אתה לא מרגיש חובה למדינה שלך? לאנשים שמגינים עלייך כל שניה רק כדי שתוכל בכלל "ליצור" ולעשות חיים?
    אז תתן ממה שאתה יכול לצבא, תאמין לי שהוא גם יקדם אותך הרבה בחיים.
    צבא זה אחד הדברים הטובים שיש במדינת ישראל, אחד הדברים שמגבשים את העם,
    איפה ראית עוד בעולם ילד בן 20 מפקד על כמה חיילים שנוצרים בהם יחסים כאלה שיכולים לסמוך אחד על השני בעיניים עצומות בתוך השטחים, נלחמים למען ההגנה של מדינת ישראל.
    באמת שאתה פשוט הטינופת של העם שלנו, לא מבין מאיפה הגעת למונחים האלה שאם אתה משרת את המדינה שלך אתה יוצא פריאר,
    מה עם קצת ציונות?
    ובקשר לתמימות הנאיבית הדפוקה שלך - איזה עולם חדש של שלום?! תסתכל סביבך, תיראה מה קורה פה במזרח התיכון, כמו פצצה מתקתקת, waiting for someone to pull the triger.
    מכל זה הבנו שאו שאתה פשוט ילד תמים שלא מבין מהחיים שלו, או שאתה אידיוט, דביל, מטומטם, לקוי שכל וכפוי טובה שלא מבין מהחיים שלו.
    אני אלך על האפשרות השניה.
    ועוד דבר, באמא שלך, תלמד לקלל, הקללות שלך הן לא בטעם ויורדות לעניינים אישיים שלא קשורים בכלל לנושא המדובר, כמו ילד קטן, מסכן ובעייתי, שהגיע מבית שאמא מכה ואבא שיכור. או להפך.

אבל כמו שאני מבין, אתה לא תקרא ולא תנסה להבין את מה שאני מנסה להגיד לך, רק תלך ראש בקיר עם "האמת" שלך, בהצלחה בחיים.
    פחח עלק תהיה מוצלח. עם גישה כמו שלך אני רואה בעוד כמה שנים חותם קבע... בלשכת העבודה.
    נערך לאחרונה על ידי .Mojo; 14-03-2012 בשעה 22:11.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אני מצטער על החייל שנדקר, באמת.

אל תצטער, תבוא "תחליף" אותו. תתגייס יבן שרמוטה, תתתתגגגגגיייססס!!!!

אבל אתה חוצפן, שתלטן, אידיוט, ותרנגול הודו מסריח, מי אתה בכלל שתגיד לי לעשות משהו שלא בא לי לעשות הא?

נכון, אני אדיוט, אני חוצפן ואני שתלטן. מי אני שאני יגיד לך לעשות משהו? אני לא אף אחד. המדינה אמרה לך לעשות משהו, אתה לא רוצה? עוף מפה.

מי אתה בכלל שתקרא לי משתמט הא? מי אתה בכלל שתגיד לי ללכת מהמדינה? מה אתה אידיוט? כן אתה אידיוט ואתה יודע מה?

אני שם עליך זין!

מה זה מי אני שאני יקרא לך משתמט? יאהבל אתה אמרת בעצמך שאתה משתמט. אני זה אני, וזאת דעתי, זה מה שאני רוצה שתעשה, לא רוצה לעשות מה שאני אומר לך? סבבה..נראה אותך. וכן, שוב פעם, אני אדיוט. אני מודע לזה, אבל לפחות אני שומר עלייך חיי, על אמא שלך, על אבא שלך, ועל המשפחה שלך..ובמקום להגיד לי "תודה" אתה אומר לי "אני שם עלייך זין!" ובגלל הדברים האלה, אני שונא שמאלנים. אנחנו שומרים עלייכם חיים כי אתם במדינה שלנו, ובמקום לבוא ולחלק אוכל בחינם ללוחמים, אתם באים נגדנו...אז לכו קיבינימט!

אני איני הסמרטוט פה אלא אתה, אני הולך אחרי מה שאני מאמין בו, וזה הוא לא מלחמה.
    במה אתה מאמין? אני מאמין במלחמה, כי זה הדבר היחדי שיפסיק את הצרות שלנו עם העם שני. ואנחנו ננצח, איתך או בלעדייך...
    אתה הסמרטוט של החברה, עושה מה שמוצא חן בעיני אחרים, עושה מה שכולם עושים, אתה הולך עם העדר.
    לא מתוק שלי, אני לא הסרמטוט של החברה, אני לא עושה מה שמוצא חן בעיני אחרים. אני, בניגוד להרבה סרמטוטים במדינה הזאת, בחרתי בבחירה הכי גרועה שיש בצה"ל. הלכתי על שירות של לוחם. זה השירות הכי קשה, הכי חרא..אבל יודע מה? הוא גם השירות הכי טוב. כי היום אני יכול להגיד לך, שלא משנה מה תגיד, אני יודע שאני צודק כי אני רואה המון דברים שאתה לא רואה. אז סתום תפה המסריח שלך ותזדיין לי מהעיניים.

אני גם יצאתי מבית הספר הקונבנציונלי ועכשיו אני בבית ספר מיוחד לאנשים עם "בעיות קשב וריכוז"
    כנ"ל. הייתי בכיתת מב"ר, מה אתה רוצה להגיד בזה?
    הפאקנג בעיות קשב וריכוז האלה מביאים לי דברים מדהימים לחיים, ואני מודיע לך כבר עכשיו שאתה יכול להיות בטוח, שאני פי 10 יותר מוצלח ממה שאתה תיהיה בגיל 40.
    בעיות ריכוז לא נותנים לך שום דבר בחיים, חוץ מבעיות ריכוז. (איזה קטע שגם לי יש כאלה בעיות ואתה לא יכול לחרטט אותי, אה?) אני לא כל כך בטוח שאתה תיהיה יותר מוצלח ממני בגיל 40, אולי כן, אולי לא. בנתיים, הדבר היחדי שאני בטוח בו זה שביום שאני ימצא אותך, אתה לא תיהיה שמח.

לעוף מהמדינה הזאת? חהחה מי אתה בכלל? עוד אחד מהחברה המעפנה של ישראל, אתה לא יכול לאיים עלי, מהסיבה הפשוטה שאתה לא יודע מי אני, ואתה סתם עבריין מקלדת עלוב.
    אני יכול לאיים עלייך ואני ידע מי אתה. "עבריין מקלדת"? אם אתה כל כך בטוח בעצמך..למה שלא תנסה? בו, תביא תפייסבוק שלך מצידי, נראה כמה אני עבריין מקלדת..

אני בוחר לא לשרת בצבא המטומטם הזה, בעיה? שלך!
    זאת לא הבעיה שלי, כבר הכרתי בן אדם אחד שלא עשה צבא, ואחרי 5 דקות שיחה איתי, הוא הבין שהוא טועה. הוא בעצמו אמר שהוא מתחרט על זה.
    תתגבר, תקיא מעצבים מצידי תעשה מה שאתה רוצה, באמת שלא אכפת לי מה אתה חושב!

אני שם עליך זין, ועל כל אידיוט שחושב כמוך!

דווקא בגלל שרוצים להכריח אותי לשרת בצבא אני לא ישרת, למה? כי אני רוצה להוכיח להם שאני שם עליהם זין ואני בחיים לא יעשה מילואים ואני בחיים לא יעשה משהו שאני לא ב 100 אחוז רוצה לעשות! חתיכת טמבל! אנשים קובעים את הדעות שלך, וזה כל כך עלוב שאתה חושב מה שכולם חושבים, אתה בן אדם מסכן בלי אישיות. אתה מושפע מדיעות של אחרים.
    אתה לא מוכיח לאף אחד כלום יסרמטוט. לצה"ל לא מזיז תזין מאנשים כמוך. לא רוצה לשרת? אל תשרת, הפסד שלך. רק במקום לחיות על חשבון אחרים, עוף מפה.
    אנשים לא קובעים את הדעות שלי, כי יש לי מח משלי, ואני בוחר באיזה דעה לדבוק. יש מצב שאני חושבים כמו הרבה אחרים, אבל זה לא אומר שהם טועים. אולי אתה זה שטועה? חשבת על זה?

ואתה גועל נפש של בן אדם!

לא מתאים לך? לך לשירותים תקיא. אבל תקיא ואל תעצור, עד שהמעיים שלך יצאו החוצה גם.

3 שנים זה כלום? איזה בן אדם מטומטם יא אללה, במקום להינות מהחיים ב 3 שנים האלה, במקום ליצור ולעשות מה שאני אוהב לעשות, מכריחים אותי "לשרת" בצבא? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה מה שאתה לא מביןןןןןןןן!!!!! 3 שנים בצה"ל זאת הנאה!!!!!!! מה אתה כבר יכול לעשות עם עצמך ב3 שנים?!!! מה?!!! להביא ביד על תמונות של אמאשלך?! מה?!!!!
    חתיכת אהבל. לא יודע איך אמא שלך עדיין מסכימה להאכיל אוכל חינם כמוך..סרמטוט, זה מה שאתה.

אני בחיים, אין שום מצב שבעולם שאני משרת בצבא, חתיכת פגר, תתאפס חתיכת חרא, כי אנחנו חיים בעולם חדש שרוצה שלום לא מלחמות, אתה מכור למלחמה ואתה אוהב לשנוא, ואני בטוח שאתה ממש ממש מתעב ערבים.
    שום עולם חדש ושום עולם שרוצה שלום..אתה זה שצריך להאתפס. איך זה ששלחו עלינו יותר מ200 רקטות ב4 ימים? אההה?!!! איך זה העולם רוצה שלום?! איזה מטומטם..בזמן שהוא כותב שהעולם רוצה שלום, אמא שלו אומרת לו שנפלה עוד רקטה בדרום..אנשים כמוך זה רק עוד סחבה למדינה שלנו.
    אני אוהב לשנוא את הערבים, נכון. ונכון אני ממש ממש מתעב ערבים, ובשבילי גם אתה ערבי.

דרך אגב, אני פאקינג שמאלני!
    יש לך בעיה? תחרבן את האבא הדפוק שך שחינך אותך כמו חרא!
    אבא שלי לא חינך אותי לכלום..אני זה שקיבלתי דעה משלי. מה אני סרמטוט כמוך, מושפע מאנשים?

דרך אגב, אני לא שמאלני שמלקק תחת של ערבים, אני פשוט לא שונא אותם, ולא מאמין שצריך להרוג אותם, ואני מאמין שצריך לעשות איתם שלום, הכל מחיר, רק לא מחיר של חיי אדם
    כן? בוא תסביר לי איך תעשה איתם שלום. בוא, תסביר.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Gama צפיה בהודעה
    נהייתם לוחמי מקלדת ? מה זה הסגירת חשבונות הזאת? ,שמרו על הדיון בלי הגזמות , חבל שהוא ינעל.
    לא לוחם מקלדת ולא נעלים, אם הסמרטוט הזה יהיה מספיק גבר עם דעה רצינית, שיבוא יראה תפרצוף שלו..אחר הוא יזחל למקלדת ויגיד לכם כמה אני "עבריין מקלדת"..

מורחקים
    שם פרטי
    שולה
    לייקים
    113
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אני אוהב למרוד

ציטוט נכתב במקור על ידי SeDuctor צפיה בהודעה
    חח פשוט בן אדם מפגר, אני לא מאמין שהצלחת בכלל להרשם לאטרף כשדרגת הפיגור שלך עולה על זאת של ילד מבית לוינשטיין.
    לא כל דבר בחיים אתה חייב להסכים עליו ב 100% כדי לעשות אותו.
    מה זה "מכריחים אותי לשרת בצה"ל" ?
    אתה לא מרגיש חובה למדינה שלך? לאנשים שמגינים עלייך כל שניה רק כדי שתוכל בכלל "ליצור" ולעשות חיים?
    אז תתן ממה שאתה יכול לצבא, תאמין לי שהוא גם יקדם אותך הרבה בחיים.
    צבא זה אחד הדברים הטובים שיש במדינת ישראל, אחד הדברים שמגבשים את העם,
    איפה ראית עוד בעולם ילד בן 20 מפקד על כמה חיילים שנוצרים בהם יחסים כאלה שיכולים לסמוך אחד על השני בעיניים עצומות בתוך השטחים, נלחמים למען ההגנה של מדינת ישראל.
    באמת שאתה פשוט הטינופת של העם שלנו, לא מבין מאיפה הגעת למונחים האלה שאם אתה משרת את המדינה שלך אתה יוצא פריאר,
    מה עם קצת ציונות?
    ובקשר לתמימות הנאיבית הדפוקה שלך - איזה עולם חדש של שלום?! תסתכל סביבך, תיראה מה קורה פה במזרח התיכון, כמו פצצה מתקתקת, waiting for someone to pull the triger.
    מכל זה הבנו שאו שאתה פשוט ילד תמים שלא מבין מהחיים שלו, או שאתה אידיוט, דביל, מטומטם, לקוי שכל וכפוי טובה שלא מבין מהחיים שלו.
    אני אלך על האפשרות השניה.
    ועוד דבר, באמא שלך, תלמד לקלל, הקללות שלך הן לא בטעם ויורדות לעניינים אישיים שלא קשורים בכלל לנושא המדובר, כמו ילד קטן, מסכן ובעייתי, שהגיע מבית שאמא מכה ואבא שיכור. או להפך.

אבל כמו שאני מבין, אתה לא תקרא ולא תנסה להבין את מה שאני מנסה להגיד לך, רק תלך ראש בקיר עם "האמת" שלך, בהצלחה בחיים.
    פחח עלק תהיה מוצלח. עם גישה כמו שלך אני רואה בעוד כמה שנים חותם קבע... בלשכת העבודה.

חחחח חמוד, חמוד אתה.

אתה אידיוט, ואתה לא הבנת מילה ממה שאמרתי@

1. יש יתרונות לצבא, ואתה ציינת חלק נכבד מהם, אבל החסרונות עולים על היתרונות, ואני לא מאמין בצבא המטופש הזה, ולשמחתך, אני עוזב את ישראל, עם סגולה

2. לא אמרתי שאתה יוצא פראייר אם אתה משרת בצבא, אתה מכניס לי מילים לפה וזה לא מוצא חן בעיני. אני אמרתי שרודני האידיוט מושפע מדיעות של אחרים ועושה מה שכולם עושים.

3. אני לא מאמין בציונות עלובה ומסכנה שהייתה לפני 60 שנה

4. בוא תשווה את העולם של שנות ה 60 לעולם של היום ותגיד לי מה ההבדל, יש את כל העיניין של איכות הסביבה, ותתפלא, אנשים מנסים לעשות שלום חתיכת אידיוט מנוול ועלוב. עלק נאיביות, בגלל שאני ההפך מנאיבי אני לא מתגייס לצבא המזדיין שלנו, ואין לך זכות לשפוט אותי יפח אשפה מלא חרא.

5. אני מבין שאתה בן אדם מסכן ואומלל, שמחפש נחמה בצבא העלוב ש"שומר עלינו" מחפש נחמדה בדיעות של אחרים, כי זה נותן לך כוח להיות כמו כולם נכון?

6. וואואואואוא תודה על הקורס המזורז בקללות שהרגע נתת לי.

7. אז כנראה שאתה לא מבין חתיכת פגר, כי אני קראתי הכל, ואני לא זה שהולך עם הראש בקיר.! אלא אתה! אתה מתגייס לצבא כי הוא מגן עליך? פשוט תודה בזה שאתה מת לרצוח ערבים.

8. אתה אידיוט, נדבר עוד 10 שנים ונראה באיזה חור אתה תיהיה, עם הדיעות העלובות שלך, הדבר היחיד שאתה תעשה בחיים זה להוציא תעודה, תעודה לכך שאתה טמבל חסר מוח וחסר אישיות.

9. לא אמרתי שאני אהיה מוצלח, אמרתי שאני מוצלח, חתיכת נבלה.

לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ברירת מחדל לקוי משכל מפגר

חחחח חמוד, חמוד אתה.

אתה אידיוט, ואתה לא הבנת מילה ממה שאמרתי@
    1. נקבע יום חג ברגע שתעזוב את מדינת ישראל אדיוט, אוויל משריש שלא מבין מהחיים שלא. החסרונות של הצבא עולים על היתרונות שלו? תגיד אתה מפגר או מה?! לא נתת חיסרון אחד של צה"ל עד עכשיו רק חפרת בשכל ואמרת שאתה לא הולך להתגייס בלי לתת שום סיבה לכך.

2. זה מה שמשתמע מהמילים שלך

3. אתה אידיוט ומטומטם, אין לך ערכים ואידיואולוגיות, ואם אתם חושב שאפשר לעשות שלום עם ערבים אתה נאיבי נקודה.

4. מה הקשר לאיכות הסביבה יא ילד פגום, מה? נכון, בזכות הצבא שלנו שמרתיע את הערבים ברגע שהם מנסים לתקוף אותנו הם כל כך מפחדים שהם רוצים הסכם שלום. אם לא היה לך צבא כבר מזמן לא היינו פה יא אפס. אתה סותר את עצמך יא חתיכת שמאלני מפגר ומצחין, אם אתה לא נאיבי סימן שאתה מבין שאנחנו לא יכולים להתקיים בלי צבא ואין כמעט סיכוי לשלום, ועדיין אתה לא רוצה להתגייס יא כולרה?!

5. ממש לא ימפגר אני בסך הכל חושב שהצבא שלנו זה מה שגורם לערבים לפחד מלצאת למתקפת חורמה עלינו בגלל המוניטין שלו.

6. יש בעד מה יא זבל תעוף מפה.

7. קראת הכל ואתה עדיין הולך עם הראש בקיר יא אדיוט אתה בכלל מבין מה זה אומר ללכת עם הראש בקיר? לא פלא ששמו אותך בבית ספר למפגרים. רק מכאן אתה פשוט יצאת מטומטם כי אמרתי באחת התגובות שאני יעדיף לא לשרת בקרבי, אבל עדיין לתרום למדינה שלי בדברים שאני הכי טוב בהם.

8. חחחחחחחחח אני אהיה תקוע ב"חור" XD, נייס טריי דוד, אבל לא. אין לך מושג מי אני בכלל שאתה מסוגל לחשוב שאני אהיה תקוע ב"חור".
    אבל מה שאני בטוח לגבייך זה שבעוד כמה שנים, שכשאתה תבין שאתה שייך ל"קהילה", יהיה תקוע בך בחור...

9. חחחחחח א כל, לפי הסגנון והגישה שלך אני יודע שאתה לא מוצלח עכשיו ולא תהיה מוצלח אף פעם, וזה טוב לחיות באשליות לפעמים, אבל אני חושב שלקחת מנת יתר ועכשיו אתה חושב שאתה תפוז או משהו, כי אחרת היית מבין שאין סיכוי שבן אדם כל כך אפס ולוזר כמוך יצליח להגיע למשהו בחיים חוץ מלהיות אולי ראש אגף קירצוף אסלות בשירותים הציבוריים של דרום תל אביב.

אתה הינך סמרטוט נבוב ובעזרת כוחה הגדול של מפלצת הספגטי המעופפת וכן בעזרת השם אתה תידרס על ידי חבורת אנשי עכברוש וקנגרו יאכל אותך, לא לפני שסיני עם זין קטן יתלוש לך את הביצים אחת אחת, יטגן אותן בשמן עמוק ולבסוף יוסיף את הקיסם שאתה קורא לו שמוק לאוסף השמוקים האכזרי שלו.
    נערך לאחרונה על ידי .Mojo; 14-03-2012 בשעה 22:57.

מורחקים
    שם פרטי
    שולה
    לייקים
    113
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אני אוהב למרוד

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה

אל תצטער, תבוא "תחליף" אותו. תתגייס יבן שרמוטה, תתתתגגגגגיייססס!!!!

לא ממש

נכון, אני אדיוט, אני חוצפן ואני שתלטן. מי אני שאני יגיד לך לעשות משהו? אני לא אף אחד. המדינה אמרה לך לעשות משהו, אתה לא רוצה? עוף מפה.

המדינה אומרת? שתתפוצץ, ולשמחתך אני עף

מה זה מי אני שאני יקרא לך משתמט? יאהבל אתה אמרת בעצמך שאתה משתמט.

משתמט זאת מדבקה שהדביקו על אנשים שלא מוכנים לעשות צבא, אני משתמש בביטוי העלוב הזה כי אין לזה שם אחר.

אני זה אני, וזאת דעתי, זה מה שאני רוצה שתעשה, לא רוצה לעשות מה שאני אומר לך? סבבה..נראה אותך.

חחח.. "נראה אותך" מה הקטע שלך לאיים כל הזמן? אתה מרגיש גבר כשאתה עושה את זה?

וכן, שוב פעם, אני אדיוט. אני מודע לזה, אבל לפחות אני שומר עלייך חיי, על אמא שלך, על אבא שלך, ועל המשפחה שלך..ובמקום להגיד לי "תודה" אתה אומר לי "אני שם עלייך זין!" ובגלל הדברים האלה, אני שונא שמאלנים. אנחנו שומרים עלייכם חיים כי אתם במדינה שלנו, ובמקום לבוא ולחלק אוכל בחינם ללוחמים, אתם באים נגדנו...אז לכו קיבינימט!

אתה מנסה להוכיח שאתה מסכן ושכולם רשעים, אף אחד לא מנסה לפגוע בך, אתה מנסה לפגוע בכולם

במה אתה מאמין? אני מאמין במלחמה, כי זה הדבר היחדי שיפסיק את הצרות שלנו עם העם שני. ואנחנו ננצח, איתך או בלעדייך...

איך זה הגיוני בכלל שמלחמה תביא שלום? הדבר היחיד שיקרה כשיש מלחמה, זה שמדינה תובס ותיכנע ואז יהיה "שלום" עלק.

לא מתוק שלי, אני לא הסרמטוט של החברה, אני לא עושה מה שמוצא חן בעיני אחרים.
    אני, בניגוד להרבה סרמטוטים במדינה הזאת, בחרתי בבחירה הכי גרועה שיש בצה"ל. הלכתי על שירות של לוחם. זה השירות הכי קשה, הכי חרא..אבל יודע מה? הוא גם השירות הכי טוב. כי היום אני יכול להגיד לך, שלא משנה מה תגיד, אני יודע שאני צודק כי אני רואה המון דברים שאתה לא רואה. אז סתום תפה המסריח שלך ותזדיין לי מהעיניים.

אני יודע, וכבר אמרתי את זה שיש יתרון חברתי לצבא, שזה יכול לחבר אנשים, או איך שתקרא לזה, אבל אני ממש לא רוצה לרצוח אנשים, ולהיות ג'ובניק זה פשוט עלוב.

כנ"ל. הייתי בכיתת מב"ר, מה אתה רוצה להגיד בזה?

עזוב

אני יכול לאיים עלייך ואני ידע מי אתה. "עבריין מקלדת"? אם אתה כל כך בטוח בעצמך..למה שלא תנסה? בו, תביא תפייסבוק שלך מצידי, נראה כמה אני עבריין מקלדת..

סעסע

זאת לא הבעיה שלי, כבר הכרתי בן אדם אחד שלא עשה צבא, ואחרי 5 דקות שיחה איתי, הוא הבין שהוא טועה. הוא בעצמו אמר שהוא מתחרט על זה.

סבבה, גם אותו קיללת כמו מטורף ואמרת שהוא יגמור על הרצפה אם הוא לא יצדיע לך?

אתה לא מוכיח לאף אחד כלום יסרמטוט. לצה"ל לא מזיז תזין מאנשים כמוך. לא רוצה לשרת? אל תשרת, הפסד שלך. רק במקום לחיות על חשבון אחרים, עוף מפה.

חחח אני לא חי על חשבון הצבא, אם זה מה שאתה מנסה לומר, ההורים שלי עובדים קשה בשביל להתפרנס, הצבא לא אמור לנהל את המדינה, אלא הפוך, אז למה המצב בישראל כזה מגעיל?

אנשים לא קובעים את הדעות שלי, כי יש לי מח משלי, ואני בוחר באיזה דעה לדבוק. יש מצב שאני חושבים כמו הרבה אחרים, אבל זה לא אומר שהם טועים. אולי אתה זה שטועה? חשבת על זה?

יכול להיות, אבל יש לי את האמונות שלי, ואני לא אשתנה כדי שאתה תיהיה מרוצה

לא מתאים לך? לך לשירותים תקיא. אבל תקיא ואל תעצור, עד שהמעיים שלך יצאו החוצה גם.

למה אתה אומר לי דברים שאני אומר לך?

זה מה שאתה לא מביןןןןןןןן!!!!! 3 שנים בצה"ל זאת הנאה!!!!!!! מה אתה כבר יכול לעשות עם עצמך ב3 שנים?!!! מה?!!! להביא ביד על תמונות של אמאשלך?! מה?!!!!

בניגוד אליך אני לא עושה דברים כאלה.

חתיכת אהבל. לא יודע איך אמא שלך עדיין מסכימה להאכיל אוכל חינם כמוך

אני בן 15?

..סרמטוט, זה מה שאתה.

לא ממש

שום עולם חדש ושום עולם שרוצה שלום..אתה זה שצריך להאתפס. איך זה ששלחו עלינו יותר מ200 רקטות ב4 ימים? אההה?!!!

איך זה העולם רוצה שלום?! איזה מטומטם..בזמן שהוא כותב שהעולם רוצה שלום, אמא שלו אומרת לו שנפלה עוד רקטה בדרום..אנשים כמוך זה רק עוד סחבה למדינה שלנו.

לא אמרתי שהחמאס רוצה שלום, החמאס זה לא כל העולם אתה יודע.

אני אוהב לשנוא את הערבים, נכון. ונכון אני ממש ממש מתעב ערבים, ובשבילי גם אתה ערבי.

זה לא משנה לי מה אני בשבילך, בשבילי אתה גזען.

בוא תסביר לי איך תעשה איתם שלום. בוא, תסביר.

כמו לתת להם שטחים לדוגמא?

.....

לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

באמא שלי איזה בן אדם מפגר, עלק להביא שטחים, יאללה טוס לי מהפורום יא חלאה.
    דור, או כל מנהל ראשי אחר, תמצאו לי את הIP של הבחור הזה, איפה הוא גר, ושלחו אליו חוליה של חמאס שתשחט אותו, בשם הערכים הפציפיסטיים שלו!

מורחקים
    שם פרטי
    שולה
    לייקים
    113
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אני אוהב למרוד

1. נקבע יום חג ברגע שתעזוב את מדינת ישראל אדיוט, אוויל משריש שלא מבין מהחיים שלא. החסרונות של הצבא עולים על היתרונות שלו? תגיד אתה מפגר או מה?! לא נתת חיסרון אחד של צה"ל עד עכשיו רק חפרת בשכל ואמרת שאתה לא הולך להתגייס בלי לתת שום סיבה לכך.

2. זה מה שמשתמע מהמילים שלך

3. אתה אידיוט ומטומטם, אין לך ערכים ואידיואולוגיות, ואם אתם חושב שאפשר לעשות שלום עם ערבים אתה נאיבי נקודה.

4. מה הקשר לאיכות הסביבה יא ילד פגום, מה? נכון, בזכות הצבא שלנו שמרתיע את הערבים ברגע שהם מנסים לתקוף אותנו הם כל כך מפחדים שהם רוצים הסכם שלום. אם לא היה לך צבא כבר מזמן לא היינו פה יא אפס. אתה סותר את עצמך יא חתיכת שמאלני מפגר ומצחין, אם אתה לא נאיבי סימן שאתה מבין שאנחנו לא יכולים להתקיים בלי צבא ואין כמעט סיכוי לשלום, ועדיין אתה לא רוצה להתגייס יא כולרה?!

5. ממש לא ימפגר אני בסך הכל חושב שהצבא שלנו זה מה שגורם לערבים לפחד מלצאת למתקפת חורמה עלינו בגלל המוניטין שלו.

6. יש בעד מה יא זבל תעוף מפה.

7. קראת הכל ואתה עדיין הולך עם הראש בקיר יא אדיוט אתה בכלל מבין מה זה אומר ללכת עם הראש בקיר? לא פלא ששמו אותך בבית ספר למפגרים. רק מכאן אתה פשוט יצאת מטומטם כי אמרתי באחת התגובות שאני יעדיף לא לשרת בקרבי, אבל עדיין לתרום למדינה שלי בדברים שאני הכי טוב בהם.

8. חחחחחחחחח אני אהיה תקוע ב"חור" XD, נייס טריי דוד, אבל לא. אין לך מושג מי אני בכלל שאתה מסוגל לחשוב שאני אהיה תקוע ב"חור".
    אבל מה שאני בטוח לגבייך זה שבעוד כמה שנים, שכשאתה תבין שאתה שייך ל"קהילה", יהיה תקוע בך בחור...

9. חחחחחח א כל, לפי הסגנון והגישה שלך אני יודע שאתה לא מוצלח עכשיו ולא תהיה מוצלח אף פעם, וזה טוב לחיות באשליות לפעמים, אבל אני חושב שלקחת מנת יתר ועכשיו אתה חושב שאתה תפוז או משהו, כי אחרת היית מבין שאין סיכוי שבן אדם כל כך אפס ולוזר כמוך יצליח להגיע למשהו בחיים חוץ מלהיות אולי ראש אגף קירצוף אסלות בשירותים הציבוריים של דרום תל אביב.

אתה הינך סמרטוט נבוב ובעזרת כוחה הגדול של מפלצת הספגטי המעופפת וכן בעזרת השם אתה תידרס על ידי חבורת אנשי עכברוש וקנגרו יאכל אותך, לא לפני שסיני עם זין קטן יתלוש לך את הביצים אחת אחת, יטגן אותן בשמן עמוק ולבסוף יוסיף את הקיסם שאתה קורא לו שמוק לאוסף השמוקים האכזרי שלו.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נקרעתי באמא שלי.

תקשיב, לא באתי לריב איתך, וישראל באמת לא יכולה להתקיים בלי צבא, אבל זה לא היה חייב להיות ככה. אני לא רוצה להתגייס כי אני לא מתכוון לעשות משהו שאני לא רוצה לעשות, ואתה יודע מה? יכול להיות שאני אשתנה, ובסופו של דבר אני כן אתגייס ואתרום למדינה. מי יודע?

אבל אתה ורודני אומרים שמי שלא מתגייס הוא זבל, הוא בן זונה, איך אתם יכולים לשפוט מישהו שאתם לא מכירים?

אם זה כל כך חשוב לך שאנשים יבינו מהי המהות של הצבא, אז תעשה הרצאות בבתי ספר, אני לא צוחק.

אבל למה לעשות את זה בצורה כזאת?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

.....
    - מלחמה לא תביא שלום. מלחמה תביא לנצחון שלנו, והפסד שלהם. בגלל ההפסד וכל האובדן שלהם, הם יפסיקו לשלוח גראדים.
    - מישהו דיבר על לרצוח אנשים סתם? תן לי לשאול שאלה- אם ערבי\ או כל בן אדם אחר, היה מכוון AK47 על חבר שלך..ולך היה M16 ביד..מה היית עושה? במקום לחכות לתגובה שלך..אני כבר עניתי על השאלה הזאת.
    - "סעסע" אה? אתה רואה כמה שאתה כולך סתם אפרוח נפוך? ממה אתה מפחד? לראות שאתה טועה ולחטוף פצוץ לפנים? זה כולה קצת מכות. כמו שאני קיבלתי, גם אתה יכול.
    - כשאני אומר שאתה חיי על חשבון אחרים, אני מתכוון, כשאתה חיי במקומך מת חייל גבול עזה\לבנון. למה?!!! תגיד לי למה?!!!! למה מי אתה שתחיי במקומו?! למה?! למה שאנחנו נבכה על חיי חייל, כשאתה יושב לך על המחשב, מפצח גרעינים ורואה סרטי פורנו?! למה?! תזדיייייין לי כבר מהמדינה..
    -המצב בישראל מגעיל, בגלל המון סיבות. אחת מהסיבות הם כי יש שמאלנים מרדנים במדינה שלנו שמוצצים תדם לחיילים. כן, זה אלייך.
    - נו מה אתה מטומטם? מה איכפת לי מהעולם עכשיו. אכפת לי רק מעזה, מהחמאס, מלבנון וכל הבניזונות שגורמים לחיי אזרחי ישראל לחיות בפחד. כל אלה, צריכים למות.
    -כן, אני גזען.
    - חחחח..עלק לתת להם שטחים..רואים שאתה ילד בן 18 שלא מבין עדיין שערבי+ערבי= מנגל בשרים.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נקרעתי באמא שלי.

תקשיב, לא באתי לריב איתך, וישראל באמת לא יכולה להתקיים בלי צבא, אבל זה לא היה חייב להיות ככה. אני לא רוצה להתגייס כי אני לא מתכוון לעשות משהו שאני לא רוצה לעשות, ואתה יודע מה? יכול להיות שאני אשתנה, ובסופו של דבר אני כן אתגייס ואתרום למדינה. מי יודע?

אבל אתה ורודני אומרים שמי שלא מתגייס הוא זבל, הוא בן זונה, איך אתם יכולים לשפוט מישהו שאתם לא מכירים?

אם זה כל כך חשוב לך שאנשים יבינו מהי המהות של הצבא, אז תעשה הרצאות בבתי ספר, אני לא צוחק.

אתה רואה שגם אתה שופט אנשים מבלי לדעת מי הם? כבר עשיתי 2 שיחות עם שני בתי ספר, על מדים ונשק..מה שלך לא יהיה גם עוד 20 שנה, יסרמטוט.

אבל למה לעשות את זה בצורה כזאת?
    באדום

מורחקים
    שם פרטי
    שולה
    לייקים
    113
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אני אוהב למרוד

- מלחמה לא תביא שלום. מלחמה תביא לנצחון שלנו, והפסד שלהם. בגלל ההפסד וכל האובדן שלהם, הם יפסיקו לשלוח גראדים.
    - מישהו דיבר על לרצוח אנשים סתם? תן לי לשאול שאלה- אם ערבי\ או כל בן אדם אחר, היה מכוון AK47 על חבר שלך..ולך היה M16 ביד..מה היית עושה? במקום לחכות לתגובה שלך..אני כבר עניתי על השאלה הזאת.
    - "סעסע" אה? אתה רואה כמה שאתה כולך סתם אפרוח נפוך? ממה אתה מפחד? לראות שאתה טועה ולחטוף פצוץ לפנים? זה כולה קצת מכות. כמו שאני קיבלתי, גם אתה יכול.
    - כשאני אומר שאתה חיי על חשבון אחרים, אני מתכוון, כשאתה חיי במקומך מת חייל גבול עזה\לבנון. למה?!!! תגיד לי למה?!!!! למה מי אתה שתחיי במקומו?! למה?! למה שאנחנו נבכה על חיי חייל, כשאתה יושב לך על המחשב, מפצח גרעינים ורואה סרטי פורנו?! למה?! תזדיייייין לי כבר מהמדינה..
    -המצב בישראל מגעיל, בגלל המון סיבות. אחת מהסיבות הם כי יש שמאלנים מרדנים במדינה שלנו שמוצצים תדם לחיילים. כן, זה אלייך.
    - נו מה אתה מטומטם? מה איכפת לי מהעולם עכשיו. אכפת לי רק מעזה, מהחמאס, מלבנון וכל הבניזונות שגורמים לחיי אזרחי ישראל לחיות בפחד. כל אלה, צריכים למות.
    -כן, אני גזען.
    - חחחח..עלק לתת להם שטחים..רואים שאתה ילד בן 18 שלא מבין עדיין שערבי+ערבי= מנגל בשרים.
    וזה לא כשאני חי חייל מת בגבול, אם זה היה ככה, על כל בן אדם בישראל שהוא לא חייל היה מת חייל, אז זה לא ככה, חיילים מתים ונפצעים, נדקרים וסובלים, אני לא רוצה להביא את המציאות הזאת על עצמי

אני בן 15.

באדום
    אני לא מבין למה אתה כל כך לחוץ על זה
    נערך לאחרונה על ידי BRAYEV; 14-03-2012 בשעה 23:31.

מורחקים
    שם פרטי
    Tyler Durden
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    The common man is a fool

באלוהים שכולכם עושים מעצמכם בדיחה. גם המורעלים והימנים והשמאלנים ה"משתמטים".
    לא מתאים בחיית שמרו על הכבוד שלכם למה הוא יורד אחושרמוטה

מהנסיון המועט שלי עם אנשים מישהו שיכול להוציא חיסול חשבונות אמיתי ולא לשחק בקקי לעולם לא יוציא את החיסול בגלל איזה שמאלני או ימני מפגר באינטרנט. מי שיש לו כוח ביד לא יבזבז אותו על שטויות כאלה. אז חלאס כי אף אחד לא יקבל מכות, אך אחד לא ידקר ואף אחד לא יקבל כדור מאופנוע כשהוא אוכל פיצה.
    אז תחסכו את השטויות האלה מעצמכם אתם עושים פדיחות.

לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

בראיב, אני שמח שהצלחנו לשנות אצלך את הגישה שנוגדת את צה"ל בכל משמעות, לפחות יש סיכוי עכשיו.
    טיילר, הדעה שלי בקשר לצה"ל ממש לא קיצונית, אני בסך הכל חושב שכל בן אדם שיש לו זיקה למדינה הזאת צריך לתרום בשבילה כמה שיותר בעניין רגיש כמו הצבא.
    אני לא ימני קיצוני, לא שונא ערבים (יותר מידי). אבל אם בא מישהו שמזלזל בצורה כל כך בוטה בישות הצבאית שבזכותו הוא קיים, זה לא נסלח.
    זה כמו שהוא יבוא אל אימא ואבא שלו, יקלל, ירביץ ויזלזל בהם - אף אחד (שפוי) לא עושה את זה.
    זה לירוק לבאר שממנה שתית וזה פשוט בלתי נסבל.

בראיב, אני שמח שהצלחנו לשנות אצלך את הגישה שנוגדת את צה"ל בכל משמעות, לפחות יש סיכוי עכשיו.
    טיילר, הדעה שלי בקשר לצה"ל ממש לא קיצונית, אני בסך הכל חושב שכל בן אדם שיש לו זיקה למדינה הזאת צריך לתרום בשבילה כמה שיותר בעניין רגיש כמו הצבא.
    אני לא ימני קיצוני, לא שונא ערבים (יותר מידי). אבל אם בא מישהו שמזלזל בצורה כל כך בוטה בישות הצבאית שבזכותו הוא קיים, זה לא נסלח.
    זה כמו שהוא יבוא אל אימא ואבא שלו, יקלל, ירביץ ויזלזל בהם - אף אחד (שפוי) לא עושה את זה.
    זה לירוק לבאר שממנה שתית וזה פשוט בלתי נסבל.
    חחח אחינו, אתה מגזים לגמרי.
    הצבא אומנם אחראי לבטחון המדינה, אבל ממש ממש לא בזכותו כולנו קיימים.
    וצא מהסרט, אם אתה לא במקומות מאוד ספציפיים בצבא אתה לא תורם הרבה למדינה, ובעיקר פוגע בעצמך. עדיף שתתנדב במד"א או משהו 3 שנים, תציל הרבה יותר חיים מאשר מבצה"ל.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

רוצים לתרום למדינה? סבבה, מקובל.

לא חסר דרכים לעשות את זה. מבחינתי מישהו שמתנדב במד''א או במכבי אש או משהו בסגנון תורם הרבה יותר מאיזה ג'ובניק שמן מסריח שמגרבץ את כל השירות שלו 3 שנים בקריה שחצי מהן הוא מסתובב בעזריאלי ופותח סטים כמו כובע מפגר. הדוסים נראים מורעלים ליד אנשים כאלה. והקטע העצוב שהם מטיפים לך הכי הרבה עם "גיוס" שבפועל הם סתם שורפים 3 שנים על כלום.

לא רואה איך להכין קפה בקריה ולהפעיל ממטרות יעשה אותי "גבר" או אפילו "תורם למדינה"..סתם שטיפת מוח של הצבא והמערכת.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 15-03-2012 בשעה 15:40.

לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ציטוט נכתב במקור על ידי inverter צפיה בהודעה
    חחח אחינו, אתה מגזים לגמרי.
    הצבא אומנם אחראי לבטחון המדינה, אבל ממש ממש לא בזכותו כולנו קיימים.
    וצא מהסרט, אם אתה לא במקומות מאוד ספציפיים בצבא אתה לא תורם הרבה למדינה, ובעיקר פוגע בעצמך. עדיף שתתנדב במד"א או משהו 3 שנים, תציל הרבה יותר חיים מאשר מבצה"ל.
    אוקי, אז אני מבין לפי מה שאתה אומר זה שאם הצבא לא היה קיים היינו יכולים להסתדר מצויין?
    איך אני בדיוק פוגע בעצמי כשאני בצבא?
    מה הקשר ללהציל חיים?! אני מדבר על לתרום למדינה. אני כבן אדם ממש לא מתחבר לתחום של המד"א והרפואה ואין סיכוי שאני הולך להיות רופא או משהו כזה בחיים. לעומת זאת, אני יכול הרבה יותר לתרום אם אני אהיה בצבא ויפתח את הגירסה הבאה של טנק המרכבה, או ישפר את פרוייקט "כיפת ברזל".

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    רוצים לתרום למדינה? סבבה, מקובל.

לא חסר דרכים לעשות את זה. מבחינתי מישהו שמתנדב במד''א או במכבי אש או משהו בסגנון תורם הרבה יותר מאיזה ג'ובניק שמן מסריח שמגרבץ את כל השירות שלו 3 שנים בקריה שחצי מהן הוא מסתובב בעזריאלי ופותח סטים כמו כובע מפגר. הדוסים נראים מורעלים ליד אנשים כאלה. והקטע העצוב שהם מטיפים לך הכי הרבה עם "גיוס" שבפועל הם סתם שורפים 3 שנים על כלום.

לא רואה איך להכין קפה בקריה ולהפעיל ממטרות יעשה אותי "גבר" או אפילו "תורם למדינה"..סתם שטיפת מוח של הצבא והמערכת.
    כן, כי כל התפקידים בצבא זה לעשות קפה בקריה, טוב אחי.
    תקרא את מה שכתבתי לחבר שציטטתי לפנייך.
    ועוד משהו - לך תדע מה הם עושים ומה יש בקריה, ניראה לך שבאמת סתם יביאו לשם אנשים בשביל להכין קפה? תתבגר.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,960 | הודעות: 8,202,553 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect