קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] זה יפריע לכם אם השרת הוא על V62 (אני יודע שזה לא קשור, אבל זה לא ספאם!)
    על ידי CruzerBlade בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 08-06-2011, 17:29
  2. אני יודע שזה לא קשור אבל בבקשה כנסו
    על ידי -David- בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 10-11-2006, 13:09
  3. אני יודע שזה לא קשור לפה אבל אני חייב
    על ידי TaMiR בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 02-07-2006, 07:52
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 05-03-2006, 20:42
  5. אני יודע שזה לא קשור אבל זה חשוב לי :)
    על ידי FuckTheSystem בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23-12-2005, 11:52
+ תגובה לנושא
עמוד 8 מתוך 10 << ראשון ... 678910 אחרון >>
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 148

OT: אני יודע שזה לא קשור, אבל לא יכולתי להתעלם, דיון צבא. - עמוד 8

מכיר את זה שמתווכחים על אלוהים אחד אומר "תוכיח שהוא קיים" והשני אומר "תוכיח שהוא לא"? התגובה שלך בדיוק כזאת.
    כשאמרתי צא מהסרט, הוספתי אחרי "למעט תפקידים מאוד ספציפיים". והתפקיד שאתה מדבר עליו מאוד מאוד ספציפי. שאני יתחיל להביא מספרים?
    וכן, לצערך המון חיילים בצה"ל לא רחוקים ממה שטיילר סיפר.
    נערך לאחרונה על ידי inverter; 15-03-2012 בשעה 16:08.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

נכון, ג'ובניקים מסוימים בהם לא עושים הרבה ואפשר לומר שהשירות שלהם מיותר, אבל זה לא סיבה להגיד שכל הצבא זה בזבוז זמן.
    תכלס אני בעד צבא.
    אבל עדיין, אני מסכים לגבי הקטע של "אם הצבא לא מקבל אותי למקום שאני יכול לתרום, אני לא רוצה לשרוף 3 שנים על כלום, i´m out".
    קצת אגואיסטי, ולא הרבה יכולים לברוח הצבא, אז אם מעט אנשים הצליחו, וואלה אני מפרגן.

ומהצד השני, אם כל אחד היה שהיה רוצה לצאת מהצבט היה מצליח, לא הייתי מביע תמיכה כזו כי היינו נשארים כמעט בלי צבא.
    אני מהמר שחצי מהקרביים (או לפחות רבע), לא רוצים להיות בקרבי אבל אין להם פרופיל וקב"א מתאימים לתפקיד אחר, ומחוסר ברירה הם שם.

אז שוב, מי שמצליח לברוח מהצבא ולמנוע בזבוז של 3 שנים, בכיף.

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ציטוט נכתב במקור על ידי inverter צפיה בהודעה
    מכיר את זה שמתווכחים על אלוהים אחד אומר "תוכיח שהוא קיים" והשני אומר "תוכיח שהוא לא"? התגובה שלך בדיוק כזאת.
    כשאמרתי צא מהסרט, הוספתי אחרי "למעט תפקידים מאוד ספציפיים". והתפקיד שאתה מדבר עליו מאוד מאוד ספציפי. שאני יתחיל להביא מספרים?
    וכן, לצערך המון חיילים בצה"ל לא רחוקים ממה שטיילר סיפר.
    מה?
    אם אתה טוען משהו חובת ההוכחה מוטלת עליך, אתה אומר שרוב התפקידים בצבא הם לא משמעותיים - תוכיח את זה.
    בכל אופן, צא אתה מהסרט שג'ובניק זה אחד שמכין קפה - ג'ובניק יכול להיות גם מהנדס או מכונאי, די לזבל בשכל.
    כן תביא מספרים.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

ציטוט נכתב במקור על ידי SeDuctor צפיה בהודעה
    מה?
    אם אתה טוען משהו חובת ההוכחה מוטלת עליך, אתה אומר שרוב התפקידים בצבא הם לא משמעותיים - תוכיח את זה.
    בכל אופן, צא אתה מהסרט שג'ובניק זה אחד שמכין קפה - ג'ובניק יכול להיות גם מהנדס או מכונאי, די לזבל בשכל.
    כן תביא מספרים.
    מי מדבר בכלל על ג'ובניקים או קרביים?! אני ג'ובניק, ואני ממש אבל ממש לא מכין קפה.
    אני מדבר על תפקיד בצבא נטו. רוב התפקידים לא משמעותיים.

יש בסביבות ה200 אלף חיילים בסדיר, בקבע ובמילואים כל הזמן (טיפה יותר). אני אומר לך שיותר מחצי מזה, מבזבזים את הזמן שלהם לגמרי בצבא. בין אם זה בשמירות קו סתם, בין אם זה להכין קפה, ובין אם זה סתם שמשאירים אותם כי המפקד לא אוהב אותם.
    עכשיו אני לא אומר שהצבא היה עומד בלעדיהם. אני כן אומר שאינדיבידואלית הצבא, אלא אם כן יש לך תפקיד ממש טוב, ע"ע מטכ"ל ודומיו ויחידות ספציפיות במודיעין, הצבא די פוגע בך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי inverter צפיה בהודעה
    מי מדבר בכלל על ג'ובניקים או קרביים?! אני ג'ובניק, ואני ממש אבל ממש לא מכין קפה.
    אני מדבר על תפקיד בצבא נטו. רוב התפקידים לא משמעותיים.

יש בסביבות ה200 אלף חיילים בסדיר, בקבע ובמילואים כל הזמן (טיפה יותר). אני אומר לך שיותר מחצי מזה, מבזבזים את הזמן שלהם לגמרי בצבא. בין אם זה בשמירות קו סתם, בין אם זה להכין קפה, ובין אם זה סתם שמשאירים אותם כי המפקד לא אוהב אותם.
    עכשיו אני לא אומר שהצבא היה עומד בלעדיהם. אני כן אומר שאינדיבידואלית הצבא, אלא אם כן יש לך תפקיד ממש טוב, ע"ע מטכ"ל ודומיו ויחידות ספציפיות במודיעין, הצבא די פוגע בך.
    בדיוק, זו הנקודה.
    ברוב המקרים הצבא צריך אותך אבל אתה לא צריך אותו.
    ואז השאלה, האם זו סיבה מספיק טובה להשתמט? רק כי לא מקבלים תמורה מספקת?
    (אני לא שואל אותך ספציפית, אני "זורק לאוויר").

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

הצבא מבגר אותך, ואולי זה ניראה כאילו זה בזבוז של שלוש שנים, אבל מאנשים שאני מכיר, הם אמרו לי שכשהם נפגשים עם אנשים אחרים מחול באותו גיל שלא עברו צבא, מרגישים הבדל. האנשים מחול פחות בשביל ובוגרים באופן כללי.
    זה כמו להשוות מישהו שלא היה אף פעם בבית ספר מול מישהו שלמד רק לבגרויות. אפשר לומר שמי שלמד 12 שנים בבית ספר כאילו בזבז את הזמן שלו, אבל הוא הרוויח הרבה דברים שרו האנשים לא היו מרוויחים אם הם היו יושבים בבית.

זה רק הכללה, וברור שיש יוצאי דופן לשני הכיוונים.
    נערך לאחרונה על ידי theidan; 16-03-2012 בשעה 16:59.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

שני העידנים מסכמים את הדברים שהייתי רוצה לומר בדיוק מושלם.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי theidan צפיה בהודעה
    הצבא מבגר אותך, ואולי זה ניראה כאילו זה בזבוז של שלוש שנים, אבל מאנשים שאני מכיר, הם אמרו לי שכשהם נפגשים עם אנשים אחרים מחול באותו גיל שלא עברו צבא, מרגישים הבדל. האנשים מחול פחות בשביל ובוגרים באופן כללי.
    זה כמו להשוות מישהו שלא היה אף פעם בבית ספר מול מישהו שלמד רק לבגרויות. אפשר לומר שמי שלמד 12 שנים בבית ספר כאילו בזבז את הזמן שלו, אבל הוא הרוויח הרבה דברים שרו האנשים לא היו מרוויחים אם הם היו יושבים בבית.

זה רק הכללה, וברור שיש יוצאי דופן לשני הכיוונים.
    לא רואה איך להתקלח עם 60 גברים ולהכין קפה בקריה יבגר אותי. (ואל תגידו לי שזה לא באמת ככה כי אני מכיר יותר אנשים מכולכם ביחד ויש לי מספיק הוכחות מבפנים שזה כן ככה, רוב התפקידים חסרי משמעות)
    אלא אם כן אתה מדבר על יוצאי יחידות קרביות שזה משו אחר (שאגב גם חבר'ה כאלה יצא לי לפגוש והם היו יותר סמרטוטים מסמרטוטים)

לאנשים מחו''ל יש יותר שמחת חיים מאנשים פה. פה כל בן 21 מתנהג כמו איזה בן 40 וזה מגעיל תנשמה.

שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    לא רואה איך להתקלח עם 60 גברים ולהכין קפה בקריה יבגר אותי. (ואל תגידו לי שזה לא באמת ככה כי אני מכיר יותר אנשים מכולכם ביחד ויש לי מספיק הוכחות מבפנים שזה כן ככה, רוב התפקידים חסרי משמעות)
    אלא אם כן אתה מדבר על יוצאי יחידות קרביות שזה משו אחר (שאגב גם חבר'ה כאלה יצא לי לפגוש והם היו יותר סמרטוטים מסמרטוטים)

לאנשים מחו''ל יש יותר שמחת חיים מאנשים פה. פה כל בן 21 מתנהג כמו איזה בן 40 וזה מגעיל תנשמה.
    אני לא יכול להעיד בעצמי ואני רק יכול לומר מה אנשים אמרו לי.
    שמע, שורה תחתונה זה בחירה שלך מה אתה עושה עם השירות שלך. אתה יכול להפוך את השלוש שנים האלה לביזבוז זמן מוחלט, אבל אתה גם יכול לקחת את זה למקום טוב יותר, ולהפוך את זה לשנים משמעותיות וטובות לא משנה איפה אתה תשרת. מה שעושה שירות זה האנשים שאיתם אתה עושה אותו, ומה שאתה מעצמך עושה בזמן הזה.
    יש בצבא המון מקומות טובים שבהם השירות המעניין, ויש גם מקומות שהשירות פחות טוב, אבל שורה תחתונה זה הכל תלוי בך. רוב מי שהתמיין בשביל השירות שלו אומר שהיה לו שירות משמעותי. נכון, להיות ג'ובניק ברוב המקרים זה סתם בזבוז זמן, ולהיות בגולני זה באמת לאכול הרבה חרא. אבל יש כל כך הרבה מסלולים אחרים טובים, במודיעין, יחידות התנדבותיות וכו'.

שמחת חיים זה שוב פעם מאוד תלוי אינדיבידואלית ולדעתי אי אפשר לגרוף את זה לכולם.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

זה למה יש הבדל בין אנשים שסתם מתגייסים בשביל להתגייס וכי זה "מקובל בחברה" לבין אנשים שמתגייסים מתוך רצון אחר (בין אם זה רעל בעיניים לבין אם זה "לנצל" תצבא למטרה מסויימת שלך)

מי שבא בגישה של "העיקר להתגייס" שורף 3 שנים.

כמו שאמרת, מאוד אינדיבידואלי. זה למה אי אפשר לקחת מסגרת אחת ולהגיד "זה עושה אותך גבר" או "זה שורף לך 3 שנים". 2 הצדדים מדברים שטויות.

שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

זה למה יש הבדל בין אנשים שסתם מתגייסים בשביל להתגייס וכי זה "מקובל בחברה" לבין אנשים שמתגייסים מתוך רצון אחר (בין אם זה רעל בעיניים לבין אם זה "לנצל" תצבא למטרה מסויימת שלך)

מי שבא בגישה של "העיקר להתגייס" שורף 3 שנים.

כמו שאמרת, מאוד אינדיבידואלי. זה למה אי אפשר לקחת מסגרת אחת ולהגיד "זה עושה אותך גבר" או "זה שורף לך 3 שנים". 2 הצדדים מדברים שטויות.
    אז למה אתה כל כך אנטי להתגייס? למה אתה לא רוצה להגיע למקום טוב בצהל?

אלברט איינשטיין

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

הכל זה עניין של גישה. למשל אצל האלו שלא רוצים להתגייס ממש יכולים להגיד ככה: 1.אוקיי אני מתגייס ומתכנן להעביר 3 שנים סתם. או שהם יכולים להגיד 2.סבבה, אם אני כבר מתגייס, לפחות אני אעשה את הכל להגיע למקום שבו ארגיש שאני הכי ממצא את עצמי ותהיה לי בו הכי הרבה מוטיבציה. לומד איתי מישהו מאוד מאוד חכם שמאובחן כמחוננן. מקצועות כמו מתמטיקה ומחשבים באים לו בקלות מטורפת. לעומת זאת לי יותר קשה עם מקצועות ריאלים, ואני בכלל מתכנן ללכת לשירות קרבי. הוא רוצה להגיע ליחידת מחשבים כלשהי במודיעין והוא יודע ששם תהיו לו מוטיבציה מטורפת ללמוד ולהשתפר בתחום הזה שמעניין אותו, והחלום שלי הוא להגיע לסיירת מטכ"ל, ואני יודע שאם ישימו אותי בסוף בתפקיד שהוא לא קרבי, המוטיבציה שלי תהיה בתחתונים, אבל אעשה הכל כדי להגיע למקום שאני כ"כ רוצה.

אפשר לקחת את זה למקום של "להעביר 3 שנים", או למקום של "אם כבר 3 שנים, אז לתת את הכל ולהגיע למקום הכי טוב עבורי"

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אני לא אנטי להתגייס, אני אנטי שפעת מכל סוג. ומי שמתגייס רק "בשביל להתגייס" הוא סוג של מושפע...
    יש לי חברים שהתגייסו ליחידות קרביות ולסתם תפקידים שהם אוהבים בג'וב והם מעניינים אותם בצבא והם נהנים מכל רגע. להבדיל מג'ובניקים שחופרים לי עם "עד מתי" ו"שביזות יום א'" שרואים עליהם שהם שורפים זמן והם התגייסו כי הם לא רוצים לצאת על נפשי או כי זה "חובה" ו"מקובל"

כבר אמרתי למה אני אנטי במקרה אישי שלי ולאיזה מקומות הייתי מדרדר אם היו מגייסים אותי. בוא נגיד את זה ככה יש לי פתיל קצר בעיקר שיש חפצים חדים בהישג יד ואני לא אוהב לקבל פקודות ממחוצ'קנת בת 19.
    הם מנעו אסון בקטע הזה. זה מה שאני אוהב בצבא - הם לא מסתכנים בלגייס פגומים כמוני.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

אני לא אנטי להתגייס, אני אנטי שפעת מכל סוג. ומי שמתגייס רק "בשביל להתגייס" הוא סוג של מושפע...
    יש לי חברים שהתגייסו ליחידות קרביות ולסתם תפקידים שהם אוהבים בג'וב והם מעניינים אותם בצבא והם נהנים מכל רגע. להבדיל מג'ובניקים שחופרים לי עם "עד מתי" ו"שביזות יום א'" שרואים עליהם שהם שורפים זמן והם התגייסו כי הם לא רוצים לצאת על נפשי או כי זה "חובה" ו"מקובל"

כבר אמרתי למה אני אנטי במקרה אישי שלי ולאיזה מקומות הייתי מדרדר אם היו מגייסים אותי. בוא נגיד את זה ככה יש לי פתיל קצר בעיקר שיש חפצים חדים בהישג יד ואני לא אוהב לקבל פקודות ממחוצ'קנת בת 19.
    הם מנעו אסון בקטע הזה. זה מה שאני אוהב בצבא - הם לא מסתכנים בלגייס פגומים כמוני.
    אז אתה אלים..? זה הסיפור?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

לא אלים, סתם דפוק בראש. זה מתחיל מפתיל קצר ונגמר בדברים הרבה יותר גרועים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,938 | הודעות: 8,201,531 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect