כדורגל בשכונה ....
גול באנגליה:גוווולל
גול באפריקה:גוללללללללללללל
גול בספרד:גולגולגולגולגולללל
גול בישראל:איך אתה עומדיחתיכת &$##% יגרוע!
|
|
זה משהו שמתאים לילד בן 8 לומר, כשההורים שלו מלמדים אותו שחייבים ללכת עם קסדה, לחגור חגורת בטיחות, לא לטפס ולא לעשות דברים
מסוכנים. הוא לא מבין למה, אבל הוא עושה את זה. ההיגיון שלו אומר שאם אבא ואמא אמרו אז עושים.
אבל מה לעשות שבדור שלנו יש כלכך הרבה גירויים ומכשולים ודברים שצריך לעבור בשביל להבין כמה מזל היה\איזו טעות עשית.
כדורגל בשכונה ....
גול באנגליה:גוווולל
גול באפריקה:גוללללללללללללל
גול בספרד:גולגולגולגולגולללל
גול בישראל:איך אתה עומדיחתיכת &$##% יגרוע!
זה לא משנה, גם ילדים קטנים מספיק חכמים בשביל להפעיל את השכל וללבוש קסדה
לא, לא צריך לעבור את זה! צריך בסך הכל להפעיל את השכל, זה מה שאני מנסה להסביר לכם!
אתה צריך לאכול סכין יפני בשביל להבין שלא מכניסים את זה לפה? אתה צריך לעשות תאונה ברכב בשביל להבין שצריך חגורת בטיחות? לא!!! אז למה זה שונה בקסדה? זה לא!
וזאת הבעיה, שלא מפעילים את השכל.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
אין לך מה להגיד, הבנת שאתה צודק, אל תתרץ, אם יש לך מה להגיד- תגיד
אם אין לך מה להגיד- עדיף פשוט לשתוק או להודות שהצד השני צדק.
אבל לא רצית, חשבת מה זה יעזור לי? לא הפעלת את השכל שלך.. לא מתת בגלל שהאל שלכם עזר לכם, לא מתת בגלל שאמא שלך השתמשה בשכל שלה והכריחה אותך לשים קסדה. אם אתה היית מפעיל גם את השכל שלך אז לא היית צריך להבין למה לשים קסדה זה חשוב.
תפסיק להיות ילדותי..
אם אין לך מה להוסיף לצד שלך אומר שהצד השני צודק לא? אז או שלא תגיד כלום או שתודה שהצד השני צדק, זה האפשרויות שלך אם אין לך מה להוסיף.
אבל אם יש לך מה להוסיף, אני יותר ממעוניין לשמוע את זה.
ואם אין לך משהו חכם להגיד(כמו ההודעה שציטטתי)עדיף שלא תוציא מילה.. "סייג לחוכמה- שתיקה"