|
|
ימני קיצוני .. טוב ילד טוב ... ומה לא מובן בלא לצטט ? ישלך בעיה בראש או משהו ?
פשוט ילד אפס שעוד מדבר אלי,אמרתי לך סעע לעזה סעע זה המקום שלך נראה עד כמה הם יחשבו שאתה חמוד ונחמד ואתה אלה ילד ..
לך לך שלא יביאו לך שם איזה כאפה ויתחפו לך טיל לתחת ויחזירו אותך לפה ..
או לך לאירן נראה איך ילד אימו יקבל אותך אם הוא לא יגרום לך שתעשה ניתוח בפנים או לך לסבא בן 90 שלא יכול ללכת שהוא יבקש מהנכד שלו שישבור לך ת'שינים,אבל אתה נחמד,אתה חושב שהם נחמדים אז לך אליהם מה אתה חופר פה ! לך !
CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
CR7 + REAL MADRID = GAY
אני ימני קיצוני בקשר למי שרוצה להרוג אותנו, מי שרוצה שאני אחיה לא מפריע לי.
אתה צריך להבין שכמו שיש ישראלים חארות(כמוך)שמתנהגים בצורה נוראית יש גם ערבים כאלו
וכמו שיש ישארלים נהדרים, טובים ומדהימים, יש גם ערבים כאלו.
ותאמין לי, לא כל הערבים רוצים את המלחמה הזאת, אבל שם זאת דיקטטורה.. הם כלום בשביל השליט.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
אני מאחל אותו דבר,אבל עדיין לא פגשתי ערבי עם כבוד לישראלים.
הכרתי ערבי אחד,היינו חברים שנה עד שהוא הוציא אלי סכין בגלל איזה ויכוח,ואמר אמר שיראלים הם חרא אנשים.
ואחרי תקופה עבדתי עם ערבי עבדנו חצי שנה ואז הוא גנב אלכוהול ואמר שאני גנבתי ואז שאלתי למה הוא אמר אתם הישראלים חרא אנשים עדיף שאני ידפוק אותך עכשוי מאשר שאתה תלשין אלי אחר כך.
אז אני לא מתחבר ולא אוהב אותך ! , הרגו אותם ? לדעתי הם היו נגד ישראל ובעד מלחמה אז יופי שהרגו אותם.
אתה טוען שהם אוהבים אותנו וחבל שהרגו אותם אז תחשוב מה שבאלך.
CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
CR7 + REAL MADRID = GAY
גם אני פגשתי ערבים כאלו שרצו להרוג ישראלים, עמדתי ללכת מכות עם אחד מהם עד שהחברים שלי ראו והפרידו.
אבל אני מכיר גם ערבים נחמדים, ערבים שבסך הכל רוצים לחיות כאן בשקט, ויש הרבה כאלה, בכפר שלי יש הרבה משקים, הרבה עובדים ערביים וכולם נחמדים, לא שונאי ישראל אתה יכול לחשוב שהם ישראלים לכל דבר אם לא תדע שהם ערבים.
אבל אתה לא יכול לשפוט את כולם על כמה שאתה פגשת.. זה כמו שתפגוש תימני אחד שרצח אתה לא תחשוב שכל התימנים רוצחים נכון?
אבל אי לא טוען שכולם כאלו, אני טוען שחלק מהם, לא כולם, לאלא שרוצים שאני אמות אני מאחל מוות ביסורים, אבל לאלא שרוצים לחיות איתי בשלום, בכיף אני מאחל חיים שקטים, נחמדים וטובים, כי הם לא כמו המשוגעים שרוצים להרוג אותנו.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
מה עובר לו בראש?