|
|
לא עובד על עצמי, שהסביבה תעבוד על עצמה. אני בסדר גמור והשלמתי עם עצמי אחרי הרבה פעמים ש"שיגרתי" חומרים מדהימים לתוך המוח שלי ולתוך האישיות שלי.
אנחנו מי שאנחנו כפרה. אתה יכול להוציא את מוגלי מהג'ונגל אבל לא תוציא את ג'ונגל ממוגלי. זה עניין של זמן עד שהוא יחזור להיות חיה.
אני אמות צעיר בגלל דברים אחרים. לא בגלל דברים שאתה חושב. ואני יודע על מה אתה חושב ואני חותם לך - זה לא יקרה. אני לא כזה טיפש כמו שאני נשמע.
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 16-03-2012 בשעה 20:41.
סבבה, אתה לא אלים,
אבל אם יש דברים חדים אתה פתאום תתעצבן ותסכן אנשים? רק כי יש חפצים שמאפשרים את זה בהישג יד?
אני רק רוצה להבין את הצד שלך, אני לא שופט אותך, להיפך אחי.
בלי קשר לדיון בהתנהלות של טיילר אפשר לראות שהוא אלפא אמיתי ראסמי ולא סתם כובע אם זה בהתנהלות ובתגובות שלו אבל במיוחד בזה שכל הפורום אשכרה סובב סביבו
אני לא אוהב שמורידים לי מהכבוד ומדברים אלי כאילו אני זונה של מישהו (ולרוב זה מישהו שאני שם לו פצצה לפנים והוא בוכה כמו ילדה). ובצבא זה קורה כמעט לכל אחד.
במה זה מתבטא?
החל מדברים כמו:
כונפה בת 19 שמדברת אלי בהתנשאות ואומרת לי לרדת לשכיבות שמיכה או חנון מסריח שעשה קורס בשקל אומר לי לשתות 10 ליטרים של מים (סיפור אמיתי ששמעתי ככה שלא להגיד הגזמה או זיון שכל) בכמה שעות בתור "עונש". והוא עוד עשה את זה לבחורה. שתבינו כמה הקוקסינלים האלה מושפלים ומשחקים אותה גברים על חלשים כשהם במדים. הייתי משלם הרבה כדי לפגוש את הילד חרא הזה ואת המשפחה שלו.
ומסיימים בזה:
מישהו שיגיד לי תדבר הלא נכון בסיטואציה הלא נכונה, או מישהו שיגיד לי "לסגור שבת" ביום שיפול לי על מסיבה\פגישה חשובה\זיון בטוח.
אני מרחם על מי שיעיז לכפות דברים כאלה על האנשים הלא נכונים בזמן הלא נכון...יש אנשים שאני נחשב ילד טוב ירושלים לידם. אתם לא רוצים לדמיין אותם בצבא. ואתם לא רוצים לנסות להרוס להם את התוכניות לסופש...
לא מסוגל לסבול השפלות כאלה אני גבר.. לא סמרטוט שמוותר על החיים שלו רק כי איזה כאפות מחוצ'קן שסיים קורס ככה החליט.
אבל שוב זה רק אני והראש שלי...זה שאני כזה לא אומר שזה תקף לכולם. מה שכן, מנקודת מבט מקצועית לגייס אנשים כאלה זה סיכון שעדיף לא לקחת. מההיכרות שלי עם חבר'ה דומים ואפילו גרועים יותר. מילים יכולות להרוג לפעמים.
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 17-03-2012 בשעה 04:56.
שמע מצטער שאני נדחף לדיון הזה, אבל אני לא רואה את זה כמוך. קודם כל, מה שאתה מדבר עליו זה לא שירות לאומי (או לפחות לא אחד מהשכיחים). דבר שני- כשאתה עוזר לילדים עם תסמונת דאון, אתה לא מוריד מהכבוד שלך, אתה מוסיף לו. זה שאתה עוזר לאנשים כאלה זה אומר שאתה אדם טוב- לא סתם איזה אפס שאכפת לו רק מעצמו (לא מתכוון אליך).
שמע, אני מבין את מה שאתה אומר- זה לא בסדר שאנשים משפילים אחד את השני. אבל זה משנה אם הוא חנון או כונפה? אם הוא היה ערס או איזה ענק 2 מטר זה היה יותר טוב? ככה זה היה משאיר לך 'כבוד'? צריך לכבד כל בן אדם, מה זה משנה בכלל איך הוא נראה? רק אחרי שהוא לא מכבד אותך זה בסדר. ולגבי סוף השבוע- אם באמת עשית משהו שגורר עונש (לדוגמא לא הקשבת למפקד שלך ענארף), זה בסדר שלא תקבל שום עונש? גם אם זה זיון בטוח?
מבין אותך, אבל כמעט כולנו מוכנים להתכופף ולאבד חלק מהכבוד, כי ככה זה צבא, ואנחנו מורידים מעצמו כדי להסתגל לזה. כי תמיד יהיה מישהו מעלינו שם, והוא מחליט עלינו.
אולי יש לך בעיה עם מסגרת, כי בעבודה יכולים פתאום לבקש ממך להישאר עוד שעה בסוף היום ואתה תסרב, זה יכול להיגמר לא טוב.
עכשיו אני מבין אותך, ואם הצלחת לברוח מהצבא, כל הכבוד.
ואולי זה לא חולשה שאתה לא יכול להוריד מהכבוד שלך, אני חושב שאתה יכול, אתה פשוט לא רוצה, כי לא בזין שלך.
אני גם עושה מה שבזין שלי, אבל וואלה, יש מקרים שאני צריך להיכנס לפריימים של אחרים, אם זה להתהנג קצת אחרת בעבודה, בצבא, במוסד לימודים (תיכון או אונ').
בעבודה יש לבוס שלך סמכות (ולא סמכות בשקל תשעים כמו בצבא). ולרוב נסיון באותה עבודה ולא כי הוא עשה קורס מסכן של כמה חודשים ולרוב לא יבקשו ממך שמה לעשות דברים הזויים כמו "לשתות 10 ליטר מים" או "לרוץ במדבר עם מעיל בקיץ" מה שבצבא מאוד מקובל. הדבר הכי גרוע שיקרה זה שתקבל משמרת לסופש או משו, במקרה כזה פשוט מבקשים ממישו שיעבוד במקומך ואתה תעבוד במקומו ביום אחר. וגם זה לא קורה תמיד.
אין מה להשוות בין מקום שמדברים אליך כאילו אתה זונה לבין מקום עבודה שפוי שמכבד אותך ומדבר אליך כמו לבנאדם (אלא אם כן אתה מתעסק דברים לא חוקיים ככה שזה חלק מהעניין לקבל כאפות)..שהמקום עבודה סתם גרוע ולא חסר כאלה.
אם לא הקשבתי למפקד ולא הסכמתי לעשות תפקודה המפגרת שהוא המציא כי משעמם לו ואף אחת לא נותנת לו והוא מוציא עלי תעצבים אין לו זכות להשאיר אותי שבת. זה דבר שדורש סכין בגרון. וזה קורה פול פעמים בצבא.
או שאם אתה חולה 39 חום ומבקשים ממך עוד לשמור ביום הזה..זה לא חוצפה?
בתיכון הייתי אותו הדבר.
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 17-03-2012 בשעה 14:26.
מסכים לגמרי, זה בהחלט מרגיז.
כמו שאמרתי, אני הייתי מכופף את עצמי, כי כמעט כולם עושים את זה. ולדעתי צבא זה חשוב.
אם צבא לא היה חשוב לי אז על הזין שלי.
אגב, אם במקרה שהבאת לגבי העבודה לא היית מוצא מישהו שיחליף אותך והיית מפספס אירוע בגלל זה, היית מבליג? איך היית מגיב?
וואלה מגעיל אותי אנשים שהיחס שלהם לבני אדם משתנה כשאתה מגלה שהם לא עשו צבא
מי אתה שתגיד לי מה לעשות בסופו של דבר זה החיים של ואני יחליט מה טוב בשבילי.
וואלה נכון לא עשיתי צבא כי הגעתי להחלטה שהמסגרת הזאת לא מתאימה לי ולא תקדם אותי או את הקריירה שלי ורק תפגע בי ותגזול 3 שנים יקרות מאוד מחיי.
ותאמין לי שאני תורם מספיק למדינה ובעיקר לאוכלוסייה יותר מכל חייל שאתה מכיר ויכול להיות שאתה אחד מהאנשים הרבים שאני משפיע על חייהם לטובה בצורה ישירה או עקיפה.
יש לכופף את עצמך בתנאים אנושיים ויש ללכת לצבא בחום 40 רק כי ככה המפקד "החליט" שאתה בריא לחלוטין, לרוץ 10000 ק''מ בחום כשאתה לובש מעיל סיביר כי "לא הקשבת למפקד", ולשתות שישיית מים בשעה כי שוב פעם "לא הקשבת למפקד"
וזה לא מקרים חד פעמיים כל אחד ששירת אי פעם בצבא זה קרה לו לפחות פעם אחת מקרה בסגנון כזה ככה שמי שטוען שאני משקר או מגזים כנראה מעולם לא התגייס והוא מהאלה שמשחקים אותה מורעלים אבל בתירונות 02 אפילו הם בוכים שהתנאים "קשים" למה יש יותר מגעיל מהמושפעים האלה???
הסרסורים מתייחסים יותר טוב לזונות מאשר צבא מתייחס אליך וגם הזונות עושות בשעה מה שאתה עושה בחודש אז מה הקטע פה מההההההההההההההההההההההההה
רכוש צה''ל עלק סמרטוטים אחד אחד מי שזורם עם היחס הזה ועוד מתגאה בזה
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 17-03-2012 בשעה 16:16.