קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] זה יפריע לכם אם השרת הוא על V62 (אני יודע שזה לא קשור, אבל זה לא ספאם!)
    על ידי CruzerBlade בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 08-06-2011, 17:29
  2. אני יודע שזה לא קשור אבל בבקשה כנסו
    על ידי -David- בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 10-11-2006, 13:09
  3. אני יודע שזה לא קשור לפה אבל אני חייב
    על ידי TaMiR בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 02-07-2006, 07:52
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 05-03-2006, 20:42
  5. אני יודע שזה לא קשור אבל זה חשוב לי :)
    על ידי FuckTheSystem בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23-12-2005, 11:52
+ תגובה לנושא
עמוד 9 מתוך 10 << ראשון ... 78910 אחרון >>
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 148

OT: אני יודע שזה לא קשור, אבל לא יכולתי להתעלם, דיון צבא. - עמוד 9

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    לא אלים, סתם דפוק בראש. זה מתחיל מפתיל קצר ונגמר בדברים הרבה יותר גרועים
    תעבוד על עצמך, אתה תמות צעיר בקצב הזה, או זה מה שאתה רוצה, תקן אותי אם אני טועה?
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

לא עובד על עצמי, שהסביבה תעבוד על עצמה. אני בסדר גמור והשלמתי עם עצמי אחרי הרבה פעמים ש"שיגרתי" חומרים מדהימים לתוך המוח שלי ולתוך האישיות שלי.

אנחנו מי שאנחנו כפרה. אתה יכול להוציא את מוגלי מהג'ונגל אבל לא תוציא את ג'ונגל ממוגלי. זה עניין של זמן עד שהוא יחזור להיות חיה.
    אני אמות צעיר בגלל דברים אחרים. לא בגלל דברים שאתה חושב. ואני יודע על מה אתה חושב ואני חותם לך - זה לא יקרה. אני לא כזה טיפש כמו שאני נשמע.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 16-03-2012 בשעה 20:41.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

סבבה, אתה לא אלים,
    אבל אם יש דברים חדים אתה פתאום תתעצבן ותסכן אנשים? רק כי יש חפצים שמאפשרים את זה בהישג יד?
    אני רק רוצה להבין את הצד שלך, אני לא שופט אותך, להיפך אחי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

לא עובד על עצמי, שהסביבה תעבוד על עצמה. אני בסדר גמור והשלמתי עם עצמי אחרי הרבה פעמים ש"שיגרתי" חומרים מדהימים לתוך המוח שלי ולתוך האישיות שלי.

אנחנו מי שאנחנו כפרה. אתה יכול להוציא את מוגלי מהג'ונגל אבל לא תוציא את ג'ונגל ממוגלי. זה עניין של זמן עד שהוא יחזור להיות חיה.
    אני אמות צעיר בגלל דברים אחרים. לא בגלל דברים שאתה חושב. ואני יודע על מה אתה חושב ואני חותם לך - זה לא יקרה. אני לא כזה טיפש כמו שאני נשמע.
    לא פשוט מה שאתה אומר, נשמע שאתה ממש רוצה למות בגיל מוקדם..

בלי קשר לדיון בהתנהלות של טיילר אפשר לראות שהוא אלפא אמיתי ראסמי ולא סתם כובע אם זה בהתנהלות ובתגובות שלו אבל במיוחד בזה שכל הפורום אשכרה סובב סביבו

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אני לא אוהב שמורידים לי מהכבוד ומדברים אלי כאילו אני זונה של מישהו (ולרוב זה מישהו שאני שם לו פצצה לפנים והוא בוכה כמו ילדה). ובצבא זה קורה כמעט לכל אחד.
    במה זה מתבטא?

החל מדברים כמו:
    כונפה בת 19 שמדברת אלי בהתנשאות ואומרת לי לרדת לשכיבות שמיכה או חנון מסריח שעשה קורס בשקל אומר לי לשתות 10 ליטרים של מים (סיפור אמיתי ששמעתי ככה שלא להגיד הגזמה או זיון שכל) בכמה שעות בתור "עונש". והוא עוד עשה את זה לבחורה. שתבינו כמה הקוקסינלים האלה מושפלים ומשחקים אותה גברים על חלשים כשהם במדים. הייתי משלם הרבה כדי לפגוש את הילד חרא הזה ואת המשפחה שלו.

ומסיימים בזה:
    מישהו שיגיד לי תדבר הלא נכון בסיטואציה הלא נכונה, או מישהו שיגיד לי "לסגור שבת" ביום שיפול לי על מסיבה\פגישה חשובה\זיון בטוח.

אני מרחם על מי שיעיז לכפות דברים כאלה על האנשים הלא נכונים בזמן הלא נכון...יש אנשים שאני נחשב ילד טוב ירושלים לידם. אתם לא רוצים לדמיין אותם בצבא. ואתם לא רוצים לנסות להרוס להם את התוכניות לסופש...

לא מסוגל לסבול השפלות כאלה אני גבר.. לא סמרטוט שמוותר על החיים שלו רק כי איזה כאפות מחוצ'קן שסיים קורס ככה החליט.

אבל שוב זה רק אני והראש שלי...זה שאני כזה לא אומר שזה תקף לכולם. מה שכן, מנקודת מבט מקצועית לגייס אנשים כאלה זה סיכון שעדיף לא לקחת. מההיכרות שלי עם חבר'ה דומים ואפילו גרועים יותר. מילים יכולות להרוג לפעמים.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 17-03-2012 בשעה 04:56.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי levental צפיה בהודעה
    בלי קשר לדיון בהתנהלות של טיילר אפשר לראות שהוא אלפא אמיתי ראסמי ולא סתם כובע אם זה בהתנהלות ובתגובות שלו אבל במיוחד בזה שכל הפורום אשכרה סובב סביבו
    זה נכון.אנשים נשאבים לתוך המציאות שלו בגלל ששלהם חלשה.אני הבנתי שיותר מחצי הפורום פה ממש לא אלפא ואין לי מה לחפש פה.לפעמים אפילו נראלי שהרמה פה בפורום יותר נמוכה מאפאקספי...טיילר בנתיים האלפא האמיתי והיחידי שראיתי פה בפורום למרות שאני לא מת על הגישה שלו

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ציטוט נכתב במקור על ידי levental צפיה בהודעה
    אז הפלסטינים הם אלפות? כי לפי מה שאני רואה בכל כלי התקשורת מדברים רק עליהם.
    נערך לאחרונה על ידי .Mojo; 17-03-2012 בשעה 09:10.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    283

ציטוט נכתב במקור על ידי Mescaline צפיה בהודעה
    כי אני יודע דברים שלא ממש היו רוצים שיצאו לאור ואני אומר את האמת ורק את האמת ולא שם על עצמי מסיכה של "תורם לחברה" כי נראה אמרתי דברים שלא הייתי צריך להגיד לכן ההודעה שלי נערכה.

וביום שאני אעשה שירות לאומי כל השם שלי ועל הכבוד שיש לי ייאבד. וכבוד זה הדבר הכי חשוב בחיים, כאילו פאק למה שאני אתנדב לנקות תחת לילדים עם תסמונת דאון מה אני מזוכיסט? מילא צבא שעוד איכשהו אני מבין והייתי מתגייס אולי ליחידה קרבית אם הייתי מתאים לשטויות האלה אבל שירות לאומי? מה אני תאילנדית שמטפלת בחולי סרטן?
    שמע מצטער שאני נדחף לדיון הזה, אבל אני לא רואה את זה כמוך. קודם כל, מה שאתה מדבר עליו זה לא שירות לאומי (או לפחות לא אחד מהשכיחים). דבר שני- כשאתה עוזר לילדים עם תסמונת דאון, אתה לא מוריד מהכבוד שלך, אתה מוסיף לו. זה שאתה עוזר לאנשים כאלה זה אומר שאתה אדם טוב- לא סתם איזה אפס שאכפת לו רק מעצמו (לא מתכוון אליך).

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    283

אני לא אוהב שמורידים לי מהכבוד ומדברים אלי כאילו אני זונה של מישהו (ולרוב זה מישהו שאני שם לו פצצה לפנים והוא בוכה כמו ילדה). ובצבא זה קורה כמעט לכל אחד.
    במה זה מתבטא?

החל מדברים כמו:
    כונפה בת 19 שמדברת אלי בהתנשאות ואומרת לי לרדת לשכיבות שמיכה או חנון מסריח שעשה קורס בשקל אומר לי לשתות 10 ליטרים של מים (סיפור אמיתי ששמעתי ככה שלא להגיד הגזמה או זיון שכל) בכמה שעות בתור "עונש". והוא עוד עשה את זה לבחורה. שתבינו כמה הקוקסינלים האלה מושפלים ומשחקים אותה גברים על חלשים כשהם במדים. הייתי משלם הרבה כדי לפגוש את הילד חרא הזה ואת המשפחה שלו.

ומסיימים בזה:
    מישהו שיגיד לי תדבר הלא נכון בסיטואציה הלא נכונה, או מישהו שיגיד לי "לסגור שבת" ביום שיפול לי על מסיבה\פגישה חשובה\זיון בטוח.

אני מרחם על מי שיעיז לכפות דברים כאלה על האנשים הלא נכונים בזמן הלא נכון...יש אנשים שאני נחשב ילד טוב ירושלים לידם. אתם לא רוצים לדמיין אותם בצבא. ואתם לא רוצים לנסות להרוס להם את התוכניות לסופש...

לא מסוגל לסבול השפלות כאלה אני גבר.. לא סמרטוט שמוותר על החיים שלו רק כי איזה כאפות מחוצ'קן שסיים קורס ככה החליט.

אבל שוב זה רק אני והראש שלי...זה שאני כזה לא אומר שזה תקף לכולם. מה שכן, מנקודת מבט מקצועית לגייס אנשים כאלה זה סיכון שעדיף לא לקחת. מההיכרות שלי עם חבר'ה דומים ואפילו גרועים יותר. מילים יכולות להרוג לפעמים.
    שמע, אני מבין את מה שאתה אומר- זה לא בסדר שאנשים משפילים אחד את השני. אבל זה משנה אם הוא חנון או כונפה? אם הוא היה ערס או איזה ענק 2 מטר זה היה יותר טוב? ככה זה היה משאיר לך 'כבוד'? צריך לכבד כל בן אדם, מה זה משנה בכלל איך הוא נראה? רק אחרי שהוא לא מכבד אותך זה בסדר. ולגבי סוף השבוע- אם באמת עשית משהו שגורר עונש (לדוגמא לא הקשבת למפקד שלך ענארף), זה בסדר שלא תקבל שום עונש? גם אם זה זיון בטוח?

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

במה זה מתבטא?

החל מדברים כמו:

ומסיימים בזה:

מבין אותך, אבל כמעט כולנו מוכנים להתכופף ולאבד חלק מהכבוד, כי ככה זה צבא, ואנחנו מורידים מעצמו כדי להסתגל לזה. כי תמיד יהיה מישהו מעלינו שם, והוא מחליט עלינו.
    אולי יש לך בעיה עם מסגרת, כי בעבודה יכולים פתאום לבקש ממך להישאר עוד שעה בסוף היום ואתה תסרב, זה יכול להיגמר לא טוב.

עכשיו אני מבין אותך, ואם הצלחת לברוח מהצבא, כל הכבוד.
    ואולי זה לא חולשה שאתה לא יכול להוריד מהכבוד שלך, אני חושב שאתה יכול, אתה פשוט לא רוצה, כי לא בזין שלך.
    אני גם עושה מה שבזין שלי, אבל וואלה, יש מקרים שאני צריך להיכנס לפריימים של אחרים, אם זה להתהנג קצת אחרת בעבודה, בצבא, במוסד לימודים (תיכון או אונ').

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

בעבודה יש לבוס שלך סמכות (ולא סמכות בשקל תשעים כמו בצבא). ולרוב נסיון באותה עבודה ולא כי הוא עשה קורס מסכן של כמה חודשים ולרוב לא יבקשו ממך שמה לעשות דברים הזויים כמו "לשתות 10 ליטר מים" או "לרוץ במדבר עם מעיל בקיץ" מה שבצבא מאוד מקובל. הדבר הכי גרוע שיקרה זה שתקבל משמרת לסופש או משו, במקרה כזה פשוט מבקשים ממישו שיעבוד במקומך ואתה תעבוד במקומו ביום אחר. וגם זה לא קורה תמיד.

אין מה להשוות בין מקום שמדברים אליך כאילו אתה זונה לבין מקום עבודה שפוי שמכבד אותך ומדבר אליך כמו לבנאדם (אלא אם כן אתה מתעסק דברים לא חוקיים ככה שזה חלק מהעניין לקבל כאפות)..שהמקום עבודה סתם גרוע ולא חסר כאלה.

אם לא הקשבתי למפקד ולא הסכמתי לעשות תפקודה המפגרת שהוא המציא כי משעמם לו ואף אחת לא נותנת לו והוא מוציא עלי תעצבים אין לו זכות להשאיר אותי שבת. זה דבר שדורש סכין בגרון. וזה קורה פול פעמים בצבא.
    או שאם אתה חולה 39 חום ומבקשים ממך עוד לשמור ביום הזה..זה לא חוצפה?

בתיכון הייתי אותו הדבר.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 17-03-2012 בשעה 14:26.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

מסכים לגמרי, זה בהחלט מרגיז.
    כמו שאמרתי, אני הייתי מכופף את עצמי, כי כמעט כולם עושים את זה. ולדעתי צבא זה חשוב.
    אם צבא לא היה חשוב לי אז על הזין שלי.

אגב, אם במקרה שהבאת לגבי העבודה לא היית מוצא מישהו שיחליף אותך והיית מפספס אירוע בגלל זה, היית מבליג? איך היית מגיב?

משתמש מתחיל
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching

וואלה מגעיל אותי אנשים שהיחס שלהם לבני אדם משתנה כשאתה מגלה שהם לא עשו צבא
    מי אתה שתגיד לי מה לעשות בסופו של דבר זה החיים של ואני יחליט מה טוב בשבילי.
    וואלה נכון לא עשיתי צבא כי הגעתי להחלטה שהמסגרת הזאת לא מתאימה לי ולא תקדם אותי או את הקריירה שלי ורק תפגע בי ותגזול 3 שנים יקרות מאוד מחיי.
    ותאמין לי שאני תורם מספיק למדינה ובעיקר לאוכלוסייה יותר מכל חייל שאתה מכיר ויכול להיות שאתה אחד מהאנשים הרבים שאני משפיע על חייהם לטובה בצורה ישירה או עקיפה.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Idan64 צפיה בהודעה
    מסכים לגמרי, זה בהחלט מרגיז.
    כמו שאמרתי, אני הייתי מכופף את עצמי, כי כמעט כולם עושים את זה. ולדעתי צבא זה חשוב.
    אם צבא לא היה חשוב לי אז על הזין שלי.

אגב, אם במקרה שהבאת לגבי העבודה לא היית מוצא מישהו שיחליף אותך והיית מפספס אירוע בגלל זה, היית מבליג? איך היית מגיב?
    יש לכופף את עצמך בתנאים אנושיים ויש ללכת לצבא בחום 40 רק כי ככה המפקד "החליט" שאתה בריא לחלוטין, לרוץ 10000 ק''מ בחום כשאתה לובש מעיל סיביר כי "לא הקשבת למפקד", ולשתות שישיית מים בשעה כי שוב פעם "לא הקשבת למפקד"
    וזה לא מקרים חד פעמיים כל אחד ששירת אי פעם בצבא זה קרה לו לפחות פעם אחת מקרה בסגנון כזה ככה שמי שטוען שאני משקר או מגזים כנראה מעולם לא התגייס והוא מהאלה שמשחקים אותה מורעלים אבל בתירונות 02 אפילו הם בוכים שהתנאים "קשים" למה יש יותר מגעיל מהמושפעים האלה???

הסרסורים מתייחסים יותר טוב לזונות מאשר צבא מתייחס אליך וגם הזונות עושות בשעה מה שאתה עושה בחודש אז מה הקטע פה מההההההההההההההההההההההההה

רכוש צה''ל עלק סמרטוטים אחד אחד מי שזורם עם היחס הזה ועוד מתגאה בזה
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 17-03-2012 בשעה 16:16.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,877 | הודעות: 8,201,470 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect