קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] זה יפריע לכם אם השרת הוא על V62 (אני יודע שזה לא קשור, אבל זה לא ספאם!)
    על ידי CruzerBlade בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 08-06-2011, 17:29
  2. אני יודע שזה לא קשור אבל בבקשה כנסו
    על ידי -David- בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 10-11-2006, 13:09
  3. אני יודע שזה לא קשור לפה אבל אני חייב
    על ידי TaMiR בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 02-07-2006, 07:52
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 05-03-2006, 20:42
  5. אני יודע שזה לא קשור אבל זה חשוב לי :)
    על ידי FuckTheSystem בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23-12-2005, 11:52
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 10 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 148

OT: אני יודע שזה לא קשור, אבל לא יכולתי להתעלם, דיון צבא. - עמוד 2

מורחקים
    שם פרטי
    Tyler Durden
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    The common man is a fool

דבר ראשון אם דמיינת אותי בתור צפוני עשיר שמעולם לא ראה חיים ראה תדעה שלך כמבוטלת. הייתה לי תקופה שנאלצתי לגור בדרום הארץ בגלל סיבות שלא אציין פה וזה היה בדיוק בתקופה של המלחמה וההפגזות קסאמים שם וכמעט נהרגתי ע''י 2 קסאמים שעפו לכיוון איפה שהייתי ונחתו באיזור (לא הייתי במתחם מוגן כך שהמקום שעליו הייתי כולו רעד וחשבתי שאני עומד למות וחיבקתי תבחורה שהייתי איתה חיבוק של "רגע לפני המוות"). שתרגישו הרגשה דומה לזאת דברו איתי, עד אז לכו לעשות גרפיטי של "כהנא צדק" בתחנה המרכזית ולקבל מכות משוטרים.

ככה שבלי לתפוס עליכם תחת, אני מבין בנושא קצת יותר מילדים שעושים סארג'ים בעזריאלי בשעות הפנאי. וקצת יותר מג'ובניק עם כרס טרופית שאוכל בורקסים בקריה. חצי מהשירות שלכם אתם מריצים דאווינים בעזריאלי עם הכובעים אז על מה כל ההצגה הזאת?

ובלי קשר לזה, זאת לא המדינה שלי, לא נולדתי פה, אני לא שייך לפה ואני אפילו לא אזרח ישראלי וגם לא יהודי ואני עם רגל אחת בחוץ כבר רק נשאר לי לטפל בכמה דברים שהבטחתי לאנשים פה ואני בורח מכאן לאן שאני שייך.

אשמתי שהצבא שלכם לא רצה לגייס אותי? מה אני אמור לעשות להתחנן שהכאפות האלה יגייסו אותי? אני מעדיף למות מכדור בראש עם חיוך על הפנים ולא להתחנן לאף אחד בחיים. זה הערכים שגדלתי עליהם כמו שאתם גדלתם על פטריוטיות אני גדלתי על ערך שאסור לי להתחנן ולרדוף אחרי אף אחד. ובטח שלא למדינה הזאת ששופטת אותי בגלל האופי שלי ובגלל הדברים שעשיתי בעבר והדברים שאעשה.
    יש לי פול חברים בשירות צבאי וחלקם ביחידות קרביות מובחרות ואף אחד מהם לא "גרם לי לסיים על הרצפה" מהסיבה הפשוטה שאני לא מוגדר כמשתמט ולא כשמאלני ובלי קשר מי שיצא לו להכיר אותי יודע שלא כדאי לעשות שטויות שזה מגיע לבטחון האישי שלי. ואני שונא שמאלנים שמחבקים סודנים וערבים בשעות הפנאי בדיוק כמו כל בנאדם שפוי.

עד שאתם לא מכירים בנאדם ולא מכירים תסיפור שלו אין לכם זכות דיבור עליו. אלא אם כן הוא באמת שמאלני אוהב ערבים...לכאלה צריך לשים דקירה בתחת שלא יוכלו לשבת יותר בארומה בצפון ת''א.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Mescaline צפיה בהודעה
    דבר ראשון אם דמיינת אותי בתור צפוני עשיר שמעולם לא ראה חיים ראה תדעה שלך כמבוטלת. הייתה לי תקופה שנאלצתי לגור בדרום הארץ בגלל סיבות שלא אציין פה וזה היה בדיוק בתקופה של המלחמה וההפגזות קסאמים שם וכמעט נהרגתי ע''י 2 קסאמים שעפו לכיוון איפה שהייתי ונחתו באיזור (לא הייתי במתחם מוגן כך שהמקום שעליו הייתי כולו רעד וחשבתי שאני עומד למות וחיבקתי תבחורה שהייתי איתה חיבוק של "רגע לפני המוות"). שתרגישו הרגשה דומה לזאת דברו איתי, עד אז לכו לעשות גרפיטי של "כהנא צדק" בתחנה המרכזית ולקבל מכות משוטרים.

ככה שבלי לתפוס עליכם תחת, אני מבין בנושא קצת יותר מילדים שעושים סארג'ים בעזריאלי בשעות הפנאי. וקצת יותר מג'ובניק עם כרס טרופית שאוכל בורקסים בקריה. חצי מהשירות שלכם אתם מריצים דאווינים בעזריאלי עם הכובעים אז על מה כל ההצגה הזאת?

ובלי קשר לזה, זאת לא המדינה שלי, לא נולדתי פה, אני לא שייך לפה ואני אפילו לא אזרח ישראלי וגם לא יהודי ואני עם רגל אחת בחוץ כבר רק נשאר לי לטפל בכמה דברים שהבטחתי לאנשים פה ואני בורח מכאן לאן שאני שייך.

אשמתי שהצבא שלכם לא רצה לגייס אותי? מה אני אמור לעשות להתחנן שהכאפות האלה יגייסו אותי? אני מעדיף למות מכדור בראש עם חיוך על הפנים ולא להתחנן לאף אחד בחיים. זה הערכים שגדלתי עליהם כמו שאתם גדלתם על פטריוטיות אני גדלתי על ערך שאסור לי להתחנן ולרדוף אחרי אף אחד. ובטח שלא למדינה הזאת ששופטת אותי בגלל האופי שלי ובגלל הדברים שעשיתי בעבר והדברים שאעשה.
    יש לי פול חברים בשירות צבאי וחלקם ביחידות קרביות מובחרות ואף אחד מהם לא "גרם לי לסיים על הרצפה" מהסיבה הפשוטה שאני לא מוגדר כמשתמט ולא כשמאלני ובלי קשר מי שיצא לו להכיר אותי יודע שלא כדאי לעשות שטויות שזה מגיע לבטחון האישי שלי. ואני שונא שמאלנים שמחבקים סודנים וערבים בשעות הפנאי בדיוק כמו כל בנאדם שפוי.

עד שאתם לא מכירים בנאדם ולא מכירים תסיפור שלו אין לכם זכות דיבור עליו. אלא אם כן הוא באמת שמאלני אוהב ערבים...לכאלה צריך לשים דקירה בתחת שלא יוכלו לשבת יותר בארומה בצפון ת''א.
    יש הבדל בין אלו שהצבא לא רוצה לגייס לבין אלו שאומרים "על הזין שלי לשרת בצבא ולבזבז X שנים מהחיים שלי שגם ככה לא באמת יתרמו לכושילדודה של מישהו". מעבר לצבא יש אופציה של שירות לאומי(שנה-שנתיים, לא יודע...). בישראל זה עניין נורא עמוק כל הקטע של השירות הצבאי ושירות לאומי.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי SeDuctor צפיה בהודעה
    אתה יודע מה?! תלך תזדיין יא חתיכת חרא מסריח, פיקאפר חסר בושה, חתיכת אפס, טינופת של בן אדם. אתה פשוט אדיוט ומפגר,ואמן שסודנים וערבים יעשו עלייך אורגיה יא בן של זונה, חלאת המין האנושי, אופורטוניסט מאניאק. אם לא טוב לך פה תלך מיפה קיבינימט חתיכת בן אדם מפגר. אגואיסט מסריח, אני לא מאמין שיש אנשים שחושבים ככה.
    הלוואי ואלוהים היה קיים, רק כדי שהיה יכול לעזור לאנשים כמוך, חתיכת דביל.

רודני, אני מסכים איתך בכל מילה, אבל אין מה לעשות, יש חלאות שחושבים רק על התחת של עצמם.
    בכל אופן, זה פורום פיקאפ ולא דיונים פוליטיים, לכן אני נאלץ להעביר את האשכול הזה מכאן.

עריכה: אין פורום מתאים באטרף, אז האשכול נשאר פה.
    מה הקטע שTYLER מקבל באן על קללות ומנהל יכול לקלל?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    59
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין לא יכול, יש לא רוצה!

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    מעמד=כוח קרדיט לטיילר

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

האמת שאני רציתי להשאיר אותו פה אבל מישהו כבר הגיש בקשה לתת לו באן, ככה שלא ממש יכולתי לעשות משהו.
    אבל טוב ששמת לב להבדלי מעמדות כאן.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

מורחקים
    שם פרטי
    Tyler Durden
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    The common man is a fool

כי אני יודע דברים שלא ממש היו רוצים שיצאו לאור ואני אומר את האמת ורק את האמת ולא שם על עצמי מסיכה של "תורם לחברה" כי נראה אמרתי דברים שלא הייתי צריך להגיד לכן ההודעה שלי נערכה.

וביום שאני אעשה שירות לאומי כל השם שלי ועל הכבוד שיש לי ייאבד. וכבוד זה הדבר הכי חשוב בחיים, כאילו פאק למה שאני אתנדב לנקות תחת לילדים עם תסמונת דאון מה אני מזוכיסט? מילא צבא שעוד איכשהו אני מבין והייתי מתגייס אולי ליחידה קרבית אם הייתי מתאים לשטויות האלה אבל שירות לאומי? מה אני תאילנדית שמטפלת בחולי סרטן?
    נערך לאחרונה על ידי Mescaline; 09-03-2012 בשעה 18:19.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    59
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין לא יכול, יש לא רוצה!

למה הצבא לא רצה לגייס אותך אם אפשר לדעת?

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

כי אני יודע דברים שלא ממש היו רוצים שיצאו לאור ואני אומר את האמת ורק את האמת ולא שם על עצמי מסיכה של "תורם לחברה" כי נראה אמרתי דברים שלא הייתי צריך להגיד לכן ההודעה שלי נערכה.

וביום שאני אעשה שירות לאומי כל השם שלי ועל הכבוד שיש לי ייאבד. וכבוד זה הדבר הכי חשוב בחיים, כאילו פאק למה שאני אתנדב לנקות תחת לילדים עם תסמונת דאון מה אני מזוכיסט? מילא צבא שעוד איכשהו אני מבין והייתי מתגייס אולי ליחידה קרבית אם הייתי מתאים לשטויות האלה אבל שירות לאומי? מה אני תאילנדית שמטפלת בחולי סרטן?
    איך לעזאזל הכבוד שלך יאבד בזה שאתה עושה שירות לאומי?

מורחקים
    שם פרטי
    Tyler Durden
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    The common man is a fool

לא.

אבל אני אתן לך רמז אם היו מגייסים אותי הייתי גומר בכלא אחרי שבוע גג. וממש לא בכלא צבאי עם הערבים והמשתמטים.
    כנראה שהם הבינו שמדובר בפסיכופט והחליטו שלא כדאי לסכן לצעירים בני 19 שהעתיד עוד לפניהם את החיים בכך שהם יעשו תמעשה הלא נכון לבנאדם הלא נכון.

ומי שיודע מה עושים בשירות לאומי יודע איך הכבוד שלי ייאבד בזה.
    נערך לאחרונה על ידי Mescaline; 09-03-2012 בשעה 18:22.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    59
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין לא יכול, יש לא רוצה!

לא.

אבל אני אתן לך רמז אם היו מגייסים אותי הייתי גומר בכלא אחרי שבוע גג. וממש לא בכלא צבאי עם הערבים והמשתמטים.
    כנראה שהם הבינו שמדובר בפסיכופט והחליטו שלא כדאי לסכן לצעירים בני 19 שהעתיד עוד לפניהם את החיים בכך שהם יעשו תמעשה הלא נכון לבנאדם הלא נכון.

אני מבין שאתה אדם מסוכן לסביבה לפי התגובה שלך?

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

לא.

למד בבית ספר שלי בשכבה מעליי בחור שהצבא לא גייס, והוא עושה שירות לאומי באיזה בית ספר לא רחוק ממנו וחוזר כל יום הביתה בשעה 3. הוא עוזר לתלמידים מתקשים בכל מני מקצועות, לפי מה שהבנתי. הכבוד שלו נפגע?

מורחקים
    שם פרטי
    Tyler Durden
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    The common man is a fool

ציטוט נכתב במקור על ידי Millionaire צפיה בהודעה
    אני מבין שאתה אדם מסוכן לסביבה לפי התגובה שלך?
    תגדיר "מסוכן לסביבה"

ואני שונא "תלמידים מתקשים", מדובר בנרקומנים ללא עתיד שחשים גברים כי הם הולכים עם אולר אבל אפילו לדקור הם לא יודעים.
    נערך לאחרונה על ידי Mescaline; 09-03-2012 בשעה 18:28.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

תגדיר "מסוכן לסביבה"

ואני שונא "תלמידים מתקשים", מדובר בנרקומנים ללא עתיד שחשים גברים כי הם הולכים עם אולר אבל אפילו לדקור הם לא יודעים.
    נו.... באמת... מה לגבי עזרה בבתי חולים? מד"א? קק"ל?

מורחקים
    שם פרטי
    Tyler Durden
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    The common man is a fool

ציטוט נכתב במקור על ידי Persee צפיה בהודעה
    נו.... באמת... מה לגבי עזרה בבתי חולים? מד"א? קק"ל?
    שוב זה להיות עובדת זרה שמקבלת בתחת וזה מוריד לי מהכבוד..לנקות אחרי ילדים עם תסמונת דאון? ועוד ב-חינם-? לנגב לזקנים בני 80 תתחת? איפה הכבוד שלך תגיד לי מה אתה ערבי?
    מד''א? דם ופצעים פתוחים עושה לי פלאשבקים לא טובים מדברים שאני מעדיף לשכוח. ראיתי יותר מדי ממנו בחיי הקצרים

קק''ל? אל תדאג הייתה לי תקופה שנורא תרמתי לצמחיה בישראל. פה נתתי מעצמי מעל ומעבר..

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

שוב זה להיות עובדת זרה שמקבלת בתחת וזה מוריד לי מהכבוד..לנקות אחרי ילדים עם תסמונת דאון? ועוד ב-חינם-? לנגב לזקנים בני 80 תתחת? איפה הכבוד שלך תגיד לי מה אתה ערבי?
    מד''א? דם ופצעים פתוחים עושה לי פלאשבקים לא טובים מדברים שאני מעדיף לשכוח. ראיתי יותר מדי ממנו בחיי הקצרים

קק''ל? אל תדאג הייתה לי תקופה שנורא תרמתי לצמחיה בישראל. פה נתתי מעצמי מעל ומעבר..
    עדיין לא הבנתי איך להתנדב איפשהו מוריד מהכבוד שלך. אני יכול לתת לך עוד כל מני מקומות אפשריים לשירות לאומי ואתה תגיד לי את אותם דברים כל פעם, אין טעם בזה. אם אני אגיד לך לשחק עם ילדים שחולים בכל מני מחלות תגיד לי שאתה שונא ילדים, אם אני אגיד לך מכבי אש תגיד לי שאתה אסמתי... ממש אנטי הממסד הזה הא?
    נערך לאחרונה על ידי Persee; 09-03-2012 בשעה 18:52.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:30.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,607 | הודעות: 8,200,200 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect