קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] זה יפריע לכם אם השרת הוא על V62 (אני יודע שזה לא קשור, אבל זה לא ספאם!)
    על ידי CruzerBlade בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 08-06-2011, 17:29
  2. אני יודע שזה לא קשור אבל בבקשה כנסו
    על ידי -David- בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 10-11-2006, 13:09
  3. אני יודע שזה לא קשור לפה אבל אני חייב
    על ידי TaMiR בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 02-07-2006, 07:52
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 05-03-2006, 20:42
  5. אני יודע שזה לא קשור אבל זה חשוב לי :)
    על ידי FuckTheSystem בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23-12-2005, 11:52
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 10 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 148

OT: אני יודע שזה לא קשור, אבל לא יכולתי להתעלם, דיון צבא.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל OT: אני יודע שזה לא קשור, אבל לא יכולתי להתעלם, דיון צבא.

תראו, יש בפורום הזה אנשים שעד היום מאד הערכתי, אבל ברגע שהבנתי שהם לא מתכוונים לשרת בצבא, או לא משרתים היום..זה מאד עצבן אותי.
    בן אדם שלא יודע לתת מעצמו 3 שנים פשוטות וקצרות מעצמו למדינה שלנו, לא יודע לתת מעצמו כלום לאף אחד.
    יש לנו מדינה מאז '48. איך נראה לכם שאנחנו היום יכולים לשבת על המחשב המזדייין הזה,לכתוב מאמרים, לנהל דיונים, ולדון בעיניי הפיקאפ?
    איך נראה לכם שאדון סניה הדגול היום יכול ללכת ברוגע באמצע עזריאלי ולחייך כשהוא רואה עוד בחורים מתחילים עם בנות? איך?!
    מה נראה לכם? שהמדינה שלנו היום עומדת על הרגליים רק בגלל ביבי? רק בגלל הממשלה שלנו? איך?!!!!
    אני יגיד לכם, בגלל שיש לנו היום את הצבא בין החזקים בעולם.
    מה ביקשו ממכם? להתגייס 3 שנים לצבא? מה זה כבר 3 שנים?! זה כלום!
    לא רוצים לשרת בתור לוחמים? סבבה, אם יש לכם סיבות כאלה ואחרות שמותר לכם לא לשרת בתור לוחמים, אל תשרתו, אבל תתרמו משהו אחר.
    http://news.walla.co.il/?w=%2F13%2F2515125 - הינה לכם!!!!!!!!!!!!!! היום!!!!!!!!!!!!!!!! בזמן שאתם יושבים בבית, מחיוכים, מאושרים ומבסוטים בחג פורים, חייל נדקר בצוואר אבל הספיק לפלוט כדור ולהרוג את המחבל, כדי שאתם תוכלו להמשיך לחייך בחג פורים.
    אז מי אתם שלא תרצו לשרת בצבא? מי?!!! לא שואלים אותכם! תשרתו בצבא בתפקיד שמתאים לכם, ותעשו את מה שאתה יכולים לעשות כדי שהמדינה שלנו תוכל להמשיך להחזיק אותנו פה, חיים ושלמים, נהנים ומתחילים עם כוסיות, נוהגים בדרכים, יוצאים לבלות, שותים וודקה, מעשנים נרגילה, הולכים מכות עם חברים והולכים ללמוד בבצפר. איך אתם יכולים לעשות את זה? בגלל שיש לנו צבא.

אני יודע שזה לא מתאים לפורום הזה, אבל אני לא מוכן לסבול משתמטים בפורום הזה ובמדינה שלנו. אם משהו לא רוצה לשרת, אני לא מחייב אותו, אבל שיעזוב את המדינה שלנו.
    נערך לאחרונה על ידי .Mojo; 14-03-2012 בשעה 22:25. סיבה: OT מאושר

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

בלי קשר שאני חושב כמוך, אל תתחיל להכניס לפורום הזה דיונים על נושאים שלא קשורים.
    שירות זאת זכות, לא חובה בשביל רוב האנשים בישראל.
    מי שלא מבין את זה מקומו לא במדינה.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אני לא יכול שלא להכניס את זה לפה..זה חזק ממני. יש פה אנשים שאני לא מסוגל לספוג את מה שיוצא להם מהפה, הם פשוט סמרטוטים ועלוקות של המדינה הזאת.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    59
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין לא יכול, יש לא רוצה!

רציתי להתגייס לקרבי אבל אחר כך התחרטי כי יש הרבה שחזרו נכים ואז אפשר לשכוח מבחורות ובכלל מכל החיים לא רק בחורות אתה מבין?
    לכן אני מעדיף שאנשים כמוך שאין להם פחד גישה ויש להם SP יעשו את העבודה הקשה. אני לא יודע לעשות קוקי פאני לערבים ולכן זה סיכון גבוה מבחינתי. אתה יודע אז מספיק שתעשה להם קצת קוקי פאני וקינו ותוכל להסתדר עם הערבים.
    וג'ובניק אין לי טעם להיות אז החלטתי פשוט לעשות שירות לאומי שנה אחת וסיימתי את העניין.
    נערך לאחרונה על ידי Millionaire; 09-03-2012 בשעה 13:17.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    59
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין לא יכול, יש לא רוצה!

ציטוט נכתב במקור על ידי SeDuctor צפיה בהודעה
    אתה יודע מה?! תלך תזדיין יא חתיכת חרא מסריח, פיקאפר חסר בושה, חתיכת חרא, טינופת של בן אדם. אתה פשוט אדיוט ומפגר,ואמן שסודנים וערבים יעשו עלייך אורגיה יא בן של זונה, חלאת המין האנושי, אופורטוניסט מאניאק. אם לא טוב לך פה תלך מיפה קיבינימט חתיכת בן אדם מפגר. אגואיסט מסריח, אני לא מאמין שיש אנשים שחושבים ככה.
    הלוואי ואלוהים היה קיים, רק כדי שהיה יכול לעזור לאנשים כמוך, חתיכת דביל.

רודני, אני מסכים איתך בכל מילה, אבל אין מה לעשות, יש חלאות שחושבים רק על התחת של עצמם.
    בכל אופן, זה פורום פיקאפ ולא דיונים פוליטיים, לכן אני נאלץ להעביר את האשכול הזה מכאן.

עריכה: אין פורום מתאים באטרף, אז האשכול נשאר פה.
    סתם צחקתי כי זה בפורום פיקאפ
    יש לי גיבוש לצנחנים באפריל ואם לא צנחנים אז כנראה גבעתי
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=821624

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ציטוט נכתב במקור על ידי Millionaire צפיה בהודעה
    סתם צחקתי כי זה בפורום פיקאפ
    יש לי גיבוש לצנחנים באפריל ואם לא צנחנים אז כנראה גבעתי
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=821624
    כבוד.
    התגובה שלי עדיין נשארת מתאימה לכל שאר האנשים שבאמת ובתמים חושבים שהציניות שלך היא אמת לאמיתה.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אני מחכה בקוצר רוח לאמיץ הראשון שיעיז לכתוב תגובה שנוגדת את הגישה שלנו בקשר לגיוס לצה"ל, ויותר מזה, אני מחכה לעוד יום שאני יפגוש דביל כזה.
    נ.ב- כבר נתקלתי בשמאלני משתמט בחיי..הוא סיים על הריצפה

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

אני לא מציע לכם לסגוד בצורה כזו לצבא הזה שלכם,
    הצבא הזה בסופו של דבר מגיש כתבי אישום בפני חיילים שבסה"כ ניסו להגן על עצמם, הצבא הזה נותן לחיילים שלכם רובי צבע במקום רובים רציניים רק כדי "שהעולם לא יכעס", הצבא והמדינה הזו שלכם שאתם כל כך רוצים לשרת ולתרום לה בסופו של דבר אחרי השירות יקח ממכם כסף, שגם ככה אין לכם ,בשביל לפרנס כמה פינגוונים מבני ברק שכל מה שהם עושים בחיים שלהם זה ללמוד תורה ולזיין תלמידים שלהם, הצבא הזה שלכם משלשל על נחי צה"ל שנתנו תחיים שלהם בשביל המדינה ובסוף המדינה אפיל כיסא גלגלים לא נותנת להם.

תעשו חושבים, תחשבו מה טוב לכם ולא מה טוב למדינה, המדינה הזו במילא לא תחזיק מעמד עם כל האפסים האלה שעומדים בראשה.
    נערך לאחרונה על ידי -Pumba-; 09-03-2012 בשעה 14:33.

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

משתמש מתחיל האוואטר של boris612
    לייקים
    7
    נקודות
    157

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אני מחכה בקוצר רוח לאמיץ הראשון שיעיז לכתוב תגובה שנוגדת את הגישה שלנו בקשר לגיוס לצה"ל, ויותר מזה, אני מחכה לעוד יום שאני יפגוש דביל כזה.
    נ.ב- כבר נתקלתי בשמאלני משתמט בחיי..הוא סיים על הריצפה
    Badass of the week.

מורחקים
    לייקים
    19
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי -Pumba- צפיה בהודעה
    הצבא הזה בסופו של דבר מגיש כתבי אישום בפני חיילים שבסה"כ ניסו להגן על עצמם, הצבא הזה נותן לחיילים שלכם רובי צבע במקום רובים רציניים רק כדי "שהעולם לא יכעס", הצבא והמדינה הזו שלכם שאתם כל כך רוצים לשרת ולתרום לה בסופו של דבר אחרי השירות יקח ממכם כסף, שגם ככה אין לכם ,בשביל לפרנס כמה פינגוונים מבני ברק שכל מה שהם עושים בחיים שלהם זה ללמוד תורה ולזיין תלמידים שלהם, הצבא הזה שלכם משלשל על נחי צה"ל שנתנו תחיים שלהם בשביל המדינה ובסוף המדינה אפיל כיסא גלגלים לא נותנת להם.

תעשו חושבים, תחשבו מה טוב לכם ולא מה טוב למדינה, המדינה הזו במילא לא תחזיק מעמד עם כל האפסים האלה שעומדים בראשה.
    מסכים איתך לגמרי! פשוט בושה הקטע עם הרובי צבע

לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ציטוט נכתב במקור על ידי -Pumba- צפיה בהודעה

עזוב אותך, אני מדבר על המהות של הצבא כרגע, בלי שום עניין של סגידה או כל דבר אחר.
    יש הרבה פאקים בכל מערכת, תמיד יש מה לעשות כדי לשפר אותה, אבל כשמדברים על המהות שלצבא הגנה לישראל, צריך להבין שבלעדי הצבא הזה לא היינו כאן ממזמן.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

גבר, במדינה מתוקנת קרבי לא מקבל 700 שקל חודש. זה קרה רק במדינות כמו רוסיה הקומוניסטית, גרמניה הנאצית ואיטליה הפאשיסטית.

אם אתה נותן לזה יד אתה אידיוט. ברגע שיהיה פה צבא שנותן משכורות ראויות (כלומר צבא מקצועי) יפתרו כל הבעיות. עד אז ילדים כמוך ימשיכו להתבכיין.

לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    גבר, במדינה מתוקנת קרבי לא מקבל 700 שקל חודש. זה קרה רק במדינות כמו רוסיה הקומוניסטית, גרמניה הנאצית ואיטליה הפאשיסטית.

אם אתה נותן לזה יד אתה אידיוט. ברגע שיהיה פה צבא שנותן משכורות ראויות (כלומר צבא מקצועי) יפתרו כל הבעיות. עד אז ילדים כמוך ימשיכו להתבכיין.
    לא הבנתי אל מי פנית, אבל זאת משכורת של שירות חובה. בצבא הקבע המשכורות גבוהות בהרבה.
    נערך לאחרונה על ידי .Mojo; 09-03-2012 בשעה 17:01.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה

יש סיבה לכך שצה"ל הוא צבא העם ולא צבא מקצועי, פעם רצו להפוך אותו לצבא מקצועי וזה לא יצא לפועל. אני באופן אישי חושב שצבא העם זה הדבר הכי טוב בשבילנו במדינת ישראל, עם אוכלוסייה מגוונת של עדות ותרבויות שונות. לדעתי ולדעת עוד אנשים שיצא לי לשמוע מדברים בנושא(כאלה ששירתו בצבא עד גיל מאוחר, וגם חבר'ה סדירים), צה"ל הוא בית החינוך הטוב בישראל. מערכת החינוך פה דפוקה והדבר היחיד טוב שיוצא ממנה זה לדעת לכתוב ולקרוא, הצבא הופך אותנו לאנשים. אפשר לראות את נערי רפול וכל מני כאלה.

איזה בעיות יפתרו שיהיה פה צבא מקצועי?
    ובכל מדינה שבה הגיוס חובה התנאים של צה"ל הם בסדר גמור, יש מדינות שבמשך שנתיים לא רואים את הבית בכלל. כנ"ל גם לגבי המשכורות. לא שאני חושב שזאת משכורת בסדר, אני חושב שצריך להעלות אותן, אבל ביחס למקומות אחרים?...

ד"א המענק לחיילים משוחררים עלה לאחרונה.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אני נולדתי לעולם בשביל להגן על החיים שלי לא של אחרים,זה כל מה שאני חושב לגבי הצבא.
    אבל,צבא זה חוויה לחיים,זה ניסיון,ואני תמיד אוהב להתנסות בדברים חדשים אז אני יתגייס לצבא.אני מתלבט בין הקנדי לישראלי

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 10 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,548 | הודעות: 8,200,141 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect