תראו, יש בפורום הזה אנשים שעד היום מאד הערכתי, אבל ברגע שהבנתי שהם לא מתכוונים לשרת בצבא, או לא משרתים היום..זה מאד עצבן אותי.
בן אדם שלא יודע לתת מעצמו 3 שנים פשוטות וקצרות מעצמו למדינה שלנו, לא יודע לתת מעצמו כלום לאף אחד.
יש לנו מדינה מאז '48. איך נראה לכם שאנחנו היום יכולים לשבת על המחשב המזדייין הזה,לכתוב מאמרים, לנהל דיונים, ולדון בעיניי הפיקאפ?
איך נראה לכם שאדון סניה הדגול היום יכול ללכת ברוגע באמצע עזריאלי ולחייך כשהוא רואה עוד בחורים מתחילים עם בנות? איך?!
מה נראה לכם? שהמדינה שלנו היום עומדת על הרגליים רק בגלל ביבי? רק בגלל הממשלה שלנו? איך?!!!!
אני יגיד לכם, בגלל שיש לנו היום את הצבא בין החזקים בעולם.
מה ביקשו ממכם? להתגייס 3 שנים לצבא? מה זה כבר 3 שנים?! זה כלום!
לא רוצים לשרת בתור לוחמים? סבבה, אם יש לכם סיבות כאלה ואחרות שמותר לכם לא לשרת בתור לוחמים, אל תשרתו, אבל תתרמו משהו אחר.
http://news.walla.co.il/?w=%2F13%2F2515125 - הינה לכם!!!!!!!!!!!!!! היום!!!!!!!!!!!!!!!! בזמן שאתם יושבים בבית, מחיוכים, מאושרים ומבסוטים בחג פורים, חייל נדקר בצוואר אבל הספיק לפלוט כדור ולהרוג את המחבל, כדי שאתם תוכלו להמשיך לחייך בחג פורים.
אז מי אתם שלא תרצו לשרת בצבא? מי?!!! לא שואלים אותכם! תשרתו בצבא בתפקיד שמתאים לכם, ותעשו את מה שאתה יכולים לעשות כדי שהמדינה שלנו תוכל להמשיך להחזיק אותנו פה, חיים ושלמים, נהנים ומתחילים עם כוסיות, נוהגים בדרכים, יוצאים לבלות, שותים וודקה, מעשנים נרגילה, הולכים מכות עם חברים והולכים ללמוד בבצפר. איך אתם יכולים לעשות את זה? בגלל שיש לנו צבא.
אני יודע שזה לא מתאים לפורום הזה, אבל אני לא מוכן לסבול משתמטים בפורום הזה ובמדינה שלנו. אם משהו לא רוצה לשרת, אני לא מחייב אותו, אבל שיעזוב את המדינה שלנו.

ציטוט ההודעה