דבר ראשון אם דמיינת אותי בתור צפוני עשיר שמעולם לא ראה חיים ראה תדעה שלך כמבוטלת. הייתה לי תקופה שנאלצתי לגור בדרום הארץ בגלל סיבות שלא אציין פה וזה היה בדיוק בתקופה של המלחמה וההפגזות קסאמים שם וכמעט נהרגתי ע''י 2 קסאמים שעפו לכיוון איפה שהייתי ונחתו באיזור (לא הייתי במתחם מוגן כך שהמקום שעליו הייתי כולו רעד וחשבתי שאני עומד למות וחיבקתי תבחורה שהייתי איתה חיבוק של "רגע לפני המוות"). שתרגישו הרגשה דומה לזאת דברו איתי, עד אז לכו לעשות גרפיטי של "כהנא צדק" בתחנה המרכזית ולקבל מכות משוטרים.
ככה שבלי לתפוס עליכם תחת, אני מבין בנושא קצת יותר מילדים שעושים סארג'ים בעזריאלי בשעות הפנאי. וקצת יותר מג'ובניק עם כרס טרופית שאוכל בורקסים בקריה. חצי מהשירות שלכם אתם מריצים דאווינים בעזריאלי עם הכובעים אז על מה כל ההצגה הזאת?
ובלי קשר לזה, זאת לא המדינה שלי, לא נולדתי פה, אני לא שייך לפה ואני אפילו לא אזרח ישראלי וגם לא יהודי ואני עם רגל אחת בחוץ כבר רק נשאר לי לטפל בכמה דברים שהבטחתי לאנשים פה ואני בורח מכאן לאן שאני שייך.
אשמתי שהצבא שלכם לא רצה לגייס אותי? מה אני אמור לעשות להתחנן שהכאפות האלה יגייסו אותי? אני מעדיף למות מכדור בראש עם חיוך על הפנים ולא להתחנן לאף אחד בחיים. זה הערכים שגדלתי עליהם כמו שאתם גדלתם על פטריוטיות אני גדלתי על ערך שאסור לי להתחנן ולרדוף אחרי אף אחד. ובטח שלא למדינה הזאת ששופטת אותי בגלל האופי שלי ובגלל הדברים שעשיתי בעבר והדברים שאעשה.
יש לי פול חברים בשירות צבאי וחלקם ביחידות קרביות מובחרות ואף אחד מהם לא "גרם לי לסיים על הרצפה" מהסיבה הפשוטה שאני לא מוגדר כמשתמט ולא כשמאלני ובלי קשר מי שיצא לו להכיר אותי יודע שלא כדאי לעשות שטויות שזה מגיע לבטחון האישי שלי. ואני שונא שמאלנים שמחבקים סודנים וערבים בשעות הפנאי בדיוק כמו כל בנאדם שפוי.
עד שאתם לא מכירים בנאדם ולא מכירים תסיפור שלו אין לכם זכות דיבור עליו. אלא אם כן הוא באמת שמאלני אוהב ערבים...לכאלה צריך לשים דקירה בתחת שלא יוכלו לשבת יותר בארומה בצפון ת''א.

ציטוט ההודעה

לכן ההודעה שלי נערכה.