קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 22-07-2011, 15:47
  2. [בעיה] ללא גישה לאינטרנט
    על ידי noob-style בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 24-07-2010, 21:36
  3. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 21-04-2010, 23:16
  4. [בעיה]חסימת גישה
    על ידי אסף רחמים בפורום משוב
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 07-09-2008, 16:14
  5. [קונה] בעיה בביטורנט שגיאה 13 גישה נדחית 30 נקודות
    על ידי Tiger בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 04-08-2006, 09:54
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 25

בעיה-פחד גישה

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    283

ברירת מחדל בעיה-פחד גישה

שמעו אני כבר חצי שנה יוצא לתל אביב, עם חברים בשביל להתאמן ולפתוח. חברים שלי פותחים והכל- וגם לי, אין לי בעיה לבוא למישהי ולשאול "מה השעה,איפה ככה וככה או מה כדאי לקנות לידידה", אבל אחרי שאני שואל את זה והיא עונה- אני פשוט הולך בדרך כלל (וזה במקרה הטוב, אם יש לי אומץ בכלל אשכרה לגשת ולשאול את זה)... אני ממש מבואס מזה ואני לא יודע מה לעשות. אם למישהו יש איזשהי עזרה- אני אשמח.
    עריכה:אני כבר בן 16.5, ובוא נגיד ככה- האינטרקציות שלי עם בנות בבית ספר הם אפס.
    נערך לאחרונה על ידי Eytan11; 17-03-2012 בשעה 09:46.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

עכשיו יבואו המון ויציעו לך לעשות AC DC משהו כזה - אל תעשה.
    אם אין לך ידידות בכלל, תנסה להתחבר לידידות של החברים שלך.
    אם אין להם ידידות - חפש חברים חדשים, לא כמו מניאק אבל תתחבר לקבוצות קצת אחרות תצא מהמעגל שאתה תקוע בו לעוד מעגלים חברתיים.

והשיטה הכי קלה זה לצאת להנות במסיבה, בלי שום קשר ל"לצוד בנות" כמו שיש כאלה שיגידו לך "צא לסארג'ים", צא למסיבה תתפרע ועל הדרך אתה תראה בחורות שזורמות איתך בכיף אם זה על הבר או בריקודים ומזה כבר תתקדם..

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    283

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    עכשיו יבואו המון ויציעו לך לעשות AC DC משהו כזה - אל תעשה.
    אם אין לך ידידות בכלל, תנסה להתחבר לידידות של החברים שלך.
    אם אין להם ידידות - חפש חברים חדשים, לא כמו מניאק אבל תתחבר לקבוצות קצת אחרות תצא מהמעגל שאתה תקוע בו לעוד מעגלים חברתיים.

והשיטה הכי קלה זה לצאת להנות במסיבה, בלי שום קשר ל"לצוד בנות" כמו שיש כאלה שיגידו לך "צא לסארג'ים", צא למסיבה תתפרע ועל הדרך אתה תראה בחורות שזורמות איתך בכיף אם זה על הבר או בריקודים ומזה כבר תתקדם..
    אני לא יכול להתחבר למעגלים אחרים, אני לא גר בעיר או משהו כזה- אני גר במושב די מרוחק ככה שיש אצלנו כולה כמה קבוצות שמהם אני לא יכול להתרחב יותר. ובכל מקרה, אני די אוהב את החברים שלי (גם אם אין להם ידידות), הם בחיים לא הפקירו אותי ותמיד עזרו לי כשהייתי צריך את זה. בשביל בנות אני עכשיו יעזוב אותם?

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי Eytan11 צפיה בהודעה
    אני לא יכול להתחבר למעגלים אחרים, אני לא גר בעיר או משהו כזה- אני גר במושב די מרוחק ככה שיש אצלנו כולה כמה קבוצות שמהם אני לא יכול להתרחב יותר. ובכל מקרה, אני די אוהב את החברים שלי (גם אם אין להם ידידות), הם בחיים לא הפקירו אותי ותמיד עזרו לי כשהייתי צריך את זה. בשביל בנות אני עכשיו יעזוב אותם?
    כתבתי "לא כמו מניאק"
    אני לא מדבר על למצוא חברים חברים, אלא על כמה שתסתובב איתם פה ושם במסיבות ותתחבר לבנות שלהם.
    החברים האמיתיים שך תשמור זה בטוח.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

אם אתה מפחד, אל תיגש, מה הבעיה עם זה?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    גיוליד אמירוב
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ראשון הכי טובה :) P:

אני סתם קופץ בעמצה

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    283

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    כתבתי "לא כמו מניאק"
    אני לא מדבר על למצוא חברים חברים, אלא על כמה שתסתובב איתם פה ושם במסיבות ותתחבר לבנות שלהם.
    החברים האמיתיים שך תשמור זה בטוח.
    סבבה, לגבי זה אני באמת ינסה. אבל מה לגבי היציאה?
    ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    אם אתה מפחד, אל תיגש, מה הבעיה עם זה?
    הבעיה היא שאני כן רוצה להשתפר, וכן רוצה להתחיל עם בנות ולהצליח.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

איך אתה וחברים שלך יוצאים כבר חצי שנה ואף אחד ממכם לא השיג אפילו ידידה אחת? סתם נקודה למחשבה.
    אם אתה רוצה להתקדם אתה צריך להתחיל להסתובב עם אנשים אחרים, אני לא אומר לך לזרוק את החברים לפח, אבל אני ממליץ לך מאוד להגדיל את המעגל ולהתחבר לאנשים שיוכלו לקדם אותך עם בנות, בתור התחלה אתה יכול להתחיל לצאת למועדונים, תכיר שם בנות, תבין מה הולך מי נגד מי, אפילו תתחיל לייחצן, תתחבר למפיקים ולצוות, אחרי כל הפעולות האלו כבר הגדל את המעגל שלך בצורה מטורפת, אפילו אם תעשו את זה כל החברים ביחד זה יכול להיות אחלה רעיון, כל אחד יכיר בנות תכירו אותם אחד לשני וכו'.
    בקשר ל"פחד גישה", אין נוסחת קסמים ככל שתתחיל עם יותר בנות ככה זה יהיה יותר קל (אין מה לעשות אתה יכול להמשיך לצאת גם עוד שנה שלמה אבל עם כל פעם שאתה יוצא תמשיך לדבר עם כמות הבנות שדיברת איתה עד עכשיו שמין הסתם לא הספיקה אתה תישאר באותו מקום).

טיפ אחרון: זרוק את כל החרא ששמעת על לבקש מתנה לידידה וכל הבולשיט הזה לפח, זה רק דופק לך תמוח ומגביל אותך בדברים שאתה יכול לדבר עליהם (אני לא אומר שכל הפיק-אפ זה חרא יש מלא עקרונות שאני מסכים איתם ומיישם אותם, אני כן אומר שכל הרוטינות למיניהם זה רק בשביל לגרום לאנשים לצאת ולדבר עם בנות אבל אתה לא יכול להשתמש בזה ולקוות שזה יעבוד כמו קסם, בסופו של דבר זה מוזר ולא טבעי).
    פשוט צא, תבוא להנות, תרקוד עם בחורות ותדבר על מה שאתה רוצה השאר כבר יגיע לבד, ברגע שלא תעשה מזה ביג דיל זה לא יהיה ביג דיל, ואני אומר לך את זה מניסיון, פעם לא יכלתי להתחיל עם בחורה היום אני מסוגל לעשות דברים שאנשים לא מאמינים שאני עושה רק בשביל לבדר את עצמי.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    איך אתה וחברים שלך יוצאים כבר חצי שנה ואף אחד ממכם לא השיג אפילו ידידה אחת? סתם נקודה למחשבה.
    אם אתה רוצה להתקדם אתה צריך להתחיל להסתובב עם אנשים אחרים, אני לא אומר לך לזרוק את החברים לפח, אבל אני ממליץ לך מאוד להגדיל את המעגל ולהתחבר לאנשים שיוכלו לקדם אותך עם בנות, בתור התחלה אתה יכול להתחיל לצאת למועדונים, תכיר שם בנות, תבין מה הולך מי נגד מי, אפילו תתחיל לייחצן, תתחבר למפיקים ולצוות, אחרי כל הפעולות האלו כבר הגדל את המעגל שלך בצורה מטורפת, אפילו אם תעשו את זה כל החברים ביחד זה יכול להיות אחלה רעיון, כל אחד יכיר בנות תכירו אותם אחד לשני וכו'.
    בקשר ל"פחד גישה", אין נוסחת קסמים ככל שתתחיל עם יותר בנות ככה זה יהיה יותר קל (אין מה לעשות אתה יכול להמשיך לצאת גם עוד שנה שלמה אבל עם כל פעם שאתה יוצא תמשיך לדבר עם כמות הבנות שדיברת איתה עד עכשיו שמין הסתם לא הספיקה אתה תישאר באותו מקום).

טיפ אחרון: זרוק את כל החרא ששמעת על לבקש מתנה לידידה וכל הבולשיט הזה לפח, זה רק דופק לך תמוח ומגביל אותך בדברים שאתה יכול לדבר עליהם (אני לא אומר שכל הפיק-אפ זה חרא יש מלא עקרונות שאני מסכים איתם ומיישם אותם, אני כן אומר שכל הרוטינות למיניהם זה רק בשביל לגרום לאנשים לצאת ולדבר עם בנות אבל אתה לא יכול להשתמש בזה ולקוות שזה יעבוד כמו קסם, בסופו של דבר זה מוזר ולא טבעי).
    פשוט צא, תבוא להנות, תרקוד עם בחורות ותדבר על מה שאתה רוצה השאר כבר יגיע לבד, ברגע שלא תעשה מזה ביג דיל זה לא יהיה ביג דיל, ואני אומר לך את זה מניסיון, פעם לא יכלתי להתחיל עם בחורה היום אני מסוגל לעשות דברים שאנשים לא מאמינים שאני עושה רק בשביל לבדר את עצמי.
    הנה בנאדם חכם תקשיבו לו לכל מילה..סוף סוף אנשים בפורום מתחילים לפתוח עיניים ולראות תמציאות ומה לעשות במציאות סארג'ים לא יעשו אתכם זיינים לפחות לא כאלה שמזיינים כוסיות במקרה הטוב תזרימו כונפה שמספיק נואשת לזרום עם המסכנים שניגשים אליה בעזריאלי
    אבל! עדיין תשארו חסרי ידידות ומעגלים חברתיים אין מה לעשות מעמד הולך עם מעמד...

מה אני אומר? אני גאון או מה? אני תמיד צודק נשמות תבינו אני אלוהים בקטע מסויים..אני אומר משהו..זה קורה..כי אני יודע!! אני פשוט רואה את העתיד זה הכל...אני אף פעם לא טועה כשאני אומר גורל של מישהו אם הוא יעשה X או Y או Z..
    אמרתי או לא אמרתי שמי עושה סארג'ים עם כמה חברים חנונים לא יזיין ואפילו לא ינשק?? ובמקרה הרע אף ישאר חסר בטחון? והופ!! חצי שנה!! וכלום!! חצי שנה זה כ''כ הרבה זמן!! אנשים משתנים לחלוטין בחצי שנה אם הם הולכים בדרך הנכונה..ופותח האשכול שרף אותה סתם על פארש..

תאר לך מה אפשר לעשות בחצי שנה..אם רק תקישבו לעצות שלי או לפחות של רועי ותנסו..רק תנסו מה כבר יכול לקרות?

פותח האשכול תתחיל להתעסק בעצמך כפרה תשקיע במראה שלך זה הדבר הכי חשוב בחיים מי שאומר אחרת הוא גם מכוער וגם טיפש..כי כל דבר שקשור ל"אני" הוא תמיד בסדר עדיפות ראשונה! ואז האחרים!
    ואז תחליף חברים תמצא חבר'ה זורמים תצאו למסיבות תרדו לאילת בקיץ תעשו שמח..בחיית רבאק אתם ילדים מה אתם מנסים לחקות גורו קירח בן 26 שלא הגיע לכלום בחיים?

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

שניכם למעלה צודקים, וטיילר, תפסיק לזלזל כל כך בסארג'ים, זה בשביל לתרגל ולהשתפר, לפחות בתחילת הדרך, אני בתור אחד שבחודש הראשון (באופן רציני בתחום) שלו רואה בזה דבר כמעט קדוש.
    אתה צודק לגבי המעגלים החברתיים, זה חשוב.
    וגם לגבי שאר הדברים, כמעט כולם.
    נערך לאחרונה על ידי Idan64; 17-03-2012 בשעה 15:26.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

הבעיה היא שאני כן רוצה להשתפר, וכן רוצה להתחיל עם בנות ולהצליח.

כל מה שאתה רוצה לעשות בחיים זה לשאול בחורות מה השעה, להשיג מספרי טלפון ולשלם עליהן בדייטים?
    אני בספק..

בדוק טו-טוב עם עצמך, לשם מה אתה רוצה להתחיל עם בחורות בכלל? מהי המטרה הסופית שתגרום לך לומר "זהו, עשיתי את זה, צריך להתקדם הלאה" ולפרוש מהתחום? והכי חשוב - מי אמר שאתה זקוק למטרה הזאת בכלל?
    אולי החיים שלך יכולים להיות בהרבה יותר טובים ושקטים בלעדיה?
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 17-03-2012 בשעה 16:32.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

קדוש או לא אני הסתדרתי מצויין בלי סארג'ים וככה גם מספיק אנשים שאני מכיר שלא שמעו את המילה "פיקאפ" וכשהם כן שומעים הם חושבים שמדובר במשהו שקשור לגיטרות..או למשאית.

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

מה שטיילר אמר פה ומה שרועי בהחלט נכון (טיילר אתה באמת אלוהים? הייתי בטוח שהרגתי אותו)

לדעתי יחד עם הרחבת המעגל החברתי שלך והתחברות למעגלים איכותיים, אתה צריך לאורך כל הדרך לעשות חושבים עם עצמך,
    לראות איפה ומתי אתה חסר בטחון ואיך אתה הולך לשפר את זה.
    חבר'ה רציניים מריחים חסרי בטחון מקילומטרים, ולא משנה כמה סחבק אתה תהיה ולכמה מסיבות אתה תצא, הם יראו שאתה חסר בטחון ויתרחקו ממך.
    אני לא מכיר אותך אישית אבל אני בטוח שהבטחון העצמי שלך לא גבוהה במיוחד, לכן על הדרך תעבוד גם על זה ותבחן את עצמך
    נערך לאחרונה על ידי -Pumba-; 17-03-2012 בשעה 17:13.

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    283

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    הנה בנאדם חכם תקשיבו לו לכל מילה..סוף סוף אנשים בפורום מתחילים לפתוח עיניים ולראות תמציאות ומה לעשות במציאות סארג'ים לא יעשו אתכם זיינים לפחות לא כאלה שמזיינים כוסיות במקרה הטוב תזרימו כונפה שמספיק נואשת לזרום עם המסכנים שניגשים אליה בעזריאלי
    אבל! עדיין תשארו חסרי ידידות ומעגלים חברתיים אין מה לעשות מעמד הולך עם מעמד...

מה אני אומר? אני גאון או מה? אני תמיד צודק נשמות תבינו אני אלוהים בקטע מסויים..אני אומר משהו..זה קורה..כי אני יודע!! אני פשוט רואה את העתיד זה הכל...אני אף פעם לא טועה כשאני אומר גורל של מישהו אם הוא יעשה X או Y או Z..
    אמרתי או לא אמרתי שמי עושה סארג'ים עם כמה חברים חנונים לא יזיין ואפילו לא ינשק?? ובמקרה הרע אף ישאר חסר בטחון? והופ!! חצי שנה!! וכלום!! חצי שנה זה כ''כ הרבה זמן!! אנשים משתנים לחלוטין בחצי שנה אם הם הולכים בדרך הנכונה..ופותח האשכול שרף אותה סתם על פארש..

תאר לך מה אפשר לעשות בחצי שנה..אם רק תקישבו לעצות שלי או לפחות של רועי ותנסו..רק תנסו מה כבר יכול לקרות?

פותח האשכול תתחיל להתעסק בעצמך כפרה תשקיע במראה שלך זה הדבר הכי חשוב בחיים מי שאומר אחרת הוא גם מכוער וגם טיפש..כי כל דבר שקשור ל"אני" הוא תמיד בסדר עדיפות ראשונה! ואז האחרים!
    ואז תחליף חברים תמצא חבר'ה זורמים תצאו למסיבות תרדו לאילת בקיץ תעשו שמח..בחיית רבאק אתם ילדים מה אתם מנסים לחקות גורו קירח בן 26 שלא הגיע לכלום בחיים?
    איך אני עושה דבר כזה? זאת אומרת, אני מבין שאני צריך ליצור לעצמי מעגל חברתי. אבל מלהגיע למסיבה, עד להפוך למפיק (או יחצ"ן) יש דרך ארוכה... איך אני עושה דבר כזה?
    ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    כל מה שאתה רוצה לעשות בחיים זה לשאול בחורות מה השעה, להשיג מספרי טלפון ולשלם עליהן בדייטים?
    אני בספק..

בדוק טו-טוב עם עצמך, לשם מה אתה רוצה להתחיל עם בחורות בכלל? מהי המטרה הסופית שתגרום לך לומר "זהו, עשיתי את זה, צריך להתקדם הלאה" ולפרוש מהתחום? והכי חשוב - מי אמר שאתה זקוק למטרה הזאת בכלל?
    אולי החיים שלך יכולים להיות בהרבה יותר טובים ושקטים בלעדיה?
    ממש לא אכפת לי מהתחום הזה, אני רק רואה אותו בתור דרך לממש תחום בחיים שלי שלא פעיל. אני אפילו לא רוצה לזיין הרבה בנות יפות, הדבר היחיד שאני רוצה הוא שהיציאות שלי עם חברים יהפכו ליותר מעניינות (כי חאלס נמאס כל שבוע לעשות על האש אצל מישהו או לצאת רק בנים למסעדה\סרט ענארף), ושיהיה לי קשר עם בחורה. אפילו לא כזה חשוב לי היופי- (מבחינתי היא יכולה להיות בעלת מראה סביר),רק אופי טוב.
    ציטוט נכתב במקור על ידי -Pumba- צפיה בהודעה
    מה שטיילר אמר פה ומה שרועי בהחלט נכון (טיילר אתה באמת אלוהים? הייתי בטוח שהרגתי אותו)

לדעתי יחד עם הרחבת המעגל החברתי שלך והתחברות למעגלים איכותיים, אתה צריך לאורך כל הדרך לעשות חושבים עם עצמך,
    לראות איפה ומתי אתה חסר בטחון ואיך אתה הולך לשפר את זה.
    חבר'ה רציניים מריחים חסרי בטחון מקילומטרים, ולא משנה כמה סחבק אתה תהיה ולכמה מסיבות אתה תצא, הם יראו שאתה חסר בטחון ויתרחקו ממך.
    אני לא מכיר אותך אישית אבל אני בטוח שהבטחון העצמי שלך לא גבוהה במיוחד, לכן על הדרך תעבוד גם על זה ותבחן את עצמך
    ושוב, איך אני עושה דבר כזה?
    כן, הביטחון העצמי שלי לא גבוהה במיוחד.

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

שמעו אני כבר חצי שנה יוצא לתל אביב, עם חברים בשביל להתאמן ולפתוח. חברים שלי פותחים והכל- וגם לי, אין לי בעיה לבוא למישהי ולשאול "מה השעה,איפה ככה וככה או מה כדאי לקנות לידידה", אבל אחרי שאני שואל את זה והיא עונה- אני פשוט הולך בדרך כלל (וזה במקרה הטוב, אם יש לי אומץ בכלל אשכרה לגשת ולשאול את זה)... אני ממש מבואס מזה ואני לא יודע מה לעשות. אם למישהו יש איזשהי עזרה- אני אשמח.
    עריכה:אני כבר בן 16.5, ובוא נגיד ככה- האינטרקציות שלי עם בנות בבית ספר הם אפס.

תעשה את כל זה :
    1) תרשם לחוג ברייקדאנס \ משחק
    2)סלסה או ריקודים סלוניים פעם בשבוע
    3)תקנה בגדים יפים, תשקיע בנעליים
    4)אם "אין לך כסף" לך תעבוד פעם-2-3 בשבוע, תעבוד בקיץ.
    5)תעשה את הDC - תצא לסארג'ים - זה שעה ביום - 3 שבועות.
    6)תתחיל להכיר אנשים שמכירים \ מתחילים עם בנות.
    לך לפורום ווינגים. שלח לי הודעה בפרטי כדי להכיר מלא אנשים מהתחום.
    7)תוריד או תקנה את הDAYGAME BLUEPRINT
    אל תקרא אלפי ספרים. תוריד את זה, ותשתמש רק בזה, אל תתחיל לקרוא אינסוף ספרים.
    קראתי כ10 ספרים, עשרות מאמרים, אולי יותר. בדיעבד, זה לא באמתע עוזר, ועדיף להשקיע את הזמן הזה בעצמך.
    מה שבדוק, אסור רק לקרוא, בלי לעשות כלום. אתה חייב לקרוא על פיקאפ ולשלב את זה עם יציאות לשטח .
    8)תשקיע בבריאות, ספורט, תרזה אם צריך, לך לספר נורמלי שיספר אותך אם צריך. כדורגל עם חברים פעם בשבוע זה מעולה.
    9)תקרא ספרים.
    10)רוב הסיכויים שלא תעשה את כל הסעיפים, רוב האנשים לא יעשו. לפחות תעשה את מה שמודגש.
    11) יש לך שם יפה, בהצלחה
    If you continue to do what you’ve always done,
    you’ll continue to get what you’ve always got
    and that means - no girls

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect