קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 19-08-2006, 16:00
  2. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 12-05-2006, 14:58
  3. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 11-05-2006, 01:05
  4. אוי הפורום נפתח אחלה :)
    על ידי MaRoKaY בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 08-05-2006, 00:08
  5. האתגר של הסרטונים נפתח מחדש
    על ידי MaRoKaY בפורום Counter Strike
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-10-2005, 14:21
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 5 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 66

פיקאפ למתקדמים , הפורום נפתח מחדש , כל הפרטים כאן. - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

אהלן אני אדם..
    פעם ממזמן הייתי קצת פעיל פה בפורום, הייתי שואל שאלות בקשר לזוגיות (זוגיות ראשונה שלי שהשגתי בעזרת אומנות הפיתוי)
    השאלות לא התקבלו כאן כל כך כי הן היו קשורות לזוגיות ולא לפיקאפ והזוגיות באמת הלכה והתפרקה.. מאז רק פרחתי יצאתי לסארג'ים, היכרתי בנות, דחיתי והשגתי בנות...
    הייתי יושב על ממוצע של 2 KC בשבוע ופעם בשבועיים אפילו סגירה מלאה לרוב כל פעם עם בחורה אחרת... הייתי מדרג את הבנות שסגרתי איתן בסביבות 7-8 כמובן לפי הסולם שלי.. השיא שלי באמת היה באמצע של החורף האחרון יש לי את האוטו בשישי והיה לי נוח להגיע לבנות, לשנות מיקומים ולנסוע לחברים שיביאו לי קונדומים באמצע פגישה חחחחח
    אך לצערי לאחרונה אני מרגיש קצת חלוד... אני כבר בקושי סוגר ואני מרגיש בירידה של המוטיבציה ובתסכול.
    הייתי רוצה להעלות את הידע שלי בלפחות כמה רמות ובאמת להיות מודע לכל דבר ודבר שאני אומר ומשדר שזה אומר גם שפת גוף (אולי אפילו קצת NLP למרות שניסיתי בעבר להתעמק בנושא וממש התקשתי)
    גם אז בשיא שלי הייתי משתדל להיות מודע לכל דבר שאני עושה אבל לא תמיד הצלחתי.. הייתי מקדם עניינים, הייתי מודע לקרוב-רחוק, שני צעדים קדימה צעד אחד אחורה וכל השיטות והשלבים לקידום עניינים אבל לפעמים פשוט לא הצלחתי לעקוב והפסקתי להיות מודע לדברים שאני עושה ולא עושה והייתי טועה ולא זוכר אפילו באיזה שלב ולמה...
    אני רוצה להצתרף לפורום מתקדמים כדי שאני אוכל לחזור לשיא שלי ואפילו לעקוף אותו, להיות מודע לכל דבר קטן שאני עושה ולסגור בנות שאני מדרג אותן בסביבות 9-10 ולא 7-8.
    אני בן 18 כמעט וחצי אם זה משנה.. תודה.

2. קישורים ממומנים

תחזור להיות פעיל בפורום הרגיל קודם כל ולתרום.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Gama צפיה בהודעה
    תחזור להיות פעיל בפורום הרגיל קודם כל ולתרום.
    לקחתי לצומת לבי

אני אשמח לקבל גישה לפורום פיקאפ למתקדמים.
    יש לי ניסיון שנובע מהרבה עבודה בשטח, לא הייתי בתול לפני שהתחלתי פיקאפ, אבל הפיקאפ הפך אותי לאלפה.
    סוגר נשיקות במועדונים ובארים, סוגר מספרים ויש לי מעגל לא קטן שהולך וגדל.
    לקחתי עכשיו חבר טוב שלי תחת חסותי ועכשיו אני מעביר לו מהחומרים שאני יודע.

מעוניין להתעמק יותר בNLP ושיטות יותר מתקדמות שאני יודע בצורה יחסית רדודה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

אני פומבה ואני רוצה לעזור פה באמת לאנשים בלהצליח עם בחורות ובחיים בכלל,
    אני לא רוצה לחשוף פה את עצמי יותר מדי, אבל אפשר לראות מהתגובות שלי שאני לא סתם זיין שכל
    תודה לכם

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי -Pumba- צפיה בהודעה
    אני פומבה ואני רוצה לעזור פה באמת לאנשים בלהצליח עם בחורות ובחיים בכלל,
    אני לא רוצה לחשוף פה את עצמי יותר מדי, אבל אפשר לראות מהתגובות שלי שאני לא סתם זיין שכל
    תודה לכם
    ממליץ על הבחורצ'יק הזה^

בנוסף במידה ובייקר יחליט שבא לו לחזור הוא הבנאדם הראשון שצריך לתת לו גישה לשם.

אני עוד בתקווה שאפשר לפתח קהילה נורמלית בארץ בשיטה קצת שונה ויותר טבעית עם גישה טוב לחיים. אל תדפקו לי תציפיה. P:

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

מעוניין לקבל גישה.
    מי שמכיר אותי מהתקופה של הפורום לפני שנה יודע מי אני ומה הרמה שלי, ומי שלא יכול להסתכל באשכולות הקודמים שפרסמתי (חלק מהם כרגע בנעוץ).

מקווה ששם תהיה סיבה אמיתית להגיב.

MIr123
    נערך לאחרונה על ידי mir123; 19-03-2012 בשעה 01:01.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

שלום קוראים לי רז אני בן 16 אני לא רוצה להשתחצן אבל אני נולדתי מהטבעיים האלו? תמיד תמיד הייתי מתחיל עם בחורות בדרכים טבעיות בלי לדעת בכלל על התחום הזה כל חיי הסתובבו סביבי בחורות יש לי המון חברים וכו' מצאתי את התחום כי כשהגדלתי קצת איפה שהוא בגיל 14 וחצי הבנתי שאני רוצה לקחת את זה יותר ברצינות(אני מתכוון לבחורות ואנטרקציה עם אנשים שאני לא מכיר) שמעתי על זה כבר לא זוכר מתי, נכנסתי התחלתי לחקור לקרוא והמון המון מאמרים הספר של מיסטרי וכו' למרות את האמת נכנסתי לתחום בגלל שהרגשתי שהבנות פחות מתייחסות עליי ואני חשבתי שזה בגלל משהו אישי שיש לי בגוף(חזה כמו של אישה, מטופל אני בע"ה יעבור ניתוח בקרוב) קראתי דברים והבנתי שזה לא מה שבאמת מפריע לי אבל הקטע הזה הוריד לי את הביטחון ברמות, לא נורא אני חושב שהיום אני מרגיש טוב עם עצמי יש לי הרבה ידע קראתי המון מאמרים ויש לי הרבה ניסיון עם בחורות אני יוצא המון למסיבות לישיבות עם חברים לערים אחרות לבתים של ידידות וכו' אני לא יוצא לסארג' באופן רשמי כדי לסגור אני פשוט הולך עם חברים או משהו ועם מזדמן לי ואני רואה בחורה יפה וכו' אני מתחיל, המטרה שלי היא להיות קצת יותר מסבבה להשיג בחורות ולהגדיל את המעגלים החברתיים שלי, אומנם אין לי היסטוריה של הגבות בפורום הזה אבל המון זמן קראתי מדריכים ומאמרים מבלי להיות רשום לפורום (משהו כמו שנה וחצי)
    לא מזמן החלטתי להרשם אני עדיין לא מגיב באופן רשמי על כל אשכול שאני רואה אני יותר אוהב להסתכל ולהסיק מסקנות משל עצמי, אני מגיב פה ושם אבל אני החלטתי לשפר את הפעילות של בפורום מהיום, ואני מקווה שאני יתקבל לפורום הזה. בהצלחה לכולם

כמעט בן 20, בתחום כמעט שנתיים, קראתי מיסטרי קצת גאמבלר ועוד המון מאמרים וסרטונים, סגירות היו (בעיקר מזמוזים לצערי חח אבל לעומת הכלום שהיה לי פעם זה הרבה) אני עזרתי להרבה חברים מבחינת מוטיבציה וקצת על הגישה שלדעתי צריכה להיות לכל גבר, ובכללי אני אוהב ללמוד כמה שיותר (וללמד אם צריך) אז אני אשמח לקבל גישה לפורום.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    17
    נקודות
    0

להגיד את האמת? יש כאן המון שמגישים מועמדות ככה לכיף שלהם לנהל עוד פורום מסוים.
    לדעתי, אמורים להבחר בחורים שאתם רואים שמגיע להם והם באמת נותנים השקעה, עוזרים למי שיכולים ונותנים עצות במקרים מסוימים, בכ"מ בהצלחה.
    כתובת המסן שלי
    roron110@gmail.com

Skuri, מי דיבר על לנהל? לפי הבנתי מדובר בגישה לפורום לא לניהול.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    17
    נקודות
    0

"אם אתם לא מרגישים מתקדמים, אל תשלחו הודעה.
    אבל - אנשים עם סיפור אישי משכנע, שאני אחשוב שיש להם מוטיבציה ורצון להיות מעורבים, יקבלו גישות,
    אז מומלץ להשקיע."

תסתכל על התגובות הראשונות ותבין, גם לפי הבנתי זה גישות לפורום - וזה אותו דבר לדעתי.
    ככל הנראה לא הבנת אותי נכון. לנהל - לקבלת סמכות וגישה על הפורום, מה לא מובן?
    כתובת המסן שלי
    roron110@gmail.com

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

מה צריך לעשות כדי לקבל גישה לפורום? ראיתי שחלק כתבו משהו על עצמם וחלק שלא..

אם אפשר לבקש משהו אחר:

שהסינון יהיה באמת קפדני.

כמו שאני רואה את זה, אולי ל 7% מהפורום מגיע גישה לשם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

הכל בסדר אל תדאג דניאל

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,502 | הודעות: 8,204,095 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect