אהלן אני אדם..
פעם ממזמן הייתי קצת פעיל פה בפורום, הייתי שואל שאלות בקשר לזוגיות (זוגיות ראשונה שלי שהשגתי בעזרת אומנות הפיתוי)
השאלות לא התקבלו כאן כל כך כי הן היו קשורות לזוגיות ולא לפיקאפ והזוגיות באמת הלכה והתפרקה.. מאז רק פרחתי יצאתי לסארג'ים, היכרתי בנות, דחיתי והשגתי בנות...
הייתי יושב על ממוצע של 2 KC בשבוע ופעם בשבועיים אפילו סגירה מלאה לרוב כל פעם עם בחורה אחרת... הייתי מדרג את הבנות שסגרתי איתן בסביבות 7-8 כמובן לפי הסולם שלי.. השיא שלי באמת היה באמצע של החורף האחרון יש לי את האוטו בשישי והיה לי נוח להגיע לבנות, לשנות מיקומים ולנסוע לחברים שיביאו לי קונדומים באמצע פגישה חחחחח
אך לצערי לאחרונה אני מרגיש קצת חלוד... אני כבר בקושי סוגר ואני מרגיש בירידה של המוטיבציה ובתסכול.
הייתי רוצה להעלות את הידע שלי בלפחות כמה רמות ובאמת להיות מודע לכל דבר ודבר שאני אומר ומשדר שזה אומר גם שפת גוף (אולי אפילו קצת NLP למרות שניסיתי בעבר להתעמק בנושא וממש התקשתי)
גם אז בשיא שלי הייתי משתדל להיות מודע לכל דבר שאני עושה אבל לא תמיד הצלחתי.. הייתי מקדם עניינים, הייתי מודע לקרוב-רחוק, שני צעדים קדימה צעד אחד אחורה וכל השיטות והשלבים לקידום עניינים אבל לפעמים פשוט לא הצלחתי לעקוב והפסקתי להיות מודע לדברים שאני עושה ולא עושה והייתי טועה ולא זוכר אפילו באיזה שלב ולמה...
אני רוצה להצתרף לפורום מתקדמים כדי שאני אוכל לחזור לשיא שלי ואפילו לעקוף אותו, להיות מודע לכל דבר קטן שאני עושה ולסגור בנות שאני מדרג אותן בסביבות 9-10 ולא 7-8.
אני בן 18 כמעט וחצי אם זה משנה.. תודה.

ציטוט ההודעה