|
|
גם באייפון יש חומר מסרטן נו ו..?
לא נוגע בגועל נפש הזה, כל שלוק 2 ק"ג
ספוילר:
צריך להגביל את זה לגיל 18
זה משקה מאוד מסוכן
...בוא נגיד שאף בנאדם בעולם לא היה אוכל אפילו לו חיה אחת.
מה אתה חושב שחיות אחרות לא היו אוכלות אותם?
דגים גם ככה היו ב900% מתים גם בלי שנאכל אותם.
פרות לא רצות מהר ומלאות בשר הרבה טורפים היו בכיף אוכלים אותם.
נחשים בכיף היו אוכלים אפרוחים.
אבל מה? אתה לא היית נהנה מזה.
אז אתה עוד חלק בשרשרת הזאת...למה להיות ראש בקיר ולסבול......
כן, אוכלים אותן בטבע, אבל לא בתעשייה מפגרת של מליונים מהם ביום, אתה יודע שמרוב שהתעשייה של הבשר גדולה יש יותר תרנגולות מאשר בני אדם בכדה"א? זה חולני כמה כאלה הורגים ביום.
מילא אם היינו מדברים פה על ללכת לצוד בטבע, אבל זה הולך היום כמו אושוויץ, אלה מחנות השמדה ענקיים של פרות וכד'.
לסבול? אני לא סובל, למה שאני אסבול?
נערך לאחרונה על ידי Shinx; 19-03-2012 בשעה 21:44.
עברתי על ההודעות שלך בנושא הזה ואני חייב לציין שזה משעשע.
אני אגיד לך מה; אני לא בעד הדרך שבה הורגים חיות- צודק זה אכזרי, זה רע, "זה אושוויץ" זה הכל ומה שבאלך.
אבל עם כל הכבוד (ויש כבוד) אני לא מוכן להתנזר מבשר כל חיי ולאכול בשר מקלקר או מה שאתם הצמחוניים אוכלים, לחיות על כדורים
או כל תחליף אחר.
ואני אפילו לא נכנס איתך לפינה של בריא או לא.
גם אריה שטורף את הזברה רוצח אותה בצורה אכרזית ולא סתם אמרו " הטבע אכזר", "החזק שורד".
לא הגעתי לראש שרשרת המזון רק כדי להיות צמחוני ואני לא חייב לאכול את האוכל של האוכל שלי.
אז תיהיה בטוח שאני לא עושה עם חתולות CAT-רגל ולא מבשל כלבים , ובכל זאת אני אוכל בשר.
אתה יכול להגיד שזה מתוך הרגל, חינוך או כל דבר אחר, אבל אני לא רואה כל סיבה לשנות את אורח החיים שלי.
התעללות לשם התעללות זה נורא, הריגה לצורך מאכל זה בסדר ואפילו מצויין מבחינתי.
לגבי התעשייה, צודק הצורה שבה מתנהלים החיים שלהם והצפיפות והמחיה והכל לא בסדר, צריך לשנות את זה וצריך שמישהו מלמעה יקח את המושכות ליידים ויעשה עם זה משהו.
תעשה לי טובה, כבר יצא לי לראות יותר מצחוני או שתיים ומשום מה הביקורים שלהם אצל רופא הם לעיתים תכופות, מה גם שהם אוכלים תחליפים ועוד איך וזה מדיבור עם צמחוני.
אגב מקרוני עם בשר - בולנז
כמו שאמרתי אני לא מסכים עם איך שהשתעשייה מתנהלת, ובכל מקרה ההתיחסות לפרות כמו שאתה אומר זה יותר בחו"ל, בארץ ההתעללות בפרות היא בשיעורים נמוכים יותר.
ועדיין להכניס לכלוב, להרביץ לה להשים אותה ליד מקום שכל היום מסריח מרוב הדם של האחיות שלה נראה לי "קצת" יותר תרבותי מזה :
יש לי עוד גלרייה של תמונות כאלו מזוויות שונות אולי זה יראה יותר משכנע.
אז לרדוף אחרי הזברה/פרה/צבי/וואטאבר לתקוע בה טפרים חדים כתער בכל הגוף לשסף ולחנוק את גורנה, לתת לה לדמם למוות ולתת לכל החבר'ה להינות בעודה בחיים נשמע לי "ק-צ-ת" יותר חמור ממה שתארת.
גם חרבון זה משהו, קרא לי רוצח או פרמיטיבי אבל לא מאמין בתחליפים או התנזרות מבשר 'צטער, זה נראה לי כמו התיפיפות.
מה אתה רוצה/מצפה שיקרה? אנשים יתנזרו מבשר "כי בשר זה רצח ויש אחלה ספגטי טעים"?
איך אתה חושב שיספקו לכמות גדולה שמעוניית בבשר אם לא בתעשייה ושוב אני נגד ההתעללות.
אתה דמגוג ממדרגה ראשונה, לכאורה ע"י זה שאתה מציג כאילו אני אוכל טלה צעיר רק כדי שיהיה לי טעים אז אני אכזרי.
בקיצור, אני לא נאלץ להרוג את אותה פרה כי יש מי שיעשה את זה בישבילי, בעבר צדו היום שוחטים, אבל אין מה לעשות צריך להבין שמשהו יקרה בדרך כדי שאותה פרה תגיע אליי לצלחת. ככה זה היה, ככה זה עכשיו וככה זה יהיה תמיד.
גם הפלאפון הוא מסרטן...
גם המכוניות..
מפעלים..
אז מה? לא נהנה מהחיים??
בתהליכי פרישה מאטרף.
איבדתם כל כיוון של הנושא, אבל הדיון מעניין לפחות. אז קבלו שאפו על זה.
בכל מקרה, אם מישהו פה באמת חושב שהוא קרניבור(אוכל בשר) שינסה לצאת לצוד לעצמו את האוכל בעזרת הגוף שלו בלבד, ואז לאכול אותו בעזרת הגוף שלו בלבד. בהצלחה אגב, אתם לא תצליחו.
אני אדגיש :גוף האדם לא אמור לצרוך/לקבל/לעכל מוצרי בשר וחלב, כמו כן ביצים. האדם הוא הרניבור, אוכל עשב. בין היתר טבעוניים אוכלים מה שאנחנו אוכלים רק בלי הבשר והמוצרי חלב(תתפלאו, זה כלום מהצריכה היומית שבנאדם אמור לקבל בעיקרון אם לוקחים בשר וחלב בחשבון בתזונה).
לרוב, צמחוניים וטבעוניים מתקשים להשלים את התזונה שלהם כי זה תחום שהוא עדיין(למרות הזמן הרב שהוא קיים) בחיתולים. אני בשמחה אגרום לכולכם לטעום את הטופו שאני מכין, או אספרגוס מורתח כמו את האנטיפסטי שאני מכין או מוקפץ עם ירקות.
מעדיף לאכול את זה כל היום וכל הלילה(אם הייתי רק יכול...) מאשר לשלשל את החיים אחרי גביע קוטג' או הצרבת שאני מקבל אחרי גבינה צהובה.
המעיים של גוף האדם יותר מדי ארוכים כדי לעכל בשר, והחלב מפרק את העצמות בניגוד לשקרים של " סידן מחלב מחזק את העצמות ! ". אז שוב, אתם יכולים לבדוק ולהאמין למה שבאמת נכון ואמור לקרות, או להמשיך לאכול את החארטות שהמדיה מאכילה אתכם.
ואני אעשה את זה הפעם ביותר גדול.
בשבת האחרונה נהניתי מאנטריקוט, 2 נתחים יפים כל אחד 200 גרם. אתמול אכלתי סודוך ומאוד נהניתי. אני אוכל גם בשר וגם חלב.
וקרינה אלקטרומגנטית (שקיימת כמעט בכל מוצר חשמלי שקיים בבית) כן מסרטנת.
נערך לאחרונה על ידי Fabio; 20-03-2012 בשעה 23:56.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
זה סתם שטויות..גם לאחר הכתבה הזו אני לא אפסיק לשתות את המשקאות האלו.
למה הפסקת להגיב?
גוף האדם מתאים או לא מתאים לאכול בשר זה לא ממש מעניין אותי אני אוכל בשר מסיבות דומות לשלך אני מניח:
טעם, הרגל, חינוך ובין היתר מההרכב התזונתי.
לפי כמעט כל מומחי התזונה - לאכול בשר רזה זה בריא.
להגיד בשר זה תמיד מזיק זה לא נכון, גם עודף וצריכה מוגזמת של בשר היא לא בריאה.
יש מחקרים ומאמרים לכאן ולכאן לא באמת ניתן להכריע והאדם הפשוט ככל שיקרא יותר ככה יתבלבל יותר.
.
לדעתי כל עניין הצמוחונות הוא התיפיפות או חוסר הבנה - יכול להיות בגלל האהבה לחיות, ייתכן בגלל המניפולציות האתרים של צמחונים או מתוך בורות.
"אם הייתי רק יכול..." אני דווקא בשונה ממך חושב שלא צריכה מנטרה או רצון לאכול צמחוני, אני גם לא חושב שזה אמור להעיק עליי מצפונית.