קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-02-2007, 18:03
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 22-04-2006, 13:00
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-11-2005, 20:56
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-11-2005, 13:51
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 49

איפה למקם את עצמי בפתיחה ישירה כדי שלא ידחו אותי בקלות?

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ברירת מחדל איפה למקם את עצמי בפתיחה ישירה כדי שלא ידחו אותי בקלות?

היי חבר'ה, קצת רקע, אני בן 19, ואני פותח גילאי 17-23 בערך.
    בday game, כשאני פותח, המטרות הולך ממני בקלות מדי, אני לא יודע למקם את עצמי טוב.
    נגיד כשאני פותח בחורה שעוברת מולי בקניון, אם זה ב"היי". אני מחכה שהיא תקלוט ותעצור, בדרך כלל היא כבר עברה אותי בחצי מטר עד שהיא עוצרת (קליטה איטית, חשוב לציין שלא נוצר קשר עין ביננו כי היא פשוט לא מסתכלת לכיוון שלי, זה מסביר את הדיליי) ואני מסתובבאליה תוך כדי שהיא עוברת אותי עד העצירה (כדי להמשיך להסתכל עליה עד שהיא עוצרת). אני פותח באופן ישיר, בדר"כ שולח יד כדי ללחוץ לה. והיא בדר"כ מסרבת כזה וממשיכה ללכת ממני בלי להגיב (לפעמים הן כן מגיבות).

אז מה הבעיה שאני מנסה להגיד?שאני רוצה למקם את עצמי איך שהוא שאני עומד מולה, כי נראה לי שאם היא תרצה לדחותאותי היא תצטרך לעקוף אותי מסביב ולא להמשיך ללכת ישר. זה הרעיון שעולה לי כדי שלא יהיה להן קל כל כך להתעלם ולהמשיך ללכת.
    כל רעיון שלכם יתקבל בכיף.

יש עוד פתיח שלדעתי יותר קליל: אני שואל איפה חנות מסוימת, ותוך כדי ההסבר אני קוטע אותה ועובר לישיר.
    גם במצב כזה, היא עברה אותי מהצד בחצי מטר ואני הסתובבתי לכמעט לגמרי אחורה. (לא לגמרי 180 מעלות, אלא באלכסון אחורה, כי הבחורה כבר עברה אותי בקצת) (אני מקווה שההסברים של הכיוונים ברורים, אם לא אני אנסה לחדד אותם). אז אם היא מסרבת ללחוץ לי את היד היא מסתובבת וממשיכה ללכת רגיל, כמו בדוגמההקודמת.

אני חושב שבגלל שהיא רק צריכה להסתובב קצת ולהמשיך ללכת ישר כדי לדחות אותי, זה מקל עליה.

יש רעיונות איך אני עוצר אותן טוב?סרטון הדגמהשל פתיחה של בחורה שעוברת מולי יהיה מעולה.

חשוב לציין שגם אם אני פותח מישהי שאני בא מאחוריה, אני נוגע לה ביד והיא מסתובבת, אני עוצר, גם היא. ובשביל שהיא תדחה אותי היא יכולה לפשוט להמשיך ללכת. ראיתי בקטנה טכניקה שאפשר לללכת טיפה קדימה ולעמוד מולה וכאילו לחסום לה את הדרך, אם מישהו מכיר וממליץ על זה שיסביר לי בדיוק איך זה הולך.

תודה מראש
    נערך לאחרונה על ידי Idan64; 20-03-2012 בשעה 11:38.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אחי בלי להעליב לא אותך ולא אף אחד אף בחורה איכותית ביופי ובאופי (וזה לרוב בא ביחד בעסקת חבילה) לא זורמת עם אנשים שמתחילים איתה בDAY GAME בעיקר ומי שהיה פה בקשר ידידותי או רומנטי עם מישי כזאת יודע על מה אני מדבר ומי שלא אז שלא ידבר על מה שהוא לא מבין.

לא רק שהן לא זורמות הן גם -שונאות- את זה. זה מעצבן אותן. ואני ממש לא מדבר על הפמניסטיות הקיצוניות, תדמיין את עצמך הולך לקניות, לחבר, לידידה, לעבודה או מה שזה לא יהיה ופתאום איזו מישי ניגשת אליך ומתחילה לדפוק לך שאלות הזויות.. לא קרה לך? אז בתור אחד שזה כן קרה לו ולא פעם אחת ולא פעמיים אני יכול להגיד שזה מציק. אז למה שלה זה לא יהיה מציק מה אני שונה ממישהי? בכלום. אני זוכר שרציתי לראות מישהי וקבענו להפגש בעזריאלי ומשם לזרום, היא אמרה לי שאיזה מוזר אחד שהיא לא מכירה התחיל לדבר איתה והיא צחקה על זה שהוא קפץ עליה לאור יום פשוט. התאפקתי לא להגיד לה מי האנשים האלה ובמה הם מתעסקים..

המטרה שלך ושל כל הפורום הזה זה לזיין ממה שזה נראה..יש דרכים טובות יותר להגיע לסקס מאשר לחיות במרדף אחריו. דרכים שעבדו לאנשים ולי אישית ולא תאוריות שלך תדע מה נכון ומה לא.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

בכיף הייתי מגיב על זה אבל עדיף שנפתח את זה באשכול אחר, אני באמת צריך עזרה.

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

בוא נתחיל מזה שלהגיד "היי" ולחכות, זאת לא פתיחה ישירה.

דבר שני, למי אתה מחכה אחרי ה"היי" הראשוני?
    לא ממש חשוב איפה אתה עומד (כל זמן שאתה לא מאחוריה) יותר חשוב שתגיד לה משהו.
    אחרת, במקרה הטוב, היא רק תענה "היי" ותמשיך ללכת.
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Kutaly צפיה בהודעה
    בוא נתחיל מזה שלהגיד "היי" ולחכות, זאת לא פתיחה ישירה.

דבר שני, למי אתה מחכה אחרי ה"היי" הראשוני?
    לא ממש חשוב איפה אתה עומד (כל זמן שאתה לא מאחוריה) יותר חשוב שתגיד לה משהו.
    אחרת, במקרה הטוב, היא רק תענה "היי" ותמשיך ללכת.
    אני אומר "היי", וכשהיא עוצרת אני אומר לה שהיא חמודה ושהיא רוצה להכיר אותה (או משהו בסגנון).
    אז איך אתה מציע לי לעצור אותה?

שמע היו פעמים שבמקום לחכות אחרי ה"היי", פתחתי ישר, אתה אומר שזה עדיף?

אם אתה מכיר מאמר טוב זה יעזור.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

קודם כל בחיים אל תעמוד מולה ותחסום לה את הדרך, זה עלול ליצור אצלה בהלה והיא פשוט תתעלם.(טיפ)
    כמו שטילר אמר כאן ציטוט - "אחי בלי להעליב לא אותך ולא אף אחד אף בחורה איכותית ביופי ובאופי (וזה לרוב בא ביחד בעסקת חבילה) לא זורמת עם אנשים שמתחילים איתה בDAY GAME בעיקר ומי שהיה פה בקשר ידידותי או רומנטי עם מישי כזאת יודע על מה אני מדבר ומי שלא אז שלא ידבר על מה שהוא לא מבין."
    אני מסכים איתו בכל מילה, אבל תנסה אולי פתיחים עקיפים ולא רק פתיחים ישירים בהצלחה.

הלחיצת יד כזה מהר מרתיעה , אל תעשה את זה כל כך מהר , דבר שני אולי אתה לא מספיק דומיננטי כשאתה ניגש ומדבר , אתה בלחץ כשאתה עוצר אותן?

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Gama צפיה בהודעה
    הלחיצת יד כזה מהר מרתיעה , אל תעשה את זה כל כך מהר , דבר שני אולי אתה לא מספיק דומיננטי כשאתה ניגש ומדבר , אתה בלחץ כשאתה עוצר אותן?
    אני לא בלחץ, אני רגוע ובא עם חיוך, כמובן שזה לא מושלם ואני מאמין שיש טיפה לחץ, זה יעבור עם הזמן.
    וכן, אני חושב שאתה צודק בקטע של הלחיצה ידיים, צריך לשלב את זה אולי דקה או שתיים בתוך הסט.
    פשוט יש את הקטע של ליצור קינו ראשוני כמה שיותר מהר, וsimple pickup עושים את זה חופשי, אז עשיתי 1+1.

אז מבחינה מעשית, אני אדחה את הלחיצת ידיים, נגיד כשהיא תשאל את השם שלי אני אציג עם עצמי בלחיצת יד. (דגש על "נגיד" כי יש הרבה אפשרויות, אני לא מקובע על משהו ספציפי).
    יכול להיות שאני בתור nice guy, נגיד אני שואל איפה חנות, וכשהיא עוצרת אני קוטע אותה, נותן מחמאה, ואומר שאני רוצה להכיר אותה/להתחיל איתה.
    יש פה משהו שגוי?
    ומה בקשר למיקום? כשאני ניגש, כמעט בכל הפעמיים אני בא מולה, כמובן שקצת באלכסון.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

מה שאתה עושה זה לא פיקאפ ולא אומנות הפיתוי תנסה לחשוב על זה מהצד של הבחורה רגע.. היא בחורה שהולכת ברחוב פתאום בא לה מישהו משום מקום לוחץ לה יד ואומר לה שהוא רוצה להכיר אותה... זה מרתיע, והיא יכולה פשוט לחשוב שאתה איזה מוזר ונואש.
    מה שכן אתה יכול לעשות זה לא לפתוח כל כך ישיר (לפחות לא בהתחלה)
    תגיד לה שאתה רוצה לקנות מתנה לידידה ואתה מחפש חנות מתנות לאישה ענארף תעשה לעצמך קצת DHV תספר לה על מתנה שקנית לאקסית שלך פעם
    תראה שאתה שווה משהו, תראה שאתה בחור מושך
    אחרי זה אתה יכול להיות קצת יותר ישיר איתה.. זה יביא לך סיכויי הצלחה יותר גדולים ממה שעשית עד עכשיו

תנסה להפנים, בהצלחה

אדם

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

עוד פעם השטויות האלה מהבלוג של סניה? "מתנה לידידה" עלק זה אולי היה עובד לסניה לפני 5 שנים (וגם זה לא בטוח) אבל עכשיו כל אחת מכירה תשטויות האלה

וגם פה אני חוזר ואומר אף בחורה שיש לה מה להציע מבחינת יופי אופי ומעמד חברתי לא תזרום עם מישהו שניגש אליה לאור יום בלי קשר לחיים במקרה הטוב תמצאו מישהי שלא שווה את ההשקעה (מישהי שאתם סוג של מתפשרים עליה במשהוו) שאנשים פה עושים (ניגשים ל1000 בחורות, עושים קורסים, קוראים ספרים)..פשוט משקיעים 80 אחוז ואפילו 20 אחוז לא מקבלים מזה.

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    אחי בלי להעליב לא אותך ולא אף אחד אף בחורה איכותית ביופי ובאופי (וזה לרוב בא ביחד בעסקת חבילה) לא זורמת עם אנשים שמתחילים איתה בDAY GAME בעיקר ומי שהיה פה בקשר ידידותי או רומנטי עם מישי כזאת יודע על מה אני מדבר ומי שלא אז שלא ידבר על מה שהוא לא מבין.

לא רק שהן לא זורמות הן גם -שונאות- את זה. זה מעצבן אותן. ואני ממש לא מדבר על הפמניסטיות הקיצוניות, תדמיין את עצמך הולך לקניות, לחבר, לידידה, לעבודה או מה שזה לא יהיה ופתאום איזו מישי ניגשת אליך ומתחילה לדפוק לך שאלות הזויות.. לא קרה לך? אז בתור אחד שזה כן קרה לו ולא פעם אחת ולא פעמיים אני יכול להגיד שזה מציק. אז למה שלה זה לא יהיה מציק מה אני שונה ממישהי? בכלום. אני זוכר שרציתי לראות מישהי וקבענו להפגש בעזריאלי ומשם לזרום, היא אמרה לי שאיזה מוזר אחד שהיא לא מכירה התחיל לדבר איתה והיא צחקה על זה שהוא קפץ עליה לאור יום פשוט. התאפקתי לא להגיד לה מי האנשים האלה ובמה הם מתעסקים..

המטרה שלך ושל כל הפורום הזה זה לזיין ממה שזה נראה..יש דרכים טובות יותר להגיע לסקס מאשר לחיות במרדף אחריו. דרכים שעבדו לאנשים ולי אישית ולא תאוריות שלך תדע מה נכון ומה לא.
    באנה גבר, יש לי שאלה אליך... מה אתה עושה אם אתה רואה בחורה באמת אייכותית על פי הקריטריונים שלך, וכמובן היא לא אחת כזאת ש"תזרום" כשיתחילו איתה בדיי גיים וכל החרטא - אבל אתה פשוט רוצה אותה... ראית איך היא הגיבה למשהו מסויים וזה הדליק אותך...

מה, אתה תגיד לעצמך, נצטרך לוותר, הרי אני עכשיו בקניון והסיכויים שלי קלושים? ממש לא נראה לי.

אני לא לומד להצליח עם נשים כדי לחיות את השטות הזאת. זיין אמיתי, לא באמת יכשיל אותו המצב של הבחורה או האופי הקשה שלה, כמובן שיכל להיות שזה יותר קשה להצליח עם איכותיות בדי גיים, אבל גבר, בשביל זה חבר'ה פה לומדים ומשקיעים.

יש הרבה ילדים שלא יגיעו רחוק, אבל מנגד, אם אני או כל אחד אחר ירצה משהו באמת, אנחנו עפים על כל העולם עד שלא נגיע למטרה שלנו, הרבה נושרים בדרך אבל תאמין לי, יש אמני פיתוי שהתחילו מאפס והיום הם לא רואים בעניים את רוב ה"טבעיים" שיש. הכל תלוי בך הכל תלוי בך והכל תלוי בך.

אז אם ללכת על פי מה שאתה מאמין, הייתי ממליץ לחבר'ה להתקדם מהקל לקשה (בהתחלה מעגלים חברתיים וכ''ו) ואחר כך לפצח גם ת'די גיים. חוץ מזה אין לי מה להגיד.

בהצלחה לאלה שרוצים מספיק חזק להצליח .
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 20-03-2012 בשעה 15:12.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    עוד פעם השטויות האלה מהבלוג של סניה? "מתנה לידידה" עלק זה אולי היה עובד לסניה לפני 5 שנים (וגם זה לא בטוח) אבל עכשיו כל אחת מכירה תשטויות האלה

וגם פה אני חוזר ואומר אף בחורה שיש לה מה להציע מבחינת יופי אופי ומעמד חברתי לא תזרום עם מישהו שניגש אליה לאור יום בלי קשר לחיים במקרה הטוב תמצאו מישהי שלא שווה את ההשקעה (מישהי שאתם סוג של מתפשרים עליה במשהוו) שאנשים פה עושים (ניגשים ל1000 בחורות, עושים קורסים, קוראים ספרים)..פשוט משקיעים 80 אחוז ואפילו 20 אחוז לא מקבלים מזה.

כתבתי את זה כדוגמא הוא יכול להשתמש בכל רעיון אחר שעולה לראש אני מניח שהוא מספיק יצירתי חוץ מזה תתפלא החרא הזה עובד יופי

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    באנה גבר, יש לי שאלה אליך... מה אתה עושה אם אתה רואה בחורה באמת אייכותית על פי הקריטריונים שלך, וכמובן היא לא אחת כזאת ש"תזרום" כשיתחילו איתה בדיי גיים וכל החרטא - אבל אתה פשוט רוצה אותה... ראית איך היא הגיבה למשהו מסויים וזה הדליק אותך...

מה, אתה תגיד לעצמך, נצטרך לוותר, הרי אני עכשיו בקניון והסיכויים שלי קלושים? ממש לא נראה לי.

אני לא לומד להצליח עם נשים כדי לחיות את השטות הזאת. זיין אמיתי, לא באמת יכשיל אותו המצב של הבחורה או האופי הקשה שלה, כמובן שיכל להיות שזה יותר קשה להצליח עם איכותיות בדי גיים, אבל גבר, בשביל זה חבר'ה פה לומדים ומשקיעים.

יש הרבה ילדים שלא יגיעו רחוק, אבל מנגד, אם אני או כל אחד אחר ירצה משהו באמת, אנחנו עפים על כל העולם עד שלא נגיע למטרה שלנו, הרבה נושרים בדרך אבל תאמין לי, יש אמני פיתוי שהתחילו מאפס והיום הם לא רואים בעניים את רוב ה"טבעיים" שיש. הכל תלוי בך הכל תלוי בך והכל תלוי בך.

אז אם ללכת על פי מה שאתה מאמין, הייתי ממליץ לחבר'ה להתקדם מהקל לקשה (בהתחלה מעגלים חברתיים וכ''ו) ואחר כך לפצח גם ת'די גיים. חוץ מזה אין לי מה להגיד.

בהצלחה לאלה שרוצים מספיק חזק להצליח .
    בלה בלה בלה
    כן, סיכוי גבוה שאני אגיב על המשהו מסויים הזה שהיא עשתה (אם אהיה במצב רוח מספיק טוב לזה) זה משהו שאני עושה עוד מאז שהייתי ילד ככה שזה משהו טבעי בעיניי.

אבל מכאן ועד ללפתח ציפיות ולצאת מהבית במיוחד למטרה הזאת ולחיות במרדף כל חייך...

אתם טובים רק בדיבורים וכשזה מגיע למעשים אני לא רואה תוצאות. כל מה שאני רואה זה הדברים שכתבתי למעלה. ותאמין לי שהן לא אוהבות את זה כמו שאתם מתרצים לעצמכם. זה מטריד אותן.

חוצמזה אף "אומן פיתוי" לא היה מצליח עם האקסיות שלי או של אחד החברים שלי או אפילו של בייקר מהפורום. לפחות לא בזה שהוא ניגש אליה בלי קשר לחיים או במסיבה. אולי דרך מעגלים חברתיים...אבל ככה אין מצב.

אם הן היו אוהבות את התשומת לב המטרידה הזאת קניון עזריאלי לא היה מעיף אתכם משם וכמה חבר'ה שקיבלו תלונה על הטרדה מינית לא היו עומדים בבית משפט אלא "מזיינים כוסיות" כמו שהגורואים שוטפי המוח אמרו לכם שיקרה..משום מה אני לא רואה את זה קורה.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 20-03-2012 בשעה 16:03.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

נו ניסיתי להזיז את זה מהאשכול שלי חחח, בכיף הייתי זורם בכיוון הזה של השיחה
    אבל אני רוצה עזרה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

תשמע גבר, לבוא ולהגיד "היי" למישהי באמצע הקניון, ועוד לחכות אחר כך לתגובה כולשהי שלה ואפילו ללחיצת יד- זה מטריד וזה מלחיץ.
    ברצינות אני אומר לך גם אם כוסית על היית באה אליי ועושה לי את זה הייתי דופק פרצוף של WTF, אותו דבר גם אם גבר היה עושה את זה...

חברים, לא עושים את הפאקינג דברים האלו, זה קריפי, זה מוזר, והכי חשוב זה לא יעזור לכם לזיין בנות..
    קחו את הכי כוסית שאתם מכירים, אתם מצליחים להריץ תסריט בראש שבו מישו ניגש אליה, שואל אותה "אני רוצה לקנות לידידה משו בלה בלה בלה"
    והיא אשכרה זורמת איתו עד למצב של נשיקה!? עזבו נשיקה...פלאפון?! לא יקרה, מצטער חברים, אולי "נחמדות" מבין הכוסיות יתנו לו את הפלאפון שלהם רק כדי שירד מהם.

תפסיקו לרדוף אחרי בחורות ברחבי העיר, חבר'ה זה לא יעזור לכם באמת

מה כן לעשות?
    אתם יכולים אם אתם ממש בקטע של פיקאפ, לדעתי, לנסות את זה בלילה, בפאבים, מועדונים וכדומה, גם שם כמובן בלי השאלות המוזרות האלה...
    חוץ מזה...לדעתי לעשות את הדברים האלה ביום זה מוזר וחבל על האנרגיות
    נערך לאחרונה על ידי -Pumba-; 20-03-2012 בשעה 17:02.

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect