קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] טעות השופטים לדעתכם יחזור על עצמה?
    על ידי -NiR- בפורום מונדיאל 2010
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 30-06-2010, 14:05
  2. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 16-11-2008, 08:32
  3. [דיון] הגיבור שלכם מ Fable:The Lost Chapters
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 07-08-2008, 19:07
  4. [ידיעה] עוד צעד בדרך לשלום? אל קחטאני מקווה
    על ידי Red Devils בפורום כדורגל
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 03-12-2007, 16:10
  5. שיקו חייק : פעמיים לא חוזרים על אותה טעות
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 23:32
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 37 מתוך 37

דיון | צעד לשלום או טעות קריטית? - עמוד 3

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Daily צפיה בהודעה
    אני עונה לך לפי הסדר על פי מה שמסומן בכחול :

1)
    כנראה "הערך שלום" לא מובן לך מזווית הראייה שלי.
    אני לא רוצה שהם יאהבו אותי או יחלקו לי כל יום סוכריות ,אני רוצה
    שתקום פה מדינה לצד מדינה כדי לשנוכל להלחם באופן משעמותי
    יותר בארגוני הטרור ולהביא שקט יחסי לאזור ,בנוסף לכל ,הלחץ
    הבין לאומי יפחת ואנחנו נראה כאלה שמוכנים לוויתורים.

2)
    אני לא מדבר בשם עצמי,אני מדבר בשם אלפים ומאות אזרחים
    שלא מוכנים להיות בובות של הממשלה ושל המדיניות הקפיטלסטית
    הנוראית הזו ,אלפים יצאו לרחובות בגלל שנחנקים ממדיניות המיסים
    של הממשלה ומהמכירים בשמיים שבקושי ניתן להתמודד איתם.
    אני לא רוצה שהאזרח הפשוט לא ישלם מיסים ,אני רוצה שהמכירים
    וכמות המס ירדו ,כי אנחנו במצב שכל יום עולה מחיר אחר ורוב
    אזרחי המדינה כמובן שלא מוכנים שחלק ממשכורתם ילך למימון
    פלסטינים וארגוני טרור כאלו ואחרים.

3)
    אני האחרון שחושב שלמדינת ישראל "יש הכי גדול" ,ההפך הנכון.
    אתה כנראה מתקשה להבין שמדינה מול מדינה מתנהל במאבק מובהק
    יותר וברגע שהם כן יפעלו במישור הבטחוני ניתן להגיב בכל העוצמה ואני
    יהיה הראשון שיתן לזה גיבוי.

רוב ערבי אמרתה? מעניין.
    כי כל עוד שלא תמצא להם פתרון הם באמת יהפכו כאן לרוב ,הרי חלק
    מחברי הכנסת בימין רוצים לספח את שטחי י"וש וחלק מהם בעצמם אומרים
    שמדינה דו -לאומית זה הפתרון.
    וברגע שאין לך שום פתרון אז בוודאי ובוודאי שהפתרון שנשאר הוא מדינה
    דו -לאומית ,אם תרצה בזה או אם לא תרצה בזה ,כי תהליך הגידול של האוכלוסייה
    הערבית מאוד מהיר וזה רק עניין של זמן עד שהם יהפכו ממיעוט לרוב.
    לכן יש פתרון ,והפתרון הוא לאכלס אותם במדינה משלהם ,יהיו מרוצים או לא יהיו
    מרוצים זו לא אמורה להיות כבר בעיה של מדינת ישראל.

4)
    טוב מאוד שמסרסים אותנו או כמו שאמרת ארצות
    הברית מונעת מאתנו לפעול ,כי איראן לא אמורה להיות
    הבעיה שלנו ,היא הבעיה של העולם המערבי כולו ומדינת ישראל
    האחרונה שצריכה להכנס לתוך כל הבאלגן הזה ולך תדע איך זה יגמר.
    אני פשוט חייב להגיב על הסעיף השני

לעזאזל אתם וכל העם שלכם חיים בפאקינג סרט. אתם מזכירים לי את רוסיה הקומוניסטית - אותו עם טיפש שבאמת ובתמים מאמין שמישהו למעלה יקשיב לו (בין אם זה אלוהים או ממשלה)
    לא מוכן להיות בובה על חוטים? אל תהיה. יש לך את האופציה לגור בהודו או שטות בסגנון או מצד שני יש לך תאפשרות לצמוח כלכלית תאמין לי שהטייקונים והאוליגרכים הם האחרונים שאפשר לקרוא להם "בובות על חוטים", מישהו מונע ממך להפוך לאחד כזה? לא!! פשוט במקום לחכות למשיח תהיה המשיח של עצמך.

אז במקום להשקיע בעתיד שלך מה תעשה? תצא להפגין עם חבורה של היפים אידיוטים שחשים צ'ה גבארה?
    אז יצאתם החוצה מליון וחצי איש, גרתם באוהלים כמו נרקומנים במשך כל הקיץ, שמעתם אביב גפן וכל מיני דראק אחר, אכלתם סושי ועישנתם סמים ומה קרה? לא רק שזה נכשל אלא גם המחירים של הנדל''ן עלו הרבה יותר וצפויים לעלות בעוד 40%. לא קיבלתם לא דירה ברוטשילד ולא נעליים ונשארתם טיפשים, עניים, ונאיבים שאשכרה מאמינים שמישהו מלמעלה משתין לכיוון שלכם.
    בזמן שיש אנשים שהשקיעו בחיים שלהם ובנו את עצמם עוד קצת, עשו את המליון הראשון או עשו עוד כמה מליונים לכיס או אפילו הקימו עסק קטן. או עברו לחו''ל. מה שתרצו.

בחיי שאני לא מבין את האנושות לפעמים, אני מרגיש הבנאדם היחידי בעולם שיש לו שכל בראש ולא מחכה שהממשלה תעזור לי או שאלוהים יבוא ויציל אותי כי "חזרתי בתשובה" או חרא אחר.

אף אחד לא ישנה את הקפיטליזם ואף אחד לא יעשה שום מהפכה. חוצמזה אני לא רואה סיבה למה עשירים צריכים לתת מהכסף שהם הרוויחו ביושר לאיזה מטומטם רק כי המערכת נתנה לו תואר של "חסיד אומות עולם" או "ניצול שואה". למרות שזה איכשהו אפשר להבין מהצד המוסרי. אבל למה שהם יתנו מהכסף שלהם לאיזה סטודנט עצלן שמעשן סמים ויום אחד נתקע בטריפ שבא לו דירה חינם ברוטשילד? למה מי מת? בחיית רבאק, העולם הזה מעוות. כל הגישה של "לקחת לעשירים לתת לעניים" מגעילה וקומוניזם זה הדבר הכי מגעיל שקרה לאנושות בכל הזמנים.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Daily צפיה בהודעה
    רק מהמשפט :"ערך הבטחון מתעלה על ערך הכלכלה" אפשר להבין
    איזה סוג של אדם אתה ומהם השקפות עולמך,איזו צביעות יש בך ,שלא לדבר על דברים
    נוספים שהצבעת עליהם כאן.

אתה פשוט נביא ,ואי אפשר להתווכח איתך ,עם נביאים לא מתווכחים כי הם
    תמיד צודקים!!
    חחחחח וואלה...
    אז איזה סוג של בן אדם אני? מה ההשקפות שלי?
    זה עוד ניסיון עלוב שלך להתחמק ממה שהצגתי בפניך.
    לא צריך להיות נביא כדי להבין שמה שהצעת מגוחך, ועכשיו כנראה שאתה מתחיל להבין את זה בעצמך אז אתה מתנער.
    אתה מוזמן לתייג אותי עד מחר והאמת שזה מצחיק לראות את זה, אבל בוא תיהיה יותר ענייני ותגיב למה שנרשם .
    ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    אמרו לנאצים שזה לא בסדר לשחוט אנשים סתם ככה,
    אז הם החשיבו אותם כטיפשים.

חחחחחחחחחחחחחחחחחח כמה טמטום!

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    אני פשוט חייב להגיב על הסעיף השני

לעזאזל אתם וכל העם שלכם חיים בפאקינג סרט. אתם מזכירים לי את רוסיה הקומוניסטית - אותו עם טיפש שבאמת ובתמים מאמין שמישהו למעלה יקשיב לו (בין אם זה אלוהים או ממשלה)
    לא מוכן להיות בובה על חוטים? אל תהיה. יש לך את האופציה לגור בהודו או שטות בסגנון או מצד שני יש לך תאפשרות לצמוח כלכלית תאמין לי שהטייקונים והאוליגרכים הם האחרונים שאפשר לקרוא להם "בובות על חוטים", מישהו מונע ממך להפוך לאחד כזה? לא!! פשוט במקום לחכות למשיח תהיה המשיח של עצמך.

אז במקום להשקיע בעתיד שלך מה תעשה? תצא להפגין עם חבורה של היפים אידיוטים שחשים צ'ה גבארה?
    אז יצאתם החוצה מליון וחצי איש, גרתם באוהלים כמו נרקומנים במשך כל הקיץ, שמעתם אביב גפן וכל מיני דראק אחר, אכלתם סושי ועישנתם סמים ומה קרה? לא רק שזה נכשל אלא גם המחירים של הנדל''ן עלו הרבה יותר וצפויים לעלות בעוד 40%. לא קיבלתם לא דירה ברוטשילד ולא נעליים ונשארתם טיפשים, עניים, ונאיבים שאשכרה מאמינים שמישהו מלמעלה משתין לכיוון שלכם.
    בזמן שיש אנשים שהשקיעו בחיים שלהם ובנו את עצמם עוד קצת, עשו את המליון הראשון או עשו עוד כמה מליונים לכיס או אפילו הקימו עסק קטן. או עברו לחו''ל. מה שתרצו.

בחיי שאני לא מבין את האנושות לפעמים, אני מרגיש הבנאדם היחידי בעולם שיש לו שכל בראש ולא מחכה שהממשלה תעזור לי או שאלוהים יבוא ויציל אותי כי "חזרתי בתשובה" או חרא אחר.

אף אחד לא ישנה את הקפיטליזם ואף אחד לא יעשה שום מהפכה. חוצמזה אני לא רואה סיבה למה עשירים צריכים לתת מהכסף שהם הרוויחו ביושר לאיזה מטומטם רק כי המערכת נתנה לו תואר של "חסיד אומות עולם" או "ניצול שואה". למרות שזה איכשהו אפשר להבין מהצד המוסרי. אבל למה שהם יתנו מהכסף שלהם לאיזה סטודנט עצלן שמעשן סמים ויום אחד נתקע בטריפ שבא לו דירה חינם ברוטשילד? למה מי מת? בחיית רבאק, העולם הזה מעוות. כל הגישה של "לקחת לעשירים לתת לעניים" מגעילה וקומוניזם זה הדבר הכי מגעיל שקרה לאנושות בכל הזמנים.
    אני נמנע מלהגיב על הכל ,אבל מה שכן..
    מה שלא בא במוח בא בכוח ,ואם הממשלה הזאת
    לא מבינה סיסמאות כמו "צדק חברתי!!" אז היא כנראה
    תבין את זה רק בכוח ,צריך בכוח לחדור לתוך ביניינים של
    הממשלה ולשבור בכוח כל מה שבאזור ואז להוציא בכוח
    את ראש הממשלה הפלצן הזה יחד עם הממשלה המחורבנת
    הזאת שלו ורק אז אולי ..יתחילו לעשות כאן דברים סוף כל סוף.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אחשלי יש הגדרה לאי שפיות וזה לעשות דבר מסויים ולצפות לתוצאות שונות בכל פעם. ואם אתם לא מבינים שהם מחרבנים עליכם כנראה שיש לכם בעיה.

זה נחמד לנסות פעם אחד משהו ואם זה לא עובד כנראה שזה לא אמור לקרות ובמקום לכעוס על הממשלה ולחוש אנרכיסט עדיף להתעסק בעצמך ולשפר את החיים שלך כדי שלך יהיה טוב. כי ברגע שתהיה עשיר אתה לא תהיה בובה על חוטים של אף אחד ובטח שלא של הממשלה (אלא להפך)
    אנחנו לא חיים בV FOR VENDETTA וכל מיני שטויות שאנשים "שוברים את הממשלה" וכל מיני שטויות בסגנון דברים כאלה לא באמת עובדים במציאות.
    על איזה צדק חברתי אתה מדבר? שאני, אחד שהשקיע בחיים שלו והמציא דברים חדשים ובלה בלה בלה אתן מהכסף שלי לאיזה נרקומן מסריח שלא שווה חצי ממני? למה מי מת?

וגם נגיד שעשיתם את זה מה הלאה? יהיה פה משטר קומוניסטי כמו ברוסיה (שאגב שם עשו בדיוק את מה שאתה רוצה לעשות נכנסו במלוכה שם ופירקו אותה ועשו קומוניזם) ומה קרה בסוף? זאת הייתה מדינה חשוכה בסגנון צפון קוריאה של היום שהתושבים שם עד היום אכולים סרטים.. במדינה כזאת אתה רוצה לחיות? בחיית תחשוב טוב טוב על ההשלכות של מה שאתה מייחל לו.

אחשלי יש הגדרה לאי שפיות וזה לעשות דבר מסויים ולצפות לתוצאות שונות בכל פעם. ואם אתם לא מבינים שהם מחרבנים עליכם כנראה שיש לכם בעיה.

זה נחמד לנסות פעם אחד משהו ואם זה לא עובד כנראה שזה לא אמור לקרות ובמקום לכעוס על הממשלה ולחוש אנרכיסט עדיף להתעסק בעצמך ולשפר את החיים שלך כדי שלך יהיה טוב. כי ברגע שתהיה עשיר אתה לא תהיה בובה על חוטים של אף אחד ובטח שלא של הממשלה (אלא להפך)
    אנחנו לא חיים בV FOR VENDETTA וכל מיני שטויות שאנשים "שוברים את הממשלה" וכל מיני שטויות בסגנון דברים כאלה לא באמת עובדים במציאות.
    על איזה צדק חברתי אתה מדבר? שאני, אחד שהשקיע בחיים שלו והמציא דברים חדשים ובלה בלה בלה אתן מהכסף שלי לאיזה נרקומן מסריח שלא שווה חצי ממני? למה מי מת?

וגם נגיד שעשיתם את זה מה הלאה? יהיה פה משטר קומוניסטי כמו ברוסיה (שאגב שם עשו בדיוק את מה שאתה רוצה לעשות נכנסו במלוכה שם ופירקו אותה ועשו קומוניזם) ומה קרה בסוף? זאת הייתה מדינה חשוכה בסגנון צפון קוריאה של היום שהתושבים שם עד היום אכולים סרטים.. במדינה כזאת אתה רוצה לחיות? בחיית תחשוב טוב טוב על ההשלכות של מה שאתה מייחל לו.

מה הכישרון שלך אתה יכול לספר בבקשה?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    מה הכישרון שלך אתה יכול לספר בבקשה?
    מזה משנה מה הוא? אני הולך בדרך שלי שלא קשורה בשום צורה לאף אחד

לך בדרך שלך תצליח כפרה. מאחל לך רק טוב...ובמקום להפגין באוהלים עם כמה הומלסים עדיף למצוא את מה שאתה טוב בו ולהצליח.

מזה משנה מה הוא? אני הולך בדרך שלי שלא קשורה בשום צורה לאף אחד

לך בדרך שלך תצליח כפרה. מאחל לך רק טוב...ובמקום להפגין באוהלים עם כמה הומלסים עדיף למצוא את מה שאתה טוב בו ולהצליח.

משנה כי אולי אני יוכל לעזור לך.

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,392 | הודעות: 8,172,979 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect