|
|
וואי תפסיקו! כמו ילדים קטנים! כל אחד ומה שהוא מאמין בו! אם הוא רוצה להאמין באלוהים שיאמין באלוהים, אם הוא לא רוצה להאמין באלוהים אז שלא יאמין באלוהים! למה הויכוח המיותר?
תסתכל שנייה ימינה.............................................................................אמרתי ימינה!
נו אני לא מצפה מהם לפחות,
כבר מההתחלה מאז שהוא החליט לגנוב את הדגל ראו שהוא בנאדם מפגר.
יכל לעשות את זה באלגנטיות ובעדינות ובמקום זה תלש אותו וברח כמו דפוק ואחרי זה ישבו חצי שעה כדי להדליק חתיכת בד.
פשוט אנשים חסרי שכל, ואני מרחם עליהם שלהדליק דגל ישראל בשקט על ספסל ואפילו לא לנופף בו או משהו כזה דרמטי, זה מה שעושה להם טוב על הנשמה.
אנשים חסרי חיים וטמבלים..
+1
אם יש אנשים שמאמינים ולא מאמינים זה מראה על דעות ועם דעות אפשר להתווכח. עם עובדות לא. אם אלוהים היה משהו עובדתי אז מן הסתם אף אחד לא היה יכול להתווכח
שוב אני אומר שזה דעות ואפשר להתווכח אין סוף אז אין טעם לדיונים כאלה כמובן שגם עבור המאמינים אלוהים הוא עובדה אבל זה משהו אחר כבר
ואני לא חושב שאם תתווכחו עם בנאדם מאמין תגרמו לו פתאום לחשוב אחרת וההפך לגבי אדם לא מאמין
מי שגדל בבית מאמין זה תהליך אף אחד לא קם בבוקר ואומר אין אלוהים כל אחד עושה חשובים עם עצמו אז בסופו של דבר אין צורך להתווכח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח פעם ראשונה שאני אומר את זה:
''מסכנים הערבים האלה'' חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין להם מה לעשות בחיים זה כל כך עצוב ושמח בו זמנית XDDDD
פשוט מגעיל.
אבל זה לא אמור להפריע לנו, זה כמה ילדים שאין להם מה לעשות בחיים.
ישראל חזקה והקדוש ברוך הוא מוכיח שאנחנו בנים שלו ....