בשעה 3:00 לפנות בוקר פשטה יחידה מיוחדת על ביתו של חשוד בן 24 הקשור לאל קאעידה, שביצע כנראה את הפיגוע שבו נרצחו ארבעה, בהם שלושה ילדים בבית הספר "אוצר התורה". אחיו נעצר והאיש מדבר עם שוטרים מאחורי דלת .
להמשך הכתבה לחץ פה.
בשעה 3:00 לפנות בוקר פשטה יחידה מיוחדת על ביתו של חשוד בן 24 הקשור לאל קאעידה, שביצע כנראה את הפיגוע שבו נרצחו ארבעה, בהם שלושה ילדים בבית הספר "אוצר התורה". אחיו נעצר והאיש מדבר עם שוטרים מאחורי דלת .
להמשך הכתבה לחץ פה.
|
|
SPARTA איפה האלוהים הצדיק שלך שלא הגן על המשפחה הצדיקה הזאת? הם היו דתיים מאמינים הדוקים.
האם אלוהים גרם למותם? האם המחבל הוא שליח אלוהים? מה פשעה של ילדה קטנה דתייה שעוד לא מבינה מהחיים שלך שהיא צריכה להירצח ככה על ידי איזה מחבל מוסלמי פסיכופת? איפה האלוהים הגדול שלך? שולח מחבלים ומחסל ילדים?
הפיגוע הזה בחסות ממשלת ישראל ,ומי שרוצה אני מוכן להוכיח את זה בפרטי.
חיים בסרט פשוט, Daily אתה בנאדם פרנאודי שחי בקונספירציות שאתה יוצר לעצמך כדי לנחם את עצמך בנושאים פוליטיים ואישיים.
זה עצוב ואני מרחם עליך.
לנושא, תשמעו הבנאדם חולה נפש.
הוא הלך מ"טעם האיסלאם" כדי לחסל כמה שיותר ילדים שם, למזלינו ולמזלם שם הוא הרג "רק" 3 אנשים שמתוכם 2 ילדים קטנים.
אם היה עונש מוות זה היה מתאים כאן,
אבל אין עונש מוות ולכן מאסר עולם עד סוף החיים - אבטחה מקסימלית ותנאים מינימום.
לגמרי,
בונא קראתי כתבה שתפסו ניאו נאצים חקרו אותם גילו שהם לא אשמים ושיחררו אותם.
מה הם מפגרים על כל הראש? זה פאקינג נאו-נאצים יש חוקים במדינות אירופה שאוסרים על נאציזם בכל דרך שהיא,
זה נראה להם מצחיק? הם חושבים שהם סתם מגלחים את הראש ותולים תמונות של היטלר וצלבי קרס בחדר?
אלה אנשים חולי נפש שצריך לשים אותם בכלא או בטיפול, ואני לא מגזים ולא צוחק.
לא משחררים סתם ככה אנשים כאלה,
עוד שבוע אם תקראו על קבוצת נאו נאצים שעשו פיגוע - על מי האשמה תיפול?
על אלה שלא עצרו אותם מלכתכילה.
מוסלמים ... כמה רוע זה הורג אותי כמה רוע בנאצים המסריחים האלה
ריאל מדריד-הפועל ת"א![]()