אפשר לנעול.
נערך לאחרונה על ידי yoveli60; 21-03-2012 בשעה 21:32.
נכתב במקור על ידי yoveli60 אני רוצה את נמלטים עונה 2 תרגום מובנה באיכות DVDrip. אני מזכיר - לא HD! בקיצור : עונה 2 כל הפרקים. תרגום מובנה. איכות DVDrip. שרת FileFlyer. * אם תביאו לי משהו שהוא לא אחד ממה שכתבתי אני לא מעוניי. * 500 נק' הולך? וזה הכול לפי הדרישות.
נכתב במקור על ידי shelomy201 500 נק' הולך? וזה הכול לפי הדרישות. א. יקר מידי. ב. מצאתי אז לא משנה. *** לנעול - מצאתי! ***
נכתב במקור על ידי yoveli60 אני רוצה את נמלטים עונה 2 תרגום מובנה באיכות DVDrip. אני מזכיר - לא HD! בקיצור : עונה 2 כל הפרקים. תרגום מובנה. איכות DVDrip. שרת FileFlyer. * אם תביאו לי משהו שהוא לא אחד ממה שכתבתי אני לא מעוניי. * אתה צריך הורדה? או צפייה ישירה 720P אתה מעדיף? צריך גם תרגום? 200 נקודות וזה שלך עריכה: לא ראיתי את ההודעה שלך למטה לפני שהגבתי פה
נערך לאחרונה על ידי BRAYEV; 21-03-2012 בשעה 21:29.
נכתב במקור על ידי BRAYEV אתה צריך הורדה? או צפייה ישירה 720P אתה מעדיף? צריך גם תרגום? 200 נקודות וזה שלך עריכה: לא ראיתי את ההודעה שלך למטה לפני שהגבתי פה אהבתי את החתימה שלך.. אני עושה לך לייק.. ורציתי רק הורדה ורק איכות רגילה..
נכתב במקור על ידי yoveli60 אהבתי את החתימה שלך.. אני עושה לך לייק.. ורציתי רק הורדה ורק איכות רגילה.. זה אומר שאתה לא צריך? 150 נקודות סופי
נכתב במקור על ידי BRAYEV זה אומר שאתה לא צריך? 150 נקודות סופי לא. אפשר לנעול.
חוקי הפורום