בוקר טוב איטלקים: תראו עד כמה ערוץ ספורט5 או ערוץ ברצלונה5 חסר כל מקצועיות ואיכות: הם רשמו אחרי ניצחון ברצלונה בסביליה עד כמה אנדרס אינייסטה הוא יותר משחק ענק כי הוא איחל החלמה לשחקן בולטון מוואמבה שסבל מדום לב. האם יש לנו בעיה עם זה? לא וכן. לא כי זה מעשה נהדר וראוי לדווח עליו, וכן יש לנו בעיה כי הרי גם פירלו מיובנטוס איחל איחולי החלמה ואף הקדיש את שערו וניצחון יובה למען מוואמבה! אבל בערוץ ברצלונה5 לא תשמעו מילה על כך...
סיימנו? עוד לא; כי לצד הזלת הריר משערו של מסי בהקפצה מעל שוער סביליה, כשכמעט אף אחד לא מונע ממנו להקפיץ, הוא זכה לכמה מילים ממש רטובות בסיקור המשחק... אבל היי, מה עם שערו הנאה של אורבי עמנואלסון מול פארמה? מה עם ההקפצה של פירלו מעל השוער ועוד בזווית קשה מול וויולה? או תעזבו, מה עם המהלך לשער הראשון של מירקו ויצ׳יניץ׳ והשער עצמו? אף מילה!
ובכלל; מה עם מחמאות לזלאטן ועונתו בה הוא שובר שיאים? מה עם וינצ׳נזו מונטלה המדהים עם קטאניה? אה סליחה שכחנו שברצלונה ושחקניה הם אלו שהמציאו את הכדורגל, המסירות ומשחק הלחץ! טוב, נו... חבל להביך את ערוץ ברצלונה5 ולהוכיח להם שאריגו סאקי עם מילאן הציג מילאן עם משחק תואם לזה של ברצלונה, קרי הוא אבי השיטה...
וכדי שנעקוץ אותם סופית, הנה עובדה: ליונל מסי הבקיע רק שער אחד בקריירה מול קבוצה איטלקית, וזה קרה העונה מול מילאן בעזרת פנדל שלא היה... אופס!!!
שתפו את הפוסט הזה בעמודים שלכם איטלקים יקרים כדי שתביכו בעובדות את מה שרבים בורחים מכדי להכיר בעובדות!
דעה אישית:
אנשים תקראו את זה טוב טוב.
כל ההתלהבות והליקוק תחת של בארסה התחיל מזמן כבר להימאס עלי אבל פה זה כבר הקש ששבר את גב הגמל.
אני רוצה להבין משהו, מה שונה אינייסטה שאיחל למוואמבה החלמה מפירלו שעשה בדיוק את אותו המעשה רק שהוא כבש גול.
אבל כמובן, זו בארסה הרי צריך להלל אותה ולשבח אותה ולסגוד לה כל פעם שיש רק מקרה קטן שעושים אותו כל יום.
אני ראיתי את השער של מסי ואני לא יודע מה כולם התלהבו והיללו את השער הזה, אם היו רואים כמה שערים טוטי הביא כאלה נגד אינטר ולאציו ומי לא? שהוא היה מקפיץ ממקום הרבה יותר קשה מעל השוער שגם השוער היה יכול לחלום על לעצור דבר כזה.
אבל אני לא אסתכל על זה עכשיו, אני אסתכל על השער של פירלו נגד הוויולה שגם הוא הקפיץ מעל השוער בזווית הרבה יותר קשה (ואני ראיתי את המשחק הזה) ואיך אפשר שלא למחוא כפיים למבשל ווצ'יניץ' שהביא לפירלו כדור אדיר!!
אבל למה שהיסתכלו על זה? הרי זאת לא בארסה.
בוא לא "ננסה" ללכלך רק על ההווה של בארסה, נלך גם בכללי.
מישהו בכלל שם לב על העונה הגדולה של מונטלה? לא אף אחד לא שם קצוץ כי זאת לא בארסה (בעיקר) או כל קבוצה אחרת גדולה.
חייבים לשים סוף לתופעה שנקראת בארסה ולהפסיק להלל אותה על כל דבר קטן.

ציטוט ההודעה