גגגגגגגגג
גגגגגגגגג
נערך לאחרונה על ידי ILYA2525; 11-04-2012 בשעה 07:10.
נ-ע-ר-ך.
|
|
אין פה מספיק מידע כדי שבאמת נוכל לעזור לך.
ניחוש שלי, יש מצב שהיא נעלבה שלא הזרמת באותו יום ושהלכת באמצע (אני לא יודע מה היה שם אני סתם זורק לאוויר)
או
שהיא משחקת אותה קצת קשה להשגה כדי שתתאמץ..
זה אפשרי מה שאני אומר פה לדעתך? א
'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'
כשבחורה אומרת לך תישאר , ואתה בולם והולך הביתה כי היא לדעתך עייפה(אחרי שהיא אומרת לL תישאר) , אין פלא שהיא אדישה אלייך , היא בטח חושבת שאתה אידיוט.
תיזום איתה פגישה שניכם ותשחזר את האווירה שחיברה ביניכם ואל תבלום .
נערך לאחרונה על ידי Gama; 21-03-2012 בשעה 12:31.
אני לא מאמין שכבר יכול לצאת לך משהו מיני איתה, עדיף שתשמור אותה בתור ידידה ולא תנסה להרוס את זה.
תראו זה יותר מסובבך ממה שזה נשמע , לפי דעתי היא הציאה לי להשאר , כי אני גר שעה מהבית שלה והייתי ברגל
בסוף ההורים שלה הקפיצו אותי
נעלבה היא לא אני דיי בטוח אין על מה
וכבר יזמתי פגישות , ודיברנו בפייס
אין , יבשה מתה ...
כיאילו אחרי אותו יום משהו השתנה ..
נ-ע-ר-ך.
נשים היום משחקות איתך ומחר הן מתוררות
אנחנו הגברים כמה שיש לנו כוח ואומץ ... אבל ביחסים או באהבה תמיד חלשים לנשים יש תכוח הזה הם יותר חזקים מה גברים
היא כניראה קלטה או שאתה לא רוצה אותה, או שיש לך איזו חולשה מסויימת. TURN OFF רציני
נערך לאחרונה על ידי quensea; 21-03-2012 בשעה 19:07.
קודם כל לא הבנתי למה כתבת פה את הקטע הראשון עם האקס.. זה לא רלוונטי לשאלה שלך וזה גם לא מעניין אותנו, כמו שזה לא אמור לעניין אותך, למי אכפת מהאקסים שלה בכלל?
הקטע הוא שהיא הזמינה אותך להישאר אבל אתה דחית אותה ואפילו לא דחית אותה מתוך מניעים שלך או התחשבות בעצמך אתה עשית את זה כי היא "היתה עייפה". זה מה שקורה כשמנסים להתחשב באחרים. במקום לחשוב עם היא עיפה או לא עיפה לך תעשה אותה היא הציעה לך לשיאר ואתה אמרת לה לא ואתה עוד לא מבין מה הקטע? חח
תודה לכולם
אבל תקשיבו אני לא טמבל
אני יודע מתי מישהי רומזת על להשאר בקטע מיני
ומתי היא אומרת את זה מנימוס כי אני גר שעה מהבית שלה ואין לי איך לחזור הבייתה
רציני , שזה לא קשור ...
נ-ע-ר-ך.
אם זה לא היה קשור היא היתה מדברת איתך וזורמת בשיחות אחרי. עובדה שאמרת שהיא נהייתה יבשה-סימן לזה שהיא רצתה שתעשה משהו, בגלל שלא עשית אתה "הפסדת במבחן" שלה ועכשיו היא לא רואה שום סיבה כנראה לדבר איתך יותר מדי.
באמת שזה לא נראה לי קשור
אבל תודה בכל מקרה
נ-ע-ר-ך.
את רוצה לגיד לי שזה לא נכון ? זה האמתי היום הנשים משחקות עם הלב של הגברים !!!!
והן בכלל לא מבינות מה הם עושת בחיים צריך לפקוח להן ת עיניים !!!
ואנחנו הלב שלנו הולך !!
את רוצה לגיד לי שזה לא נכון ? זה האמתי היום הנשים משחקות עם הלב של הגברים !!!!
והן בכלל לא מבינות מה הם עושת בחיים צריך לפקוח להן ת עיניים !!!
ואנחנו הלב שלנו הולך !!