טוב סתום תג'ורה שך חפרת
רוצה לדעת מי אני באמת והאם אני כובע סניה או לא או אם הייתי אחד כזה או לא או כמה שאני "חסר בטחון" שזה בכלל הדבר הכי מפגר שנאמר עלי אחרי זה שהייתי "כובע" (ומה פשר הפוסטים ממקודם) תשיג גישה למתקדמים לא רוצה בוא תמצוץ לי תזין הענקי שלי שאני שם עליך ועל כל הקנאים כמוך. תמשיכו לחיות בסרט שלכם בזמן שלי רק טוב.
עוד קנאי כאפות בונא אתם רק מתרבים
אני אכתוב כמה חחחחחחח שבא לי וזה לא קשור לחסר בטחון ולא לכלום זה רק מראה את גודל הזין שאני שם עליכם
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח שומע חייל? זה הזין שאני שם עליך ואתה מוזמן למצוץ לי תזין הזה
אנשים שיצא לי להכיר צפו במפגשים שלכם מהצד בואו נגיד את זה ככה אין שם אנשים שהיו מעיזים לדבר אלי במציאות כמו שאתם מדברים אלי פה אנלא אחד החברים הכובעים שלך יא ילד כאפות מסריח קח קח עצה לחיים שחיים שלך אל תשפוט אנשים שלא פגשת במציאות בעיקר שמדובר במישהו שלא צריך להיות גאון גדול כדי להבין שהוא לא מזיין תשכל כי כולנו פה יודעים שבמציאות הייתם שותקים מקבלים כמה כאפות וממשיכים בסארג'ים שלכם
עריכה: עזבו הבנתי עם מי אני מתווכח פה
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=837500
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לך תזדיין יא בתול שפתיים תשיג זיון או משהו אחרת יכתבו עליך את בתל בן 40 גרסאת הכובעים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח אפילו ידידות אין לך יגיי כולך חנבץ עם חברים חננות כמוך לעזאזל אנלא מאמין שאני מדבר לכיוון שלכם בכלל