קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-02-2007, 18:03
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 22-04-2006, 13:00
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-11-2005, 20:56
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-11-2005, 13:51
נושא נעול
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 49

איפה למקם את עצמי בפתיחה ישירה כדי שלא ידחו אותי בקלות? - עמוד 3

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

בוא תראה למה אני אומר שיש לך מנטליות של ילד בכיתה ד' - אתה ישר קופץ למסקנות שנוח לך לקבוע:
    למה אתה ישר חושב שאני מאלה שבאים לבנות בעזריאלי ושואל אותם מה השעה? זה מה שאתה חושב על כל מי שהוא לא אתה? אז בוא אני אחדש לך משהו, אני לא מהאלה שמתחילים עם בנות, ובעצם במהלך החיים שלי (מאז החשיפה לפיקאפ) יצאתי לכולה 2 ס'ארגים, כדי לנסות ולראות איך זה - והבנתי שזה לא בשבילי,
    אני מכיר בנות מבנות אחרות , ומקשרים שיש לי.
    תפסיק להיות כל כך חופר עם הסניות והגורואים והבדיחות הלא מצחיקות שלך ואם אתה כזה תותח תתחיל לעזור פה לאנשים ולא לצחוק עליהם.
    עריכה: ואתה חרטטן בטירוף.
    נערך לאחרונה על ידי ManWithBalls; 21-03-2012 בשעה 17:08.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

יש לי תדרכים שלי לעזור לאנשים מי שלא מבין אותן לא רוצה לעזור לעצמו
    אז יופי אתה לא כובע נו ומה הבעיה שלך איתי? מילא אם היית חלק מהבדיחה שלי אבל אתה לא (או שכן)

במה חירטטתי בדיוק? בזה שעזרתי פה לאנשים? כן לא חסר לי אנשים שאמרו לי תודה על דברים שכתבתי פה וכו'. לידיעתך אני שיניתי מישהו שאני מכיר במציאות שלב אחר שלב והבנאדם היה נחשב הבדיחה של השכבה שלנו ומוגדר בתור "מקרה אבוד" והפלא ופלא הוא כבר רחוק מההגדרה הזאת מה שאתה עדיין לא עשית אז אין לך זכות דיבור על לעזור לאנשים כי אני נתתי מעצמי הכי הרבה

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

במה חירטטת? אתה מקצין את עצמך, פשוט תפסיק עם זה. סתם לדוגמא : "אם כל הדברים שעשיתי בקיץ האחרון אני מתפלא שאני לא מאחורי סורגים" - גבר , רוצה כיף? אז עשית דברים לא חוקיים, אני בטוח שעכשיו כל הבנות הכוסיות והאיכותיות בארץ פשוט רודפות אחריך.
    או עוד דוגמא : "אני זיינתי מישהי על החוף ומישהי בתוך מגלשה נו אז רוצה שקל" - אתה נשמע כמו סניה (כן אני מפעיל עליך את הירידה שלך) , רק חסר שתצלם סרטון מבוים שלך עם הזין בגודל תיק תק שלך בחוץ על החוף בת"א.
    אין לי שום בעיה איתך אישית, אני אפילו לא מכיר אותך, הבעיה היחידה שלי היא שבאים לפה אנשים שצריכים עזרה ואתה צוחק להם בפנים, אז אם אין לך משהו חשוב להגיד,אז תשתוק.

מורחקים
    שם פרטי
    Tyler Durden
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    The common man is a fool

HATERS GONNA HATE

מקצין את עצמי? במה? במה שכתבתי? חחחחחחחחח מה לעשות שהחיים שלי יפים ושלכם בזבל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תמשיכו לקנא אצלכם כל דבר שהוא לא לרדוף אחרי כוס וציצי זה הקצנה אתם אמרתם שאני "חסר בטחון ואין לי ביצים ואני ככה וככה" אז הבאתי דוגמאות (לא ממש קיצוניות ד''א) שלא...אין פה הקצנה זה מה שקרה וזה מה שקורה וזה מה שימשיך להיות תאמין לי שמה שכתבתי פה זה עוד כלום לעומת מה שהולך אצלי באמת וכמו שאמרתי יש לי אנשים שיכולים להעיד שאני לא זיין שכל

חחחח אתה פאקינג קנאי מת, כשאיזה כובע מתלהב מההישגים בשקל שלו שהוא ניגש לכמה כונפות בעזריאלי אתה כולך בא למצוץ לו תאשכים מהתרגשות וכשמישו מספר דברים שאתה לא רגיל לשמוע אתה כולך אוכל תלב חחחחחחחחחחחחחח בכבוד שלי שאתה מחמיא לי עם כל השטויות שאתה רושם פה

אני צוחק לאנשים כמוך בפנים החיים שלך עד כדי כך מעפנים שאתה לא מאמין שיש אנשים שאשכרה טוב להם. נניח ואני "מחרטט" אז? אתה הרי תותח ואני סתם בתול אפס אז מזה פאקינג משנה לך? תתעסק בעצמך במקום לחפש אחרים ואחרים שבאמת עזרו פה לאנשים יותר ממך זה בטוח.
    לגבי עזרה כבר אמרתי מה שיש לי להגיד ומה שקורה בפועל, במקום לקנא באנשים באינטרנט לך ללמוד בבצפר או משו כי בהבנת הנקרא אתה נכשלת
    או שגם בזה אני מחרטט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אה וכן גם אמרת שאין לי "חברי אמת" אז בוא אני אחדש לך משו, יש לי אנשים שהוכיחו את עצמם בשעת אמת מה שלרוב פה אין, רוב האנשים פה שומעים סירנות ומשתינים במכנסיים ברגע שהכי צריך הם עשו תמעשה הנכון בוא נגיד את זה ככה הן היו מוכנים לחטוף כדור ומאסר עולם בשבילי ויודע משו? זה הדדי. אז בחיית תפסיק לקנא כבר
    נערך לאחרונה על ידי Mescaline; 21-03-2012 בשעה 23:42.

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

חחחחחח זה אתה במשתמש אחר?
    בכל מקרה, אם זה באמת אתה: http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=769621 , חחח.. תסתפר.
    ותשמע אתה צריך לראות פסיכולוג. אני פה סיימתי

מורחקים
    שם פרטי
    Tyler Durden
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    The common man is a fool

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני חושב שענית לעצמך על השאלה אם זה באמת אני או לא אבל סבבה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    אחי בלי להעליב לא אותך ולא אף אחד אף בחורה איכותית ביופי ובאופי (וזה לרוב בא ביחד בעסקת חבילה) לא זורמת עם אנשים שמתחילים איתה בDAY GAME בעיקר ומי שהיה פה בקשר ידידותי או רומנטי עם מישי כזאת יודע על מה אני מדבר ומי שלא אז שלא ידבר על מה שהוא לא מבין.

לא רק שהן לא זורמות הן גם -שונאות- את זה. זה מעצבן אותן. ואני ממש לא מדבר על הפמניסטיות הקיצוניות, תדמיין את עצמך הולך לקניות, לחבר, לידידה, לעבודה או מה שזה לא יהיה ופתאום איזו מישי ניגשת אליך ומתחילה לדפוק לך שאלות הזויות.. לא קרה לך? אז בתור אחד שזה כן קרה לו ולא פעם אחת ולא פעמיים אני יכול להגיד שזה מציק. אז למה שלה זה לא יהיה מציק מה אני שונה ממישהי? בכלום. אני זוכר שרציתי לראות מישהי וקבענו להפגש בעזריאלי ומשם לזרום, היא אמרה לי שאיזה מוזר אחד שהיא לא מכירה התחיל לדבר איתה והיא צחקה על זה שהוא קפץ עליה לאור יום פשוט. התאפקתי לא להגיד לה מי האנשים האלה ובמה הם מתעסקים..

המטרה שלך ושל כל הפורום הזה זה לזיין ממה שזה נראה..יש דרכים טובות יותר להגיע לסקס מאשר לחיות במרדף אחריו. דרכים שעבדו לאנשים ולי אישית ולא תאוריות שלך תדע מה נכון ומה לא.
    אני לא חושב שיש הבדל בין DAY GAME ללילה, לדעתי זה אחת הטעויות של הרבה פה, יצא לי לסגור נשיקה ביום כבר כמה פעמים, זה לדעתי לא שונה בשיט, לפעמים אני אפילו מעדיף את היום.

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    283

ציטוט נכתב במקור על ידי Mescaline צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני חושב שענית לעצמך על השאלה אם זה באמת אני או לא אבל סבבה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    אני לא יודע מי אתה- אבל די נמאס לי לשמוע אותך לכל אחד שמבקש עזרה פשוט זורק זין (גם לי אגב) והופך את זה לויכוחים חסרי תועלת עם כל הפורום. למען האמת- אתה נשמע די חסר ביטחון.
    קודם כל, אתה כותב 20 ח בכל בדיחה שלך בשביל להוכיח שהצחקת את עצמך, ולהראות שמה שאומרים לך 'לא משפיע עליך'.
    דבר שני- אתה מנסה בכל תגובה שלך לפגוע במי שמדבר איתך, אם הוא כותב משהו שמנוגד איכשהו למה שאתה אומר- אתה ישר הופך את זה למלחמה של 'גייז שמתעסקים בפיקאפ' או 'אתה חנון חסר חברים מה אתה מדבר אליי בכלל' בלי לחשוב שהבן אדם שעומד מולך יכול להיות בעל ניסיון.
    דבר שלישי- הסתכלות קצרה בפוסטים שפרסמת רק מגלה שגם אתה היית פעם 'כובע סניה גייז', ושאתה מתבייש בזה מאוד היום. יותר מזה- אתה מפחד שמישהו ידע את זה עליך אז אתה מוחק את כל האשכולות האלה.
    דבר רביעי- אתה מתפאר כל פעם בהישגים שלאף אחד לא אכפת מהם. זה ששדדת בנק (אנעארף) הופך אותך לגבר?
    דבר חמישי- כמו שהבחור עם הביצים (חחח נחמד אגב) אמר, יש לך מנטליות של ילד קטן. מיליון סימני קריאה ושאלה אחרי כל דבר שאתה אומר? אדם עם ביטחון עצמי בטוח במה שהוא אומר, ואם היית כזה 'סטלן' ו'מגניב' כמו שאתה מבטיח לכולם פה, תאמין לי שממש לא היה אכפת לך מה אנחנו (בתולים כובעים גייז) חושבים עליך, וברור שלא היית מתעצבן כל כך על שטות כזאת.
    שוב, אני לא מכיר אותך,אני לא יודע מי אתה גבר, אבל אחי- תנסה לפחות אם יש לך כל כך הרבה ניסיון להגיד לנו אשכרה מה אפשר לעשות במקום להגיד "להשיג חברים חדשים" חחחחח בטח נראה לך שבן אדם נורמלי וחבר טוב יזרוק את החברים שלו בשביל להשיג בנות? זה מה שאתה היית עושה?

מורחקים
    שם פרטי
    Tyler Durden
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    The common man is a fool

ציטוט נכתב במקור על ידי Eytan11 צפיה בהודעה
    אני לא יודע מי אתה- אבל די נמאס לי לשמוע אותך לכל אחד שמבקש עזרה פשוט זורק זין (גם לי אגב) והופך את זה לויכוחים חסרי תועלת עם כל הפורום. למען האמת- אתה נשמע די חסר ביטחון.
    קודם כל, אתה כותב 20 ח בכל בדיחה שלך בשביל להוכיח שהצחקת את עצמך, ולהראות שמה שאומרים לך 'לא משפיע עליך'.
    דבר שני- אתה מנסה בכל תגובה שלך לפגוע במי שמדבר איתך, אם הוא כותב משהו שמנוגד איכשהו למה שאתה אומר- אתה ישר הופך את זה למלחמה של 'גייז שמתעסקים בפיקאפ' או 'אתה חנון חסר חברים מה אתה מדבר אליי בכלל' בלי לחשוב שהבן אדם שעומד מולך יכול להיות בעל ניסיון.
    דבר שלישי- הסתכלות קצרה בפוסטים שפרסמת רק מגלה שגם אתה היית פעם 'כובע סניה גייז', ושאתה מתבייש בזה מאוד היום. יותר מזה- אתה מפחד שמישהו ידע את זה עליך אז אתה מוחק את כל האשכולות האלה.
    דבר רביעי- אתה מתפאר כל פעם בהישגים שלאף אחד לא אכפת מהם. זה ששדדת בנק (אנעארף) הופך אותך לגבר?
    דבר חמישי- כמו שהבחור עם הביצים (חחח נחמד אגב) אמר, יש לך מנטליות של ילד קטן. מיליון סימני קריאה ושאלה אחרי כל דבר שאתה אומר? אדם עם ביטחון עצמי בטוח במה שהוא אומר, ואם היית כזה 'סטלן' ו'מגניב' כמו שאתה מבטיח לכולם פה, תאמין לי שממש לא היה אכפת לך מה אנחנו (בתולים כובעים גייז) חושבים עליך, וברור שלא היית מתעצבן כל כך על שטות כזאת.
    שוב, אני לא מכיר אותך,אני לא יודע מי אתה גבר, אבל אחי- תנסה לפחות אם יש לך כל כך הרבה ניסיון להגיד לנו אשכרה מה אפשר לעשות במקום להגיד "להשיג חברים חדשים" חחחחח בטח נראה לך שבן אדם נורמלי וחבר טוב יזרוק את החברים שלו בשביל להשיג בנות? זה מה שאתה היית עושה?
    טוב סתום תג'ורה שך חפרת
    רוצה לדעת מי אני באמת והאם אני כובע סניה או לא או אם הייתי אחד כזה או לא או כמה שאני "חסר בטחון" שזה בכלל הדבר הכי מפגר שנאמר עלי אחרי זה שהייתי "כובע" (ומה פשר הפוסטים ממקודם) תשיג גישה למתקדמים לא רוצה בוא תמצוץ לי תזין הענקי שלי שאני שם עליך ועל כל הקנאים כמוך. תמשיכו לחיות בסרט שלכם בזמן שלי רק טוב.

עוד קנאי כאפות בונא אתם רק מתרבים

אני אכתוב כמה חחחחחחח שבא לי וזה לא קשור לחסר בטחון ולא לכלום זה רק מראה את גודל הזין שאני שם עליכם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח שומע חייל? זה הזין שאני שם עליך ואתה מוזמן למצוץ לי תזין הזה

אנשים שיצא לי להכיר צפו במפגשים שלכם מהצד בואו נגיד את זה ככה אין שם אנשים שהיו מעיזים לדבר אלי במציאות כמו שאתם מדברים אלי פה אנלא אחד החברים הכובעים שלך יא ילד כאפות מסריח קח קח עצה לחיים שחיים שלך אל תשפוט אנשים שלא פגשת במציאות בעיקר שמדובר במישהו שלא צריך להיות גאון גדול כדי להבין שהוא לא מזיין תשכל כי כולנו פה יודעים שבמציאות הייתם שותקים מקבלים כמה כאפות וממשיכים בסארג'ים שלכם

עריכה: עזבו הבנתי עם מי אני מתווכח פה

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=837500

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לך תזדיין יא בתול שפתיים תשיג זיון או משהו אחרת יכתבו עליך את בתל בן 40 גרסאת הכובעים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח אפילו ידידות אין לך יגיי כולך חנבץ עם חברים חננות כמוך לעזאזל אנלא מאמין שאני מדבר לכיוון שלכם בכלל
    נערך לאחרונה על ידי Mescaline; 22-03-2012 בשעה 14:34.

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

אתה מתווכח איתי ,לא איתו (למרות שאני בטוח שהוא יותר גבר ממה שאתה איי פעם תהיה), ולי בניגוד אליך אין פה שתי משתמשים, לי יש חיים..

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

אני לא אוהב באופן אישי ממש להתחיל עם בנות ככה ביום כי בדרך כלל אני לא במוד המתאים לזה. אבל כשזה קורה אני פשוט ניגש ומדבר. אל תחשוב יותר מדי פשוט סתכל לה בעיניים ותדבר איתה. היא כבר תבין שיש לה עסק עם גבר ולא אחד שמדבר מעבר לכתף.

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    283

טוב סתום תג'ורה שך חפרת
    רוצה לדעת מי אני באמת והאם אני כובע סניה או לא או אם הייתי אחד כזה או לא או כמה שאני "חסר בטחון" שזה בכלל הדבר הכי מפגר שנאמר עלי אחרי זה שהייתי "כובע" (ומה פשר הפוסטים ממקודם) תשיג גישה למתקדמים לא רוצה בוא תמצוץ לי תזין הענקי שלי שאני שם עליך ועל כל הקנאים כמוך. תמשיכו לחיות בסרט שלכם בזמן שלי רק טוב.

עוד קנאי כאפות בונא אתם רק מתרבים

אני אכתוב כמה חחחחחחח שבא לי וזה לא קשור לחסר בטחון ולא לכלום זה רק מראה את גודל הזין שאני שם עליכם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח שומע חייל? זה הזין שאני שם עליך ואתה מוזמן למצוץ לי תזין הזה

אנשים שיצא לי להכיר צפו במפגשים שלכם מהצד בואו נגיד את זה ככה אין שם אנשים שהיו מעיזים לדבר אלי במציאות כמו שאתם מדברים אלי פה אנלא אחד החברים הכובעים שלך יא ילד כאפות מסריח קח קח עצה לחיים שחיים שלך אל תשפוט אנשים שלא פגשת במציאות בעיקר שמדובר במישהו שלא צריך להיות גאון גדול כדי להבין שהוא לא מזיין תשכל כי כולנו פה יודעים שבמציאות הייתם שותקים מקבלים כמה כאפות וממשיכים בסארג'ים שלכם

עריכה: עזבו הבנתי עם מי אני מתווכח פה

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=837500

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לך תזדיין יא בתול שפתיים תשיג זיון או משהו אחרת יכתבו עליך את בתל בן 40 גרסאת הכובעים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח אפילו ידידות אין לך יגיי כולך חנבץ עם חברים חננות כמוך לעזאזל אנלא מאמין שאני מדבר לכיוון שלכם בכלל
    כמו שאמרתי קודם, אין לי סיכוי לדבר עליך בנושא הבנות, אני מדבר עליך בתור בן אדם. והנה זה שוב- אתה לא מוציא את עצמך גבר כשאתה יורד עליי (אם זה נחשב ירידות)... לא ענית לשום דבר שכתבתי לך.
    אין לי איפה מה לענות על הפוסט שלך- כל הפוסט זה כמה הזין שלך ענק, כמה שאתה זיין וכמה שאני אפס בלי חברים.
    אחי, אני לא צוחק, תתבגר. מה כל כך אכפת לך ממה שילד מסכן חושב עליך? אני, הבחור עם הביצים (עדיין הורג אותי) וכל השאר זה רק ילדים מאחורי המסך. מילא היינו אנשים במציאות.
    אני רואה גם בפוסטים קודמים שאתה כותב בהם (הפוסט על הצבא), את ההתנהגות שלך. אתה לא תורם מעצמך, ועזוב את זה, את זה יש לך זכות- אבל אתה גם משפיע על ילדים אחרים אחריך.

אני לא מפקפק בהישגים שלך עם בנות כי אין לי סיבה- זה לא כזה משנה לי גם אם זיינת את כל ישראל. אני מדבר אליך בתור בן אדם ובתור אדם שמנסה לעזור לילדים. אם אתה לא רוצה לעזור- אתה לא חייב. אתה לא חייב להיות בפורום, אתה לא חייב לעזור לילדים ויותר מזה- עדיף שתלך לזיין את כל שאר הבנות שמתות למצוץ את הזין העצום שלך. אבל אם אתה רוצה לעזור- אז ראבק, תהיה רציני.

מורחקים
    שם פרטי
    Tyler Durden
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    The common man is a fool

חח האמת כואבת אה? תבין יש מעמדות בחיים כל עוד לא הגעת למעמד מסויים אל תבקר את מי שמעליך, כמו שאני לא מבקר אנשים מעל לרמה שלי כי אני מבין שהם עשו דברים שבחלומות הכי פרועים שלי לא יצא לי לעשות ויש להם נסיון כלשהו. אבל מכאן ועד ללחפש אותם ולקרוא להם "בתולים וחסרי בטחון"..אנשים כמוך במציאות חוטפים דקירה על דיבור נגוע (וזה בדיוק הסיבה שאתם כמו שאמרת אנשים מאחורי מסך לא פחות ולא יותר). מי שמכבד אותי אני מכבד אותו וזה דבר שאתם לא עושים אם באמת הייתם עם בטחון עצמי והיה לכם הישגים כלשהם בחיים לא הייתם מדברים ככה ובטח שלא מנסים להמציא עלי דברים שהקשר שלהם למציאות הוא מקרי בהחלט.

סבבה בוא נרד לעניין המוסרי ול"עזרה לזולת" אני עדיין תרמתי לחברה יותר ממך ומכל הפורום הזה ביחד (לפחות יותר מהחלק של הקנאים שבו) וכבר כתבתי פה מה בדיוק עשיתי ולמי. וגם כאן זה כלום לעומת מה שהולך במציאות אם אני כזה "מתלהב מהישגים" ו"חושב רק על עצמו" אז איך זה יכול להיות שקרה מה שקרה? ושעזרתי לאנשים שהם לא בדיוק "זייני על" בלשון המעטה? ההבדל בינם ולבינכם שהם במקום לזיין בשכל על זה שאני חרטטן או חסר בטחון פתחו תראש וניסו ללמוד ממני ומבעלי נסיון באופן כללי (בין אם זה בפורום ובין אם זה במציאות ותאמין לי במציאות מסתובבות עלי שמועות הרבה יותר גרועות מחרטטן או חסר בטחון) ולשם שינוי הצליחו להגיע להשיגים מאוד יפים.

ברגע שתעשו משהו כזה דברו איתי עד אז שבו בלול אתם עושים לעצמכם פדיחות.

אין לכם על מה לבקר אותי אז אתם מחפשים דברים בכוח תתעסקו בעצמכם תצליחו אבל בגישה כזאת אתם תשארו באותו מצב שאתם נמצאים בו עכשיו לנצח. וזה לא מצב שהייתי מאחל למישהו.
    נערך לאחרונה על ידי Mescaline; 22-03-2012 בשעה 16:03.

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    283

חח האמת כואבת אה? תבין יש מעמדות בחיים כל עוד לא הגעת למעמד מסויים אל תבקר את מי שמעליך, כמו שאני לא מבקר אנשים מעל לרמה שלי כי אני מבין שהם עשו דברים שבחלומות הכי פרועים שלי לא יצא לי לעשות ויש להם נסיון כלשהו. אבל מכאן ועד ללחפש אותם ולקרוא להם "בתולים וחסרי בטחון"..אנשים כמוך במציאות חוטפים דקירה על דיבור נגוע. מי שמכבד אותי אני מכבד אותו וזה דבר שאתם לא עושים אם באמת הייתם עם בטחון עצמי והיה לכם הישגים כלשהם בחיים לא הייתם מדברים ככה ובטח שלא מנסים להמציא עלי דברים שהקשר שלהם למציאות הוא מקרי בהחלט.

סבבה בוא נרד לעניין המוסרי ול"עזרה לזולת" אני עדיין תרמתי לחברה יותר ממך ומכל הפורום הזה ביחד וכבר כתבתי פה מה בדיוק עשיתי ולמי. וגם כאן זה כלום לעומת מה שהולך במציאות אם אני כזה "מתלהב מהישגים" ו"חושב רק על עצמו" אז איך זה יכול להיות שקרה מה שקרה?

ברגע שתעשו משהו כזה דברו איתי עד אז שבו בלול אתם עושים לעצמכם פדיחות.

אין לכם על מה לבקר אותי אז אתם מחפשים דברים בכוח תתעסקו בעצמכם תצליחו אבל בגישה כזאת אתם תשארו באותו מצב שאתם נמצאים בו עכשיו לנצח. וזה לא מצב שהייתי מאחל למישהו.
    וסוף סוף אני מקבל תגובה נורמלית. אז בוא נתחיל בזה- קודם כל, מאיפה אתה יודע בכלל מה המעמד שלי? עזוב שטויות, נכון, אני חנון, גם בשכבה אני ככה. אבל מאיפה אתה יודע איך כל שאר הפורום? הרעיון אצלך זה שאתה מתייחס לכל אחד בתור מישהו שמתחתיך ורק מתפאר על ההישגים המפוארים שלך.קראתי לך בתול? לא פקפקתי ב'הישגים' שלך כי פשוט לא אכפת לי. תאמין לי שיש לי הישגים- או שלא, לא ממש משנה לי. לא בתחום הבנות- אבל בתחומים אחרים, בהחלט.
    אתה באמת מאמין שאתה מכבד אנשים שמכבדים אותך? אני לא סתם כתבתי לך את הפוסט, כי אתה נותן כבוד לכולם ומעריך אותם. כתבתי אותו כי אתה לא מציק לכל מי שחושב אחרת ממך. בכל התגובות שלי, אם תסתכל, הסברתי לך את זה שוב ושוב ושוב אבל אתה פשוט לא מקשיב.
    במציאות? לא, לא הייתי חוטף דקירה על דיבור נגוע. אם תסתכל בפוסט שלי (על הפחד גישה) אתה תראה מה כתבתי. יש לי חברים טובים, ירדתי איתם לאילת (אני מעלה את זה כי זה מה שהצעת לי בפוסט) ולעוד הרבה מקומות האמת, ווואלה זה חברים שהם חברי אמת שעזרו לי בהרבה בעיות שהיו לי בבעיות ובכלל.

אני לא רואה שתרמת. או יודע מה- גם אם תרמת, לא בפורום. אתה מתפאר בפוסט שפרסמת בפיקאפ למתקדמים. למה אתה לא מפרסם אותו פה? הפיקאפ למתקדמים הוא לאנשים שיותר מצליחים עם בנות, מה הם צריכים את זה? איך זה נחשב עזרה בדיוק?

אני מחפש בכוח? זה כל הקטע של הגישה שלך- אני לא רוצה להתעסק בעצמי כשאני בא לפורום הזה (אלא אם זה אני עם הבעיה) אלא לעזור לאנשים. באיזה גישה? אני פשוט לא מבין איך אתה מגיע למסקנות האלה.

מורחקים
    שם פרטי
    Tyler Durden
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    The common man is a fool

אפשר לראות לפי דיבור של בנאדם איפה הוא ממוקם ולאן הוא הגיע. בוא נגיד את זה ככה מי שהגיע למשהו שאפשר להתגאות בו בחיים לא מזיין תשכל על שטויות שכולנו פה יודעים שהן לא אמיתיות (ולא, להגיע לגולני בצבא זה לא הישג כלשהו כל עוד לא מדובר בכסף או דבר שסובב סביב השילוש הקדוש או קשור אליו בצורה של כוח כבוד וכסף אין מה לדבר אפילו). אני יותר מעריך את הטייקונים והאוליגרכים (ואישית למדתי ממישהו שהוא מליונר והוא רק בן 20) מאשר כל מיני כאפות שהמערכת מתייגת אותם בשמות פאר בשקל אבל עדיין הם בקושי סוגרים את החודש או שהם נשואים לאיזו כונפה שהכירו בגיל 21.

יש פה הרבה אנשים שלא מסכימים איתי. לא כולם מחפשים את הפאקים שלהם בי (חסר בטחון שזה פאק שאתה אמרת...בתול..שזה פאק שהכאפות השני אמר). זה שלכם לא הולך במקום כזה או אחר לא צריך להיות מתוסכלים. גם האנשים שלא מסכימים איתי יכולים להסיק שאני לא זיין שכל ש"קורא תאוריה" (אני לא קורא ובטח לא תאוריה של כובעים שלך תדע מה נכון שם ומה לא יש לי תדרך שלי) פשוט יש אנשים נורמלים ויש קנאים כמוך וכמו הגבר חסר הביצים הזה.

כל תגובה שלי פה כמעט מדברת על הכלל ואני לא פונה לאף אחד אישית. מי שלוקח את זה אישית, נעלב, או מתחיל לחפש את הבעיות שלו אצלי כנראה יש לו בעיה של חוסר בטחון וסכיזופרניה שהוא מרגיש שכולם מדברים עליו או איתו. קחו עצה ממישהו מנוסה ממני וממכם שאם תמשיכו לקחת דברים אישית לא יצא מזה שומדבר טוב. אני לא פניתי לא אליך ולא לקנאי השני פה אתם בחרתם לזיין תשכל עם שטויות שאפילו לא נשמעות הגיוניות. מי שמתנהג ככה במציאות ומתערב ומבקר אנשים שהוא לא מכיר חוטף הרבה יותר מדקירה. ובטח אם מדובר במישהו שלא פנה אליכם קודם.

אז בוא אני אגיד לך משהו הייתה לי פה תקופה שפרסמתי כל מיני דברים בסגנון המאמר שפרסמתי במתקדמים וזה עזר להרבה אנשים. ביקשו ממני לשחזר אבל החלטתי ללכת הפעם בדרך שונה ולתת רק למי שמגיע לו לקבל תידע הזה כי זה לשם שינוי משהו מבוסס על נסיון מעשי מה שאין פה להרבה אנשים ממה שאפשר לראות בתגובות.

במקום לעזור לי נשמה תעזור לעצמך. אתה לא במצב של לעזור לאנשים שעשו קצת יותר ממך בחיים (ולשם שינוי לא היו החנונים בשכבה שלהם) אז תן כבוד. תאמין לי שיש חבר'ה מעליי וכאלה שברמה שלי שאני חוטף מהם מספיק על הראש על השטויות שאני עושה מה לעשות אף אחד לא מושלם. מה שכן הקשר בין זה לבין מה שאתם אומרים הוא אפסי. כי כשאני לא מבין במשהו אני סותם תפה ולא מתחיל בלבקר אנשים מעלי בדברים כמו "איזה בתול חסר בטחון!!!!!!!!111111111111" זה רק מוציא אתכם יותר ויותר מתוסכלים ממה שאתם
    נערך לאחרונה על ידי Mescaline; 22-03-2012 בשעה 16:51.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect