אין לי מושג מה לכתוב כאן אז כדאי שפשוט תכנסו לקישור הבא.
אה כן, והרמז - ציצים -יגרום ליותר חברה להיכנס.
http://www.mako.co.il/men-leisure/go...rtner=Squirrel
אין לי מושג מה לכתוב כאן אז כדאי שפשוט תכנסו לקישור הבא.
אה כן, והרמז - ציצים -יגרום ליותר חברה להיכנס.
http://www.mako.co.il/men-leisure/go...rtner=Squirrel
נערך לאחרונה על ידי Mario.; 21-03-2012 בשעה 12:07.
MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.
|
|
בארץ הוא היה מקבל 20 שנה כלא על החרא הזה.
המנטליות פה דפוקה בנדר, יש לי סיפורים לספר לכם שאתם לא תאמינו איך חבר'ה צעירים אשכרה שכבו עם מישהי ב-יוזמתה- ויום לאחר מכן מצאו את עצמם בבית משפט...על "אונס". ועכשיו הם בכלא רק בגלל שאיזו שרמוטה לא רצתה לצאת "זונה" ליד החברות שלה אז היא שיחקה אותה קורבן ל"אונס" עלק.
איפה עוד תראו דבר כזה?!
רק מי שהיה בחו'ל יכול להבין את הדברים שהבחור שמעליי כתב. סקס פה זה טאבו רציני
מחזק אתכם.
אה וראיתי את זה עם חבר'ה בזמן שיעור מחשבים חחח, קשה להוריד את העיניים, זה מהפנט![]()
ברור שבחו"ל המנטליות שונה, ואני עדיין לא הייתי שם ואני מת להיות שם! אבל סבבה עוד כמה שנים אני וחבר טוב נהיה בחו"ל ואז יתחילו החיים הטובים... לא יכול לחכות לזה כבר!
לא הבנתי איזה חומר למחשבה יש פה...
בסדר, זה ידוע שהמנטליות בארצות אחרות שונה מהמנטליות בארץ...
תכלס מה זה משנה לכם אתה פה ורב הסיכויים שרובכם תישארו פה אז למה לפנטז סתם? תלמדו להסתדר עם מה שיש פה (או שתעברו לחו"ל...)
'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'
כי זה מפגר מה שהולך פה ואתם לא מבינים שכל מה שאתם רושמים משפיע בצורה כזאת או אחרת על הקוראים.
לי אישית בא להקיא כשאני קורא את מה שאתם רושמים פה.
לדעתי (שכמובן אתם חולקים עליה) קשה לחיות במדינה הזאת והמנטליות שונה משאר מדינות אירופה אבל אם אתם חושבים שבאירופה אתם תפשיטו בחורה תוך שנייה וחצי אתם חיים בסרט וההוכחה לכך היא שגם באירופה יש מתוסכלים שנרשמים לקורסים של פיקאפ, כמו בכל מקום, גם שמה יש בתולים בני עשרים ומעלה.
חאלס לחשוב שהכל פה חרא.
אני בעד שתעברו אם אתם רוצים רק מפריע לי שזה בגלל ציצים (אופס סליחה בעיקר) ולא מסיבות אחרות שהרבה יותר חשובות.
אתם מנהלים את החיים שלכם סביב נשים ולדעתי זה עצוב כי אתם מאבדים את עצמכם ושוכחים את מה שאתם חופרים עליו בלי הפסקה, אישה היא בידיוק בן אדם כמוכם פשוט עם ציצי וטוטה.
חחחח תגידו מה ישלכם?!!?
אמרתי פה בברור שמי שלא נוח לו עם המנטליות פה בארץ שילך לחול המנטליות שונה
מה אתה מכניסים לי מילים לפה שלא אמרתי
'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'
תישארו בנושא בבקשה נמאס לי לסגור נושאים בגלל השטויות שלכם.