נכתב במקור על ידי
Mescaline
אפשר לראות לפי דיבור של בנאדם איפה הוא ממוקם ולאן הוא הגיע. בוא נגיד את זה ככה מי שהגיע למשהו שאפשר להתגאות בו בחיים (ולא, להגיע לגולני בצבא זה לא הישג כלשהו כל עוד לא מדובר בכסף או דבר שסובב סביב השילוש הקדוש או קשור אליו בצורה של כוח כבוד וכסף אין מה לדבר אפילו). אני יותר מעריך את הטייקונים והאוליגרכים (ואישית למדתי ממישהו שהוא מליונר והוא רק בן 20) מאשר כל מיני כאפות שהמערכת מתייגת אותם בשמות פאר בשקל אבל עדיין הם בקושי סוגרים את החודש או שהם נשואים לאיזו כונפה שהכירו בגיל 21.
יש פה הרבה אנשים שלא מסכימים איתי. לא כולם מחפשים את הפאקים שלהם בי (חסר בטחון שזה פאק שאתה אמרת...בתול..שזה פאק שהכאפות השני אמר). זה שלכם לא הולך במקום כזה או אחר לא צריך להיות מתוסכלים. גם האנשים שלא מסכימים איתי יכולים להסיק שאני לא זיין שכל ש"קורא תאוריה" (אני לא קורא ובטח לא תאוריה של כובעים שלך תדע מה נכון שם ומה לא יש לי תדרך שלי) פשוט יש אנשים נורמלים ויש קנאים כמוך וכמו הגבר חסר הביצים הזה.
כל תגובה שלי פה כמעט מדברת על הכלל ואני לא פונה לאף אחד אישית. מי שלוקח את זה אישית, נעלב, או מתחיל לחפש את הבעיות שלו אצלי כנראה יש לו בעיה של חוסר בטחון וסכיזופרניה שהוא מרגיש שכולם מדברים עליו או איתו. קחו עצה ממישהו מנוסה ממני וממכם שאם תמשיכו לקחת דברים אישית לא יצא מזה שומדבר טוב. אני לא פניתי לא אליך ולא לקנאי השני פה אתם בחרתם לזיין תשכל עם שטויות שאפילו לא נשמעות הגיוניות. מי שמתנהג ככה במציאות ומתערב ומבקר אנשים שהוא לא מכיר חוטף הרבה יותר מדקירה. ובטח אם מדובר במישהו שלא פנה אליכם קודם.
אז בוא אני אגיד לך משהו הייתה לי פה תקופה שפרסמתי כל מיני דברים בסגנון המאמר שפרסמתי במתקדמים וזה עזר להרבה אנשים. ביקשו ממני לשחזר אבל החלטתי ללכת הפעם בדרך שונה ולתת רק למי שמגיע לו לקבל תידע הזה כי זה לשם שינוי משהו מבוסס על נסיון מעשי מה שאין פה להרבה אנשים ממה שאפשר לראות בתגובות.
במקום לעזור לי נשמה תעזור לעצמך. אתה לא במצב של לעזור לאנשים שעשו קצת יותר ממך בחיים (ולשם שינוי לא היו החנונים בשכבה שלהם) אז תן כבוד. תאמין לי שיש חבר'ה מעליי וכאלה שברמה שלי שאני חוטף מהם מספיק על הראש על השטויות שאני עושה מה לעשות אף אחד לא מושלם. מה שכן הקשר בין זה לבין מה שאתם אומרים הוא אפסי.