חחח אני רציני לגמרי..
על המזגן ועל המחשב כמו בכותרת עם התחיבות 
דרישות:
לשלטים חייבת להיות מין נורה כזאת שדרכה השלט שולח את הפקודה..
זאת הטכנולוגיה שהשלט של הוט יכול לחקות
מצרכים:
את השלטים המקוריים של כל מכשיר.
תוכן:
1. לחצו לחיצה ארוכה על כפתור ה TV או ה DVD/VCR (תלוי איזה כפתור אתם רוצים שיהיה) עד שיהבהב פעמיים.
2. תקישו קוד 975. השלט יהבהב שוב.
3. קחו את השלט המקורי של המכשיר שאתם רוצים לשלוט עליו ותצמידו אותו לשלט של הוט, עינית מול עינית.
4. בחרו את הכפתור שאותו אתם רוצים לתכנת, נניח הווליום של הטלוויזיה/עוצמת הטמפרטורה של המזגן/הווליום במחשב, ותלחצו. ה TV או הכפתור VCR יתחיל להבהב במהירות.
5. תלחץ על הכפתור הנ"ל בשלט המקורי של המכשיר שאתם רוצים לשלוט עליו(מזגן/מחשב או כל מה שעולה לכם בראש). הכפתור בהוט אמור להבהב.
6. תלחץ לחיצה ארוכה שוב על ה TV או ה VCR .
7. תחזורו על הפעולה בשביל כל כפתור שאתם רוצים. רק מה? אתם יכולים לעשות שבמצב שליטה על ה TV חלק מהכפתורים ישלטו נגיד על המזגן , חלק אחר ישלטו על הטלוויזיה והאפשרויות עוד פתוחות!
מה שאתם צריכים לעשות זה לחזור על שלבים 3 עד 5 על כפתורים שונים ועם שלטים שונים! (אבל לחזור תוך כדי שהשלט נכנס למצב תכנות שזה אחרי שעשיתם את שלבים 1 ו 2 )
הינה מספר טיפים לגבי איזה כפתורים אפשר לנצל:
במצב TV
- כפתורי הערוצים(הם לא שימושיים בגלל שרואים את הערוצים בממיר של הוט וערוצים בטלוויזיה לא שווים כלום)
- הכפתורים "הערוץ הבא" ו"הערוץ הקודם" - לא שימושיים מאותה סיבה
- כפתורי העברה קדימה , העברה אחורה , עצירה , הקפאה , הקלטה - לא שימושיים במצב TV כי אי אפשר להקליט בה
- הכפתורים הצבעוניים
במצב VCR/DVD
זה כבר תלוי במה אתם מגדירים שהמצב הזה ישלוט.
לדוגמה אם עשיתם שהמצב הזה ישלוט על ה XTREAMER ויש לכם מגבר ואתם שומעים רק דרך המגבר אז שוב, ב XTREAMER הכפתורים הערוץ הבא והערוץ הקודם לא שימושיים ויכולים לשמש בתור הגברה או החלשת הווליום במגבר.
הגדירו את השלט בהתאם לצרכים שלכם.
תחשבו בגישה הכי יעילה!
אני למשל עשיתי שעל מצב שליטה על הטלוויזיה הכפתורים של המספרים לא יעבירו לי את הערוץ בטלוויזיה למספר הכפתור אלה עשיתי שכל כפתור ישלוט על המזגן , הכפתור האדום ידליק את המזגן, הכפתורים "הערוץ הבא" ו"הערוץ הקודם" ינמיכו או יגבירו את הטמפרטורה ועוד.
במצב VCR/DVD עשיתי שכל הכפתורים כמעת ישלטו על המחשב חוץ מהכפתור של הדלקה או כיבוי. אותו הגדרתי שידליק או יכבה את הטלוויזיה.
וזאת הנקודה והחידוש במדריך!
אתם יכולים ממש לתכנט וששלט אחד ישפיע לכם על יותר מ 3 מכשירים.
עכשיו למה בעצם במקרה שלי אני ויתרתי על הכפתורים של הערוצים במצב TV ?
מהסיבה הפשוטה שממילא אני לא מתכוון להעביר ערוצים בטלוויזיה עצמה מכיוון שיש לי ממיר של הוט.
לכן זה מאוד הגיוני וחכם להגדיר שהכפתורים האלה ישמשו למטרה אחרת
תהנו מעוד מדריך גאוני מבית היוצר Gil4
כל הזכויות שמורות לי (על הרעיון החדשני לניצול חכם)
אין להעתיק ללא קרדיט ואין למכור את המדריך תמורת נקודות!