קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [יעוץ] נמאס כבר מהכל הדיכאון לא עובר (18.5)
    על ידי Oketz1 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 23-03-2012, 16:56
  2. נמאס כבר מהסמלונים במסנג'ר חאלסססס
    על ידי MeToRaF בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 13-05-2006, 15:42
  3. די נמאס כבר-russian vodka
    על ידי Motkot בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-02-2006, 17:22
  4. תצביעו בבקשה , נמאס כבר..
    על ידי אור בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 07-02-2006, 15:51
  5. אוףף נמאס כבר
    על ידי itay בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-12-2005, 21:02
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

נמאס כבר מהכל הדיכאון לא עובר (18.5)

מורחקים
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ברירת מחדל נמאס כבר מהכל הדיכאון לא עובר (18.5)

אוקיי, הסיפור שלי די ארוך אז אני אנסה לקצר:

חשוב לציין שכבר סיימתי בית ספר ואני מתגייס עוד 4 חודשים

אני לא יודע מה קרה לי, ביסודי עשיתי דברים שלא הייתי מעז לעשות אותם כיום והייתי אחד המקובלים בכיתה ואז בעקבות כל מיני מקרים אישיים שקרו בבית נהייתי די ביישן וסגור, בתחילת התיכון היו לי כמה חברים ממש טובים, ולאחר חצי שנה הם ניתקו איתי את הקשר (העדיפו ללכת עם ערסים מפגרים), ואני מאז כל תקופת התיכון נשארתי לבד,בודד,חסר חברים. האמת שבכל חיי לא הייתי שופע חברים, היו כמה טובים וזהו.

בתקופת התיכון אבל מצבי החמיר, זה קשה לראות אחרים יוצאים מבלים, במיוחד עם כל הקטע של הבנות זה מוסיף עוד דקירה עמוקה בלב, ולכן נכנסתי לדיכאון,הסתגרתי,לא הייתי מגיע לבית ספר כל כך,לא יצאתי לטיולים שנתיים, ממש כלום.(התיכון כבר נגמר וטוב שהיה)

אני הגעתי למסקנה מה יכול לעשות אותי מאושר- להיכנס למערכת יחסים עם מישהי (אני אף פעם לא הייתי במערכת יחסים עם בחורה, וממש לא ברור לי למה, אני מאוד נחמד עם כולם, אני נראה ממש לא רע, אני חכם, ואני עדיין שואל את עצמי למה אין לי מישהי???), הדבר הכניס אותי לעוד יותר דיכאון, כתוצאה מכך הייתי עושה הליכות ככה לבד עם עצמי, פשוט להתאוורר מכל המצב המגעיל.

כרגע אין לי מושג איך אני פוגש מישהי... אין לי חברים, אין לי כלום ,אני כבר לא יודע מה לעשות.

לפעמים אני מרגיש לא שייך, אני מרגיש גם לא יהודי, במהלך התיכון היו כל מיני מיקרים שקראו לי אשכנזי וכאלה, הדבר גם השפיע על התחושה של האי-שייכות אצלי.... אני כבר לא יודע מה קורה לי בראש.

אני פאקינג בן 18 ולא עשיתי כלום בחיים לא הייתה לי חברה אף פעם וגם לא ידידות בחיים לא יצאתי למסיבה מאז גיל 13
    ובשנים האחרונות אני גם בלי חברים בצבא באמת מוצאים חברים לכל החיים?

אשמח לעצות מה לעשות אני מרגיש די אבוד, די לא שייך, אני חייב לפתוח מערכת יחסים עם מישהי (כך אני חושב), אני חייב למצוא אושר בחיים,

2. קישורים ממומנים

אחי, תתעודד, אף פעם - אף פעם לא מאוחר לעשות שינוי.

א', יש לך 4 חודשים עד הצבא? תנצל אותם בצורה הכי טובה שאפשר, בין אם זה לעבוד, להירשם לחוג פיסול בפלסטלינה, להתחיל לגלוש, כל מה שעושה ויכול לעשות לך טוב. למה זה טוב בעצם? דבר ראשון אתה עושה דברים שאתה אוהב. כשאתה עושה דברים שאתה אוהב המצב רוח שלך משתפר, אם המצב רוח שלך משתפר אתה מתחזק מנטלית, ומשם הכול טוב יותר. דבר שני, אנשים. כל דבר כזה או אחר שתעשה, יהיו בו עוד אנשים מעורבים. וזו הזדמנות מעולה ליצור לך מעגל חברתי חדש, להכיר אנשים מהאיזור שלך, אנשים עם תחומי עניין משותפים, אנשים לצאת איתם ולבלות איתם ואפילו בנות לצאת איתן.

ב', צבא. חלק מהחברים הכי טובים שלי כיום הם מהצבא, בצבא האינטרקציה שלך עם אנשים היא עצומה, גם עם בנים, גם עם בנות, אתה פוגש אנשים ככה או ככה. שים לב לצורה שבה אתה חושב על החיים ועל עצמך, תחליף את המחשבות הדכאוניות האלה באופטימיות והכול יבוא מעצמו. אם כל התכונות האלה שאמרת על עצמך הן אמיתיות ונכונות אין שום סיבה בעולם שאנשים ידחו אותך חברתית. אני רק אומר, חשוב לנסות לשמור על ראש פתוח, בצבא למשל הכרתי ונהייתי חבר ממש טוב של אנשים שלפני הצבא לא הייתי חושב על לשאול אותם מה השעה אפילו.
    שיהיה בהצלחה אחי, אל תדאג, אם תעשה מה שצריך יהיה בסדר. אם אתה צריך עזרה כזאת או אחרת אתה יותר ממוזמן לדבר איתי בפרטי
    נערך לאחרונה על ידי WizeEde; 22-03-2012 בשעה 20:50.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

המצב לא פשוט אבל לא הכי גרוע, תאמין לי שראיתי מקרים חמורים מזה. קודם כל שוב עם עצמך ותחשוב איך אתה רואה את עצמך בעוד חודשיים לצורך העניין. תסמן לעצמך מטרות וסמי מטרות קטנות שיובילו בסוף למטרה הגדולה.
    היו לי כמה חברים כאלה גם כן שהלך הקשר איתם. הדבר הכי פשוט שאפשר לעשות זה לשבת בצד ולהגיד אוף, אבל יש 2 דברים שאתה יכול לעשות: לנסות לחדש איתם את הקשר(סמוך על סמוך, מניסיון עבר, עד שאתה לא מנסה אתה לא יודע. הרבה מהם ישמחו לחזור לקשר כי כולם רוצים חברים מכל הכיוונים...), או לצאת ולהכיר חברים חדשים. אפילו תמצא איזה מישהו שאתה יכול לצאת ולהסתובב איתו ושיכיר לך את החברים שלו. בצבא אני בטוח שאתה תכיר חברים לחיים מהסיבה שאי אפשר שלא. בטח ובטח אם אתה הולך לקרבי(שוב, אם אתה הולך לקרבי חח).
    את הכינויי גנאי המגעילים שנועדו לפגוע בך שים בצד. תהיה גאה בזה שאתה אשכנזי, זה שיש כמה אנשים עם שכל של נעל שצוחקים על מישהו בגלל העדה שלו לא אמור להפיל אותך אלא להפך, לחשל אותך!

בהצלחה אחי גבר

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ככה תעשה:
    1- תתחיל להשקיע בכושר. אם זה ריצה, סתם פלג גוף-עליון, שחייה..מה שבזין שלך. העיקר שלא תשב כל היום על המחשב ותפצח גרעינים בזמן שאתה משחק במחשב.
    2- תמצא את מה שאתה הכי אוהב לעשות, ותנסה להתעמק בו יותר בחיים שלך. לדוגמא- אתה אוהב לרכוב על סוסים? תמצא דרך ללמוד רכיבה יותר אתגרית לרכיבה. אתה אוהב מכונאות אולי? תמצא דרך להתעסק עם חלקי רכבים או דברים בסגנון, יותר זמן ותשקיע בזה. אני לא יודע מה אתה אוהב..אבל שזה לא יהיה "אני אוהב לשחק במחשב, אז אני פשוט יוריד יותר משחקים" לא. לא זה. תמצא משהו אחר.
    3- אני יודע שזה יהיה בשבילך מאד קשה ומאד מביך אבל...תריץ שנייה במח שלך רשימה של החברים הכי טובים שלך, ותגיע לחבר הכי טוב. הגעת? יופי, תרים אליו טלפון ותגיד "מה הולך אחי? באלך לבוא אליי?\ באלך ללכת לים?\ באלך ללכת לגרד לסוסים בביצים?" מה שאתה רוצה תגיד, העיקר שתפתח שיחה עם חבר ולא עם בן משפחה. יחסים- בין אנושיים הם מאד חשובים..אתה אפילו לא יודע כמה. ובשבילך, אחד כמוך שנמצא בדכאון..זה הכי חשוב. אתה בטח גם מרגיש צורך להוציא ולשתף רגשות..תמצא מישהו.
    4- תעזוב את החלק של החברה\ מישהי בצד רגע...תן לזה זמן.
    5- ואחרון, תציף את הזמן שלך עד הגיוס במעשים, כי מנסיון שלי, ומכל נסיון של כל חייל בצה"ל, הזמן לפני הגיוס הוא זמן שלא יחזור אלייך ב3 שנים הבאות. עד הגיוס..תעשה מה שאתה רוצה.

נ.ב- אם אתה מתכוון להתגייס ליחידה קרבית..צה"ל כבר ידאג להפוך אותך לגבר..סמוך על צה"ל.

מורחקים
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    ככה תעשה:
    1- תתחיל להשקיע בכושר. אם זה ריצה, סתם פלג גוף-עליון, שחייה..מה שבזין שלך. העיקר שלא תשב כל היום על המחשב ותפצח גרעינים בזמן שאתה משחק במחשב.
    2- תמצא את מה שאתה הכי אוהב לעשות, ותנסה להתעמק בו יותר בחיים שלך. לדוגמא- אתה אוהב לרכוב על סוסים? תמצא דרך ללמוד רכיבה יותר אתגרית לרכיבה. אתה אוהב מכונאות אולי? תמצא דרך להתעסק עם חלקי רכבים או דברים בסגנון, יותר זמן ותשקיע בזה. אני לא יודע מה אתה אוהב..אבל שזה לא יהיה "אני אוהב לשחק במחשב, אז אני פשוט יוריד יותר משחקים" לא. לא זה. תמצא משהו אחר.
    3- אני יודע שזה יהיה בשבילך מאד קשה ומאד מביך אבל...תריץ שנייה במח שלך רשימה של החברים הכי טובים שלך, ותגיע לחבר הכי טוב. הגעת? יופי, תרים אליו טלפון ותגיד "מה הולך אחי? באלך לבוא אליי?\ באלך ללכת לים?\ באלך ללכת לגרד לסוסים בביצים?" מה שאתה רוצה תגיד, העיקר שתפתח שיחה עם חבר ולא עם בן משפחה. יחסים- בין אנושיים הם מאד חשובים..אתה אפילו לא יודע כמה. ובשבילך, אחד כמוך שנמצא בדכאון..זה הכי חשוב. אתה בטח גם מרגיש צורך להוציא ולשתף רגשות..תמצא מישהו.
    4- תעזוב את החלק של החברה\ מישהי בצד רגע...תן לזה זמן.
    5- ואחרון, תציף את הזמן שלך עד הגיוס במעשים, כי מנסיון שלי, ומכל נסיון של כל חייל בצה"ל, הזמן לפני הגיוס הוא זמן שלא יחזור אלייך ב3 שנים הבאות. עד הגיוס..תעשה מה שאתה רוצה.

נ.ב- אם אתה מתכוון להתגייס ליחידה קרבית..צה"ל כבר ידאג להפוך אותך לגבר..סמוך על צה"ל.
    כן ברור שקרבי באיזה חטיבה אתה היית?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שושו
    לייקים
    9
    נקודות
    0

הדבר הראשון שתעשה זה תצא מהבית תצבור חברים ידידות אנשים בגיל שלך שיהיה לך קשר איתם ושאם פתאום יבוא לך לצאת למועדון הם יבואו איתך בכיף
    תתחיל להשקיע בעצמך במראה ובכל דבר אם עוד לא למדת אז תלמד פיקאפ בקטנה ותצא לשטח תתחיל עם בנות
    בהצלחה

מורחקים
    שם פרטי
    Tyler Durden
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    The common man is a fool

אנשים כמוך חייבים להתגייס ואני מדבר בתור אחד שבאופן אישי מתנגד לשירות צבאי (כי מה לעשות אני לא הייתי מסתדר שם אבל זה לא קשור לפה)
    ככה תמצא סביבה חדשה ותהיה לך הזדמנות להתחיל מ0, תכיר אנשים חדשים ותיצור קשרים. בעקרון אם תעשה הכל נכון הצבא ישנה אותך כבר בעיקר אם מדובר ביחידה קרבית קח עצה ממישהו שמבין אל תהיה שם ביישן או חנון כזה למה יאכלו אותך בלי מלח חחח יש לי חברים בגבעתי שאשכרה גרמו לאיזה אחד לצאת מהצבא בגלל שעשו לו שם תמוות.

תהיה גבר אל תראה בעיניים שאף אחד לא יתעסק איתך ומצד שני תהיה שרוט כזה אבל אל תהיה ביישן או צהוב אתה כבר תסתדר חח

בהצלחה אחשלי

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

לפניי שיהיו תוצאות בחוץ תעבוד על עצמך מבפנים,הבעיה של אנשים זה שהם מתחילים קודם כל לעבוד על עצמם חיצונית בתקווה שהם ירגישו אחר כך טוב עם עצמם.אני גם לא מאשים אותך,זה מה שלמדנו עם השנים וזה מה שהועבר אלינו מהחברה.תמיד ההורים אמרו שצריך ללמוד טוב כדי לקבל אחר כך עבודה טובה אבל בשביל מה?אם תשאל את ההורים שלך הם יגידו לך בשביל שתהיה מסופק ומאושר.זה מה שקלטת מהסביבה שלך,אתה צריך גורם חיצוני שישפיע לך על מה שקורה לך בפנים.אנשים תמיד הסתכלו על אנשים אחרים מצליחים (עשירים מפורסמים) ולמדו מהעולם החיצוני שלהם במקום הפנימי.אבל אם תדבר עם בנאדם באמת שמצליח אתה תראה שהעולם הפנימי שלהם הרבה יותר עצום מהחיצוני ואפילו חלק יגידו לך שלא ממש אכפת להם מההצלחה,וזה בגלל שגם אם יאבדו הכל ברגע הם ע-ד-י-י-ן יהיו מאושרים.
    אתה חושב שאיזה שהוא גורם חיצוני זה מה שיגרום לך להיות מאושר וישפיע לך על ההרגשה,אבל זה לא נכון.כשאתה תרגיש טוב עם עצמך ותחליט להיות מאושר,רק אז יהיו תוצאות(אין טובות ורעות,שניהם יקדמו אותך בחיים)
    ופעם הבאה תפנה לפורום קאוצ׳ינג,זה יותר קשור לשמה...
    בהצלחה גבר

מורחקים
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Mescaline צפיה בהודעה
    אנשים כמוך חייבים להתגייס ואני מדבר בתור אחד שבאופן אישי מתנגד לשירות צבאי (כי מה לעשות אני לא הייתי מסתדר שם אבל זה לא קשור לפה)
    ככה תמצא סביבה חדשה ותהיה לך הזדמנות להתחיל מ0, תכיר אנשים חדשים ותיצור קשרים. בעקרון אם תעשה הכל נכון הצבא ישנה אותך כבר בעיקר אם מדובר ביחידה קרבית קח עצה ממישהו שמבין אל תהיה שם ביישן או חנון כזה למה יאכלו אותך בלי מלח חחח יש לי חברים בגבעתי שאשכרה גרמו לאיזה אחד לצאת מהצבא בגלל שעשו לו שם תמוות.

תהיה גבר אל תראה בעיניים שאף אחד לא יתעסק איתך ומצד שני תהיה שרוט כזה אבל אל תהיה ביישן או צהוב אתה כבר תסתדר חח

בהצלחה אחשלי
    תוכל לפרט מה הכוונה לא לראות בעיניים ולהיות שרוט? אם אתה מתכוון שאני צריך להראות מאיים אז אני הכי לא נראה מאיים בעולם! אני לא גוליית ומבחינת מסת שרירים וכוח אני ממוצע לא יותר מזה.
    ומה כדאי לעשות בינתיים עד הגיוס לצבא כדי להשתפר חברתית?

תתגייס קרבי ואל תוותר לעצמך - לך עם זה עד הסוף. הם כבר יעשו אותך גבר אמיתי.
    ואף פעם לא רע חברים מבית ספר.
    אם יש לך אפילו אחד כזה שאתה מרגיש שאתה מתחבר איתו - תתחיל לשמור איתו על קשר מעכשיו.
    תזמין אותו אליך הבייתה לשחק פרו אבולושין או ללמוד ביחד או כל תירוץ נחמד שיש לך... זה הולך טוב תאמין לי.
    תיזום דברים אל תהיה תקוע עם המצב הזה.
    אני מתאר לעצמי שבמצב שלך אתה כל הזמן בבית במחשב כי 'אין לך ברירה'.
    אז זהו שיש לך ברירה, תתחיל ליצור קשר עם אנשים מהבית ספר למה תכף זה יגמר וחבל שלא תנצל את התקופה הקרובה לטובת העתיד.
    אולי אתה לא יודע מה זה חבר טוב וזה גם סוג של בעיה אצל אנשים.
    חבר טוב זה חבר שכל יום איתך בקשר ומדבר איתך על כל דבר שקורה לו במהלך היום.
    שאכפת לכם אחד מהשני ושאתם אוהבים לעשות דברים ביחד. שיש ביניכם חיבור וכייף לכם להיות אחד עם השני.
    שאין ביניכם פערי מעמדות. שאתם סומכים אחד על השני. שאתם יכולים לספר אחד לשני סודות ודברים אישיים.
    זה אחד שאתה מתקשר אליו "סתם כדי לשאול מה העניינים" ולא בשביל צורך מסויים.
    אין לך מושג כמה שיחות טלפון חסרות צורך מסויים חשובות.

בקיצור הבנת את העניין
    ככל שיש בן אדם שיכיר אותך יותר ככה הוא יפתח אליך ויתן לך להכיר אותו גם
    אתה לא צריך ללכת לחבורה שהיא כבר מחוברת, זה תמיד קשה להיכנס לחבורה סתם ככה.
    קודם תשיג חבר בודד ואם יש לו חבורה אז הוא יהיה זה שיגרום לכך שתתקבל לחבורה.
    או שתיצור חבורה משל עצמך... אבל לדעתי אתה כבר קצת באיחור בשביל זה.

חברים בונים, זה לוקח זמן - זה לא ביום.
    תתחיל מהדברים הקטנים.

עוד כמה דברים:
    - תמיד יותר קל לחדש קשר טוב שהיה מאשר לבנות אחד חדש.
    אם יש לך חברים שפעם היית איתם בקשר והיום אתה לא - ממליץ לך "להיתקל" בהם בבית ספר ולהתחיל לדבר איתם שוב.

- נסה להרחיב את התחומי עניין שלך כך שתיפגש יותר עם אנשים. אני בטוח שיש הרבה חבר'ה מהבית ספר שלך שמשחקים כדורגל אחרי צהריים.
    אסור לנסות להידבק לאנשים דווקא ליציאות. תתחיל לעשות איתם דברים מעבר ליציאות ואחר כך שכבר תהיה חבר טוב שלהם אתה תראה איך הם ירצו גם שתצא איתם.
    אין חברים רק ליציאות. חברים עושים הכל ביחד בין אם זה סתם ללכת לטייל באיזה קניון או ללכת לשבת כמה חבר'ה באיזה מקום.
    ככה זה עובד.

- תשנה תדמית. אולי אתה נראה איזה ילד באסה כזה.
    אל תהיה ככה.
    אני לא מכיר אותך אז קשה לי לתת דעה.
    אבל אני מכיר הרבה כאלה ואני מקווה שאתה לא ככה.
    תהיה שמח תמיד, תהיה זורם, תתלבש יפה, תריח טוב, תשקיע בעצמך, אל תתרגש מהערות של אנשים וכו'...
    ככל שאתה עצמך תהיה שלם ומרוצה ככה גם אנשים יסתכלו עליך.

כל התקופה הקרובה אני ממליץ לך ללכת על מספר אנשים ולהשקיע בהם.
    מי שיראה לך סימנים חיוביים שסבבה לך איתו - הרווחת.

אל תהיה נודניק ואל תתן לאנשים להרגיש שאתה חייב אותם.
    מי שרוצה - שיהיה לו בכייף. מי שלא - שיעוף.

אתה יודע שמבחינתך עשיתי את המירב. אם זה לא הולך זה פשוט לא הולך.
    אתה חייב חברים שיהיה לך סבבה איתם ואתה תרגיש איתם כייף ושווה - רק ככה זה יעבוד.

----
    עוד משהו:
    אמרת שנהיית ביישן וסגור.
    ככל שתהיה סגור ולא תפתח לאנשים זה יהיה לרעתך. אי אפשר להיות ככה. נסה לשנות את זה בחזרה למצב הישן.
    אתה צריך לגרום לאנשים להכיר אותך מהדברים הקטנים.
    שיכירו את המשפחה שלך, את הבית שלך... וכו'... רק ככה זה ילך!
    נערך לאחרונה על ידי duzap; 24-03-2012 בשעה 13:11.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Oketz1 צפיה בהודעה
    תוכל לפרט מה הכוונה לא לראות בעיניים ולהיות שרוט? אם אתה מתכוון שאני צריך להראות מאיים אז אני הכי לא נראה מאיים בעולם! אני לא גוליית ומבחינת מסת שרירים וכוח אני ממוצע לא יותר מזה.
    אני נראה הבנאדם הכי פחות מאיים, ילד בכיתה ו' נראה יותר מאיים ממני. כוח פיזי גם לא הצד החזק שלי.

אבל זה עדיין לא מונע ממני להיות מה שציינתי. יש דברים שהם מעבר ל"שרירים" שאגב גבר לא צריך אותם בכלל. זאת אותה חומריות מפגרת שאני בז לה.
    פשוט אל תשדר "אני ילד כאפות"

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Oketz1 צפיה בהודעה

מבחינת כח ופיזיות..גם בן אדם שהוא לא כל כך גדול פיזית, יכול להיות בן אדם מאד מסוכן לסביבה. יש לי חבר שהוא 1.70 בערך, דיי שחיף. אבל יודעים שהוא בן אדם רגוע עד שהוא מקבל סיבוב בראש..אני הייתי עד פעם אחת לזה שהוא דפק בלוק של מדרכה למישהו בראש. ניפץ לו תגולגולת. אז בעניין הזה..כמו שטיילר אמר, אתה צריך פשוט לא לפחד מאף אחד, ולשים טונה זין על כל העולם.

אבל הכוונה היא לא להתחיל עכשיו ללכת ברחוב עם שרשר ולהתחיל מכות עם כל בן אדם שנכנס לך בכתף...המטרה היא פשוט לשדר שאתה לא מפחד משום דבר, להרים תראש למעלה, ללכת לאט בלי לחץ, ולחשוב שאתה מלך העולם. שכולם ימצצו לך תזין.

מורחקים
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    מבחינת כח ופיזיות..גם בן אדם שהוא לא כל כך גדול פיזית, יכול להיות בן אדם מאד מסוכן לסביבה. יש לי חבר שהוא 1.70 בערך, דיי שחיף. אבל יודעים שהוא בן אדם רגוע עד שהוא מקבל סיבוב בראש..אני הייתי עד פעם אחת לזה שהוא דפק בלוק של מדרכה למישהו בראש. ניפץ לו תגולגולת. אז בעניין הזה..כמו שטיילר אמר, אתה צריך פשוט לא לפחד מאף אחד, ולשים טונה זין על כל העולם.

אבל הכוונה היא לא להתחיל עכשיו ללכת ברחוב עם שרשר ולהתחיל מכות עם כל בן אדם שנכנס לך בכתף...המטרה היא פשוט לשדר שאתה לא מפחד משום דבר, להרים תראש למעלה, ללכת לאט בלי לחץ, ולחשוב שאתה מלך העולם. שכולם ימצצו לך תזין.
    ומה יצא לו מזה שהוא ילך לכלא לכל החיים אם הוא בטעות היה הורג אותו?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ערס עם כובע נייק צפיה בהודעה
    ומה יצא לו מזה שהוא ילך לכלא לכל החיים אם הוא בטעות היה הורג אותו?
    הוא ספציפית לא הלך לכלא כי הוא מקומבן כולו..מלא קשרים בכל מקום. חוץ מזה, שאחרי דבר כזה אני לא מאמין שזה שקיבל תבלוק בראש היה הולך להלשין למשטרה כי סביר להניח שהוא באמת ימות. כנראה שיש סיבה לזה שהוא קיבל בלוק בראש, נכון?

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    אני נראה הבנאדם הכי פחות מאיים, ילד בכיתה ו' נראה יותר מאיים ממני. כוח פיזי גם לא הצד החזק שלי.

אבל זה עדיין לא מונע ממני להיות מה שציינתי. יש דברים שהם מעבר ל"שרירים" שאגב גבר לא צריך אותם בכלל. זאת אותה חומריות מפגרת שאני בז לה.
    פשוט אל תשדר "אני ילד כאפות"
    בקטע של השרירים אני לא מסכים איתך,
    שרירים זה קטע קטן מכל העניין שנקרא ״חיצוניות״.

וואלה אם תביא עכשיו שרירן שזוף או את יגאל שטרק לבחורה, לא משנה מה כמה ואיך יגאל הזה יגיד מילים ויפעיל עליה את הקסמים הכל כך מעוררי מיניות שלו,
    היא לא תסיט את המבט לשנייה מהשרירן.

שרירים משדרים יציבות, משדרים איפשהו בתת מודע גם עוד כמה תכונות על הבנאדם,
    מי שמתאמן בדרך כלל עולה לו הביטחון בצורה ענקית כי יש גם את העניין הפיזי שעולה בראש ״מי יכול עלי עכשיו״.

הכוונה היא לשרירים ביחס כמובן, לא של בודי בילדר ולא של שחיף שמתאמן חודשיים.

ואני אישית ראיתי איזה חנון אחד בשכבה אין לי מושג מה השם שחו, תחילת שנה שעברה וא היה קטן היה נראה כמו אוכל כאפות,
    היום הוא הולך זקוף ראש מורם שם זין על כולם וכל זה כי הוא התנפח .. לא יודע למה הוא החליט פתאום אבל התוצאות מדברות.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect