קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. "דיסקמן קורא MP3" - הכוונה?
    על ידי Hydro בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 28-06-2006, 10:03
  2. בחן את עצמך האם אתה ביבי
    על ידי שאול בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 27-06-2006, 14:07
  3. הלכות פסח-בחן את עצמך
    על ידי Kobi_S בפורום יהדות
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 24-04-2006, 21:55
  4. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 14-11-2005, 17:41
  5. הסמייל החרמן!!!!מה הכוונה?!
    על ידי Uiop בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 04-10-2005, 16:03
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 40

מה הכוונה בלהיות עצמך? - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Gama צפיה בהודעה
    איך מאמר של יגאל שטארק ו"איך להיות עצמך" מתחבר ביחד?
    אני מבין שאתה מנסה לעזור אבל זה הבן אדם האחרון שיודע משהו על כנות ואמיתיות
    אתה מכיר אותו אישית? פגשת אותו? פגשת את הבחורות שהוא יוצא איתן? ראית אותו בשטח?
    או שאתה המזדנב של סניה שכמו תוקי חוזר על האנטי-פרסום שהוא עושה לבן אדם שמעולם לא פגש?
    נערך לאחרונה על ידי SuperEitan; 23-03-2012 בשעה 22:47.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

פרסם את זה בפורום קאוצ׳ינג אתה תקבל תשובות יותר מגוונות ונכונות מאשר בפורום הזה...

מורחקים
    שם פרטי
    Tyler Durden
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    The common man is a fool

גם סניה וגם יגאל הם בדיחה מהלכת מבחינתי.

מי שחי במרדף אחרי חומריות או יותר גרוע בחורות או מעודד סגנון חיים כזה לתלמידים (שרובם במצב קריטי מבחינת הידע שהם ירכשו) הוא הבנאדם האחרון שהייתי רוצה ללמוד ממנו מצידי שיהיה אלוהים. זאת פשוט גישה לא בריאה שמביאה בסוף לדכאון כרוני ואף התאבדות עקב זה שאתה לא עומד בציפיות של עצמך.

יצא לי לראות אנשים שעושים סארג'ים במשך שנים על גבי שנים עד לחצי שנה ואפילו נשיקה לא השיגו שזה פשוט פתטי, ולא רק זה אלא גם התסכול שלהם מעצים את התחושה.
    זה נכון שאם הייתי בחורה לא הייתי זורם איתם גם אחרי 10 גרם הרואין אבל בגדול אם הם היו לומדים ממישהו אחר בדרך אחרת יכול להיות שזה לא היה קורה להם. כי היו מקרים יותר גרועים מהם והאנשים האלה הצליחו יפה מאוד כי הבנאדם הנכון לימד אותם ולא איזה ליצן שקורא לעצמו "מדריך פיקאפ" שבעצמו חי בגישה לא בריאה לחיים ומפיץ אותה לאחרים תמורת תשלום מגוחך (בכסף הזה היה אפשר לטוס לאיביזה ולהעמיס כל יום 10 בחורות).

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Mescaline צפיה בהודעה
    גם סניה וגם יגאל הם בדיחה מהלכת מבחינתי.

מי שחי במרדף אחרי חומריות או יותר גרוע בחורות או מעודד סגנון חיים כזה לתלמידים (שרובם במצב קריטי מבחינת הידע שהם ירכשו) הוא הבנאדם האחרון שהייתי רוצה ללמוד ממנו מצידי שיהיה אלוהים. זאת פשוט גישה לא בריאה שמביאה בסוף לדכאון כרוני ואף התאבדות עקב זה שאתה לא עומד בציפיות של עצמך.
    אתה מכיר אותם אישית? אתה יודע איך הם חיים? במרדף אחרי מה? איך עובר היום יום שלהם? במה הם מאמינים?

הנסיונות לרמוס אנשים אחרים שהשמות שלהם הרבה יותר מוכרים מכל אחד אחר שנמצא בפורום הזה, עובר כל גבול לדעתי. זו קנאה, אלו נסיונות להתעלות על ידי הורדת אחרים, זה נסיונות "לצאת חכם", כשבפועל מי שכותב את הדברים האלה, הם אנשים שלא עשו כמעט שום דבר משמעותי בחיים שלהם (בשונה מהאנשים שהם מנסים להוריד).

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אין לי מה לקנא בהם. אני בגיל שלהם אהיה הרבה יותר מהם. למעשה כבר עכשיו אני הרבה יותר מהם במובן מסויים. חח
    בחורות? לא חסר לי. וממה שראיתי גם הרבה יותר יפות ממה שהם מביאים (שיר הזאת פשוט כונפה ישראלית ממוצעת וראיתי תבחורה שיגאל יוצא איתה זה לא משהו שאני מקנא בו אחשלו) כסף? בחיית סניה הוא האחרון שאני מקנא בו מבחינת כסף. כמו שהמשפחה שלי אומרת מי שבגיל כזה עדיין מחפש את עצמו כראה הוא לוזר גמור. הבנאדם מדבר על לטוס להוליווד כבר 7 שנים ועדיין תקוע בישראל בזמן שיש אנשים שעומדים להגשים תחלום שלו כבר עכשיו (אתה מדבר עם אחד מהם). כבוד? אל תצחיק אותי. כוח? יש להם כריזמה של החנון של השכבה, סניה בלבלן ביצים ויגאל בכלל אחד שברח מהיפה והחנון.

ככה שתוציא "קנאה" מהמשוואה שלך הם לא פבלו אסקובר והם לא יצחק תשובה והם לא איזה אוליגרך רוסי שקנה אי פרטי. בהם יש עוד במה לקנא, בלוזרים האלה לא.

אני יודע מה הם מלמדים את התלמידים שלהם. וזה מספיק כדי לדעת מי הם ומה הם מנסים להפיץ. כמו שאמרתי - זאת גישה לא בריאה, בין אם הם בעצמם חיים אותה או לא (למרות שמי שמפיץ גישה כזו בעצמו חי אותה). גישה שאני בז לה מהיסוד.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דוד
    לייקים
    21
    נקודות
    14
    משפט מחץ
    אם יש לך משימה קשה, תתייעץ עם עצלן. הוא ימצא לך דרך קלה יותר - אני כאן לשרותכם

אל תעשה את זה - הייתי במצב דומה לשלך לא עישנתי לבד אבל הרגשתי צורך לעשות דברים שנראו לי
    טובים או נכונים לי באותה שעה - עד היום אני משלם על זה

אני תקוע עם סגריות שתייה וג'אנגה כבר שנים - את הבית שהיה צריך להיות לי שתיתיי ועשנתי

אל תעשה את זה לעצמך - אל תעשן את הבית שלך ואת החיים שלך
    (פררר פרפרפר פרפרפר רפ פפפפשששש ) הבנת אחי אל תעשה את זה

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי davidhay1 צפיה בהודעה
    אל תעשה את זה - הייתי במצב דומה לשלך לא עישנתי לבד אבל הרגשתי צורך לעשות דברים שנראו לי
    טובים או נכונים לי באותה שעה - עד היום אני משלם על זה

אני תקוע עם סגריות שתייה וג'אנגה כבר שנים - את הבית שהיה צריך להיות לי שתיתיי ועשנתי

אל תעשה את זה לעצמך - אל תעשן את הבית שלך ואת החיים שלך
    (פררר פרפרפר פרפרפר רפ פפפפשששש ) הבנת אחי אל תעשה את זה
    חחחחחחחחחחחחחחח מרוב שאתה מסטול אחי התבלבלת בנושא

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח איזה סטלן אחלה חומר אתה מעשן בטח אתה מגדל בעצמך

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    0

אין לי מה לקנא בהם. אני בגיל שלהם אהיה הרבה יותר מהם. למעשה כבר עכשיו אני הרבה יותר מהם במובן מסויים. חח
    בגלל זה אתה מסתתר מאחורי כינוי ולא נותן לאף אחד את הפייסבוק שלך? אף אחד לא מכיר אותך, אבל אתה ממשיך לצעוק "אני יותר מהם".
    כשאני פניתי אליך בהודעה אישית, אפילו לא טרחת לענות. את כל הפוסטים הישנים שלך עם הפרטים המזהים שבהם אתה בעצמך אמרת איך לא הולך לך עם בחורות - מחקת כאן בפורום (כולם מוזמנים לדפדף באשכולות הישנים שלך כדי לראות את זה). אז למי אתה מבלבל את השכל?

(שיר הזאת פשוט כונפה ישראלית ממוצעת וראיתי תבחורה שיגאל יוצא איתה זה לא משהו שאני מקנא בו אחשלו) כסף?
    בלבלת ידידי. שיר הייתה חברה של סניה. אני לא חושב שלסניה יש הרבה כסף, אבל שיר נראתה בסדר גמור.

מההודעה שלך נוטף הרבה רעל. אני מציע שתשמור אותו לעצמך...
    נערך לאחרונה על ידי SuperEitan; 24-03-2012 בשעה 18:12.

מורחקים
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    בחורות? לא חסר לי. וממה שראיתי גם הרבה יותר יפות ממה שהם מביאים (שיר הזאת פשוט כונפה ישראלית ממוצעת וראיתי תבחורה שיגאל יוצא איתה זה לא משהו שאני מקנא בו אחשלו) כסף? בחיית סניה הוא האחרון שאני מקנא בו מבחינת כסף. כמו שהמשפחה שלי אומרת מי שבגיל כזה עדיין מחפש את עצמו כראה הוא לוזר גמור. הבנאדם מדבר על לטוס להוליווד כבר 7 שנים ועדיין תקוע בישראל בזמן שיש אנשים שעומדים להגשים תחלום שלו כבר עכשיו (אתה מדבר עם אחד מהם). כבוד? אל תצחיק אותי. כוח? יש להם כריזמה של החנון של השכבה, סניה בלבלן ביצים ויגאל בכלל אחד שברח מהיפה והחנון.

ככה שתוציא "קנאה" מהמשוואה שלך הם לא פבלו אסקובר והם לא יצחק תשובה והם לא איזה אוליגרך רוסי שקנה אי פרטי. בהם יש עוד במה לקנא, בלוזרים האלה לא.

אני יודע מה הם מלמדים את התלמידים שלהם. וזה מספיק כדי לדעת מי הם ומה הם מנסים להפיץ. כמו שאמרתי - זאת גישה לא בריאה, בין אם הם בעצמם חיים אותה או לא (למרות שמי שמפיץ גישה כזו בעצמו חי אותה). גישה שאני בז לה מהיסוד.
    מה אתה הולך להיות עורך סרטים בהוליווד?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי Oketz1 צפיה בהודעה
    כל הזמן אני רואה שמייעצים לאנשים להיות "עצמם" אבל מה זה בעצם אומר?
    לפני כמה שנים השאלה הזאת הייתה הפתיח שהשתמשתי בו כשניגשתי לבחורות, במטרה באמת להבין ממקור ראשון מה זה "תהיה עצמך" כי כל בחורה אומרת את זה ברמה כבר מוגזמת ומעצבנת.

את האמת, גם אחרי שחלקן הועילו בטובן לשבת ולהסביר לי מה זה, לא הבנתי.
    מה שכן, זה לא אומר שלא עליתי על משהו בזכות ה"סקר" שערכתי.

תראה את זה ותחשוב מה זה אומר למעשה:

האם באמת יש צורך בכלי משיכה? במשחקי כוחות? ברוטינות? בפלרטוטים? באלגוריתמים?
    ומעבר לזה.. יש צורך במילים בכלל?

מה יקרה אם יום אחד תשים את האינטלקט שלך ממש לרגע בצד ותתקשר עם האנשים שסביבך.. מה יקרה?

ציטוט נכתב במקור על ידי SuperEitan צפיה בהודעה
    אתה מכיר אותו אישית? פגשת אותו? פגשת את הבחורות שהוא יוצא איתן? ראית אותו בשטח?
    או שאתה המזדנב של סניה שכמו תוקי חוזר על האנטי-פרסום שהוא עושה לבן אדם שמעולם לא פגש?
    אני מרחם עלייך.

זה שאתה חושב שהוא אי פעם יצא לשטח , רק העובדה הזאת מצחיקה אותי בטירוף , אתה צריך להתעורר.
    וכן אני מכיר אותו.
    נערך לאחרונה על ידי Gama; 24-03-2012 בשעה 20:47.

כל הזמן אני רואה שמייעצים לאנשים להיות "עצמם" אבל מה זה בעצם אומר?
    מצד אחד אם אני יהיה עצמי אני ישאר באותו מקום שהייתי בו עד עכשיו, מקום לא טוב בוא נאמר אחרת לא הייתי מנסה לשנות את עצמי
    אבל מצד שני היה לי פעם איזה ילד שלמד איתי באותה כיתה שהוא היה חנון ומתלבש כמו חנון ואז אחרי כמה זמן הוא ניסה להראות כאילו הוא אחד מהחבר'ה "המקובלים" הוא ממש ניסה לחקות אותם בדיבור וזה נראה מהצד ממש מגוחך ועלובבב

אז מהי הדרך לשנות את עצמך?בתכלס אני רוצה להיות סטלן זה שמעשן ושותה ועושה שטויות
    אני זוכר שכשהייתי בבית ספר התביישתי לעשן עם החברים ובכלל ליד אנשים אז הלכתי לעשן לבד בלי שאף אחד יראה כמו מטומטםם חח
    שמע , אני לא מאמין שאתה בן 29 , אתה מזכיר ילד קטן , בגיל 15-16 לערך.
    להיות עצמך , היא להתבטא כמו שאתה מרגיש , ולעשות דברים שנראים לך נכונים ונוצרים מהראייה שלך לגבי החיים , להיות לא עצמך , זה לעשות דברים שקשורים להשקפות עולם של אחרים .

אני חושב שהשילוב ביניהם הוא הנכון.
    קודם כל יש אותך כבן אדם בסיסי , שברור שאתה לא מרוצה ממנו.
    מה שאתה צריך לעשות זה לדמיין איזה בן אדם אתה רוצה להיות , מה התכונות שהיית רוצה שיהיו בך , ולאט לאט בצורה יציבה(לא מהר אחרת זה לא ילך) , להתחיל לשנות בעצמך דברים בסיסים ,אני לא יכול להסביר פה איך עושים את התהליך הזה , אתה צריך מישהו שיעזור לך , במידה ואתה לא מבין איך עושים את זה לבד,לא לכולם יש את היכולת לשנות דברים בעצמם.

אגב אני נוטה לחשוב שאתה טרול פה , כתבת "בתכלס אני רוצה להיות סטלן זה שמעשן ושותה ועושה שטויות" , המשפט הזה קצת דוחה אותי אני מקווה שזה לא מה שאתה באמת רוצה להיות.

מורחקים
    לייקים
    2
    נקודות
    0

להיות עצמך , היא להתבטא כמו שאתה מרגיש , ולעשות דברים שנראים לך נכונים ונוצרים מהראייה שלך לגבי החיים , להיות לא עצמך , זה לעשות דברים שקשורים להשקפות עולם של אחרים .

מה שאתה צריך לעשות זה לדמיין איזה בן אדם אתה רוצה להיות , מה התכונות שהיית רוצה שיהיו בך , ולאט לאט בצורה יציבה(לא מהר אחרת זה לא ילך) , להתחיל לשנות בעצמך דברים בסיסים ,אני לא יכול להסביר פה איך עושים את התהליך הזה , אתה צריך מישהו שיעזור לך , במידה ואתה לא מבין איך עושים את זה לבד,לא לכולם יש את היכולת לשנות דברים בעצמם.

אגב אני נוטה לחשוב שאתה טרול פה , כתבת "בתכלס אני רוצה להיות סטלן זה שמעשן ושותה ועושה שטויות" , המשפט הזה קצת דוחה אותי אני מקווה שזה לא מה שאתה באמת רוצה להיות.
    אני לא בן 29 אני בן 18...

אני לא בן 29 אני בן 18...
    בסדר , ההודעה שלי עדיין תקפה , הבנת מה זה אומר להיות עצמך או שאתה עדיין צריך הסבר?

מורחקים
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ומה רע בלהיות סטלן? אני לא אוהב להיות רציני כמו שכל הזמן דורשים ממני להיות לפעמים בא לי סתם לעשות שטויות ולהנות

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect