יש עוד השערה (היא פרדוקס) שהחייזרים שביקרו אותנו בעבר הם בעצם אנחנו שחזרנו מהעתיד כדי ללמד אותם את הידע שלנו לפני "הסוף"
יש עוד השערה (היא פרדוקס) שהחייזרים שביקרו אותנו בעבר הם בעצם אנחנו שחזרנו מהעתיד כדי ללמד אותם את הידע שלנו לפני "הסוף"
|
|
הכל זה סקרנות והיגיון בריא לדעתי.
אנשים חכמים למדו שיטות לבנות, לך תדע מה היה כתוב בספריה הגדולה של אלכסנדריה שנשרפה ואיך בני האדם היו עכשיו אם היה להם את הידע הזה.
בספריה הזאת היה הרבה ידע ואני מאמין שבינו היה את הידע של בניית הפירמידות, מעניין איפה היו בני האדם אם הם לא היו צריכים לגלות את כל הידע הזה בעצמם, שוב.
יש אלוהים וכולם מגיעים אליו סוף
זה דווקא לא פראדוקס. הרבה אנשים שחושבים שנסיעה אחורה בזמן היא לא אפשרית, מכיוון שאם היא היתה אפשרית, ההווה לא היה כמו שהוא עכשיו. מה שבעצם קורה בתיאוריה של "נסיעה בזמן" היא מעבר במימד הרביעי, מימד הזמן. ההבדל בין המימד השני למימד השלישי הוא מלא רבדים שטוחים, דו מימדיים, שיוצרים את המימד השלישי, מה שאנחנו רואים. בעיקרון כל מה שאתה רואה מורכב מאין סוף רבדים של מימדים שניים. ככה, המימד הרביעי מורכב מאין סוף רבדים של מימדים שלישיים, המימד שבו אנחנו חיים. נסיעה בזמן, אם אפשרית, מקנה לך את האפשרות לעבור בין הרבדים האלה ובכך להגיע ל"יקום מקביל" שבו הכל אותו דבר כמו במימד שבו אנו חיים, רק בתקופה שונה.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
באמת מגניב לשמוע, אני תמיד עם ראש פתוח
השאלה היא למה הם עזבו או הגיעו לכאן
".It always seems Impossible until it's done"
לחופש יש תאריך:
23.10.15
זה אחד הנושאים היותר מסקרנים שאני רוצה לדעת עליהם בחיים האלו ובכלל.
לפי דעתי העולם לא נבנה בידיוק בצורה הבאה -> מפץ גדול -> חיבור של חלקקים(או מה שזה לא נקרא) -> יצירת כוכבים -> יצירת כדור''ה -> חיידקים -> זרעים -> חיות -> בני אדם ואז לאט לאט התחלנו להתקדם.
לפי דעתי באמצע הדרך שזה התרחש היו מספר מקרים של דברים שאי אפשר להסביר (לאותו תקופה, ואפילו עכשיו) שיש מספר אנשים אשר באו מן העתיד לקדם את הטכנולוגיה.
ככה או ככה העולם ייהרס מתישהו ואני מאמין שבכל פעם שהוא נהרס ונוצר מחדש, אותם האנשים באים כשאדם נברא כדי לקדם אותו מבחינה מדעית כמה שיותר מהר אולי כדי למנוע את ההרס? זה הכל גלגל אחד גדול לפי דעתי שחוזר על עצמו במהלך השנים.
אני לא מבין בזה כ''כ, אבל זו עוד דעה שאולי יכולה להיות נכונה למחשבה.
מה שכן אנחנו לא לבד ביקום הזה ויש אלפי יצורים שלא נחשפים אלינו כי ככה אנחנו, בני אדם שיהרסו כל מה שבידיים שלהם מלבד בודדים מאיתנו.
זה לא בהכרח נכון...
זה שהייתה קפיצה מדעית בתקופה ההיא לא אומר שהייתה התערבות "לא אנושית".
תראה למשל מה קרה במלחמת העולם הראשונה והשנייה, היקף ומהירות החימוש וקצב ההמצאות הובילו לכך שבתקופה של 30 שנה עשינו קפיצה טכנולוגית שיכלה לקחת עשרות אלפי שנים.
הומצאו הרובים והאקדחים המודרנים, נשקים אוטומטיים, מטוסים מודרניים (קפיצה ענקית) ומטוסי קרב (קפיצה בלתי אפשרית), צוללות, נשק גרעיני, טילים נגד מטוסים, טנקים, מכוניות (אחת הממצאות החשובות בהיסטוריה), סירות מנוע, ראדרים, תיקשורת רדיו.
ולאחר המלחמות אחת הקפיצות המדעיות החשובה בהיסטוריה היא המסע אל החלל, החלליות, המעבורות, הלווינים, תחנות החלל, נחיתה על הירח.
את כל זה עשינו בעצמנו, בתקופה של כ-100 שנה.
הנקודה שלי היא:
אני לא מאמין בחייזרים/חוצנים/עב"מים
אנחנו יודעים לסגל את עצמנו כמעט לכל דבר, באמצעות המוח וכושר ההמצאה שלנו.
מפקח קטגוריית משחקי תפקידים לשעבר.
לא מדברים דווקא על הנושא של הטכנולוגיה, אלא גם על הנושא של הדת.
יש מאות דתות וכתות שמפוזרות ברחבי העולם, על איים מבודדים, או סתם בלי קשר לעולם האחר, רק הם בתוך עצמם.
לכולם יש את אותו סיפור דת רק אם שמות אחרים ותיאור שונה של "האל שנפל מהשמיים ונתן לנו ידע", אתה חושב שזה מקרי?
בגלקסיה שלנו יש 400 מליארד כוכבים ובערך 4 טריליון כוכבים.
יש בערך 125 מליארד גלקסיות ביקום, וזה רק מספר משוער, יש כנראה אין סוף גם.
אתה רוצה להגיד לי שמתוך כל המספרים העצומים האלה, רק על כוכב אחד יש חיים?
אני דיי אשמח אם מישהו יוכל לתמצת לי את התאורייה הזאת.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi