קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 12-09-2011, 13:58
  2. [תמונה] רק אני רואה מה לא בסדר בתמונה הזאת?
    על ידי מר גרזן בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 04-10-2010, 23:15
  3. דיי אני לא יכול יותר עם השכנה הזאת מלמטה
    על ידי טאקו שמחרבן גלידה בפורום דיבורים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 13-07-2007, 00:52
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 01-04-2006, 19:30
  5. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 24-02-2006, 15:06
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 34

"אני הפרס"+סתירות של הגישה הזאת במעשים שלכם.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Post "אני הפרס"+סתירות של הגישה הזאת במעשים שלכם.

יכול להיות שפתחתי פה אשכול כזה בעבר אבל לא משנה.

בכל מקרה חשבתי אם לפרסם את זה במתקדמים או פה אבל הבנתי ששם אין לי ממש אל מי לדבר והנושא הזה פחות ידבר אליהם ולא יהיה רלוונטי (אני מקווה לפחות שעדיין לא נשארו שם אנשים שחיים בסרט הרע הזה).

אז ככה אני רואה המון אנשים בתחום הזה מדברים על דברים שפשוט לא נכונים שהם קראו אצל אתם יודעים מי (באמת שכבר נמאס לי לחזור על הבדיחות שלי) וככה פשוט דופקים לעצמם תהצלחות וחיים בגישה לא בריאה שאפילו סותרת את עצמה במובן מסויים.

קודם כל, מה הקטע של "אני הפרס"? מה הקטע של "אני זכר אלפא והן צריכות להתאמץ בשביל להשיג אותי"? רק לי זה נראה מטומטם ואפילו לא הגיוני?

יצא לי להכיר אנשים שהייתי אומר עליהם שהם "פרס". יצא לי גם להכיר אנשים שלא מתאמצים בשביל בחורות וסקס בא להם מכל כיוון.
    לאדע אם יצא לכם להכיר גם כאלה אבל כשאתם מדמיינים מישהו כזה, הדבר האחרון שעולה לכם בראש זה בחור מסכן שלפני תקופה היה החנון של השכבה ומעולם לא התנשק או לא ראה כוס מקרוב (או אפילו נשאר כזה) ואחד שנראה כאילו ברח מהסדנא של מיסטרי או מהאודישן של היפה והחנון. או שילוב מזעזע של שניהם. בנאדם כזה לא יכול להיות הפרס מהסיבה הפשוטה שאם הוא היה הוא לא היה מגיע למצב הזה שאף אחת לא רוצה אותו. חוץ ממקרים מאוד בודדים כמו שלי קרה שהיו דברים לא בשליטתי אבל זה קרה אולי לעוד בנאדם אחד או 2 שהכרתי בחיים. שזה לא דוגמא וזה באמת מסובך. השאר זה היה נטו אשמתם. לא היה להם משהו שדפק אותם וכפה עליהם לחיות ככה. אם הוא לא נראה כמו "פרס", לא מתנהג כמו "פרס" סימן שהוא לא אחד כזה.

מה שאני ראיתי בקהילה הזאת זה חבורת מושפעים, שמסממת את עצמה בבטחון עצמי מלאכותי (אפילו אגו אי אפשר לקרוא לזה לפחות אגו מבוסס על הצלחות כלשהן בחיים ולא על דיבורים באוויר ותאוריה) ומתנהגים כאילו כל העולם חייב להם משהו. וכל בחורה ש"לא זורמת איתם היא משוגעת וזה בעיה שלה". מזכיר איזה גישה של איזה גורו? (;

מה שקורה בעצם שבחורות מתרחקות מהם. וככה הם מוצאים את עצמם חסרי ידידות, מסתובבים בקהילת פיקאפ ועושים בפייסבוק לייק על "המרכז לאומנות האונס" ו"הבלוג של הכובע של סניה" וגם כמישהי נורמלית מנסה להכיר אותם הם דופקים את זה עם הגישה המעוותת שלהם לחיים.

והכי מצחיק, שהם סותרים תגישה הזאת במעשים והאמונות שלהם. אתה הפרס, נכון? אז למה לעזאזל אתה חי במרדף אחרי בחורות? למה כ''כ אכפת לך מ"להצליח איתן ולזיין"? למה אתה עושה סארג'ים, מבזבז מזמנך ומחפש בחורות ברחוב כמו אנס סדרתי, הולך לסדנאות פיקאפ, עושה קורסים במחירים מגוחכים (שיכולת במחיר הזה לטוס לתאילנד עם חברים ולהעמיס עשרות בחורות בחודש עד שהיה נושר לכם הזין)? כל הזמן הזה שהשקעתם בשטויות האלה יכולתם להמיר את זה לעבודה=כסף=טיסה בקיץ לחו''ל והייתם "מזיינים כוסיות" כמו שאתם כ''כ רוצים (אלא אם כן אתם נראים כמו יגאל שטארק ומתנהגים כמוהו ככה שזה לא רלוונטי). תקראו לי מה שאתם רוצים אבל ככה לא מתנהג מישהו שהוא הפרס באמת. מישהו שאם הייתי בחורה הייתי זורם איתו.
    הנה דוגמא לחבר'ה כאלה:

ממש מזמן ראיתי פיקאפרים במסיבת טבע (עדיין לא מבין מה הם עשו שם) של כמה ימים שמישהי רצתה לישון איתם באוהל עם חברות שלה (כן כן מה שאתם שמעתם אני ממש לא מגזים פה) נחשו מה הייתה התגובה שלהם? "לא תודה אני מעדיף לישון עם חברים". כאילו מה הפשר של ההתנהגות הזאת? לא רק שהם לא השיגו זיון שבא אליהם על מגש ולא רק שהם יצאו פוצים חשים וגייז ברמות, אלא גם הם משוכנעים באמת ובתמים שזאת הגישה הנכונה. הכי מצחיק שהם התחילו עם כל דבר שזז אבל שהגיע רגע האמת הם שיחקו אותה "הפרס". ועוד אחרי ששאלתי אותם מה מי ומו הם אשכרה ניסו ללמד אותי על להצליח עם בחורות והתחילו לחפור לי על שטויות שמבוססות על 0% נסיון מעשי. צחקתי להם בפנים והלכתי. וזה לא שהן היו כונפות, הן היו נראות סבבה וכאלה שכל אחד היה זורם איתם..

קיצר תנו דעה בנושא אני חייב לדעת מה הולך פה. מי בשבילכם "הפרס", מה אתם חושבים על הגישה הזאת וכו'.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

גישת הפרס זאת גישה שחצנית ומטומטמת (במקרה הספציפי שדיברת עליו ושאני אדבר עליו) והיא תהיה גישה טובה רק במצב אחד.

בנאדם חנון כמו שאמרת שמנסה לשחק אותה ה"פרס" של הבחורות זתומרת מנסה להיות משהו שהוא לא זה הדבר הכי מטומטם בעולם.
    אנשים אשכרה קראו על המושג הזה וחשבו שזה משהו פרקטי שהם חייבים לנהוג לפיו ושזה ישיג להם נקבות.

בפועל הדרך הנכונה היא להגיע למשהו, ואז אוטומטית הגישה הזאת תהיה חלק ממך לא בתור משהו לאגו, אלא בגלל שהוכחת לעצמך את זה וזה חלק מהערכה העצמית והביטחון שלך.
    הגישה הזאת בתכלס נכונה, אבל כמו הרבה דברים הפיקאפ או לפחות האנשים שעוסקים בו נורא אוהבים להקדים את המאוחר ולעוות דברים ומה שיצא זה הגישה הנכונה בזמן הממש לא נכון.

מה גם שההתנהגות הזאת אצלהם רחוקה מלהיות "פרס" התנהגות אמיתית כזאת היא שונה לגמרי ממה שכתבת במאמר.
    ועכשיו אני אסביר איך לדעתי הגישה האמיתית צריכה להישמע-אני גבר, היא אישה הדבר הטבעי הראשון שהיא אמורה לעשות כשהיא רואה אותי זה להימשך אלי ולרצות אותי כי ככה הטבע והעולם בנויים. אני לא פרס שהיא צריכה להשיג והיא לא פרס שאני צריך להשיג, אנחנו כולה שני אנשים שרוצים להכיר.
    נערך לאחרונה על ידי EylonInAyalon; 25-03-2012 בשעה 18:12.

משתמש מתקדם
    לייקים
    22
    נקודות
    73
    משפט מחץ
    אנשים חיים את החיים כאילו מעולם לא ימותו, ומתים כאילו מעולם לא חיו.

אני מסכים איתך ב100%
    למרות שאני חייב להגיד שבזמנים שגם אני קראתי כל מיני מדריכי פיקאפ זה היה נשמע לי הגיוני.
    אז מה אתה מציע לעשות למישהו שהוא לא הפרס? איך להתנהג?

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

ציטוט נכתב במקור על ידי PHASE צפיה בהודעה
    אני מסכים איתך ב100%
    למרות שאני חייב להגיד שבזמנים שגם אני קראתי כל מיני מדריכי פיקאפ זה היה נשמע לי הגיוני.
    אז מה אתה מציע לעשות למישהו שהוא לא הפרס? איך להתנהג?
    להפוך לפרס

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

אני הייתי עם ביטחון עצמי נמוך, לפני שנה בדיוק. והתחלתי לעבוד על שיטת הפרס, אבל בגלל שאני אדם נחמד מטבעי, זה התנגש עם ההתנשאות המטורפת של השיטה הזו, ויצא שאני מדבר בגובה העיניים לבנות. כי השיטה מעודדת התנשאות והנחמדות האופי שלי כיפפו אותה. אז הכל יצא מושלם.
    למרות שמדי פעם אני חוצפן, אבל זה בדר"כ בשביל לבדר את עצמי.
    פיקאפ זה קודם כל כיף, אחר כך בנות.
    להשיג בנות בלי לחייך ולצחוק, לא מעניין אותי. ולדעתי לא שווה הרבה.

אגב, אתה עשית DC.
    אז אז מה הקטע של הזלזול בDC ובסארג'ים?
    נערך לאחרונה על ידי Idan64; 25-03-2012 בשעה 18:26.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

למי אכפת מהגישה הזאת בכלל אני לא שם לב לזה אני פשוט אומר מה שעובר לי בראש באותו רגע גם אם זה מטומטם,טיפשי ומוזר

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Idan64 צפיה בהודעה
    אני הייתי עם ביטחון עצמי נמוך, לפני שנה בדיוק. והתחלתי לעבוד על שיטת הפרס, אבל בגלל שאני אדם נחמד מטבעי, זה התנגש עם ההתנשאות המטורפת של השיטה הזו, ויצא שאני מדבר בגובה העיניים לבנות. כי השיטה מעודדת התנשאות והנחמדות האופי שלי כיפפו אותה. אז הכל יצא מושלם.
    למרות שמדי פעם אני חוצפן, אבל זה בדר"כ בשביל לבדר את עצמי.
    פיקאפ זה קודם כל כיף, אחר כך בנות.
    להשיג בנות בלי לחייך ולצחוק, לא מעניין אותי. ולדעתי לא שווה הרבה.

אגב, אתה עשית DC.
    אז אז מה הקטע של הזלזול בDC ובסארג'ים?
    רוצה הסבר? סבבה.
    עשיתי DC לא לבד ולא כי הייתי "חסר בטחון והייתי חייב את זה" כמו רוב הפורום פה אלא עם תלמיד שהיה זקוק לזה ובאמת היה חסר בטחון. וסיימנו תתוכנית ביחד. זה אחלה תוכנית וזה עזר לו למצבו. המקרה שלו היה נורא אינדיבידואלי. זה היה גם כיף לראות תבנאדם משתנה. עשיתי איתו גם שטויות בסגנון אחר כדי לעלות לו תבטחון. מעבר לזה הוא לא עשה סארג' אחד אלא הפך לטבעי לכל דבר. אחרי שעבדתי איתו עם הבטחון שלו ושינתי תמראה החיצוני שלו לקחתי אותו תחת חסותי. והבנאדם גדל עם הזמן..ונהיה מישהו שלשם שינוי לא חי במרדף אינסופי אחרי חומריות מפגרת ולשם שינוי הצליח במה שהוא עושה. מה שלא ניתן להגיד על תלמידים של כל מיני גורואים בשקל.

יש הרבה הסברים על מה שעשיתי בעבר וזה לא מה שאתם חושבים. שהייתי בבצפר הדבר האחרון שהיה עולה לי לראש זה לדבר עם חנונים חסרי בטחון בגובה עיניים (חוץ מלסתלבט עליהם פה ושם) ועוד ללמד אותם להצליח. הייתי בנאדם נורא מתנשא, כיום אני נחשב צנוע מארץ הצנועים לעומת מי שהייתי ב2007 עד 2009. עדיין נשאר לי חלק גדול מהאגו שהיה לי פעם ואפשר לראות את זה עלי בקלות. מה לעשות שבנאדם מגיע להצלחות שרוב האנשים בעולם לא מגיעים אליהן זה קצת עולה לו לראש. אבל מקיצוניות אחת ניסיתי קיצוניות שניה ובסוף מצאתי תאיזון שלי שמסתכם בזה כרגע אני במערכת יחסים. (כן כן)

ואם חשבתם אחרת כנראה פספסתם את מי שאני. חלק מהדברים האלה כתבתי במתקדמים, חלק לא. (;

בכל מקרה למי ששאל מה לעשות לבנאדם שהוא לא הפרס זה להפוך לאחד כזה. זה למה אני תמיד אומר לאנשים למצוא את עצמם קודם לפני שהם מנסים שטויות של פיקאפ וכל מיני דברים כאלה. מי שמתעסק בעצמו ולא מנסה להיות דמות מגניבה כזאת בסופו של דבר הכל בא אליו לבד.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 25-03-2012 בשעה 19:10.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    רוצה הסבר? סבבה.
    עשיתי DC לא לבד ולא כי הייתי "חסר בטחון והייתי חייב את זה" כמו רוב הפורום פה אלא עם תלמיד שהיה זקוק לזה ובאמת היה חסר בטחון. וסיימנו תתוכנית ביחד. זה אחלה תוכנית וזה עזר לו למצבו. המקרה שלו היה נורא אינדיבידואלי. זה היה גם כיף לראות תבנאדם משתנה. עשיתי איתו גם שטויות בסגנון אחר כדי לעלות לו תבטחון. מעבר לזה הוא לא עשה סארג' אחד אלא הפך לטבעי לכל דבר. אחרי שעבדתי איתו עם הבטחון שלו ושינתי תמראה החיצוני שלו לקחתי אותו תחת חסותי. והבנאדם גדל עם הזמן..ונהיה מישהו שלשם שינוי לא חי במרדף אינסופי אחרי חומריות מפגרת ולשם שינוי הצליח במה שהוא עושה. מה שלא ניתן להגיד על תלמידים של כל מיני גורואים בשקל.

יש הרבה הסברים על מה שעשיתי בעבר וזה לא מה שאתם חושבים. שהייתי בבצפר הדבר האחרון שהיה עולה לי לראש זה לדבר עם חנונים חסרי בטחון בגובה עיניים (חוץ מלסתלבט עליהם פה ושם) ועוד ללמד אותם להצליח. הייתי בנאדם נורא מתנשא, כיום אני נחשב צנוע מארץ הצנועים לעומת מי שהייתי ב2007 עד 2009. עדיין נשאר לי חלק גדול מהאגו שהיה לי פעם ואפשר לראות את זה עלי בקלות. מה לעשות שבנאדם מגיע להצלחות שרוב האנשים בעולם לא מגיעים אליהן זה קצת עולה לו לראש. אבל מקיצוניות אחת ניסיתי קיצוניות שניה ובסוף מצאתי תאיזון שלי שמסתכם בזה כרגע אני במערכת יחסים. (כן כן)

ואם חשבתם אחרת כנראה פספסתם את מי שאני. חלק מהדברים האלה כתבתי במתקדמים, חלק לא. (;

בכל מקרה למי ששאל מה לעשות לבנאדם שהוא לא הפרס זה להפוך לאחד כזה. זה למה אני תמיד אומר לאנשים למצוא את עצמם קודם לפני שהם מנסים שטויות של פיקאפ וכל מיני דברים כאלה. מי שמתעסק בעצמו ולא מנסה להיות דמות מגניבה כזאת בסופו של דבר הכל בא אליו לבד.
    אחרי חשיבה קלה אתה 100% צודק

כשנפרדתי מחברה שלי הייתה תקופה של חודש וקצת באסה אבל ניסיתי להתגבר על זה... איך? יעני פיקאפ ושטויות כאלה ושיטות שלקוחות מספרים כדי שיהיה נכון... וברור שהלך חרא, אז נכנסתי לעוד באסה עד שהבנתי שזה לא זה והגישה הזאת שלי לא עוזרת.
    התחלתי לחשוב על עצמי יותר ואיך אני משפר תחיים שלי, בלי קשר לבנות או משו כזה. ואללה הבנות שרציתי באו לבד ואני מרגיש מצויין ויותר מהכול טבעי יותר ומשוחרר יותר.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ברור שזה מטומטם , אבל לא ב100ֵ%.
    שמע אם אני יראה חנון מכוער כזה שיחשוב לעצמו "אני הפרס כל אחת רוצה לזיין אותי ומי שלא מפסידה" אני יצחק עליו ויגיד שהוא פאטתי.
    מי שאני יראה שבחורה דוחה אותו והוא לא מתרגש ומעביר את זה הלאה תוך שנייה כי יש לו מחשבה של "סתם עוד אחת ממיליון שאני יכול להשיג" זאת כבר מחשבה יותר הגיונית.

הקטע הוא שיהיה בסיס מאחורי הביטוי הזה "אני הפרס".
    אם אין בסיס וזה סתם ילד בלי ביטחון בשיט שמישהו אמר לו "תחשוב שאתה זיין על וכולן רוצות אותך" זה לא באמת יעבוד וייראה עלוב מהצד.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

^ שוב, תלוי. מישהו שחושב "היא סתם אחת ממליון שאני יכול להשיג" אבל בפועל הוא רחוק מלהשיג משהו, זה מעורר רחמים לא פחות.

יש הבדל בין חנון מכוער שאומר את זה למישהו שבאמת חושב ככה ויש לו מציאות שלא סותרת תחשיבה שלו.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    אבל מקיצוניות אחת ניסיתי קיצוניות שניה ובסוף מצאתי תאיזון שלי שמסתכם בזה כרגע אני במערכת יחסים.
    וואלה אני זוכר שפירסמת פעם פה איזה פוסט שקשה לך למצוא מישהי למערכת יחסים.
    שמח בשבילך גבר, מראה שהשתנית כנראה.

אני חושב, שאם כבר מדברים מעשית, עבודה על הבפנים של בן אדם לא צריכה להיות במודע בכלל. בן אדם צריך פשוט לצאת לעשות דברים שהוא אוהב ולהיות עם אנשים כל הזמן. בעיקר להסתובב עם אנשים וכמה שיותר מהם.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שושו
    לייקים
    9
    נקודות
    0

מסכים איתך ברוב הדברים
    מישהו שלא נראה כמו פרס לא מתנהג כמו פרס הוא לא פרס כדי להיות פרס צריך להראות כמו פרס להתנהג כמו פרס ולא לבוא רק בגישה של אני הפרס והיא חייבת להשיג אותי ובעצם אתה חנון שנראה כמו יגאל שטארק ככה לא תשיג כוסיות ואפילו בינוניות נואשות בלחץ
    מי שרוצה להיות פרס צריך להתנהג כמו פגס ולהראות כמו פרס.

טיילר קלוט ניסוי שעשיתי פעם
    אתה מוזמן לשחזר

שמתי לב שכל האנשים שתופסים מעצמם פרס
    בין אם מדובר ב"שחקנים" שמודעים לגישה, ובין אם מדבור בכאה שבטביעיות עלו על הגישה, או שמעו עליה אבל לא יודעים שמדובר במושג מעולם הפיקאפ

כולם הם חבר'ה עם ביטחון עצמי נמוך
    שמנסים ללכת בדרך הקלה, שאומרות לא לפעול הרבה, כיאין להם ביצים לקדם את עצמם ובעצם מתפללים שמשהו יפול לחיקם.

הסבר:
    אדם שאומר "אני הפרס" בעצם משכנע את עצמו "יעבדו בשבילי"
    וזה קאבר ל "אין לי ביצים לעבוד אז אני מקווה שמישהו אחר יטרח לעשות את העבודה. מקסימום לא ילך, לפחות לא אגיד שניסיתי"

הוכח בעזרת עובדות מהמציאות.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

יש משהו במה שאתה אומר.

יצא לי לשמוע על אנשים שבחורה מראה בהם עניין ומחכה שתיזום משהו אבל הם לא מבינים את זה ומפרשים את זה בתור "היא בוחנת אותי אם אני רודף אחריה או לא" אז הם מחליטים לא לעשות כלום, לשחק אותה "פרס" בזמן שהם מאבדים אותה ואז הם לא מבינים למה.

זה לרוב או תירוץ לחוסר בטחון ליזום משהו.

מזה שווה שאתה חושב שאתה "פרס" אבל אפילו לקדם עניינים עם מישהי שרוצה אותך אין לך ביצים?
    בסופו של דבר גבר צריך לרדוף אחרי בחורה. לא ההפך. כמובן שלא צריך להתנהג כמו איזה טמבל חסר עמוד שדרה אבל לצפות שכל אחת תגיד לך "תזיין אותי" כל עוד אין לך יגואר בחניה ואי פרטי זה פשוט עלוב.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 26-03-2012 בשעה 00:25.

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    טיילר קלוט ניסוי שעשיתי פעם
    אתה מוזמן לשחזר

שמתי לב שכל האנשים שתופסים מעצמם פרס
    בין אם מדובר ב"שחקנים" שמודעים לגישה, ובין אם מדבור בכאה שבטביעיות עלו על הגישה, או שמעו עליה אבל לא יודעים שמדובר במושג מעולם הפיקאפ

כולם הם חבר'ה עם ביטחון עצמי נמוך
    שמנסים ללכת בדרך הקלה, שאומרות לא לפעול הרבה, כיאין להם ביצים לקדם את עצמם ובעצם מתפללים שמשהו יפול לחיקם.

הסבר:
    אדם שאומר "אני הפרס" בעצם משכנע את עצמו "יעבדו בשבילי"
    וזה קאבר ל "אין לי ביצים לעבוד אז אני מקווה שמישהו אחר יטרח לעשות את העבודה. מקסימום לא ילך, לפחות לא אגיד שניסיתי"

הוכח בעזרת עובדות מהמציאות.
    חחחחח חרבנתי במכנסיים שראיתי את החתימה גדול חחחחחחחחח

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,007 | הודעות: 8,198,600 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect