קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 12-09-2011, 13:58
  2. [תמונה] רק אני רואה מה לא בסדר בתמונה הזאת?
    על ידי מר גרזן בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 04-10-2010, 23:15
  3. דיי אני לא יכול יותר עם השכנה הזאת מלמטה
    על ידי טאקו שמחרבן גלידה בפורום דיבורים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 13-07-2007, 00:52
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 01-04-2006, 19:30
  5. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 24-02-2006, 15:06
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 34

"אני הפרס"+סתירות של הגישה הזאת במעשים שלכם. - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

צודק במה שאתה אומר..
    סוף סוף אתה מתחיל להעביר פה את הידע שלך ולעזור לאנשים, אהבתי ביותר .

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

[QUOTE=Tyler Durden;7386375]
    רוצה הסבר? סבבה.
    עשיתי DC לא לבד ולא כי הייתי "חסר בטחון והייתי חייב את זה" כמו רוב הפורום פה אלא עם תלמיד שהיה זקוק לזה ובאמת היה חסר בטחון. וסיימנו תתוכנית ביחד. זה אחלה תוכנית וזה עזר לו למצבו. המקרה שלו היה נורא אינדיבידואלי. זה היה גם כיף לראות תבנאדם משתנה. עשיתי איתו גם שטויות בסגנון אחר כדי לעלות לו תבטחון. מעבר לזה הוא לא עשה סארג' אחד אלא הפך לטבעי לכל דבר. אחרי שעבדתי איתו עם הבטחון שלו ושינתי תמראה החיצוני שלו לקחתי אותו תחת חסותי. והבנאדם גדל עם הזמן..ונהיה מישהו שלשם שינוי לא חי במרדף אינסופי אחרי חומריות מפגרת ולשם שינוי הצליח במה שהוא עושה. מה שלא ניתן להגיד על תלמידים של כל מיני גורואים בשקל.

יש הרבה הסברים על מה שעשיתי בעבר וזה לא מה שאתם חושבים. שהייתי בבצפר הדבר האחרון שהיה עולה לי לראש זה לדבר עם חנונים חסרי בטחון בגובה עיניים (חוץ מלסתלבט עליהם פה ושם) ועוד ללמד אותם להצליח. הייתי בנאדם נורא מתנשא, כיום אני נחשב צנוע מארץ הצנועים לעומת מי שהייתי ב2007 עד 2009. עדיין נשאר לי חלק גדול מהאגו שהיה לי פעם ואפשר לראות את זה עלי בקלות. מה לעשות שבנאדם מגיע להצלחות שרוב האנשים בעולם לא מגיעים אליהן זה קצת עולה לו לראש. אבל מקיצוניות אחת ניסיתי קיצוניות שניה ובסוף מצאתי תאיזון שלי שמסתכם בזה כרגע אני במערכת יחסים. (כן כן)

ואם חשבתם אחרת כנראה פספסתם את מי שאני. חלק מהדברים האלה כתבתי במתקדמים, חלק לא. (;

בכל מקרה למי ששאל מה לעשות לבנאדם שהוא לא הפרס זה להפוך לאחד כזה. זה למה אני תמיד אומר לאנשים למצוא את עצמם קודם לפני שהם מנסים שטויות של פיקאפ וכל מיני דברים כאלה. מי שמתעסק בעצמו ולא מנסה להיות דמות מגניבה כזאת בסופו של דבר הכל בא אליו לבד.
    [/QUOTE]

תסתכל על מה שהדגשתי,
    אתה בדרך כלל רוב הנושאים שאתה מגיב עליהם או שאתה עוקץ או שאתה אומר מה אתה עשית ואיך קרה ואיך היה ואיך שאתה מעל את עצמך מעל כולם וכל זה ושיהיה לך בכיף... אז אני לא מבין איפה הצניעות פה...

ובקשר להדגשה האחרונה לזה מה שהתכוונתי אחי, בדיוק ככה !!! לפעמים אני רואה בחורה ובא לי להתחיל איתה פשוט מה שאני עושה זה - לא להתחיל איתה !!!
    לא צריך להראות לה אפילו עניין אחד, אני מתעסק בעניינים שלי וכמו שאמרת בדיוק, זה בא לבד, וגם ממנה.
    נערך לאחרונה על ידי דודפור; 26-03-2012 בשעה 14:42.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

חחחח כמו שאמרתי אם היית מכיר אותי בתקופה הזאת היית מבין כמה שאני צנוע וטוב לב שעוזר לאנשים היום. הדבר האחרון שהיה עולה לי פעם לראש זה להרשם לאיזה פורום ולעזור לאנשים בבעיות שלהם. הייתי משווה את זה למעשים כמו חזרה בתשובה מרוב שזה קיצוני. אתה לא היית רוצה להכיר אותי בתיכון. הייתי אחד האנשים היותר תופסים תחת שיש (לפחות היה לי ממה לתפוס תחת בניגוד לכל מיני סניות למינהם)

מה שאתה רואה כמו שאמרתי זה שאריות של האגו שלי.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 26-03-2012 בשעה 14:44.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    חחחח כמו שאמרתי אם היית מכיר אותי בתקופה הזאת היית מבין כמה שאני צנוע וטוב לב שעוזר לאנשים היום. הדבר האחרון שהיה עולה לי פעם לראש זה להרשם לאיזה פורום ולעזור לאנשים בבעיות שלהם. הייתי משווה את זה למעשים כמו חזרה בתשובה מרוב שזה קיצוני. אתה לא היית רוצה להכיר אותי בתיכון. הייתי אחד האנשים היותר תופסים תחת שיש (לפחות היה לי ממה לתפוס תחת בניגוד לכל מיני סניות למינהם)

מה שאתה רואה כמו שאמרתי זה שאריות של האגו שלי.
    אחלה טיילר תאמין לי רק תעיף עוד קצת ת'אגו וזהו כנס שניה לפרטית אני שולח לך הודעה

מורחקים
    שם פרטי
    שולה
    לייקים
    113
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אני אוהב למרוד

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    יכול להיות שפתחתי פה אשכול כזה בעבר אבל לא משנה.

בכל מקרה חשבתי אם לפרסם את זה במתקדמים או פה אבל הבנתי ששם אין לי ממש אל מי לדבר והנושא הזה פחות ידבר אליהם ולא יהיה רלוונטי (אני מקווה לפחות שעדיין לא נשארו שם אנשים שחיים בסרט הרע הזה).

אז ככה אני רואה המון אנשים בתחום הזה מדברים על דברים שפשוט לא נכונים שהם קראו אצל אתם יודעים מי (באמת שכבר נמאס לי לחזור על הבדיחות שלי) וככה פשוט דופקים לעצמם תהצלחות וחיים בגישה לא בריאה שאפילו סותרת את עצמה במובן מסויים.

קודם כל, מה הקטע של "אני הפרס"? מה הקטע של "אני זכר אלפא והן צריכות להתאמץ בשביל להשיג אותי"? רק לי זה נראה מטומטם ואפילו לא הגיוני?

יצא לי להכיר אנשים שהייתי אומר עליהם שהם "פרס". יצא לי גם להכיר אנשים שלא מתאמצים בשביל בחורות וסקס בא להם מכל כיוון.
    לאדע אם יצא לכם להכיר גם כאלה אבל כשאתם מדמיינים מישהו כזה, הדבר האחרון שעולה לכם בראש זה בחור מסכן שלפני תקופה היה החנון של השכבה ומעולם לא התנשק או לא ראה כוס מקרוב (או אפילו נשאר כזה) ואחד שנראה כאילו ברח מהסדנא של מיסטרי או מהאודישן של היפה והחנון. או שילוב מזעזע של שניהם. בנאדם כזה לא יכול להיות הפרס מהסיבה הפשוטה שאם הוא היה הוא לא היה מגיע למצב הזה שאף אחת לא רוצה אותו. חוץ ממקרים מאוד בודדים כמו שלי קרה שהיו דברים לא בשליטתי אבל זה קרה אולי לעוד בנאדם אחד או 2 שהכרתי בחיים. שזה לא דוגמא וזה באמת מסובך. השאר זה היה נטו אשמתם. לא היה להם משהו שדפק אותם וכפה עליהם לחיות ככה. אם הוא לא נראה כמו "פרס", לא מתנהג כמו "פרס" סימן שהוא לא אחד כזה.

מה שאני ראיתי בקהילה הזאת זה חבורת מושפעים, שמסממת את עצמה בבטחון עצמי מלאכותי (אפילו אגו אי אפשר לקרוא לזה לפחות אגו מבוסס על הצלחות כלשהן בחיים ולא על דיבורים באוויר ותאוריה) ומתנהגים כאילו כל העולם חייב להם משהו. וכל בחורה ש"לא זורמת איתם היא משוגעת וזה בעיה שלה". מזכיר איזה גישה של איזה גורו? (;

מה שקורה בעצם שבחורות מתרחקות מהם. וככה הם מוצאים את עצמם חסרי ידידות, מסתובבים בקהילת פיקאפ ועושים בפייסבוק לייק על "המרכז לאומנות האונס" ו"הבלוג של הכובע של סניה" וגם כמישהי נורמלית מנסה להכיר אותם הם דופקים את זה עם הגישה המעוותת שלהם לחיים.

והכי מצחיק, שהם סותרים תגישה הזאת במעשים והאמונות שלהם. אתה הפרס, נכון? אז למה לעזאזל אתה חי במרדף אחרי בחורות? למה כ''כ אכפת לך מ"להצליח איתן ולזיין"? למה אתה עושה סארג'ים, מבזבז מזמנך ומחפש בחורות ברחוב כמו אנס סדרתי, הולך לסדנאות פיקאפ, עושה קורסים במחירים מגוחכים (שיכולת במחיר הזה לטוס לתאילנד עם חברים ולהעמיס עשרות בחורות בחודש עד שהיה נושר לכם הזין)? כל הזמן הזה שהשקעתם בשטויות האלה יכולתם להמיר את זה לעבודה=כסף=טיסה בקיץ לחו''ל והייתם "מזיינים כוסיות" כמו שאתם כ''כ רוצים (אלא אם כן אתם נראים כמו יגאל שטארק ומתנהגים כמוהו ככה שזה לא רלוונטי). תקראו לי מה שאתם רוצים אבל ככה לא מתנהג מישהו שהוא הפרס באמת. מישהו שאם הייתי בחורה הייתי זורם איתו.
    הנה דוגמא לחבר'ה כאלה:

ממש מזמן ראיתי פיקאפרים במסיבת טבע (עדיין לא מבין מה הם עשו שם) של כמה ימים שמישהי רצתה לישון איתם באוהל עם חברות שלה (כן כן מה שאתם שמעתם אני ממש לא מגזים פה) נחשו מה הייתה התגובה שלהם? "לא תודה אני מעדיף לישון עם חברים". כאילו מה הפשר של ההתנהגות הזאת? לא רק שהם לא השיגו זיון שבא אליהם על מגש ולא רק שהם יצאו פוצים חשים וגייז ברמות, אלא גם הם משוכנעים באמת ובתמים שזאת הגישה הנכונה. הכי מצחיק שהם התחילו עם כל דבר שזז אבל שהגיע רגע האמת הם שיחקו אותה "הפרס". ועוד אחרי ששאלתי אותם מה מי ומו הם אשכרה ניסו ללמד אותי על להצליח עם בחורות והתחילו לחפור לי על שטויות שמבוססות על 0% נסיון מעשי. צחקתי להם בפנים והלכתי. וזה לא שהן היו כונפות, הן היו נראות סבבה וכאלה שכל אחד היה זורם איתם..

קיצר תנו דעה בנושא אני חייב לדעת מה הולך פה. מי בשבילכם "הפרס", מה אתם חושבים על הגישה הזאת וכו'.

תקשיב אתה יכול לרוקן את ההודעות שלך?

או לפחות הודעה אחת כי אני חייב לשאול אותך משהו

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

אני חושב שזה פשוט אנשים שלקחו קשה מידי את "fake it till you make it"

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי BRAYEV צפיה בהודעה
    תקשיב אתה יכול לרוקן את ההודעות שלך?

או לפחות הודעה אחת כי אני חייב לשאול אותך משהו
    רוקנתי

אני חושב שצריך להיות פרס, אבל בדרך אחרת לגמריי.
    פשוט תהיה משהו שהיא ממש רוצה להשיג, תיתן לה קצת להזיע בשביל זה אבל לא יותר מדיי כי היא פשוט תאבד עניין, לא להיות שחצן או עם אגו נפוך כי זה ההפך הגמור מבנאדם עם ביטחון עצמי.

בנאדם עם ביטחון עצמי, יצחק על עצמו, לא יתנשא מעל אחרים, יהיה כיף לדבר איתו, מטפח את עצמו, זורם, מצחיק, שנון וזה נקרא פרס!
    תהפכו לפרס!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא ?
    לייקים
    54
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ! Challenge Accepted

להגיד לך תאמת ?
    אני לא מייחס לזה בכלל חשיבות ...

שאני פוגש בחורה אני פשוט "אני",
    לא פרס ולא נעליים ...
    אם באלי להגיד לה משהו אז אני יגיד לה, ואם לא בא לי אז אני לא.
    אם בא לי לעשות משהו אז אני יציע לה, ואם לא אז לא.
    אני פועל לפי האמונות שלי ומה שאני .
    לא מתאים לה ? לא כולם חייבים לאהוב אותי =]

בדרך כלל זה יוצא שאני הפרס, אבל אני לא מנתח את זה. או אומר משפטים כדי שאני יראה ככה חחחח
    גאונות היא אחוז אחד השראה ותשעים ותשעה אחוז זעה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יובל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

מסכים ומחזק אבל ניראלי שאנשים שלא נראים כמו איזה "פרס" (מגעיל אותי להשתמש במילה הזאת) צריכים להיות פתוחים ולא להתנהג כאילו מישהו שם עליהם זין כי זאת לא המציאות.. זוכרים את הפעם ההיא שהועלתם לדבר עם מישהי שלא ניראית משהו והיא התנהגה כמו איזה ייצורה? זוכרים מה חשבתם באותו רגע? זה בדיוק מה שחושבים עליכם- מה עובר על השמוק הזה שיגיד תודה שאני מדברת אליו.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שנהב
    לייקים
    12
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אני רעב"

לדעתי כל הקטע של ה"פרס" זה מתאים על בנות שמתלהבות יותר מדי מעצמם אז אתה צריך להראות שאתה יותר שווה ממנה והיא צריכה להשיג אותך
    אבל רוב הבנות לא כאלה וזה יכול לדפוק הכל עם תבוא אליה בגישה כזאת...

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי goku ss4 צפיה בהודעה
    אני חושב שצריך להיות פרס, אבל בדרך אחרת לגמריי.
    פשוט תהיה משהו שהיא ממש רוצה להשיג, תיתן לה קצת להזיע בשביל זה אבל לא יותר מדיי כי היא פשוט תאבד עניין, לא להיות שחצן או עם אגו נפוך כי זה ההפך הגמור מבנאדם עם ביטחון עצמי.

בנאדם עם ביטחון עצמי, יצחק על עצמו, לא יתנשא מעל אחרים, יהיה כיף לדבר איתו, מטפח את עצמו, זורם, מצחיק, שנון וזה נקרא פרס!
    תהפכו לפרס!
    ציטוט נכתב במקור על ידי AlphaMale צפיה בהודעה
    להגיד לך תאמת ?
    אני לא מייחס לזה בכלל חשיבות ...

שאני פוגש בחורה אני פשוט "אני",
    לא פרס ולא נעליים ...
    אם באלי להגיד לה משהו אז אני יגיד לה, ואם לא בא לי אז אני לא.
    אם בא לי לעשות משהו אז אני יציע לה, ואם לא אז לא.
    אני פועל לפי האמונות שלי ומה שאני .
    לא מתאים לה ? לא כולם חייבים לאהוב אותי =]

בדרך כלל זה יוצא שאני הפרס, אבל אני לא מנתח את זה. או אומר משפטים כדי שאני יראה ככה חחחח

תאמינו לי כל הכבוד לשתיכם, בדיוק ככה ! יום טוב !

משתמש מתחיל
    לייקים
    19
    נקודות
    0

אני חושב שזה סתם משהו שיעזור לחנונים לעלות תביטחון העצמי ולא להפגע מכל שטות... דרך אגב בכמה ימים האחרונים אני רואה תגובות ממש רציניות ולא ציניות ממך, רק שגם אחרי זה לא הבנתי איך אתה רוצה שבנאדם חנון יהפוך ל"טבעי", אפשר להגיד שלא הבנתי תגישה שלך בנושא הזה..

יש מצב אתה מסביר בפרטי?

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אפשר הסבר על איזה פרס אתם מדברים?
    פרס זה זהב, כסף או ארד, לא?

ויש גם פרס נובל חחחחחחחחח איזה תגובה הבאת פה יא גזור.... הכוונה לזה שיענו אתה משהו שכביכול הבחורה אמורה לעבוד בשביל להשיג אותו ואתה יענו הפרס שלה מובן?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,049 | הודעות: 8,198,642 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect