קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סרטון]פיווט דיי מוזר :]
    על ידי HellGuard בפורום פלאש ואנימציה
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 09-10-2007, 23:21
  2. משו דיי מוזר(לי לפחות)
    על ידי Just Me And You בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 28-09-2007, 17:16
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 09-08-2007, 04:18
  4. מצב קצת מוזר שנכנסתי אליו...עצות?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 14-04-2006, 00:49
  5. [ בעיה / שאלה ] משהו דיי מוזר שגיליתי לאחרונה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 13-01-2006, 14:22
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23

מצב דיי מוזר בחיים.. - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

אני מקווה שזה האשכול שרצית שאגיב.דרך אגב אהבתי תניק מראה שיש לך טעם טוב.

עכשיו לבעיה בכאילו שלך (לא יודע אם אפשר לקרוא לזה אפילו בעיה כי על פני השטח המצב שלך הרבה יותר טוב פה מרוב הכובעים פה)
    כדיי שאולי אוכל לעזור לך אתה צריך לפרט מה קשה לך.הבנות שמגיעות בלי שום בעיה?הפחד שלך שהם זורמות איתך רק בגלל הקשרים שלך וכל הדברים מסביב(שזה לא הגיוני כי אמרת שאתה נראה טוב ולפי מה שנראה ככה גם טעם טוב אז למה שבחורה לא תימשך אליך?!)?

אם מה שציינת נכון ויש לך קשרים טובים בחיי הלילה אני יכול להביא לך רשימה ממש של בנות שיזיינו אותך רק בגלל הקשרים והכוח מסביב ואתה אומר שאתה לא נראה כמו אייזה סניה וגם אם כן אני ראיתי אנשים מהסצינה בזמן שלי שחגגו עם הרוסיות היחידות שאייכשהו שוות פה והם היו נראים שיבוט של ביגי

אז מה הפאקינג בעיה פה?..

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE צפיה בהודעה
    אני מקווה שזה האשכול שרצית שאגיב.דרך אגב אהבתי תניק מראה שיש לך טעם טוב.

עכשיו לבעיה בכאילו שלך (לא יודע אם אפשר לקרוא לזה אפילו בעיה כי על פני השטח המצב שלך הרבה יותר טוב פה מרוב הכובעים פה)
    כדיי שאולי אוכל לעזור לך אתה צריך לפרט מה קשה לך.הבנות שמגיעות בלי שום בעיה?הפחד שלך שהם זורמות איתך רק בגלל הקשרים שלך וכל הדברים מסביב(שזה לא הגיוני כי אמרת שאתה נראה טוב ולפי מה שנראה ככה גם טעם טוב אז למה שבחורה לא תימשך אליך?!)?

אם מה שציינת נכון ויש לך קשרים טובים בחיי הלילה אני יכול להביא לך רשימה ממש של בנות שיזיינו אותך רק בגלל הקשרים והכוח מסביב ואתה אומר שאתה לא נראה כמו אייזה סניה וגם אם כן אני ראיתי אנשים מהסצינה בזמן שלי שחגגו עם הרוסיות היחידות שאייכשהו שוות פה והם היו נראים שיבוט של ביגי

אז מה הפאקינג בעיה פה?..
    זה כל הקטע של האשכול הכל טוב ויפה ושהבנות מגיעות אני אומר לך אני מרגיש שאני לא מצליח לדבר כאילו אני אומר שטויות..אני יושב במסיבה עם חבר שלי המפיק מסביב ועוד מלא חברים שלו בקבוקים עפים כמו מים מגיעות עשרות בנות לשולחן הזה וגם מתחילות לדבר איתי אני פתאום מתחיל להתבלבל איזה אחת פונה אליי ונגיד אני רוצה אותה? אין אני לא מצליח לדבר איתה אני אומר לך...משו מוזר

נבלעות לי המילים בגרון מרוב לחץ אחי
    נערך לאחרונה על ידי ClockworkOrange; 27-03-2012 בשעה 01:07.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

למה אתה לחוץ? תשתחרר.

אכפת לך יותר מדי. ברגע שלא תשים זין הכל יסתדר לך. שתה ותשבו על ג'וני תעבירו פאפים והכל יזרום חלק הכל עניין של גישה. חח

אגב אתה נורא מזכיר לי את עצמי במשהו חח גמאני התחלתי מנקודה מאוד דומה כמו שלך עם מפיק שלקח אותי תחת חסותו בערך באותו גיל. גם לי היה תקטע של השיער חח זה עובר עם בגיל (הקטע שאתה כל שניה מסדר אותו).
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 27-03-2012 בשעה 01:26.

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    למה אתה לחוץ? תשתחרר.

אכפת לך יותר מדי. ברגע שלא תשים זין הכל יסתדר לך. שתה ותשבו על ג'וני תעבירו פאפים והכל יזרום חלק הכל עניין של גישה. חח

אגב אתה נורא מזכיר לי את עצמי במשהו חח גמאני התחלתי מנקודה מאוד דומה כמו שלך עם מפיק שלקח אותי תחת חסותו בערך באותו גיל. גם לי היה תקטע של השיער חח זה עובר עם בגיל (הקטע שאתה כל שניה מסדר אותו).
    חח אחי כל מה שכתבת לי (גם מהפרטי וגם כאן) כאילו חיבר לי כל מיני דברים שרק חיכיתי לדעת אותם חח... תודה רבה אחי
    נערך לאחרונה על ידי ClockworkOrange; 27-03-2012 בשעה 01:41.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

ממי?ממי אתה מפחד???????? סניה בסארג'ים וגם אם כן הוא לא עובר סלקצייה גם ככה

ואתה לא צריך לדבר יותר מידי זה לא סארג'ים בעזריאלי,במסיבה כמה שפחות תדבר יותר טוב.אל תפחד לשדר סקס זה הזמן לזה.

שים זין אחי אין ממי.אתה פאקינג בשולחן של מפיקים אם יש מישו שהכי פחות צריך פיקאפ ושטויות ברגע כזה זה אתה.תסתכל על אנשים אחרים ששולחים מבטים לכיוון שלך ותבין באיזה עמדת כח אתה נמצא באותו רגע.סטטיסתית ישלך ערך בין ה20 אנשים הכי מוכרים במסיבה.דוגר?אין סיבה שאתה לא יוצא כל מסיבה כזאתי עם רוסיה מחובקת ביד אחת בקבוק וודקה ביד השניה וכולך ממלמל Dancing in the rain בחיקוי לא מוצלח לאלכס מהתפוז המכני

אם זה יעזור לך כמו שטיילר כבר ציין תשתמש באלכוהול או משו אחר להביא אותך למצב שאתה משתחרר.אל תדאג אתה לא תהפוך לאלכוהליסט או נרקומן.וגם אם כן לפחות תראה פילים ורודים זה גם משו

אני יספר לך מה עזר לי הרבה בתחילת הקריירה שלי כבליין מתחיל:שתייה ואווירה.

שתייה:הייתי דואג לשתות כמויות קטנות 5 שעות לפני המסיבה בבית או בדרך ואז כשנפגשים עם חברים שותים עוד ביחד,חשוב גם לאכול עמזה שלא תקיא.
    אווירה:אנשים טובים קודם כל ויותר מזה דברים שמעיפים לך תטוטה כל פעם(אצלי זה ארמין בד"כ וטייסטו גם בא לפעמים) תשמע אתזה ביחד עם השתייה מאמצע הצהריים ככה אתה לא מבין כמה זה יעזור לך להכנס לאווירה כבר קודם שלא תיפול בבום ישר למסיבה כי כמו שאתה בטח יודע חיי לילה זה דבר מהיר מתוחכם מטריף מהנה וסקסי והכל במעורבב(זה אגב למה לכובעים קשה להתחבר לסצינה הזאתי מהר אבל זה כבר נושא לדיון אחר).תדע לזרום עמזה ואלה יהיו התקופות הכי יפות בחיים שלך אתה גם בן 16 אז בכלל זה מזכיר לי את עצמי.אתה בגיל הנכון להנות מחיי הלילה.

עוד משהו:טיפ שיעזור לך להרגיש הכי בבית בעולם במועדון-תכיר את החברה' שעובדים שם קבוע(ברמן דייג'יי וכאלה) ותהיה בקשר קבוע איתם תארגן אותם בשתייה לפעמים כיפים בוסות וכל החרא הזה ואתה מסודר.ישלך גם קשרים מהמפיק וגם מהאנשים שאחראים על הפאן במסיבה זה גם יצור לך מלא נושאי שיחה עם בנות
    אגב תגיע מוקדם יותר פעם אחת (לא צריך קבוע אתה לא עובר בסלקצייה ממילא) ותמצא תמקומות הטובים במועדון.כלומר:האזורים שכל האנשים הסטלנים נמצאים,המקומות החשוכים שבד"כ טובים בקטע הזה לחירמונים להמשך הערב.תעשה במועדון את הפינות שלך זה יעזור לך מאוד
    לי לדוגמא יש מקום ספציפי באייזה מועדון שפעם כולם ידעו שהוא שייך לי,זה היה מאחורי הרמקולים כןכן אני משוגע אני יודע חח אבל זה מה שאני אוהב ויודע מוזיקה ולרקוד ואתה לא מאמין כמה אנשים אכלו אתזה חזק עזוב שבנות כבר התחילו לקרוא לי מאז "הילד מהרמקולים" ומדובר בבנות שלא הכרתי בכלל-אנשים פשוט רואים אותך אתה נתקע במקום מעולה ודווקא בגלל שאתה לא מנסה לבלוט כולם תוך כדיי ריקודים דופקים לך מבטים של:"מי זה המשוגע הזה?"

תן לאנשים לפתוח אותך.דיברו פה לפני כמה ימים על גישת הפרס והחרא הזה.אם מה שעשיתי בלא מודע לא נקרא "הפרס" אז מה כן?

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE צפיה בהודעה
    ממי?ממי אתה מפחד???????? סניה בסארג'ים וגם אם כן הוא לא עובר סלקצייה גם ככה

ואתה לא צריך לדבר יותר מידי זה לא סארג'ים בעזריאלי,במסיבה כמה שפחות תדבר יותר טוב.אל תפחד לשדר סקס זה הזמן לזה.

שים זין אחי אין ממי.אתה פאקינג בשולחן של מפיקים אם יש מישו שהכי פחות צריך פיקאפ ושטויות ברגע כזה זה אתה.תסתכל על אנשים אחרים ששולחים מבטים לכיוון שלך ותבין באיזה עמדת כח אתה נמצא באותו רגע.סטטיסתית ישלך ערך בין ה20 אנשים הכי מוכרים במסיבה.דוגר?אין סיבה שאתה לא יוצא כל מסיבה כזאתי עם רוסיה מחובקת ביד אחת בקבוק וודקה ביד השניה וכולך ממלמל Dancing in the rain בחיקוי לא מוצלח לאלכס מהתפוז המכני

אם זה יעזור לך כמו שטיילר כבר ציין תשתמש באלכוהול או משו אחר להביא אותך למצב שאתה משתחרר.אל תדאג אתה לא תהפוך לאלכוהליסט או נרקומן.וגם אם כן לפחות תראה פילים ורודים זה גם משו

אני יספר לך מה עזר לי הרבה בתחילת הקריירה שלי כבליין מתחיל:שתייה ואווירה.

שתייה:הייתי דואג לשתות כמויות קטנות 5 שעות לפני המסיבה בבית או בדרך ואז כשנפגשים עם חברים שותים עוד ביחד,חשוב גם לאכול עמזה שלא תקיא.
    אווירה:אנשים טובים קודם כל ויותר מזה דברים שמעיפים לך תטוטה כל פעם(אצלי זה ארמין בד"כ וטייסטו גם בא לפעמים) תשמע אתזה ביחד עם השתייה מאמצע הצהריים ככה אתה לא מבין כמה זה יעזור לך להכנס לאווירה כבר קודם שלא תיפול בבום ישר למסיבה כי כמו שאתה בטח יודע חיי לילה זה דבר מהיר מתוחכם מטריף מהנה וסקסי והכל במעורבב(זה אגב למה לכובעים קשה להתחבר לסצינה הזאתי מהר אבל זה כבר נושא לדיון אחר).תדע לזרום עמזה ואלה יהיו התקופות הכי יפות בחיים שלך אתה גם בן 16 אז בכלל זה מזכיר לי את עצמי.אתה בגיל הנכון להנות מחיי הלילה.

עוד משהו:טיפ שיעזור לך להרגיש הכי בבית בעולם במועדון-תכיר את החברה' שעובדים שם קבוע(ברמן דייג'יי וכאלה) ותהיה בקשר קבוע איתם תארגן אותם בשתייה לפעמים כיפים בוסות וכל החרא הזה ואתה מסודר.ישלך גם קשרים מהמפיק וגם מהאנשים שאחראים על הפאן במסיבה זה גם יצור לך מלא נושאי שיחה עם בנות
    אגב תגיע מוקדם יותר פעם אחת (לא צריך קבוע אתה לא עובר בסלקצייה ממילא) ותמצא תמקומות הטובים במועדון.כלומר:האזורים שכל האנשים הסטלנים נמצאים,המקומות החשוכים שבד"כ טובים בקטע הזה לחירמונים להמשך הערב.תעשה במועדון את הפינות שלך זה יעזור לך מאוד
    לי לדוגמא יש מקום ספציפי באייזה מועדון שפעם כולם ידעו שהוא שייך לי,זה היה מאחורי הרמקולים כןכן אני משוגע אני יודע חח אבל זה מה שאני אוהב ויודע מוזיקה ולרקוד ואתה לא מאמין כמה אנשים אכלו אתזה חזק עזוב שבנות כבר התחילו לקרוא לי מאז "הילד מהרמקולים" ומדובר בבנות שלא הכרתי בכלל-אנשים פשוט רואים אותך אתה נתקע במקום מעולה ודווקא בגלל שאתה לא מנסה לבלוט כולם תוך כדיי ריקודים דופקים לך מבטים של:"מי זה המשוגע הזה?"

תן לאנשים לפתוח אותך.דיברו פה לפני כמה ימים על גישת הפרס והחרא הזה.אם מה שעשיתי בלא מודע לא נקרא "הפרס" אז מה כן?

חח פאק אחי טיילר ואתה פשוט פותחים לי תעיניים יותר ויותר מתגובה לתגובה חח אין לי מושג להסביר לך מה אני מרגיש אתה תחשוב שאני מטורף אני מרגיש כאילו אני הולך לעבור שינוי בחיים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

נראה לי שכל מה שאתה צריך זה להשתחרר אתה תקוע עמוק בראש שלך כנראה.. כאילו אתה אשכרה יושב עם כל המפיקים ובנות מגיעות אליך מיוזמתן ומדברות איתך אז כמו שאמרו מעלי להתחיל לעשן\לשתות יכול לפתור לך תבעיה או שפשוט תדבר עם מלא אנשים ובמיוחד בנות זה יוציא אותך מהראש שלך ואתה פשוט תזרום.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

אתה מרגיש שאתה עובר שינוי בגלל ש...א-ת-ה עובר שינוי!

חיי הלילה מהצד נשמעים שיטחיים מלאים בטיפוסים מפוקפקים שמסתובבים עם תיקים ומוכרים חומרים לא מזוהים לקטינים
    זה לא נכון! בפירוש לא,במיוחד לא ממה שאני עברתי.כמובן שבכל כלל יש יוצא מן הכלל.

אם תעשה אתזה נכון אתה תלמד הרבה על עצמך.מהם הגבולות שלך.מי האנשים שבשבילם אתה מוכן לחצות את הגבול?על מי אתה משתין בקשת כי הוא יותר צבוע מהשלט של טמבור?מי אלה שמקבלים יחס מועדף ומי כאלו שהיחסים היחידים שיהיה לך איתן זה חילופי נוזלים מזדמנים בשירותים הציבורים
    העולם שלך יכנס לפרופורציות.שזה מה שנראה לי חסר לך כרגע.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect