ממי?ממי אתה מפחד???????? סניה בסארג'ים וגם אם כן הוא לא עובר סלקצייה גם ככה
ואתה לא צריך לדבר יותר מידי זה לא סארג'ים בעזריאלי,במסיבה כמה שפחות תדבר יותר טוב.אל תפחד לשדר סקס זה הזמן לזה.
שים זין אחי אין ממי.אתה פאקינג בשולחן של מפיקים אם יש מישו שהכי פחות צריך פיקאפ ושטויות ברגע כזה זה אתה.תסתכל על אנשים אחרים ששולחים מבטים לכיוון שלך ותבין באיזה עמדת כח אתה נמצא באותו רגע.סטטיסתית ישלך ערך בין ה20 אנשים הכי מוכרים במסיבה.דוגר?אין סיבה שאתה לא יוצא כל מסיבה כזאתי עם רוסיה מחובקת ביד אחת בקבוק וודקה ביד השניה וכולך ממלמל Dancing in the rain בחיקוי לא מוצלח לאלכס מהתפוז המכני
אם זה יעזור לך כמו שטיילר כבר ציין תשתמש באלכוהול או משו אחר להביא אותך למצב שאתה משתחרר.אל תדאג אתה לא תהפוך לאלכוהליסט או נרקומן.וגם אם כן לפחות תראה פילים ורודים זה גם משו
אני יספר לך מה עזר לי הרבה בתחילת הקריירה שלי כבליין מתחיל:
שתייה ואווירה.
שתייה:הייתי דואג לשתות כמויות קטנות 5 שעות לפני המסיבה בבית או בדרך ואז כשנפגשים עם חברים שותים עוד ביחד,חשוב גם לאכול עמזה שלא תקיא.
אווירה:אנשים טובים קודם כל ויותר מזה דברים שמעיפים לך תטוטה כל פעם(אצלי זה ארמין בד"כ וטייסטו גם בא לפעמים) תשמע אתזה ביחד עם השתייה מאמצע הצהריים ככה אתה לא מבין כמה זה יעזור לך להכנס לאווירה כבר קודם שלא תיפול בבום ישר למסיבה כי כמו שאתה בטח יודע חיי לילה זה דבר מהיר מתוחכם מטריף מהנה וסקסי והכל במעורבב(זה אגב למה לכובעים קשה להתחבר לסצינה הזאתי מהר אבל זה כבר נושא לדיון אחר).תדע לזרום עמזה ואלה יהיו התקופות הכי יפות בחיים שלך אתה גם בן 16 אז בכלל זה מזכיר לי את עצמי.אתה בגיל הנכון להנות מחיי הלילה.
עוד משהו:טיפ שיעזור לך להרגיש הכי בבית בעולם במועדון-תכיר את החברה' שעובדים שם קבוע(ברמן דייג'יי וכאלה) ותהיה בקשר קבוע איתם תארגן אותם בשתייה לפעמים כיפים בוסות וכל החרא הזה ואתה מסודר.ישלך גם קשרים מהמפיק וגם מהאנשים שאחראים על הפאן במסיבה זה גם יצור לך מלא נושאי שיחה עם בנות
אגב תגיע מוקדם יותר פעם אחת (לא צריך קבוע אתה לא עובר בסלקצייה ממילא) ותמצא תמקומות הטובים במועדון.כלומר:האזורים שכל האנשים הסטלנים נמצאים,המקומות החשוכים שבד"כ טובים בקטע הזה לחירמונים להמשך הערב.תעשה במועדון את הפינות שלך זה יעזור לך מאוד
לי לדוגמא יש מקום ספציפי באייזה מועדון שפעם כולם ידעו שהוא שייך לי,זה היה מאחורי הרמקולים כןכן אני משוגע אני יודע חח אבל זה מה שאני אוהב ויודע מוזיקה ולרקוד ואתה לא מאמין כמה אנשים אכלו אתזה חזק עזוב שבנות כבר התחילו לקרוא לי מאז "הילד מהרמקולים" ומדובר בבנות שלא הכרתי בכלל-אנשים פשוט רואים אותך אתה נתקע במקום מעולה ודווקא בגלל שאתה לא מנסה לבלוט כולם תוך כדיי ריקודים דופקים לך מבטים של:"מי זה המשוגע הזה?"
תן לאנשים לפתוח אותך.דיברו פה לפני כמה ימים על גישת הפרס והחרא הזה.אם מה שעשיתי בלא מודע לא נקרא "הפרס" אז מה כן?