אין לי מושג איך כלכך להסביר את זה..דבר ראשון אני בן 16, יש לי הכל פשוט הכל, יש לי כסף..אני יוצא המון, עושה דברים שאני אוהב..מטייל, אני מסטול רוב הזמן..בקיצור אין תלונות חיים טובים..הבעיה היא שהבנות לא מגיעות כאן..יש לי הרבה חברים חלקם טובים כאלה שישארו איתי ואת זה אני יודע, וחלקם פשוט חברים..'הפשוט חברים' האלה יש לי בהמונים..החברים הטובים באמת אולי 5 גג ורק אחד מהם כמו אח שלי גדלנו ביחד..כל מה שיש לי וכאילו הבנות לא נמצאות כאן..בזמן יציאות אני באמת חושב על להנות פשוט להנות אבל כל כמה זמן אני תמיד יזכר בעובדה שלא הבאתי אף בת היום ואני פשוט רוצה להביא בחורה..זה מחשבה שמציקה ומוציאה אותך מכל ההנאה שבנית סביבך..בקיצור יש לי הכל באמת רק חסר לי את העניין של הבנות, אני מרגיש תחושה מוזרה שאין לי מושג איך להסביר אותה..(ואגב אני גם נראה טוב מאוד)..המסקנה הכוללת: יש לי כסף, חברים, ידידות..
כל זה ואני מביא בנות פעם ב וגם לא מזיין, איך אני יכול להצליח יותר בתחום? ואגב יש לי תחושה שגם לפעמים שבחורה נדלקת עליי והצלחנו לפתוח שיחה והכל, בסופו של דבר אני הורס את זה, לא תחושה זו תכלס עובדה אם אני לא מצליח בסוף
אני פשוט רוצה יותר בנות סביבי..ואז באמת הכל יהיה לי מושלם
אגב עוד כמה פרטים: הביטחון העצמי שלי לדעתי ירוד מאוד..אני כל הזמן מתעסק במראה שלי כל שערה קטנה שלא נמצאת במקום מאכילה אותי סרטים ועוד אלף ואחת דוגמאות מאותו סגנון.
תודה לעוזרים

ציטוט ההודעה