זה לא בדיוק סארג׳,יצאנו עם חברים להנות.לא היה לנו כסף ורצינו ללכת למסיבה,עשינו כסף קל ותוך 30 דקות אספנו מספיק בשביל הכניסה+אלכוהול.(אם מישהו רוצה שני אפרט על השיטה שיגיד,היא סופר קלה).קיצר שתינו לפניי ואני לא בנאדם שנוהג לשתות הרבה כי הביטחון שלי בסדר גם בלי זה,חבר שלי בא אלינו לביקור והרשתי לעצמי לשתות,שתיתי רבע בקבוק וזה הספיק כדי לתת מעצמי את המקסימום...קיצר נכנסנו למסיבה,אמרתי שלום לכולם והבאלאגן התחיל D: חבר שלי התחיל לרקוד צמוד עם מישהי וובגלל שהוא היה מסטול הוא נפל על הרצפה עם בחורה והתחיל לזיין אותה חחחחחחחחחחחחחחחח זה היה אחד הדברים המצחיקים שראיתי (הוא לא זיין אותה פשוט עשה תנועות כאלו תוך ריקוד) קיצר הייתה שם נדנדה ליד איפה שמוכרים את השתייה ,לא הבנתי מה היא עושה,קיצר התחלתי להתנדנד עד שחטפתתי את הבום של החיים שלי ונכנסתי לקיר,כולם ליד מסתלים עליי וחברים שלי נקרעים מהצד חחח,קיצר התחלתי לרקוד עם כל אחת והיה כיף.בהמשך הערב עשינו מעגל כזה,איזה כמה טמבלים הזמינו אותנו לקרב ריקוד כזה,אכלנוו אותםםם,אנשים אשכרה עמדו וצילמו אותנו,אני אפילו לא בטוח אם רקדנו,סתם עשינו שטויות וניצחנו אותםיצאנו החוצה וראינו עוד כמה חברה שאנחנו מכירים,הלכנו לאכול ובדרך ראינו איזה שוטרת מוצצת סוכרייה אבל אשכרה מוצצתחבר שלי צעק לה שהיא מוצצת ומזל שהיא לא שמעה,השתקנו אותו מהר,לא רצינו בעיות וזה.קיצר אכלנו,זרקנו קצת מקדונלדס אחד על השני וברחנו משם.אחריי זה חבר שלי עבד עליי ואיך שהוא מצאתי את עצמי יושן לידו באותה מיטה (לא גיי או משהו,הוא כמו אח שלי ולא היה לי איפה לישון) למחרת פגשתי ידידה שלי וואללה היה לה חברה כוסית אז הזמנו אותן לשבת איתנו צחקנו,דיברנו קצת הוצאתי ממנה את המספר והתקפלנו...קיצר ככה נגמר היום שלי,אם משהו לא מובן,שיצטט ויגיד,כתבתי את זה חפיף ומהר
תודה שקראתם ותהנו (מהחיים)
נ.ב בזמן האחרון בעיר שלנו (ואני לא גר בישראל) צצו כל מיני אנשים שהתחילו לעשות סרטונים שמעבירים ביקורת על החיים,הם מצחיקים ואנשים אוהבים את זה.אז אני וחברים שלי חשבנו על לעשות משהו דומה אבל אנחנו רוצים לצלם את עצמנו עושים שטויות ליד בחורות,יש לי כמה רעיונות בראש,אבל אני רוצה שתשתפו פה מה אתם חושבים ותתנו לי עוד רעיונות...מה אתם בכלל חושבים בעניין?
תודה לכל מי שיענה

יצאנו החוצה וראינו עוד כמה חברה שאנחנו מכירים,הלכנו לאכול ובדרך ראינו איזה שוטרת מוצצת סוכרייה אבל אשכרה מוצצתחבר שלי צעק לה שהיא מוצצת ומזל שהיא לא שמעה,השתקנו אותו מהר,לא רצינו בעיות וזה.קיצר אכלנו,זרקנו קצת מקדונלדס אחד על השני וברחנו משם.אחריי זה חבר שלי עבד עליי ואיך שהוא מצאתי את עצמי יושן לידו באותה מיטה (לא גיי או משהו,הוא כמו אח שלי ולא היה לי איפה לישון) למחרת פגשתי ידידה שלי וואללה היה לה חברה כוסית אז הזמנו אותן לשבת איתנו צחקנו,דיברנו קצת הוצאתי ממנה את המספר והתקפלנו...קיצר ככה נגמר היום שלי,אם משהו לא מובן,שיצטט ויגיד,כתבתי את זה חפיף ומהר
ציטוט ההודעה