קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 10-05-2011, 22:23
  2. תגובות: 39
    הודעה אחרונה: 18-01-2006, 17:14
  3. משהו שלא הבנתי אף פעם
    על ידי מפליץ נודים כחולים בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 28-11-2005, 23:16
  4. *****הימורי NBA כמו שלא ראיתם אף פעם!*****
    על ידי Fabio בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 15-11-2005, 20:25
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 26

מתבייש שלא הייתי אף פעם במסיבות וגם לא מבין כלום באלכוהול

מורחקים
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ברירת מחדל מתבייש שלא הייתי אף פעם במסיבות וגם לא מבין כלום באלכוהול

פתחתי כאן אשכול לפני כמה ימים על זה שבעקבות כמה מקרים שקרו לי נותרתי ללא חיי חברה כמעט וגם סיפרתי שאני מתגייס עוד מעט
    בקיצור אני יודע שכשאני יכיר אנשים בצבא גם בנים וגם בנות הם ידברו איתי על מסיבות וישאלו אותי לאן אני יוצא, מה אני אוהב לשתות וכל זה
    ואין לי מושג בזה אני לא מבין כלום מהסיבה הפשוטה שאף פעם לא הייתי במסיבה ואף פעם לא שתיתי חוץ מאירועים כמו חתונות וכאלה וגם זה רק ממש בקטנה

עכשיו אין מצב שאני הולך להגיד להם שאף פעם לא הייתי במסיבה ולא שתיתי כי זה ברור שאני יצא מעפן חנון וסיימתי עם הקטע הזה בחיים שלי. בקיצור השאלה שלי אליכם היא מה אתם ממליצים לעשות? לקרוא מאמרים באינטרנט על משקאות ומסיבות ולחרטט או מה??
    סעמק נמאס לי להרגיש כמו מסכןןןןןן

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

נו מה כל דבר קטן שיפריע לך בחיים אתה תבוא לפרוק פה ולכתוב,תשלים עם הכל,קבל את זה איך שזה...
    כי כרגע נראה שיש שאתה ממש לא שמח איפה שאתה עכשיו.
    גם אם יביאו לך עכשיו תשובות לכל האשכולות שלך,כשרגע האמת יגיע אתה לא תזכור כלום וסתם תהיה מבולבל והמוטיבצייה שנותנים לך פה תרד+אתה תכנס עוד פעם לתסכול.
    השינוי מתחיל מבפנים ולא מבחוץ
    ה-ש-ל-מ-ה
    מ-ו-ו-ת ה-א-ג-ו
    ק-ב-ל-ה
    זה מה שיביא אותך לאן שאתה רוצה
    גוד לאק

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

מה מוות האגו הבנאדם באלכוהול לא נוגע מה אתה מדבר איתו במושגים כאלה? לרוב האנשים זה נראה כמו ג'יבריש ולו בכלל. חחחח אתה מסטול אחשלי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דוד
    לייקים
    21
    נקודות
    14
    משפט מחץ
    אם יש לך משימה קשה, תתייעץ עם עצלן. הוא ימצא לך דרך קלה יותר - אני כאן לשרותכם

אחי צא מזה צבא זה דף חדש - הכל יהיה בסדר
    לא משנה מה היית משנה מה אתה

מורחקים
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    מה מוות האגו הבנאדם באלכוהול לא נוגע מה אתה מדבר איתו במושגים כאלה? לרוב האנשים זה נראה כמו ג'יבריש ולו בכלל. חחחח אתה מסטול אחשלי
    מה אתה ממליץ לעשות?

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    他妈的 <3

אנלא מבין , איך אנשים לא רואים את התשובה לבעיות שלהם ?!

הבעיה:
    אף פעם לא היית במסיבה
    הפיתרון:
    לך למסיבה

הבעיה:
    אתה מעוניין בלרכוש ידע בנושא אלכוהול
    פיתרון:
    תתחיל ללמוד והתעניין

My job here is done

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

מורחקים
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    אנלא מבין , איך אנשים לא רואים את התשובה לבעיות שלהם ?!

הבעיה:
    אף פעם לא היית במסיבה
    הפיתרון:
    לך למסיבה

הבעיה:
    אתה מעוניין בלרכוש ידע בנושא אלכוהול
    פיתרון:
    תתחיל ללמוד והתעניין

My job here is done
    מה נהוג לשתות בדרך כלל? אני מתכוון מה רוב החב'רה הצעירים שותים חוץ מוודקה שאת זה כולם מכירים?
    ולגבי מסיבה אין לי עם מי ללכת אבל אם תוכל להגיד לי שמות של מקומות שרוב האנשים הולכים אליו זה גם יוכל לעזור לי

מורחקים
    שם פרטי
    guy
    לייקים
    26
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    sadsad

ציטוט נכתב במקור על ידי Oketz1 צפיה בהודעה
    מה נהוג לשתות בדרך כלל? אני מתכוון מה רוב החב'רה הצעירים שותים חוץ מוודקה שאת זה כולם מכירים?
    ולגבי מסיבה אין לי עם מי ללכת אבל אם תוכל להגיד לי שמות של מקומות שרוב האנשים הולכים אליו זה גם יוכל לעזור לי
    שמע אחי תיתבגר,אני בן 16 וכול יום שישי אני במסיבה..
    מה שאני אוהב לישתות זה פילדניה,
    ואיפו אתה גר ככה אני יגיד לך מה להגיד לחברים שלך..

אחשלי אני אמרתי לך מה לעשות נכון?
    אני הלוואי והייתי במצב שלך רק בגלל הגיל! וואלה אוהב את הגיל הזה זה הגיל הכי יפה בחיים חוץ מהילדות שיש לי זיקה אדירה אליה.
    לא אכפת לי לעשות צבא עוד 700 פעם מחדש בגיל הזה זאת אחת התקופות!

אם אתה לא מיישם זאת כבר בעיה שלך וזה יימשך ככה לנצח! צריך להתחיל לפעול ידידי
    קרא את התגובה שלי כאן טוב טוב
    http://www.iatraf.co.il/showthread.p...=1#post7384648

השקעתי בשבילך זמן לכתוב מה שאני לא עושה בדרך כלל

תאמץ לך גישות לחיים תתחיל לחשוב נכון, תתחיל לקבל תפיסות חדשות ונכונות יותר, תתחיל לבנות את החיים שלך מעכשיו!
    תחשוב מה יהיה אחרי הצבא? אל תתמקד רק בזה!!
    תתחיל להשקיע גם בלימודים שלך בזמן הצבא אם יש לך בעיות של ציונים
    תתחיל לחשוב איך אתה משפר את עצמך בכל תחום ותחום בחיים.
    תתחיל לחשוב על הדברים שאתה אוהב ותעשה אותם!
    תתחיל להתלבש יפה ומעניין, תתחיל להיות בחור מעניין שיש לו כל פעם איזה שטות אחרת שמדליקה אנשים מסביבו.
    אתה בשלב טוב, אתה מודע לעניין הזה שלך. יש אנשים שלא מודעים שזה הרבה יותר גרוע.

תתגייס קרבי ותלך עם זה עד הסוף אל תוותר, כבר אמרתי לך שזה יעשה אותך גבר אחושרמוטה?
    אתה תהיה שוקיסט ואחר כך אתה תצא מזה

-----
    ולגבי ההודעה שלך כאן

עצה בשבילך תחרטט שלא יחשבו שאתה מסכן אבל אל תישאר במצב הזה יותר מדי זמן, תשנה את זה שזה יהיה אמיתי!
    תתחיל לעשות מה שרשמתי לך בתגובה הקודמת שלי שציינתי

אז בשביל שתתחיל להבין:
    הרוב שותים וודקה כי זה הכי זול... מערבבים עם XL/BLU חצי חצי (או שאחרת כל אחד ואיך שבא לו)
    גריי גוס, ואן גוך, פינלנדיה, אבסולוט, סמירנוף, חורטיצה, סטולי ויש עוד... אבל זה מה שאתה צריך לדעת

בירות:
    גולדסטאר, הייניקן, טובורג, קרלסברג, פאולאנר, קורונה

וויסקי שזה פחות שותים כי זה יקר:
    ג'יימסון, ג'וני ווקר, ג'יי בי, שיבס וכו'.......

כל הליקרים למיניהם......
    ערק וכו'........

לא צריך להבין בכל החרא הזה תאמין לי מספיק שתכיר מה זה בירה או וודקה אתה "בסדר"
    תרצה לדעת עוד.... תלמד
    -------------

כבר אמרתי לך כמה חשוב חברים ואיך תשיג אותם? קרא את זה שוב

תחשוב על אנשים שהיה לך סבבה איתם בבית ספר ולך תעשה להם טלפון כבר עכשיו איך שאתה קורא את ההודעה ותתחיל לעשות איתם משהו
    תקופה יפה עכשיו... לך לים!!!!
    אל תתבייש להגיד לאנשים שמכירים אותך שנשארת לבד מאז שסיימת בית ספר, זה לא בושה.

בקיצור אם מפה אתה לא עושה כלום כנראה שלא מגיע לך כל מה שרשמתי פה בשבילך
    אני יכול לקחת מלא ילדים כמוך ולעשות אותם גברים אחושרמוטה
    אבל לא משעמם לי ויש לי חיים משלי... המקסימום שאני עושה זה לתת כמה טיפים לילדים שצריך להאכיל אותם כמה כאפות כדי שיתעוררו
    בגלל זה אמרתי לך לקרבי
    לא תקשיב בעיה שלך תמשיך לאכול את עצמך ולבכות.......
    נערך לאחרונה על ידי duzap; 27-03-2012 בשעה 15:52.

מורחקים
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי duzap צפיה בהודעה
    אחשלי אני אמרתי לך מה לעשות נכון?
    אני הלוואי והייתי במצב שלך רק בגלל הגיל! וואלה אוהב את הגיל הזה זה הגיל הכי יפה בחיים חוץ מהילדות שיש לי זיקה אדירה אליה.
    לא אכפת לי לעשות צבא עוד 700 פעם מחדש בגיל הזה זאת אחת התקופות!

אם אתה לא מיישם זאת כבר בעיה שלך וזה יימשך ככה לנצח! צריך להתחיל לפעול ידידי
    קרא את התגובה שלי כאן טוב טוב
    http://www.iatraf.co.il/showthread.p...=1#post7384648

השקעתי בשבילך זמן לכתוב מה שאני לא עושה בדרך כלל

תאמץ לך גישות לחיים תתחיל לחשוב נכון, תתחיל לקבל תפיסות חדשות ונכונות יותר, תתחיל לבנות את החיים שלך מעכשיו!
    תחשוב מה יהיה אחרי הצבא? אל תתמקד רק בזה!!
    תתחיל להשקיע גם בלימודים שלך בזמן הצבא אם יש לך בעיות של ציונים
    תתחיל לחשוב איך אתה משפר את עצמך בכל תחום ותחום בחיים.
    תתחיל לחשוב על הדברים שאתה אוהב ותעשה אותם!
    תתחיל להתלבש יפה ומעניין, תתחיל להיות בחור מעניין שיש לו כל פעם איזה שטות אחרת שמדליקה אנשים מסביבו.
    אתה בשלב טוב, אתה מודע לעניין הזה שלך. יש אנשים שלא מודעים שזה הרבה יותר גרוע.

תתגייס קרבי ותלך עם זה עד הסוף אל תוותר, כבר אמרתי לך שזה יעשה אותך גבר אחושרמוטה?
    אתה תהיה שוקיסט ואחר כך אתה תצא מזה

-----
    ולגבי ההודעה שלך כאן

עצה בשבילך תחרטט שלא יחשבו שאתה מסכן אבל אל תישאר במצב הזה יותר מדי זמן, תשנה את זה שזה יהיה אמיתי!
    תתחיל לעשות מה שרשמתי לך בתגובה הקודמת שלי שציינתי

אז בשביל שתתחיל להבין:
    הרוב שותים וודקה כי זה הכי זול... מערבבים עם XL/BLU חצי חצי (או שאחרת כל אחד ואיך שבא לו)
    גריי גוס, ואן גוך, פינלנדיה, אבסולוט, סמירנוף, חורטיצה, סטולי ויש עוד... אבל זה מה שאתה צריך לדעת

בירות:
    גולדסטאר, הייניקן, טובורג, קרלסברג, פאולאנר, קורונה

וויסקי שזה פחות שותים כי זה יקר:
    ג'יימסון, ג'וני ווקר, ג'יי בי, שיבס וכו'.......

כל הליקרים למיניהם......
    ערק וכו'........

לא צריך להבין בכל החרא הזה תאמין לי מספיק שתכיר מה זה בירה או וודקה אתה "בסדר"
    תרצה לדעת עוד.... תלמד
    -------------

כבר אמרתי לך כמה חשוב חברים ואיך תשיג אותם? קרא את זה שוב

תחשוב על אנשים שהיה לך סבבה איתם בבית ספר ולך תעשה להם טלפון כבר עכשיו איך שאתה קורא את ההודעה ותתחיל לעשות איתם משהו
    תקופה יפה עכשיו... לך לים!!!!
    אל תתבייש להגיד לאנשים שמכירים אותך שנשארת לבד מאז שסיימת בית ספר, זה לא בושה.

בקיצור אם מפה אתה לא עושה כלום כנראה שלא מגיע לך כל מה שרשמתי פה בשבילך
    אני יכול לקחת מלא ילדים כמוך ולעשות אותם גברים אחושרמוטה
    אבל לא משעמם לי ויש לי חיים משלי... המקסימום שאני עושה זה לתת כמה טיפים לילדים שצריך להאכיל אותם כמה כאפות כדי שיתעוררו
    בגלל זה אמרתי לך לקרבי
    לא תקשיב בעיה שלך תמשיך לאכול את עצמך ולבכות.......
    אבל אני כבר סיימתי בצפר

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

אני לא אחד ששותה, לא מתחבר לזה בשום צורה. אולי בירה פעם בחודש-חודשיים, אבל ממש לא מעבר לזה. רוב החברים שלי שותים ודי הרבה. זאת בושה לא לשתות? ממש ממש לא. זה מונע ממני לזיין או להכיר אנשים? ממש ממש לא. אם אלכוהול זה דבר שמעניין אותך אתה יכול ללכת לקורס ברמנים שזה אחלה דבר לעתיד.
    אם אתה אחד שכמוני לא מתחבר, אין שום סיבה שתתבייש בזה. אתה גבר עם ביצים.

אתה יודע משהו, זה לא כזה נורא אם אתה לא אוהב אלכוהול/לא אוהב מסיבות. אל תנסה להיות משהו שאתה לא, אל תגיד לכולם "כןןן אני אוהב וודקה עם שוופססססס!!11" ואז תעשה פרצוף של תשעה באב כשבאמת תשתה את זה. אני הייתי מעריך מישהו הרבה יותר אם הוא היה כנה איתי לגבי זה והוא היה מדבר על זה בבטחון לעומת מישהו שהיה מנסה בכוח להתאים את עצמו אל אחרים ולהתחיל להגיד כל מיני שטויות. תנסה דברים, אהבת? תמשיך לשתות. לא אהבת? אל תשתה. נורא פשוט. אני אישית אוהב בירות עראק וויסקי. אני לא מעריץ של וודקה, אבל כל אחד וההעדפות שלו בסופו של דבר. רוצה לדעת על אלכוהול ולהשתלב טוב במסיבות\חיי לילה? ק-ו-ר-ס ב-ר-מ-נ-י-ם.
    תפסיק לקרוא לעצמך מסכן ותפסיק לגרום לעצמך להרגיש מסכן, תרים את הראש קצת, תתחיל להרגיש כמו גבר ותפסיק עם הרחמיים העצמיים הפתטיים האלה, אני לא מכיר אותך, אין לי מושג מי אתה, ואתה לא מבין כמה מעצבן אותי לקרוא מישהו רושם דברים כאלה. אני מבטיח לך שאם הייתי מבקש ממך לקחת 2 דפים, באחד לרשום דברים חיוביים לגבי החיים שלך [החל ממיטה חמה לישון בה, אוכל, הורים וכו'] ובשני לרשום דברים שליליים לגבי החיים שלך, הרשימה החיובית הייתה הרבה יותר ארוכה. צא מהדכאון החסר ביסוס הזה, קח את עצמך בידיים ומבטיח לך שהכול יהיה בסדר!

ציטוט נכתב במקור על ידי Oketz1 צפיה בהודעה
    אבל אני כבר סיימתי בצפר
    אז מה אתה מחפש? תירוצים?
    מה כל החבר'ה מהבית ספר שלך שעוד לא התגייסו עושים עכשיו? ביד? כל היום בפורומים במחשב?
    טוב אולי חלק כן כאלה... אבל הרבה לא.

מה עשית בבית ספר? אין לך אפילו בן אדם אחד שאתה איתו בקשר?
    מה היית הולך לבד בהפסקות? כל ה-12 שנה מגיל 6 עד 18 לא היה לך איזה משהו שכן התחבר איתך?

לך תעבוד במקום שיש בו משהו שאתה מכיר מהבית ספר וגם עוד מעט מתגייס ותתחבר איתו תוך כדי העבודה.
    גם תרוויח כסף וגם תרוויח חבר.

תתחיל להפעיל את המוח שלך איזה דברים אתה יכול לעשות חוץ מלשבת בבית ולבכות בפורום.
    זרוק את המחשב לזבל... זה הורס אנשים. אני שונא את כל המחשבים האלה הפייסבוק והחרא הזה חלאס זה דפק לאנשים את המוח כל היום בגוגל מוצאים לך פורומים פותחים בהם הודעות על כמה שהחיים שלהם חרא.
    במקום לקחת את עצמך בידיים ולהבין שרק אתה שולט על החיים שלך ולא אף אחד אחר.

אם הייתי מכיר אותך והיית חשוב לי מילה הייתה בא אליך הבייתה ומביא לך כאפות. אתה מתנהג כמו הרבה טמבלים שהכרתי.
    תתחיל לעשות עם עצמך משהו תראה איך אתה רושם כמו איזה מסכן מחפש בכוח לא לעשות כלום.

אם יש לך דפקה רצינית במוח ואתה לא יודע ליישם מה שמסבירים לך אז תלך לפסיכולוג.
    אני באמת אמרתי יותר מדי כבר אני לא יכול לעשות.
    אני כבר יוצא פה מסכן שאני משקיע בכלל זמן ורושם פה הסברים לבן אדם שלא מבין ולא מוכן להקשיב.

אני לא מכיר אותך לא רואה איך אתה נראה ולא יודע איך אתה מדבר עם אנשים.
    כדי לשנות בן אדם כמוך כנראה צריך קצת יותר מלרשום כמה מילים בפורום.

לדעתי דבר על זה עם ההורים שלך שיעזרו לך הם מכירים אותך יותר טוב ממני.
    יכול רק להגיד לך שתתגייס לקרבי ורק ככה תשתנה באמת כי שמה באמת יעשו ממך אפס אמיתי ורק ככה אתה תהפוך לגבר.
    אם תוותר ותרצה לצאת מקרבי בגלל כמה הומואים שהשביזו אותך - כנראה שלא מגיע לך להיות "כמו כולם".
    שבוע טוב.
    נערך לאחרונה על ידי duzap; 27-03-2012 בשעה 18:50.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

פאק לאדע למה אבל אני מרגיש עצוב בלב כשאני שומע על דבר כזה

לא יצאת בחיים למסיבה???????אתה אמיתי??? אז מה כן עשית בזמן הזה? מקווה בשבילך שנהיית מילינר בגיל 20 או חרא בסגנון למה אם לא סתם שרפת זמן מהחיים שלך שיכולת להנות בו והרבה(כולם מזינים תשכל על כמה הצבא מבגר אותך.אבל אפעחד לא אומר כמה דברים כאלה חובה לעשות לא פחות).

למזלך בקטע של האלכוהול אינלך איזה ידע להשלים,אנחנו מדברים על רמה ישראלית כמה כבר חבר'ה מבינים בלשתות?! זה לא רוסים ואפילו לא גרמנים הישראלי המתבגר הממוצע שותה וודקה רדבול בכוס עם קשית ורודה וגם מקיא חצי על חבר שלו חצי שעה אחרי.

חכה שתצא עם גרמניה\רוסיה\הולנדית אז יתחילו הבעיות האמיתיות

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,020 | הודעות: 8,204,613 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect