קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [תוצאות] Raw 12.3.2012
    על ידי Silver בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-03-2012, 18:32
  2. [תוצאות] Raw 27.2.2012
    על ידי Silver בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 01-03-2012, 19:58
  3. [הורדה] WWE Raw Ultimate Impact 2012 להורדה בחלק אחד
    על ידי SlashxmE בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-12-2011, 13:56
  4. [הורדה] WWE Raw Ultimate Impact 2012 להורדה בחלק אחד.
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 08-11-2011, 16:48
  5. [הורדה] WWE Raw Ultimate Impact 2012 להורדה בחלק אחד.
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 27-10-2011, 17:14
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

Raw 26.3.2012

משתמש משקיע האוואטר של MosheSee
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    521
    נקודות
    -131
    פוסטים בבלוג
    1

ברירת מחדל Raw 26.3.2012

תוצאות של ראו 26 במרץ 2012:

התוכנית מתחילה בקרב טאג טים של
    רנדי אורטון ושיימוס נגד דניאל בריאן (עם AJ) וקיין
    מנצחים: דניאל בריאן וקיין אחרי שהשופט לא שם לב שקיין נתן צוקסלאם לשיימוס

מייקל יוצא לזירה ומזמין את ג'ון אייס , גון מכריז שויקי תהיה "מחזיקת הדגל" של הקבוצה שלו (כמו הורנסוואגל) .. דיוויד אוטנגה יוצא לזירה ונקבע קרב בינו וסאנטינו
    קרב 2: סאנטינו מרלה נגד דיוויד אוטנגה
    מנצח: סאנטינו אחרי קוברה
    מיד אחרי הקרב מיז נותן SCF לסאנטינו , וג'ון מכריז שמיז בקבוצה שלו ברסלמניה...

(מראים פרומו של סינה ורוק מהראו של אחרי רסלמניה של שנה שעברה וגם פרומו של טייקר וHHH)

קרב 3: איב (עם בת פיניקס) נגד קלי קלי
    מנצחת:קלי קלי

(עוד פרומו של רוק וסינה והפעם מסירביבור סיריס)

כריסטיאן יוצא לזירה כדי להתמודד נגד פאנק , ג'ריקו קורא לפאנק מהמסך ואומר לו שהוא מצא עוד מידע על המשפחה שלו וזה שהתאריך חתונה של ההורים של פאנק היה אחרי התאריך לידה שלו , זאת אומרת שהם התחתנו רק בגלל פאנק ולא בגלל שהם אהבו אחד את השני.
    קרב 4: כריסטיאן נגד פאנק
    מנצח: אף אחד, אחרי שפאנק השתגע והתחיל להרביץ לכריטאיאן מחוץ לזירה
    מייקל קול מודיע אחרי הקרב שיש סיכוי שכריטיאן נפצע בצוואר בעקבות הקרב.

קרב 5: ברודוס קליי נגד קורט האקינס
    מנצח: ברודוס קליי

קרב 6: ביג שואו נגד פרימו (ע' אפיקו ורוזה מנדס)
    מנצח: ביג שואו אחרי צוקסלאם
    קודי רודס יוצא לבמה ואומר לביג שואו שאחרי רסלמניה הוא יהיה כשלון כמו שהוא יוצא כל שנה ושהוא יעשה ממנו צחוק ברסלמניה.

(מראים פרומו של לורד טנסאי , A-TRAIN!)

בבאקסטייג' מראים עד תאומות הבלה עם זאק ריידר ואז איב באהומציעה לו לבוא לבית שלה לפני רסלמניה, הוא מסכים והיא הולכת...

ג'וש מתיוס מראיין את פאנק , פאנק אומר שכל מה שגריקו אמר על אבא שלו ועל אחותו אולי היה נכון בעבר אבל עכשיו כולם נקיים מסמים ואלכוהול אבל מה שהוא
    אמר על אמא שלו היה בכלל שקר, ושברסלמניה לא יהיה לא גבולות והוא יעשה לג'ריקו את מה שהוא עשה לכריסטיאן.

קרב 7: מארק הנרי נגד קאלי
    מנצח: הנרי אחרי WSM
    אחרי הקרב מארק הנרי מנסה לתת WSM לטדי לונג מתי שהקבוצה שלו נקלעת לברול עם הקבוצה של טדי מחוץ לזירה , בוקר טי עוזר לטדי לונג ונותן להנרי את הפינשר שלו
    לונג שואל את בוקר אם הוא רוצה להצטרף לקבוצה שלו , והוא מסכים!!!!!!!!

רוק נכנס לזירה , בהתחלה רוק דיבר על הקרב האחרון שלו ברסלמניה לפני 8 שנים ושכל הזמן שאלו אותו מתי הוא חוזר, הוא מדבר על החזרה שלו בשנה שעברה ועל האווירה שהייתה ברסלמניה 27 ובראו שאחרי רסלמניה שקבעו את הקרב בינהם לרסלמניה 28. הוא מוסיף גם שהרסלמניה האחרונה שלו הייתה הראשונה של סינה ומאז סינה צבר ניסיון ונהפך לאחד הכוכבים הגדולים בWWE..
    ג'ון סינה קוטע את רוקי באמצע הנאום ונכנס לזירה, סינה אומר שרוק מדבר זיבולים כל הזמן ובמקום לייצג את האטיטוד ארה הוא מקלל את אמא שלו. סינה שוב חופר
    על זה שהוא בא כל יום לWWE ועובד קשה עם חיוך על הפנים ... סינה מתחיל לרדת על רוק (עם החיוך המעצבן הזה) , וכל שנייה מפנה את המיקרופון לקהל שנותן היטים מטורפים , סינה מסביר שכבר שנים הקהל שונא אותו אבל מה שהוא מרגיש לגביהם כתוב לו על גבי החולצה , ושהוא והם יודעים שסינה הולך לנצח ברסלמניה.
    רוק אומר לסינה שהוא יודע מה המשמעות של הקרב הזה בשביל סינה אבל כל התהילה שסינה מקבל והזירה שהוא נלחם בה רוק בנה אותה בשביל אנשים כמוך.. ושהיו
    הרבה אנשים שסינה נלחם נגדם אבל לא אנשים כמוהו , ושזה הולך להיות הקרב הכי טוב בהיסטוריה ורוק בשביל להפוך להכי טוב בהיסטוריה הוא צריך לנצח את ג'ון סינה ברסלמניה!

התוכנית נגמרת בפייס אוף של סינה ורוק..
    ________________________________________________________________________________ __________________
    מי שרוצה לראות תפרק אני עכשיו יפרסם במדיה.
    קרדיט ענקי לאתר אחר!

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של goku81
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

הקרב זוגות זה עוד קרב זוגות רגיל, PG וסטנדרטי של הWWE שלא מחדשים שום דבר שם... הכל צפוי מראש כמו תמיד..אבל היה נחמד לראות את בריאן וקיין משתפים פעולה.
    ברודוס קלי זה מביא את הזבל הכי גדולה שראיתי בחיים שלי בWWE, פשוט המיץ של השקית הזבל שיש בהאבקות בידורית.
    פרימו ואפיקו מעניינים לי את ***, חסרי כריזמה ומשעמים ברמות על.
    מארק הנרי וקאלי זה בדיחה מהלכת שהתוצאות היו צפויות מראש. באמת שאחרי 2008 אין כבר מה למצוא בקאלי.

רוק וסינה זה עוד חלק רגיל בתוכנית שמוסיף הרבה אבל חבל שלא מכניסים קצת עצבים והאבקות מינימלית ביניהם אחרי כל הדיבורים הארוכים שהם עושים בשבועות האחרונים.

ילד בן 10 שמנהל את דיבורים האוואטר של Silver
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    120
    נקודות
    1,555

שמע , אני מעריך את זה שאתה רוצה להשקיע,אבל מה שאתה עשיתה זה לא השקעה בכלל.
    העתקתה את כול התוצאות מפורום אחר אין בזה שום השקעה,פעם הבאה תכתוב לבד,כמו שאני עושה תמיד אל תעתיק זה מוריד את הרמה של הפורום.
    לדעתי אתה ילד מספיק גדול כדי לכתוב תוצאות של תוכנית בעצמך.
    CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
    CR7 + REAL MADRID = GAY

משתמש משקיע האוואטר של MosheSee
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    521
    נקודות
    -131
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Silver צפיה בהודעה
    שמע , אני מעריך את זה שאתה רוצה להשקיע,אבל מה שאתה עשיתה זה לא השקעה בכלל.
    העתקתה את כול התוצאות מפורום אחר אין בזה שום השקעה,פעם הבאה תכתוב לבד,כמו שאני עושה תמיד אל תעתיק זה מוריד את הרמה של הפורום.
    לדעתי אתה ילד מספיק גדול כדי לכתוב תוצאות של תוכנית בעצמך.
    .אני לא מנסה ''להשקיע'' אני פשוט מנסה לפרסם את זה בזמן הטוב ביותר כי הפורום פה על הפנים... אין פה פעילות בכלל...
    אז אמרתי נתחיל לפרסם תוצאות ותתוכניות עצמם...
    נ.ב
    אל תדאג אני לא מנסה לקחת לך תמקום בתור מנהל אז חאלס להלחץ...

משתמש מכור האוואטר של Capt. Miller
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    109
    נקודות
    648
    משפט מחץ
    Tonight's The Night

תוכנית ממש משעממת ואני עדיין בתקווה שעידן ה pg ייסתיים כבר,נמאס!

אייל,מפקח קטגוריית ספורט

ילד בן 10 שמנהל את דיבורים האוואטר של Silver
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    120
    נקודות
    1,555

ציטוט נכתב במקור על ידי MosheSee צפיה בהודעה
    .אני לא מנסה ''להשקיע'' אני פשוט מנסה לפרסם את זה בזמן הטוב ביותר כי הפורום פה על הפנים... אין פה פעילות בכלל...
    אז אמרתי נתחיל לפרסם תוצאות ותתוכניות עצמם...
    נ.ב
    אל תדאג אני לא מנסה לקחת לך תמקום בתור מנהל אז חאלס להלחץ...
    הפועל במצב טוב,אני בדיוק ראיתי את התוכנית כדי לרשום תוצאות.
    זה שאתה מפרסם תוצאות מועתקות בטח שלא מפעיל את הפורום ובטח שלא יעזור לך אפילו אם אתה לא רוצה להיות מנהל.
    CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
    CR7 + REAL MADRID = GAY

משתמש מתחיל האוואטר של yoni27theking
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    7
    נקודות
    83

ראו סביר.
    אהבתי ת'קרב זוגות,לא הסתיים כרגיל שהפייסים מנצחים,היה מעניין ובנה את שני הקרבות (בריאן שיימוס וקיין אורטון) מעולה.
    כל הקרבות שקשורים ללונג vs ג'וני לא היו מעניינים אבל בנו את הקרב בצורה מעניינת וטובה!
    ברודוס,ברודוס ברודוס.... הוא היה מתאבק טוב,עם אחלה דמות והרסו אותו!!! אם יביאו לו פיוד רציני אולי יצא מזה משהו.
    כריסטיאן פאנק,הייתה בנייה די טובה של פאנק ג'ריקו,נמאס לי מהאמא שלך אבא שלך אחותך... עוד שנייה הוא יגיד לי סבתא שלך רוכבת על סקטים (נכון לקחתי את זה מפאנץ' ליינרס) .
    הבנייה של דה רוק סינה מצויינת,די מבאס שאין להם ממש היאבקות או ברולים אלא רק על המיק' אפילו ששניהם תותחים על המיק'
    שואו פרימו, אין בזה טעם ולא עזר לכלום,אולי רק כשרודס היה על המיק' בסוף הקרב,לא יותר.
    ולכל מי שמתלונן על הpg- זה לא הpg,הpg מונע רק דם,יש בwwe גם קללות ומדי פעם גם דם הבעיה היא הכותבים וחלק מהמתאבקים(אני מדבר עליך סנטינו)
    לכל מי שלא מרוצה מהpg וחושב שיותר טוב בלי,תנסו לראות tna וroh ותגידו לי אם זה יותר טוב,הם גם ארגוני האבקות טובים ואני מכבד אותם אבל הסטוריליין לא מגיע לרמה של הwwe,ההיאבקות בליגות האלה לעומת זאת דווקא כן טובה,אבל אני מעדיף את הסגנון בwwe.
    דרך אגב,אם יהיה לי זמן אולי אני יעלה תוצאות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי yoni27theking צפיה בהודעה
    ראו סביר.
    אהבתי ת'קרב זוגות,לא הסתיים כרגיל שהפייסים מנצחים,היה מעניין ובנה את שני הקרבות (בריאן שיימוס וקיין אורטון) מעולה.
    כל הקרבות שקשורים ללונג vs ג'וני לא היו מעניינים אבל בנו את הקרב בצורה מעניינת וטובה!
    ברודוס,ברודוס ברודוס.... הוא היה מתאבק טוב,עם אחלה דמות והרסו אותו!!! אם יביאו לו פיוד רציני אולי יצא מזה משהו.
    כריסטיאן פאנק,הייתה בנייה די טובה של פאנק ג'ריקו,נמאס לי מהאמא שלך אבא שלך אחותך... עוד שנייה הוא יגיד לי סבתא שלך רוכבת על סקטים (נכון לקחתי את זה מפאנץ' ליינרס) .
    הבנייה של דה רוק סינה מצויינת,די מבאס שאין להם ממש היאבקות או ברולים אלא רק על המיק' אפילו ששניהם תותחים על המיק'
    שואו פרימו, אין בזה טעם ולא עזר לכלום,אולי רק כשרודס היה על המיק' בסוף הקרב,לא יותר.
    ולכל מי שמתלונן על הpg- זה לא הpg,הpg מונע רק דם,יש בwwe גם קללות ומדי פעם גם דם הבעיה היא הכותבים וחלק מהמתאבקים(אני מדבר עליך סנטינו)
    לכל מי שלא מרוצה מהpg וחושב שיותר טוב בלי,תנסו לראות tna וroh ותגידו לי אם זה יותר טוב,הם גם ארגוני האבקות טובים ואני מכבד אותם אבל הסטוריליין לא מגיע לרמה של הwwe,ההיאבקות בליגות האלה לעומת זאת דווקא כן טובה,אבל אני מעדיף את הסגנון בwwe.
    סוף סוף מישהו בפורום הזה שיודע מה הוא מדבר ובאמת אוהב WWE ולא כמו אחרים פה שרק מחפשים מה רע בWWE

שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

ראו סביר.
    משהו דיבר על דם? דם זה תוספת שגם לא הייתה המון זמן בTNA (אולי פעם אחד בחצי שנה -שנה הזאת). ה-WWE מצנזרים הכל והם דקדקנים בכל מה שקשור למתאבקים בזירה, הם לוחצים אותם ולא נותנים להם להוציא מעצמם את מה שהם יכולים כאילו מלבישים אותם כמו ילדים קטנים ושמים להם פפיון קטן.
    הרוסטר של TNA הוא עולם אחר לגמרי לעומת הWWE, איך שמתאבקים מצטיירים שם, עובדים שם, גימיקים, יכולות מיקרופון, כריזמה, דמויות יותר בוגרות, משוחררים יותר מזירה, לכל אחד יש את התקופות שבו הוא נמצא על המסך -(שלפי דעתי זה יתרון ענק כי הם לא נכנסים לנו לגרון עד כדי כך שנמאס לראות מתאבקים מסוימים כי כמובן זה תוכנית שנמשכת ונמשכת).
    בקיצור בTNA אני יכול לספור על יד אחד מתאבקים שלא מעניינים אותי או אין להם את מה שצריך לפי דעתי כשלחלק יש עוד פוטנציאל, לעומת זאת בWWE אני צריך עוד ידים כשחלק מהם גם הייתי מפטר ומעדיף לעזאזל.
    נערך לאחרונה על ידי goku81; 28-03-2012 בשעה 10:03.

שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    7
    נקודות
    83

יש לך בעיה עם wwe?
    אל תתלונן פה,אתה לא אוהב את הסגון תגיב על tna ,אל תהרוס לאלה שרואים wwe.
    אני מודה שחצי מהרוסטר הייתי מפטר,ושוינס סתום כי הוא מגביל את המתאבקים ולא נותן להם לעשות את המיטב,אבל זה מה שיש ואני אישית מרוצה.

משתמש מכור האוואטר של Capt. Miller
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    109
    נקודות
    648
    משפט מחץ
    Tonight's The Night

[QUOTE=yoni27theking;7389604]יש לך בעיה עם wwe?
    QUOTE]

וואי אחי מה התפוצצת פה? חח זה לא שיש לנו בעיה עם ה WWE יש לי בעיה עם הדרך שלהם..כאילו פעם זה היה יותר משוחרר אבל גם היום זה מצויין ואני אמשיך לראות את זה לא משנה מה יהיה אבל אתה לא צריך ככה להתפוצץ

אייל,מפקח קטגוריית ספורט

שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    7
    נקודות
    83

מצטער,פשוט נמאס שרק כותבים על הבעיות שבwwe ולא על מה שטוב,רק מתלוננים.
    גם לי אין בעיה עם TNA אבל זה די נמאס שרק מתלוננים,אם גם תגיבו לחיוב לעומת זאת,לא הייתה לא בעיה ולא הייתי מגיב ככה

משתמש באטרף האוואטר של Pumba
    לייקים
    1066
    נקודות
    2,014

RAW גרוע דווקא בRAW האחרון לפני הרסלמניה

ספוילר:

לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה

שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

יש לך בעיה עם wwe?
    אני מודה שחצי מהרוסטר הייתי מפטר,ושוינס סתום כי הוא מגביל את המתאבקים ולא נותן להם לעשות את המיטב,אבל זה מה שיש ואני אישית מרוצה.
    אני לא הורס שום דבר וכואב לי ויש על מה כי זה היה לא רק ארגון מספר אחד בשבילי אלא בעולם מסיבות ברורות והם לקחו לכיוון שמרגיש דקירה בגב לכל האוהדים שהיו עד היום (לא הקלי שכנוע). אישית אם הייתי מתאבק וכמו כל מתאבק בטוח החלום הראשון שלי שזה להגיע לWWE, הייתי מוותר על התענוג בגלל מה שהחברה מיצגת
    שוב, לא כל דבר שיש כרגע בWWE הוא אסון מבחינתי ולכל דבר יש צד שחור וצד לבן ואם אני לא אוהב זה לא אומר שאחרים לא אוהבים אז מאחל לכל מי שאוהב שיהנה ..... לפי מה שאני רואה הרבה בפורמים אחרים הדעה היא לא רק שלא אלא של רוב מכריע ומוחץ ולמה? כי יש לנו אוהדים בוגרים שלא רגילים לבולשיט וקוצי מוצי בחיים שלהם.
    הקארב לרסמניה במצב מעולה לדעתי כשיש קרבות שממש מושכים אותי לראות אפילו יותר מהשנה הקודמת.
    נערך לאחרונה על ידי goku81; 29-03-2012 בשעה 23:35.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,544 | הודעות: 8,174,131 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect