קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מי ראה עכשיו היכל התרבות?
    על ידי GuYB בפורום דיבורים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 19-01-2015, 14:33
  2. שלישיית מה קשור - שוטר תוריד ת'יד (מתוך היכל התרבות)
    על ידי aGeNt בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 01:32
  3. היכל התרבות פרק 3
    על ידי 'Am1r בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 23-09-2005, 16:15
  4. תזכורת עוד שעה: היכל התרבות פרק 3
    על ידי Ch3MiCaL בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 21:42
  5. [קונה]את השיר מהתוכנית "היכל התרבות"
    על ידי Fabio בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 15-09-2005, 17:10
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

היכל הפרומואים

משתמש מתקדם האוואטר של NetaMimi
    לייקים
    46
    נקודות
    0

ברירת מחדל היכל הפרומואים

בטופיק הזה אתם רשאים לפרסם פרומואים שכתבתם בעבר (גם מליגות אחרות, אבל בלי לנקוב בשם של אותה ליגה).
    אתם מוזמנים לספר לנו איזה דמות גילמתם, מול מי הקרב היה, באיזה מסגרת מדובר ולמה כתבתם את מה שכתבתם.
    התפקיד השני של הטופיק הוא התגובות של האנשים, ככה שמי שרוצה להגיב לפרומו, מוזמן לעשות זאת בצירוף ציטוט.

תהנו !

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

נטע הליגה *** נמחקה שם היה לי פרומו טוב לא שמור... גם להרבה מאיתנו

הפינום חזר... והוא בליגת AWL

ניצחונות/הפסדים/תיקו

הופעות: 3 ניצחונות: 0 תיקו: 1 הפסד: 1

לייקים
    46
    נקודות
    0

לא שמרת שום דבר במחשב?

משתמש מתחיל האוואטר של w-w-e
    שם פרטי
    נועם המלך
    לייקים
    45
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    בננה כחולה

לי יש את כל הפרומואים שלי על המחשב. אני אפרסם את הטובים מאוחר יותר....

משתמש משקיע האוואטר של MosheSee
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    521
    נקודות
    -131
    פוסטים בבלוג
    1

קצת על הפרומו:
    אני מגלם את אוסטין,הקרב הוא קרב LMS קרב נגד ג'ף אלוף הליגה,הגעתי לקרב הזה אחרי ביקורות של מה לשפר ולדעתי הפצצתי.

JR: '' אז מייקל איך אתה מרגיש אחר הסטאנר הרצחני שראינו שבוע שעבר? ''
    מייקל : ''עזוב אותי כבר בשקט מספיק ישלי תנחש הזה על הראש שלי! ''

(צעקות חזקות מהקהל של:LETS GO AUSTIN נשמעים בכל רחבי הארנה)
    רואים את סטון קולד נכנס עם הקליפ החדש שלו כאשר הוא לבוש מכנסי ג'ינס צמודים וחולצה שחורה עם כיתובים.

אוסטין מתקדם לעבר הזירה עם כסא ברזל, אוסטין הולך לזירה בצורה רגוע ובדרך מחלק כיפים לקהל.
    אוסטין משכיל את הכסא לזירה והולך לכוון שולחן השדרנים.

מייקל קול: ''הוא בדרך לפה! מה לעשות מה לעשות!!!רואים את מייקל בורח לכיוון הקהל '' (הקהל צוחק עליו )

אוסטין מבקש מיקרופון נכנס לזירה פותח תכסא ומתיישב.
    אוסטין מתחיל לדבר:'' אז כמו שאתם יודעים יש לי קרב LMS שבוע הבא נגד ג'ף (צעקות THIS IS AWSOME נשמעים בקהל )
    ג'ף אתה אולי ניצחת אותי בקרב...אבל באיזה דרך? אצבע לעין?מזל שאני קירח אחרת היית מושך לי בשער.... הקרב שלנו הוא קרב
    LAST MAN STUNDING ובינתיים הוכחת שאתה רק בחורה..שער ארוך מתאפר לובש דברים סגולים וכמובן מרביץ כמו בחורה....

איזה מין אלוף אתה שאתה אחרי קרב אחד נגדי צריך שבוע חופש? אתה אומר שאתה אלוף האקסטרים אבל אני הוכחתי שגם בדבר שאתה הכי טוב אני יותר טוב ממך.
    אני כל שבוע בא לפה ומוציא תקרבות הכי מטורפים שארגון ראה ולא נח לרגע...אחרי הקרב שלי נגדך אני חזרתי בידיוק אותו דבר אבל אתה...כנראה במנוחה ארוכה אחרי מה שהעברתי אותך...
    השבוע שתבוא לפה מה כבר תגיד עליי? שניצחת אותי?
    *WHAT * שאני קירח *WHAT * שאני שיכור ומתפרע בכל דבר? *WHAT *
    את הדברים האלו כולם יודעים עליי ואני לא מתבייש בהם כי זה מי שאני אני האמיתי,אני לא מתחבא מאחורי איפור ומאחורי המשפחה שלי אני עומד על שלי ועל מה שאני מייצג.
    עד לAWL אתה היית תלוי באח שלך,נלחמת איתו,אכלת איתו,גרת איתו זה כמובן עד ששרפתי לכם תבית.

מייקל:''JR אני מצטער שעזבתי אותך אבל עברתי למקום בטוח יותר בשבילי אי אפשר לדעת מה המטורף הזה יעשה! ''
    JR:'' פעם פחדן תמיד פחדן הא מייקל...''

אז ג'ף תקשיב לי טוב טוב, אחרי הקרב הזה אתה לא תצטרך מנוחה של שבוע אתה תצטרך לפרוש.
    לא משנה מה תעשה אני תמיד יקום על רגלי והפעם אני יהיה מוכן ללחימה המגעילה שלך. ''
    לפתע 3 אנשים עם מסכות רצים לכיוון הזירה שמייקל קול עומד מאחוריהם.(הקהל צועק בוז ענקי )
    סטון קולד קם מהכסא ורץ להלחם מצליח להפיל תראשון ולהוציא תשני מהזירה אבל השלישי דופק לו מכה עם הכסא מאחורי הגב.

מייקל קול:'' אתה אומר שאחרי כל דבר אתה תעמוד על רגלייך? אני אדאג שלא יהיה לך רגליים '' (צעקות בוז ענקיות מהקהל )

אחד מהאנשים יוצא מהזירה להביא כסא נוסף ומשכיל אותו לתוך הרגל של סטון.
    האיש השני בא לתת מכה עם הכסא לרגל של סטון אבל סטון מתחמק והאיש חוטף זרם.
    סטון בועט באיש הראשון ומבצע עליו סטאנר,האיש שהיה בחוץ נכנס לעזור לאיש הראשון אבל חוטף כסא לראש,האיש השלישי שולח כמה אגרופים לסטון אבל סטון שולח לו בעיטה ומבצע עליו את הסטאנר.(הקהל צועק THIS IS AWSOME )

רואים את מייקל בורח מחוץ לאולם.
    סטון קולד לוקח מקרופון ומתחיל לספור עם הקהל: '' 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 ''(הספירה מתחילה מ1 ל10 )

JR:'' אם סטון קולד הצליח להשאיר 3 אנשים שונים על הרצפה במשך 10 שניות אז לא יהיה לו בעיה לעשות את אותו הדבר לג'ף ''

סטון קולד מבקש פחית בירה ועולה על החבלים שותה את הבירה בזמן שכל 3 האנשים עדיין על הרצפה. (צעקות AUSTIN 3:16 נשמעות ברחבי האולם)

אוסטין מתקדם למחוץ האולם בזמן שהקליפ החדש שלו מופיע (צעקות LETS GO AUSTIN מלוות אותו החוצה בזמן שהתוכנית יורדת מהשידור )

נערך לאחרונה על ידי MosheSee; 27-03-2012 בשעה 17:24.

שם פרטי
    נועם המלך
    לייקים
    45
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    בננה כחולה

על הפרומו:
    בפרומו הזה אני מארק הנרי. כאן אני נלחמתי נגד RVD. בקרב הזה הפסדתי אבל רבים החמיאו לי על הפרומו. הפסדתי לפרומואיסט בכיר ומעולה. הדמות של מארק הנרי היא דמות היילית טהורה.

1.3.2112

איש אחד העונה לשם ג'ון ואן דאם מסתובב בעיר שארלוט אשר נמצאת בצפון קרוליינה . הוא עובר את הכביש הראשי ומשהו מדליק את עינו. הוא מתקדם לעבר אולם מסוים. לפני שהוא מתקרב לאולם הוא מסתכל לחלק העליון שלו , אפשר להבין זוהי ארינת סמאש ! הוא מתקרב לעבר הארינה שלפתע הוא מבחין בעוד אדם שמסתכל על הארינה ומחייך. ג'ון ניגש על הבחור בביטחון , ושואל....

ג'ון ואן דאם: שלום ! אני הוא ג'ון ואן דאם, מה שמך ?

מייקל הנרי: אני מייקל הנרי , רגע , שמך נשמע לי מוכר , אתה במקרה קרוב משפחה של רוב ואן דאם ?

ג'ון ואן דאם:כן , רגע , גם הנרי נשמע לי מוכר , אתה לא במקרה...

מייקל הנרי: כן כן , אני קרוב משפחה של מארק הנרי . אני הגעתי לכאן , כי בדיוק לפני 100 שנה סבא שלי , מארק הנרי , ניצח את RVD , קרוב המשפחה שלך.

ג'ון ואן דאם:איזה קטע , אני באתי לכאן גם בגלל שגם סבא שלי , RVD ניצח את מארק הנרי.

מייקל הנרי:לא ,לא , לא , אתה בטח טועה , מארק הנרי ניצח בקרב הזה.

ג'ון ואן דאם:חחחח (גיחוך) , אתה עדיין חושב שמארק הנרי יותר טוב מRVD ? מארק הנרי לא ניצח את RVD , תשלים עם זה !

מייקל הנרי:אתה רוצה להגיד לי , שסבא שלך , RVD , הכניע את סבא שלי , מארק הנרי ? איפה אתה חי ?

ג'ון ואן דאם:טוב , אתה יכול לחשוב שסבא שלך ניצח את סבי עד מחר !

ג'ון ואן דאם מתרחק ממייקל הנרי ועומד להיכנס לארינת סמאש. מייקל הנרי מסתכל על ג'ון ואן דאם והולך לעבר כיוונו.

מייקל הנרי:חכה , חכה לי.

מייקל רץ לעבר ג'ון.

ג'ון ואן דאם:מה ? מה עכשיו ?

מייקל לוקח את ג'ון ואן דאם ומטיח אותו על הקרקע ! אישה אחת , אשר ראתה את הריב רצה לעברם בעודה מתקשרת למשטרה.

צ'ארלי סטיב מרליין: היי ! תפסיקו ! תפסיקו !

צ'ארלי סטיב מרליין צועקת בעוד שהשניים פותחים מלחמה חזיתית.

צ'ארלי סטיב מרליין: אני אתקשר למשטרה !

מייקל הנרי , שידו לבנתיים עליונה בריב הזה מסתכל על צ'ארלי סטיב מרליין ואומר...

מייקל הנרי:נראה לך שמשטרה מפחידה אותי ?

עונה מייקל הנרי וצוחק בעודו ממשיך להרביץ לג'ון ואן דאם. לפתע , נעמדים שני שוטרים מאחורי מייקל הנרי. אחד מבניהם לוקח פיקוד ומתחיל לדבר.

שוטר 1: כן , אני בטוח שאנו מפחדים אותך. אתה נכנס לכלא למשך 7 ימים !

השוטר השני , שלא דיבר הלך להביא אזיקים. שוטר מספר 1 מרים את מייקל הנרי ושוטר מספר 2 מרכיב עליו את האזיקים.

שוטר 2: תודה לך !

אומר שוטר מספר 2 צ'ארלי סטיב מרליין.

שוטר 2: המשטרה מודה לך !

השוטרים מובילים את מייקל הנרי לניידת. השוטרים שמים לב שהאיש שעכשיו נכנס לכלא הוא המתאבק בליגת הפיתוח של אחרת. שוטר אחר הולך לבדוק את מצבו של ג'ון ואן דאם , כאשר הניידת עדיין בזירת הפשע.

שוטר 3: אתה בסדר ?

ג'ון ואן דאם: אני חושב.

השוטר מסתכל על ג'ון ואן דאם והוא מזהה אותו.

שוטר 3: איך קוראים לך ?

ג'ון ואן דאם: ג'ון ואן דאם , למה ?

שוטר 3: אתה לא במקרה תבצע את הדיבוט שלך בליגת הפיתוח של אחרת הערב ?

ג'ון ואן דאם: כן , למה אתה מכיר אותי ?

שוטר 3: כן ! בטח ! אני ראיתי את הפרומואים שהנהלת ליגת הפיתחו של אחרת פרסמה וממש אהבתי לראות אותך בזירה ! רגע , אתה יודע שמי שתקף אותך עכשיו היה מייקל הנרי , מתאבק בליגת הפיתוח של אחרת.

ג'ון ואן דאם:באמת ?

ג'ון ואן דאם הסתכל על השוטר וחייך חיוך זדוני. ג'ון מתקרב לניידת המשטרה.

ג'ון ואן דאם: אני יודע שמייקל הנרי תקף אותי כאן ברחוב , אבל יש לי רעיון.

שני השוטרים שבניידת מסתכלים אחד על השני ואז מפנים את ראשם לעבר ג'ון ואם דאם.

שוטר 2: דבר.

ג'ון ואן דאם: הערב , אני מבצע את הדיבוט שלי בליגת הפיתוח של אחרת , עכשיו , ברגע זה , נודע לי שהבחור שתקף אותי , מייקל הנרי , הוא מתאבק בליגה. אז.... אם אפשר , אני מאתגר אותו לקרב הערב.

שני השוטרים מסתכלים אחד על השני ולאחר כמה שניות אל ג'ון ואן דאם חוזרת תשובה מפיו של שוטר מספר 1.

שוטר 1: אין בעיה !

ג'ון ואן דאם לוחץ את ידם של השוטרים. הניידת נוסעת וג'ון ואן דאם מסתכל על מייקל הנרי אשר נוסע בניידת אל תחנת המשטרה. ג'ון ואן דאם מנופף לו לשלום כאשר הוא מחייך !

ליגת הפיתוח של אתה
    פתיח התוכנית מופיעה על מסך הטירנטון והמוזיקה נשמעת ברחבי האולם. הקהל קם על רגליו בכדי לצפות בכוכבי העתיד של אחרת ! שלטים רבים של ג'ון ואן דאם מופיעים האולם , כי הערב , ג'ון ואן דאם יבצע את הדיבוט שלו. לאחר 3 דקות של נפנופים למצלמה , הרמת שלטים ופופים רבים , השואו מתחיל !

ג'ואי גרף: איזה ערב מחכה לנו ! הערב , אנו נצפה בכוכבים של ליגת הפיתוח נאבקים אחד בשני בעוד ערב ענקי !

וינס רייבר: ואל תשכח , שנכדו של אגדת האבקות רוב ואן דאם יגיע לכאן הערב, ג'ון ואן דאם !

ג'ואי גרף:אני לא יכול לחכות ! רבים אומרים שהוא באמת ענקי כמו סבא שלו ! האם זה נכון ? אנו פשוט נצטרך לחכות , ולגלות !

וינס רייבר:תראה את הקהל הזה ! איזה קהל מדהים ! אני אומר לך , הערב פרק 50 , הולך להרשם בדפי ההיסטוריה של הליגה !

ג'ואי גרף:טוב , בוא לא נתמהמה ונתחיל בתוכנית !

על מסך הטירנטון:
    רואים את כוכב הליגה השונא ביותר מייקל הנרי מדבר עם ההחתמה החדשה ג'ון ואם דאם. השניים מתווכחים ומייקל הנרי מטיח את ג'ון ואן דאם על הקרקע. אפשר לראות אישה צורחת ומתקשרת למשטרה. המשטרה מגיעה למקום ועוצרת את מייקל הנרי לשבוע ! לאחר מכן נמסר שכל זה קרה היום בבוקר.

המנגינה של ג'ון ואם דאם נשמעת ברחבי האולם ! על מסך הטירנטון מופיע סרטון השיר ובו מוצגים כמה מתרגילו המובחרים ! ג'ון ואן דאם נכנס לאולם עם חולצה שעליה כתוב JVD. ג'ון ואם דאם עומד על הרמפה ומבצע את הטאונט של סבו. ג'ון ואן דאם מתקדם לעבר עמדת האוהדים ומחלק כיפים לצד ימין. הוא מסתובב ומרים את ידיו. הוא פונה לעמדת האוהדים שבצד שמאל ומחלק גם להם כיפים. לאחר מכן הוא צועד לעבר המדרגות כאשר ידיו מורמות לאוויר. ג'ון ואן דאם עולה במדרגות ופורס את ידיו לצדדים. הוא צועק את שמו ונכנס לזירה. בזירה הוא עולה על הTB שממול עמדת האוהדים שבצד שמאל ופורס את ידיו. הוא יורד מהTB ומתקדם לTB שבצד ימין. שם הוא מבצע את הטאונט של סבו כאשר במקום שהוא אומר RVDהוא צועק JVD. הקהל מריע לבחור הצעיר.

וינס רייבר: תראה אותו ! אני חותם לך , הוא הולך להיות מתאבק העתיד של הארגון !

ג'ואי גרף:אם הוא מתאבק כמו סבא שלו אז ללא ספק הוא עומד להיות הצלחה כאן בארגון !

וינס רייבר: הקהל אוהב אותו , האם הוא המתאבק המושלם?

ג'ואי גרף:אני כבר לא יכול לחכות לקרב שלו , טוב , בוא ניתן לבחור הזה לדבר.

JVD: ואוו ! אני כל כך מתרגש להגיע לארגון הזה במטרה להיות כוכב העתיד של אחרת ! כמו שכולכם יודעים , סבא שלי היה RVD ! הרבה טוענים שהתקבלתי לכאן רק בגלל סבא שלי , אז יש לי חדשות בשבילכם ... אתם טועים ! אני לא התקבלתי לכאן בגלל סבא שלי , אני התקבלתי לכאן בכוחות עצמי ! אני הולך להראות לך בזירה משהו שכבר לא ראיתם הרבה זמן , אני הולך להחזיר את תרגילי ה"היי פליי" האהובים ! אני הולך להחזיר את האקשן , אני הולך להחזיר את השואו . אני יהיה כוכב העתיד של אחרת, וביום שבו אני אהיה כוכב העתיד של אחרת , אתם תזכרו מתי כל זה התחיל !

וינס רייבר: אם הוא נלחם כמו שהוא מדבר הוא באמת יהיה כוכב גדול !

ג'ואי גרף:מעניין באמת מה יקרה איתו בעתיד !

JVD:כמו שאתם יודעים , היום בבוקר תקף אותי המתאבק השנוא ביותר כאן בליגת הפיתוח , מייקל הנרי. כמו שכולכם יודעים , סבא של מייקל הנרי היה מארק הנרי. ולפני 100 שנה לסבא שלי ולסבא של מייקל הנרי היה קרב בליגת אחרת. אף אחד מאתנו לא באמת זוכר מי ניצח בקרב. אבל , אין מצב , שRVD הפסיד למארק הנרי ! ואתה יודע מה מייקל ? מהערב , אני חלק מהארגון הזה ! והערב , בדיבוט שלי , אני רוצה להלחם .... נגדך !

וינס רייבר: ג'ון ואן דאם רק הגיע והוא כבר פותח אתגר נגד המתאבק המנוסה בליגה, מייקל הנרי !

ג'ואי גרף:יש הרבה אומץ לבחור הזה.

המנגינה של מייקל הנרי השנוא נשמעת ברחבי האולם. מייקל הנרי נכנס לצלילי המנגינה של סירנת המשטרה. מייקל הנרי עמד ברמפה. הוא אינו מבזבז זמן. מייקל מצווה על עובד בארגון להביא לו מיק'. לאחר 10 שניות העובד חוזר עם מיק' ומייקל הנרי מטיח את המיק' בראשו ! מייקל הנרי מצמיד את המיק' לפיו ופוצח בדיבור.

מייקל הנרי: ג'ון ואן דאם חותם בארגון הזה והוא חושב שהוא יהפוך לכוכב הבא ! ג'ון , היו רבים שניסו , אך הם לא הצליחו ! ואתה יודע למה ג'ון ? כי מישהו עמד בדרכם והפריע להם , מישהו הרס להם את הסיכויים , מישהו לא נתן להם לעבור הלאה ולהתקדם. למישהו הזה קוראים: מייקל הנרי ! אז הנה הגיע עוד בחור אחד שחושב שהוא הדבר הבא, אבל הוא לא יודע שמייקל הנרי לא יתן לו לעבור הלאה ! ג'ון , אתה קראת עלי אתגר להערב. אז תן לי לבשר לך שעשית את הטעות הגדולה ביותר בחייך. כי מכאן , אתה יכול רק להדרדר ! ברוך הבא ג'ון לקורבנותיו של מייקל הנרי !

מייקל הנרי מתקדם לעבר הזירה. הוא נכנס עליה עם המיק' ונעמד מול ג'ון ואן דאם. ההיטים עולים וגוברים ! מייקל הנרי נעמד מול ג'ון ואן דאם ומחייך. מייקל מצמיד את המיק' לפיו ומתחיל לדבר.

מייקל הנרי:אז עכשיו , לאחר שהבנת שעשית טעות , אתה יכול להתחרט. אז קדימה ג'ון , אתה יכול להתחרט כאן ועכשיו !

מייקל זורק את המיק' שלו מחוץ לזירה והוא מחכה לתשובה מג'ון ואן דאם. ג'ון ואן דאם מצמיד את המיק' לפיו ועוצר. הוא בוחן את מייקל הנרי ולאחר כמה שניות בועט בראשו ! הקהל מגיב לכך בפופים ! מייקל נופל על הקרקע בעוד שג'ון ואן דאם מצמיד את המיק' לפיו ואומר , אני לא מתחרט !
    ג'ון ואן דאם עוזב את הזירה לקולות הפופים ! הוא יוצא מהאולם ונעלם כלא היה !

ג'ואי גרף:אתה ראית מה היה כאן הרגע וינס ? זה הולך להיות ענק !

וינס רייבר: אני כבר לא יכול לחכות לקרב !

כעבוד 30 דקות ....

ג'ואי גרף:טוב , אז מה היה לנו בפרק ?ברוס קיוון ניצח את שון ריין.

וינס רייבר: אל תשכח את הניצחון המדהים של דה אקשן על ג'יימס ברול ועל זורנן ריק.

ג'ואי גרף: וגם לורד אריק הערב תקף את וינס מייקל.

וינס רייבר: והנה , לאחר כל הקרבות המדהימים שהיו הערב בפרק הנה הגענו סוף סוף לקרב המרכזי.

ג'ואי גרף:נכדו של RVD, JVD ילחם נגד נכדו של מארק הנרי , מייקל הנרי.

שדרן: ברוכים הבאים ! נשים , ילדים וגברים ! הננההההההה הגענו לקרב המרכזייייייייי ! אז הנה קבלו את..... מייקל הנרי !

רעש של סירנת משטרה נשמעת ברחבי האולם. אל האולם נכנס החוטא הראשי , מייקל הנרי. מייקל הנרי נעמד ברמפה כאשר הוא מחזיק בידו מקל סטייק. הוא מרים את ידו הימנית אשר אוחזת במקל הסטייק לאוויר. הוא צועק בקול קולות את המילה "כאב". הוא נעמד ליד הקהל ואפשר לראות את כעסו. בגלל JVD הוא יכנס לכלא במשך שבוע , אז הערב הוא יסגור את החשבונות שלו איתו. מייקל הנרי עולה במדרגות באיטיות וההיטים רק עולים וגוברים. מייקל הנרי נכנס לזירה כאשר הוא מרים את מקל הסטייק שלו לאוויר. הוא עולה על הTB ומבצע את הטאונט שלו. הוא יורד מהTB ומחכה ליריבו.

שדרן: ועכשיו , הרכש החדש של ליגת הפיתוח של אחרת, הנה קבלו אותו ..... ג'ון ואן דאם !

מנגינתו של ג'ון ואן דאם נשמעת ברחבי האולם. ג'ון ואן דאם נכנס עם חולצה שעליה כתוב JVD ומכנסי האבקות קצרים. הוא עומד על הרמפה כאשר הוא מבצע את הטאונט של RVD ובמקום זאת צועק ג'ון ואן דאם. JVD מקבל פופים ענקים מהקהל. האם הערב הוא ינצח את מייקל הנרי החייה האימתנית ? JVD נכנס לזירה כאשר הוא בוחן את מייקל הנרי. הוא עולה על הטופ של הTB ומבצע את הטאונט שלו. הוא יורד והולך אל הTB השני. הוא עולה על הטופ ופורס את ידיו לצדדים. ג'ון ואן דאם יורד מהTB ונעמד מול מייקל הנרי ובוחן אותו. השופט נעמד ביניהם ומכריז על פיתחת הקרב.

פעמון הזירה מצלצל ושני הכוכבים פותחים את הקרב. JVD , בועט במייקל הנרי ומבצע עליו סופלקס מהיר. מהלך זה מביא המון פופים. ג'ון ואן דאם רץ לחבלים והוא חוזר הוא מבצע גלגול לפנים וקופץ על מייקל הנרי ששוכב במרכז הזירה. ג'ון ואן דאם מצמיד 1...2 ומייקל הנרי משתחרר. ג'ון ואן דאם מרים את מייקל הנרי ומבצע עליו דרופ קיק. מייקל הנרי נופל על ישבנו. ג'ון ואן דאם בועט בראו של מייקל הנרי ומייקל נופל. ג'ון ואן דאם מצמיד 1...2.. ומייקל הנרי שובר את הההצמדה. ג'ון ואן דאם מרים את מייקל הנרי אך חוטף בעיטה לבטן וספיין באטסר ענקי משום מקום ! הקהל אינו מאמין , מה קרה לג'ון ואן דאם ששלט בקרב עד עכשיו ? מייקל הנרי מצמיד 1...2.. וג'ון ואן דאם משתחרר. מייקל מרים את ג'ון ושולח אותו לTB. שם מייקל מבצע עליו קלוזליין פינתי מוחץ במיוחד. מייקל מרים את ג'ון לטופ של הTB ומבצע עליו באדי סלאם מטורף ! הקהל מגיב בהיטים צורמים אך זה לא מונע ממייקל הנרי להפסיק. מייקל רץ לחבלים ושהוא חוזר הוא קופץ על ג'ון ואן דאם בקפיצת ישיבה (כאשר שני רגליו בתנוחת ישיבה) מייקל מצמיד 1...2... וג'ון ואן דאם לא מוותר ומרים את ידו !!! מייקל מתעצבן. מייקל הנרי מרים את ג'ון ואן דאם. מייקל מרים אותו לסופלקס אך ג'ון ואן דאם משתחרר מהסופלקס ומגלגל את מייקל הנרי לרול – אפ עצבני !! 1...2... ומייקל משתחרר בשנייה האחרונה. השניים קמים וכל אחד רץ לTB שממולו. השניים נפגשים ונופלים ביחד כתוצאה מקלוזליין באותו הזמן ! הקהל מריע בשמו של ג'ון ואן דאם. השניים קמים באותו הזמן ומתחילים בשלב האגרוף אגרוף. לאחר 30 שניות מייקל נותן לג'ון ואן דאם שלושה אגרופים ומוריד אותו בבעיטה האירית של שיימוס. מייקל מצמיד 1....2... וג'ון שוב לא נכנע. מייקל מתחיל ברצף הכנעות. לאחר 2 דקות מייקל מרים את ג'ון ואן דאם לDDT. ג'ון ואן דאם הופך זאת להוריקנה ענקית ! לאחר מכן ג'ון ואן דאם עולה על הTB ופורס את שני ידו לצדדים. ג'ון ואן דאם קופץ את הפינשר של סבא שלו ! הפינשר של RVD ! ג'ון קופץ אך מייקל מתחמק. מייקל הנרי מרים את ג'ון ולוקח אותו אל הטופ של הTB. שם הוא מרים אותו לסופר סלאם ומטיח אותו בזירה ! מייקל הנרי מצמיד 1...2...3 !

שדרן : הנה קבלו את המנצח בקרב , מייקל הנרי !

הקהל מגיב בהיטים צורמים לניצחונו של מייקל הנרי החוטא הראשי. מייקל הנרי לוקח את מקל הסטייק שלו והוא תוקף את ג'ון ואן דאם. לאחר תקיפה ברוטאלית של 3 דקות מייקל הנרי עוזב את האולם. התוכנית יורדת משידור עם היטים צורמים למייקל הנרי.

ארינת סמאש:

המנגינה של מארק הנרי , מר. היכל הכאב נשמעת ברחבי האולם. צבעי האולם משתנים לצבע האפור וההיטים מתחילים להציף את האולם. מארק הנרי נכנס לזירה עם בגדי האבקות הרגילים שלו כאשר הוא עם המבט הרגיל שלו. המבט הכועס והעצבני. מארק הנרי מסתכל על הקהל אשר בז לו והוא ממשיך לכיוון הזירה. מארק הנרי עולה לזירה באיטיות במדרגות . הוא נכנס לזירה ושם הוא מבצע את הטאונט שלו כאשר באותו הזמן הוא צועק "היכל הכאב". מארק הנרי לוקח מיק' ופוצח בדיבור.

מארק הנרי: הנה הגענו לצפון קרוליינה , שארלוט ! ביום שבת , אני אגיע לכאן שוב והפעם לא כדי לדבר , הפעם כדי לנצח ! ביום שבת הזה אני אכנס לזירה הזאת ואביס את RVD. אני אנצח את RVD בזירה הזאת ואכניס אותו רשמית ל"היכל הכאב". RVD, חזרת לכאן , לאחרת לפני שבועיים. בשבוע שעבר הפסדת לרייבן. השבוע , אתה תפסיד לי. הפסדת לרייבן , כמה נמוך אתה יכול עוד לרדת ? אתה תיכנס ל"היכל הכאב" ותהפוך לעוד קורבן ברשימת הקורבנות של מארק הנרי. אתה תטעם מהחוויה הזאת שקוראים לה מארק הנרי ותאמין לי , שלאחר שאנצח אותך , השמיים הם הגבול ! אני אזכה באליפויות , אזכה ליחס שלילי מהקהל ! ואצבור תאוצה ! RVD , את שלך עשית , הפסדת , הפסדת והפסדת. אני לא ההרוס לך את הרצף ואני אתן לך להפסיד שוב. RVD , אתה לא יותר מעוד מתאבק שהגיע לזירה בכדי לקפץ ולשמח את הקהל. אני מכיר כוכבים כאלה. אתה בדיוק כמו קופי קינגסטון איוון בורון וג'ף ארדי – אתה לא יותר מסתם "היי פליי" ! ואתה יודע מה משותף לשלושתם ? שלושתם הפסידו לי ונכנסו באופן רשמי ל"היכל הכאב". ועכשיו RVD , גם אתה תכנס ל"היכל הכאב". ביום שבת הכאב שלך ידבר . הפעם הפופים של הקהל יהיו חלשים יותר , כי לאורך הקרב , אתה תחטוף ותחטוף ותחטוף , כי אתה כמו כולם ! את עוד סתם לוזר ! אני אלמד אותך ואת הקהל הזה שכאן מה זה האבקות אמיתיית ולא סתם האבקות זולה כמו שלך ! רוב , אתה קורא לעצמך המיוחד במינו אבל אתה טועה ! יש רק אחד שהוא באמת המיוחד במינו והוא אך ורק .... מארק הנרי ! אז רוב ואן דאם , ביום שבת הזה אתה תגיד ביי ביי יפה לקריירה שלך כאן , כי בקרב הזה , המנצח יהיה לא אחר מאשר .... מארק הנרי !

מארק הנרי זורק את המיק' והוא יודע שהוא אמר את דבריו. מארק הנרי עוזב את האולם לקולות ההיטים. מי ינצח בקרב הזה ? - שני מתאבקים מנצח אחד!

נערך לאחרונה על ידי NetaMimi; 27-03-2012 בשעה 19:26.

שם פרטי
    נועם המלך
    לייקים
    45
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    בננה כחולה

על הפרומו:
    בפרומו הזה גם פה אני מגלם את מארק הנרי. הפעם אני משתף פעולה עם כריס ג'ריקו. שנינו מועמדים לכתר לאליפות הזוגות בPPV חשוב. בPPV המציין שנתיים לליגה שבה אנו משתתפים. הPPV יפורסם רק מחר אז אני לא יודע את התוצאה.

ההתחלה - אף אחד לא ידע

"אבא, בוא לכאן מהר !" צעק טד הנרי. "אתה חייב לראות את זה, אבא" אמר
    .
    מארק הנרי הגיע למקום. *מה קרה ?* שאל את בנו

טד הנרי: אבא , תראה. טד שולף עיתון בצבע חום.

טד הנרי: יש לנו מתחרים.

מארק הנרי: בני , נולדה לה עוד כנופיה חדשה. מי אמר שהם כבר מתחרים. מי אמר שהם כבר בצד שנגדנו. מי אמר שהם במעמד שלנו?

"אל תדאג , אנחנו לא ברמה שלכם , אנחנו מעל" נשמע בקול מוכר.

מארק הנרי: מי זה ?

כריס ג'ריקו: זה אני , היריב הכי גדול שלך ! זה אני האיש אשר לקח לך את אור הזרקורים.

מארק הנרי: תחסלו אותו ! ציווה מארק הנרי על חבריו לכנופיה.

כריס ג'ריקו: חבל על המאמצים שלך ! אומר כריס ג'ריקו שמאחוריו נעמדת הכנופיה שלו.

מארק הנרי: מה אתה רוצה ?

כריס ג'ריקו: אתה בדיוק מה אני רוצה. אני רוצה להיות במקום שלך. אני רוצה שכולם ידעו שעם הכנופיה של כריס ג'ריקו לא מתעסקים. אז נעשה זאת בחוקים שלך. נעשה קרב. אני נגדך. המנצח יהיה מנהיג הכנופיה הטוב ביותר.

מארק הנרי: מה , אתה צוחק עלי?

כריס ג'ריקו: מארק , הרי אני ואתה נלחמנו בעבר בארגוני האבקות. אתה מתאבק ואני מתאבק. למה אתה פוחד לאבד את מקומך ?

מארק הנרי: לא , אני לא פוחד. סגרנו. אפילו נעשה זאת מול עייני כל העולם. אני נגדך באחרת !

כריס ג'ריקו: סגור.

- יום הקרב, המרתף החשוך של הכנופייה השחורה, ברוקלין, ניו יורק -

כל חברי הכנופיה של מארק הנרי מקיפים במה מרכזית קטנה. אור קטן מדליק את הבמה. אל הבמה מגיע מנהיג הכנופיה השחורה מארק הנרי. מארק הנרי מסתכל על חברי הכנופיה והוא נואם בפניהם.

מארק הנרי: היום הגיע היום הגדול. היום הגיע יום הקרב. היום אנו יכולים לעמד את המעמד המכובד שבו אנו נמצאים או לעלות דרגה. הניצחון הערב הוא ניצחון חשוב. אם אני מפסיד אנחנו מפסידים הכול ואם ננצח אנו נהפוך לכנופיה הטובה ביותר. רבים ידעו מיהם הכנופיה השחורה. רבים ידעו שאתנו לא מתעסקים. רבים יבינו שאנו מחזיקים את העולם בביצים. הערב אני אצעד ואכנס לזירה שבה אשיג את הניצחון החשוב ביותר שלנו ככנופיה. זה היום או לעולם לא. הניצחון הזה עומד להיות שלנו. אסור לנו להפסיד ולפספס את מה שבנינו עד עכשיו במו ידינו. אסור לנו לוותר , אסור לנו להרים ידיים. אנו השולטים ! אנו המושכים בחוטים ! והגיע הזמן שכולם ידעו זאת. עשינו הרבה כדי להגיע למעמד הזה. רצחנו אנשים , השחתנו בניינים , שדדנו בנקים. בין לילה אחד הפכנו מאנשים רגילים ונחותים בחברה המודרנית לאנשים עשירים , שכל דבר שהם נוגעים בו הופך לזהב. התקדמנו בחברה. כל איש שדרך עלינו בעבר , כיום אנו דורכים עליו ביחד. אנחנו קבוצה מלוכדת , מגובשת. את כל דרכנו סללנו ביחד , כקבוצה. אך היום הגיע יום שונה. יום שונה בחיי היומיום של הכנופיות. היום אני , המנהיג שלכם , אצטרך להסתדר לבד. היום הכול יהיה על גבי. עתיד הכנופיה השחורה מוטל על כתפיי. אני יהיה האיש אשר יביא לכם את הניצחון או את ההפסד. אני הולך להיפגש במנהיג אחר. יש מצב שהיום הכול יגמר. אולי זו הפעם האחרונה שניפגש. במידה ונפסיד הכול יגמר. במידה וננצח , הדרך סלולה למעלה. אני הוא האדם שיביא לכם את הניצחון. אני הוא האדם שיעלה אתכם למעלה. אני הוא האדם שיהפוך את הכנופיה השחורה לכנופיה הטובה ביותר. תכירו את המושיע שלכם. תכירו את האיש שהוציא אתכם מהבוץ והביא אתכם למקום הזה. למקום הזה שבכל פעם שחזרתם עליו זכית לעוד ועוד. הערב , הכול ישתנה לטובה ! יחי הכנופיה השחורה !!

מארק הנרי יורד מהבמה כאשר כל שותפיו לכנופיה מקבלים אותו בצורה יפה ומברכים אותו לקראת הקרב הגדול. הקרב הזה יקבע את גורלם של הכנופיה. אם הם יהיו בתחתית ויאבדו הכול או אם הם יהפכו לטובים ביותר.

- המרתף החשוך של "The Gangmans", מקום לא ידוע -

חברי הכנופיה מפנים דרך למנהיגם הגדול , כריס ג'ריקו. כריס עולה על הבמה הקטנה שבמרכז המרתף שלו ומתחיל לנאום על הקרב שלו.

כריס ג'ריקו: היום הגדול הגיע. היום הגדול שבו אנו נפרוץ אל העולם הגיע. היום אנו נעמיד את הכנופיה השחורה במקומה. אנו נחזיר אותם למעמדם הנמוך בחברה. אנו נראה לעולם מיהם "The Gangmans". אנו ננצח במערכה. אנו ננצח בקרב. אנו ננצח במלחמה. הניצחון הזה יכול להקפיץ אותנו למעמד הטוב ביותר בעולם הכנופיות. אני בעבר ניצחתי את מארק הנרי. אני בעבר כבר הראיתי לו את מקומו ! עכשיו הגיע הזמן לחזור על ההיסטוריה. עכשיו הגיע הזמן לחזור לימים הטובים. לאחר הניצחון הזה אף אחד לא יוכל לעצור אותנו. אני אוכיח לעולם שעדיין יש לי את זה. אני אראה לעולם שY2J לא נעלם. ברגעים הללו שהקהל החליט להתעלם ממני ולא לשים לב לכריס ג'ריקו לא נעלמתי , תמיד הייתי כאן. אבל מהיום הם לעולם לא ישכחו אותי ! מהיום הם לעולם לא ישכחו את כוחי ! מהיום הכל הכול ישתנה. מהיום כולם יכירו את "The Gangmans".
    כריס ג'ריקו יורד מהבמה כאשר הוא יוצא מהמרתף. אחריו הולכים כל חברי הכנופיה.

- אולם אחר, יום הקרב -

- Bring It On, You Cant Stand The Violance -

ג'רי לולאר: שלום צופים יקרים, וברוכים הבאים לעוד פרק מיוחד, של "My House" !, של ליגה אחרת ! ההאוס שואו הכי מצליחה שיש !
    ג'ים רוס: היום יש לנו הרבה קרבות מרתקים, בינהם מה שיהיה לנו עכשיו - Y2J VS WSM !
    ג'רי לולאר: נכון, כריס ג'ריקו מול מארק הנרי ! נראה לי שהקרב הזה הולך להיות מיוחד במינו, אני ראיתי אותם מאחורי הקלעים והם נראו ממש עוינים אחד אל השני...
    ג'ים רוס: גם אני ראיתי את זה, קינג ! אני לא יכול לחכות ! כריס ג'ריקו מול מארק הנרי - מיד !

*מסך הטיטנטרון מראה ברחבי האולם - "כריס ג'ריקו מול מארק הנרי - מיד !"*

-Break The Walls Doooown !-

כריס ג'ריקו נכנס לאולם הרועש. כריס ג'ריקו מתקבל בהיטים. ג'ריקו נעמד על הרמפה כאשר מאחוריו חבריו לכנופייה. כריס ג'ריקו מרים את ידיו לאוויר וזיקוקים רבים מכים את האולם. כריס ג'ריקו צועק את המילה "Y2J". כריס ג'ריקו מתקדם לעבר הזירה כאשר רוב האולם בז לו ולכנופיה שלו. כריס ג'ריקו מסתכל על הקהל שבז לו והוא מחייך. הכנופיה של כריס ג'ריקו עולה לזירה וכל אחד מהם תופס פינה. כריס ג'ריקו עולה אחריהם. בזירה ג'ריקו מרים את ידיו לאוויר. כריס מסתכל על הקהל ומחכה ליריבו.

-Sombody Goona Get Their Ass Kick-

לצלילי המנגינה נכנס מארק הנרי לאולם. מארק הנרי נעמד על הרמפה ועוצר ל10 שניות הוא מסתכל לעבר הקהל שבז לו. לאחר 5 שניות נכנסת הכנופיה השחורה לאולם. הם מקיפים את מארק הנרי. חבריו לכנופיה שנמצאים מקדמתו של הנרי מפנים לו את דרכו לעבר הזירה. מארק הנרי צועד לעבר הזירה כאשר הוא פורס את ידיו לצדדים. הוא מחייך. מארק הנרי נכנס לזירה ואחריו נכנסת הכנופיה. כריס ג'ריקו ומארק הנרי נעמדים בפייס אוף רציני שנמשך 10 שניות. לאחר מכן כל כנופיה יורדת מהזירה. הפעמון מצלצל והקרב מתחיל.

ג'רי לאולר: מי אלה האנשים האלה, JR ?
    JR: אין לי מושג, אני מקווה שזה יתבהר לנו בזמן הקרוב !

מארק הנרי וכריס ג'ריקו מתקרבים זה אל זה וכריס ג'ריקו פותח את הקרב בבעיטה. מארק הנרי מתאושש מהבעיטה ונתן לכריס ג'ריקו נגיחה. מארק הנרי רץ לעבר החבלים שמאחוריו ושהוא חוזר הוא מוריד את כריס ג'ריקו. כריס קם והוא לא מבזבז רגע. הוא רץ לעבר מארק הנרי והוא מבצע עליו דרופ קיק. הקהל לא מבין מאיפה הכוח הזה. רואים שכריס ג'ריקו רוצה את הניצחון. ג'ריקו מבצע על מארק הנרי עוד דרופ קיק ומארק הנרי נופל. כריס ג'ריקו בועט בגופו של מארק הנרי כאשר המבט הרעב לניצחון לא יורדת מפניו. כריס עולה על הטופ של הTB והוא מרים את ידיו לאוויר. כאשר כריס מוריד את ידיו הוא קופץ על מארק הנרי אשר שוכב במרכז הזירה. כריס ג'ריקו מצמיד 1......2 ומארק הנרי משתחרר. כריס הבין שבכדי להכניע את מארק הנרי הגדול הוא יצטרך להתאמץ יותר. כריס מרים את מארק הנרי והוא נותן לראשו 6 אגרופים מהירים. אך לאחר האגרופים , מארק הנרי קם כאילו כלום לא קרה. מארק הנרי קם והוא חסם את האגרוף ה-7 ונגח בראשו של כריס ג'ריקו. לאחר מכן מארק הנרי ביצע על כריס ג'ריקו באדי סלאם. מארק הנרי רץ לעבר החבלים ושהוא חזר הוא קפץ על כריס ג'ריקו כאשר המרפק שלו פוגע בראשו. מארק הנרי חונק את כריס ג'ריקו במשך 20 שניות. לאחר ה20 שניות מארק הנרי הרפה והרים את כריס ג'ריקו. מארק הנרי שלח את ג'ריקו לTB. מארק הנרי עמד ליד הTB אשר מול הTB שבו נמצא כריס ג'ריקו. מארק הנרי פרס את ידיו לצדדים וצעק. מארק הנרי רץ לעבר כריס ג'ריקו במטרה למחוץ אותו. מארק הנרי רץ לעבר כריס , אך כריס זז הצידה ומארק הנרי עף על הTB. כריס ג'ריקו גלגל את מארק הנרי לרול – אפ. 1......2... ומארק הנרי השתחרר. כריס ג'ריקו חנק את מארק הנרי בשלושה תנוחות שונות ולאחר מכן הרים את מארק הנרי ובעט בחוזקה בראשו. ג'ריקו רץ לחבלים והפעם הוא ביצע על מארק הנרי ברו קיק קטלני. מארק נפל על הקרקע. כריס הצמיד 1.......2.... ומארק הנרי השתחרר גם הפעם ! כריס הרים את מארק הנרי והוא ניסה לבצע עליו DDT. מארק הנרי לא נתן לכריס ג'ריקו לבצע את הDDT ומארק הנרי שלח את כריס ג'ריקו אחורה בחוזקה רבה. מארק הנרי הרים את כריס ג'ריקו והפעם הוא ביצע עליו סופלקס. מארק הנרי הצמיד 1......2... וג'ריקו השתחרר. מארק הנרי הרים את כריס ג'ריקו לWSM. ג'ריקו התחמק מהWSM . מארק הנרי התעצבן ושלח את כריס ג'ריקו אל מחוץ לזירה. לרעתו של הנרי , כריס אחז בחבל השני. מארק הנרי יצא מהזירה ועלה במדרגות לכיוון כריס ג'ריקו. שם מארק הנרי הרים את כריס ג'ריקו וביצע עליו סופלקס ! השופט ספר 4........5......6.....7 מארק הנרי קם. הוא שלח את כריס ג'ריקו לגדר האוהדים. 8....... מארק הנרי רץ לעבר כריס ג'ריקו אך כריס ג'ריקו ברח מהאזור. 9.......... השניים רצו אחד לעבר השניים וביצעו אחד על השני ברו קיק באותו הזמן !! ...........10 !! הקרב נגמר ברגע ענקי !

המנצח בקרב: אין ! ספירות חוץ כפולה.

כריס ג'ריקו ומארק הנרי קמו. הכנופיה של כריס ג'ריקו נעמדה מאחוריו וכך גם הכנופיה של מארק הנרי. השניים נעמדו בפייס אוף רציני ולאחר 20 שניות כריס ג'ריקו ומארק הנרי התחילו לתקוף את הכנופיות שלהם ! לאחר תקיפה ברוטאלית של 4 דקות מארק הנרי וכריס ג'ריקו נשארו האחרונים שעמדו. השניים לחצו ידיים והם יצאו מהאולם לקולות ההיטים. נוצר לנו כאן טאג טים חדש !

-צומת אורנג'וויל, בדרך לטורנטו-

*כריס ג'ריקו ומארק הנרי נוסעים באוטו, הכל רגוע, התנועה יחסית משוחררת ולא
    צפופה, כמו שיש באזורים האלה עכשיו. שעת לילה רגועה, כריס נוהג, מארק הנרי
    לידו, הם עוצרים ליד בית קפה קטן בצומת. "Cafe & Bakery", שם החנות.*

כריס ג'ריקו: וואי, זה היה מעייף.. בוא, אני מת לשתות קצת קפה..
    מארק הנרי: אני איתך, חבל שלא הבאנו...
    כריס ג'ריקו: בוא, נכנס ונחשוב מה נעשה מפה..
    מארק הנרי: מה יש לעשות ? מפה ממשיכים לטורנטו, לא ?
    כריס ג'ריקו: חשבתי לגוון קצת, טיול קצר או משהו..
    מארק הנרי: טוב, בוא נדבר על זה על כוס קפה..

*נכנסים לחנות, כריס ג'ריקו ניגש לדלפק*

כריס ג'ריקו: שלום, אפשר להזמין קפה ?

*גבר צעיר, נראה בין 16 נמצא בדלפק.*

כריס ג'ריקו: סליחה ?
    המוכר: א-א-אאתה כ-כריס ג'-'ריקו ?
    כריס ג'ריקו: *צוחק*, כן, זה אני.. אפשר בבקשה קפה ?
    המוכר: כן, סליחה שאני ככה אבל בקושי באים לבית קפה הזה מפורסמים, להבדיל מאנשים בכלל..
    כריס ג'ריקו: *מסתכל מסביב*, כן, זה נראה ככה.. אבל מקום נחמד.. מארק, מה אתה רוצה ?
    מארק הנרי: קפה שחור, בכוס גדולה בבקשה..
    המוכר: מ-מ-מארק הנרי ? וואו, שניכם זה כמו 10 לקוחות פה ! זה לא יאומן !
    מארק הנרי: אני מקווה שאתה לא צוחק על המשקל שלי !
    המוכר: כמובן שלא ! התכוונתי מבחינת היוקרה שלכם, אני לא מאמין..
    כריס ג'ריקו: אז קפה בשבילי, וקפה שחור בשביל מארק, אוקיי, בחור ?
    המוכר: כמובן, מר ג'ריקו.. אה - ומר ג'ריקו, אתה לא אמור להיות רשע ?
    כריס ג'ריקו: *צוחק* אני רשע רק למי שמעצבן אותי.. אתה דווקא נראה נחמד, אוקיי בחור ?
    המוכר: תודה לך, מר ג'ריקו !
    כריס ג'ריקו: אתה יכול לקרוא לי כריס. ותזרז את הקפה בבקשה !
    המוכר: כמובן, מר ג' - סליחה, כריס..

*הנער מביא להם את הקפה*

כריס ג'ריקו: אז מה עכשיו ? *לוקח שלוק מהקפה שלו*
    מארק הנרי: אל תשאל אותי. תחליט אתה, לי אין מושג..
    כריס ג'ריקו: המקום הזה קצת מפחיד אותי.. בוא נגמור את הקפה מהר *לוקח עוד שלוק*
    מארק הנרי: אוקיי.. *לוקח שלוק*

*שניהם גומרים את הקפה מהר מהר, ומודים למוכר.*

כריס ג'ריקו: תודה..
    המוכר: בבקשה, אבל עצה אליכם, מסתובבים פה הרבה שיכורים במכוניות, ויש פה הרבה תאונות דרכים..
    כדי לכם להיזהר !

כריס ג'ריקו: תודה על העצה..

*כריס ג'ריקו ניגש למוכר ולוחץ לו את היד*

כריס ג'ריקו: להתראות !

*הם יוצאים מהחנות וניגשים למכונית*

כריס ג'ריקו: תאונות דרכים הוא אומר לי.. *צוחק*

*כריס ג'ריקו מנסה לפתוח את מנעול המכונית, הוא לא מצליח*

כריס ג'ריקו: מה קרה לדבר האידיוטי הז -
    מארק הנרי: כריס, תיזהר !

*פוווווום !*

*מארק הנרי וכריס ג'ריקו שכובים על הרצפה.. הם מתחילים אט אט לפקוח עיניים,
    הם לא מבינים מה קרה..*

כריס ג'ריקו: מה ? איפה אני ?! למה הכל פה לבן ?!
    מארק הנרי: נראלי שאני יודע איפה אנחנו.. או-או..
    כריס ג'ריקו: מה זאת אומרת או-או ?! איפה אנחנו ?!

"אתם באזור המעבר" אומר קול לא מוכר.

כריס ג'ריקו: מה ?! מי אמר את זה ?!
    "אני. תסתובב ותראה." הקול אמר.

*כריס ומארק מסתובבים לאט לאט..*

כריס ג'ריקו: מי אתה לעזאזל ? מה זה אזור המעבר ? ולמה יש לך כנפיי -

*כריס ג'ריקו קולט את מה שקרה. הוא ומארק הנרי בהלם טוטאלי.*

מארק הנרי: אתה לא מתכוון ש -
    "אני כן מתכוון." אמר הקול. "דרך אגב, שמי המלאך גבריאל. נעים להכיר !"
    כריס ג'ריקו: אנחנו מתים ?! איך ?! מה קרה ?!
    המלאך גבריאל: מה שקרה הוא, אתה זוכר שהמוכר במסעדה אמר לכם על השיכורים בדרכים ?
    מארק הנרי: כן, אנחנו זוכרים.
    המלאך גבריאל: אז היום היה אחד מהמקרים האלה. חבורה של שיכורים היכתה בכם.
    מארק הנרי: בגלל זה אמרתי לך תיזהר, כריס..

*לכריס ומארק קשה מאוד לעקל את מה שקרה.*

כריס ג'ריקו: בכל אופן, מה זה אזור המעבר ?
    המלאך גבריאל: אזור המעבר הוא אזור המשפט. אתם תעלו למשפט, ויקבע אם תעלו לגן העדן או לגיהנום.
    כריס ג'ריקו: אבל אנחנו רוצים לחזור לאדמה ! ללמטה !
    המלאך גבריאל: אוי *צחוק*, לא הרבה הצליחו לחזור ללמטה.
    מארק הנרי: אבל יש לנו קרב זוגות בחגיגות השנתיים !
    המלאך גבריאל: חגיגות השנתיים ? מה זה ?
    כריס ג'ריקו: אתה מכיר את כל האנשים על פני כדר"א, אבל לא יודע מה זה חגיגות השנתיים ?
    מארק הנרי: זה לא משנה, מתי אנחנו עולים למשפט ?
    המלאך גבריאל: עוד כשעה. יש לכם זמן להתכונן.
    כריס ג'ריקו.. איפה אנחנו יכולים להתכונן ?
    המלאך גבריאל: שבו על הספסל שם. טוב, אני צריך ללכת, להתראות !

- שעת בוקר במסעדת "Cafe & Bakery" -

*המוכר האדיב פותח את החנות. הוא לוקח את אחד מהעיתונים לידו וקורא את הכותרת*

המוכר: אוי לא ! ידעתי שזה מה שיקרה ! למה דווקא להם ?!
    הלקוחות הכי יקרים שהיו פה.. למה ?! למה זה קורה לי ?!
    אני חייב לעשות משהו.. מהר !

- גן העדן, אחרי שעה -

כריס ג'ריקו: איפה המלאך הזה, איפה ?
    מארק הנרי: הוא כנראה מאחר.. תרגע קצת..
    כריס ג'ריקו: תרגע ?! איך ?! בעיקרון אנחנו עכשיו בקומה בבית חולים ! מי יודע אם נגיע לחגיגות השנתיים!

*פתאום, המלאך מופיע משום מקום.*

המלאך גבריאל: מוכנים למשפט ?
    כריס ג'ריקו: כן.. איפה הכניסה ?
    המלאך גבריאל: תחזיקו בידי.
    כריס ג'ריקו: מה ? למה להחזיק ביד של -
    המלאך גבריאל: תחזיקו כבר !

*בלי ברירה, הם נאלצו להחזיק ביד של המלאך. המלאך נקש באצבעו, ומיד הגיעו לאולם בית המשפט.*

כריס ג'ריקו: וואו ! האולם הזה ענקי !
    המלאך גבריאל: זה האולם הראשי. כאן שופטים מפורסמים, אנשי צדק, וכו'..
    מארק הנרי: ומה בעיקרון אנחנו אמורים לעשות במשפט הזה ?
    המלאך גבריאל: זה משפט רגיל, כמו בכדור הארץ.
    כריס ג'ריקו: ומי העורך דין שלנו ?
    המלאך גבריאל: אוי, כמעט שכחתי לומר לכם, אתם עורכי הדין של עצמכם !
    מארק הנרי: מה ?! עכשיו אתה נזכר לומר לנו את זה ?! זוהי שעורייה !
    המלאך גבריאל: לא, זהו גן עדן. *צוחק*
    כריס ג'ריקו: ומיהו התובע ?
    המלאך גבריאל: כל האנשים הרעים שעשית להם דברים.. אתה מבין, עכשיו לילה. אנחנו "משאילים"
    את נשמתם של אלה שעשיתם להם דברים רעים שיעידו, ואחר כך מחזירים אותם.

כריס ג'ריקו: ואלה שעשינו לנו דברים טובים ?
    המלאך גבריאל: מראים אותם בווידיאו.
    כריס ג'ריקו: אבל איך מראים אותם בוויד -
    המלאך גבריאל: מספיק עם השאלות ! אין זמן ! המשפט מתחיל, שבו בבקשה בכיסאות שלכם.

*פיצוץ אדיר נשמע בכס השופט. העשן נעלם, ומישהו עם מסיכה מופיע שם.*

השופט: לא להתבלבל. אני לא אלוהים. אני אחד מהשופטים שהוא מינה להיות שופטים.
    המשפט יתנהל בסדר הזה: כל פעם אני אשאיל נשמה שמישהו שעשיתם לו משהו רע,
    יבוא ויעיד. אחר כך, יהיה תורכם לומר את טיעונכם, ולהראות מעשה טוב שאתם עשיתם.
    האם זה מובן לכם, מארק הנרי וכריס ג'ריקו ?

מארק הנרי וכריס ג'ריקו: מובן.

השופט: מארק הנרי וכריס ג'ריקו, האם אתם מקבלים את החלטת השופט, לא משנה מה היא
    תהיה ?

מארק הנרי וכריס ג'ריקו: כן.

השופט: אז אם כך - בואו נתחיל במשפט !

- משרדו של X-RAY, לילה -

אקסריי: מזל שהצלחתי להשיג עותק של העיתון, אני לא יודע מה הייתי עושה מרוב שיעמום..

*הקפה של אקסריי נשפך מפיו כשהוא רואה את הכתבה.*

אקסריי: מה ?! אני חייב לרדת לשורש העניין הזה ! *יוצא מהחדר*

- חוזרים לבית המשפט, מארק הנרי וכריס ג'ריקו VS העולם -

השופט: אני קורא לעד הראשון לבוא !

*הדלת הגדולה נפתחת. הנכנסים הם ילד בן 11 כנראה, נכנס עם כובע מצחייה לאולם.*

השופט: מה שמך ילד ?
    הילד: קרייג ג'ונסון.
    השופט: אז קרייג, מה קרה לך איתם ?
    קרייג ג'ונסון: מארק הנרי התחיל עם אמא שלי !
    השופט: זה נכון, מארק ?
    קרייג ג'ונסון: תן לי להשלים את הסיפור !
    השופט: תתחיל..

קרייג ג'ונסון: אז ככה. אני ואמא שלי הלכנו לטייל קצת. אבא שלי מת לא מזמן. ואמא שלי
    לקחה אותי לטיול קצר ברחובות ניו יורק, לדבר איתי. אני לא יכולתי להפסיק לחשוב על
    אבא שלי, למה הוא מת.. אני בכיתי 24 שעות ביממה, אמא שלי ניסתה לעודד אותי..
    היא ניסתה לא להיות עצובה, רק בגללי.. גם לה היה כואב ! ופתאום, מארק התחיל
    עם אמא שלי.. הוא טייל איתנו, אני לא יכול לתאר מה קרה, אני רק זוכר שבסוף,
    התעוררתי במיטתי ושמעתי את אמא שלי גונחת בלי סוף.. אחרי כמה זמן, הגניחות
    נגמרו. מארק הנרי יצא מהחדר תוך כמה דקות, ופשוט הלך. אני יודע מה הוא
    עשה לאמא שלי, ואני לא יכול לסלוח לו ! פשוט לא !

השופט: מארק, מה זה אמור להיות ?! זאת התנהגות ?
    מארק הנרי: אה, כן ילד אני זוכר את אמא שלך.. תמסור לה סליחה..
    קרייג ג'ונסון: הלוואי שתמות, חלאה ! לך לגיהנום !
    השופט: הממ. קרייג, אני לא ממליץ לך לטפח ציפיות אבל עד מחר נראה אם זה יקרה.. *צוחק*

השופט: עכשיו כשזה נגמר, הזמינו את העד הבא !

*לתוך האולם נכנס גבר. נראה בן 30 בערך. הוא נכנס לאולם ויושב.*

השופט: כן, מה שמך ?
    הגבר: סקוט טננוול, כבוד השופט.
    השופט: כן, סקוט. דבר.
    סקוט טננוול: כריס ג'ריקו נתן סטירה לילד שלי !
    השופט: ספר יותר בהרחבה, סקוט.

סקוט טננוול: טוב, אני אתחיל עם העובדה שאני עקר. הייתי ככה כל ימי חיי. אני ואישתי, פלורה,
    אימצנו את בנינו היחיד, ג'רמי בן השלוש, בבית יתומים בוושינגטון. גידלתי אותו להיות אוהד היאבקות
    מסור, והחלטתי שהגיע הזמן - לקחתי אותו להופעתו הראשונה בליגה אחרת. כריס ג'ריקו נכנס לזירה
    באותו הזמן, וכמובן שכל האוהדים שרקו לו בוז. עכשיו, הוא בחר ישירות להתקרב לג'רמי, לתת לו סטירה
    מצלצלת, ולהמשיך במסעו. כמובן שג'רמי בכה הרבה באותו הזמן. לא נראלי שהוא יוכל לשכוח את זה.

השופט: כריס, מה זה אמור להיות ? אתה רציני ?

*כריס ג'ריקו מסתכל אל סקוט במבט מלא שנאה.*

השופט: בכל מקרה, קראו לעד הבא. תודה לך סקוט.

*הדלת נפתחת, וכריס ג'ריקו לא מאמין למראה עיניו.*

השופט: שלום, מה שמך ?
    האיש: מורטי הייווד.
    השופט: ספר לנו את מה שקרה, מורטי.

מורטי הייווד: מה שקרה לי, לא קשור לשנאה. אני בטוח ששניהם זוכרים אותי. אני
    מוכר בחנות קטנה ששמה - "Cafe & Bakery" בצומת אורנג'וויל. אתמול, כנראה,
    כריס ג'ריקו ומארק הנרי נכנסו אליי לחנות. הם היו הלקוחות היחידים שלי כבר זמן מה.
    הם כיבדו אותי בהתנהגות ראוייה לשבח.

השופט: נו ?

מורטי הייווד: לפני שהם הלכו, הזהרתי אותם מהשיכורים. הם אמרו לי תודה, ולהתראות.
    אני לא מרוויח הרבה יחסית, ולפני שהלכו, כריס ג'ריקו נתן לי לחיצת יד. בתוך היד היו
    200 דולר, שהוא הביא לי. כבוד השופט, אני אומר לך, אני יודע שבתוכם יש צד רגיש !
    קח אותי במקומם, תחזיר אותם לאדמה, זה לא מגיע להם !

השופט: בטוח שזה מה שאתה רוצה ?! למות במקומם ?!

מורטי הייווד: אין לי מה להפסיד ! בקושי יש לי חברים, אין לי לקוחות, אין לי כלום !
    בבקשה, כבוד השופט. אני מפציר בפניך. קח אותי ולא אותם.

השופט: אם ככה - הוחלט ! מארק הנרי וכריס ג'ריקו, האם ברצונכם לחזור לאדמה ?
    כריס ג'ריקו: כן.
    השופט: אז אתם תתעוררו במיטת בית החולים "ג'ורנל" בטורנטו. אתם מוכנים ?

*השופט מקיש באצבעותיו*

*כריס ג'ריקו מתעורר בבת אחת, הוא נבהל..*

כריס ג'ריקו: מאאאאארק ?! מאאאאאארק ?!

*רופא נכנס לחדר*

הרופא: מר ג'ריקו, אני מאושר שהתעוררת ! מר הנרי התעורר לפניך, הוא גם מחפש אותך. בוא
    איתי אם אתה רוצה לדבר איתו..

*הם הולכים*

כריס ג'ריקו: אוי, תודה לאל, מארק..
    מארק הנרי: זאתי הייתה חווייה מפחידה..
    כריס ג'ריקו: אז בוא נתארגן, יש לנו אירוע ללכת אליו !
    הרופא: לא, אתם צריכים להישאר פה !
    כריס ג'ריקו: אל תדאג, תסמוך עליי ! תדפיס לנו אישורי יציאה, אנחנו הולכים מפה !

*כריס ומארק נכנסים כל אחד לחדרו להתלבש, הם יוצאים במהירות.*

הרופא: קחו, הנה האישורים.. בהצלחה, ותשמרו על עצמכם !

- ארינת חגיגות השנתיים, כמה זמן לפני המופע, חדרו של אקסריי -

*טוק טוק טוק*

אקסריי: מי זה ?

*הדלת נפתחת, סטרונג וולס נכנסים*

אקסריי: אוווי תודה לאל ! מה קרה לכם ?!
    כריס ג'ריקו: אנחנו נספר לך אחרכך.. יש לנו מופע ללכת אליו !
    אקסריי: אתם בסדר ?!
    מארק הנרי: כן, נספר לך אחרכך מה קרה..
    אקסריי: טוב נו לכו להתארגן !

*סטרונג וולס יוצאים, והדלת נסגרת.*

נערך לאחרונה על ידי NetaMimi; 27-03-2012 בשעה 19:28.

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

מחשב חדש הישן פורמט...

הפינום חזר... והוא בליגת AWL

ניצחונות/הפסדים/תיקו

הופעות: 3 ניצחונות: 0 תיקו: 1 הפסד: 1

שם פרטי
    נועם המלך
    לייקים
    45
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    בננה כחולה

רוי , אפשר ביקורת על הפרומואים?

משתמש מתחיל האוואטר של ROB VAN DAM
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    3
    נקודות
    40

שלי הפרומו שהכי השקעתי הו קרב אליפות נגד מיז (שפרש)
    פרומו ג'ף הארדי נגד המיז

באמצע התוכנית נהיה חושך שלא רואים כלום וכל הקהל בצרחות
    לאחר שהקהל נירגע כל האולם ניהיה בצבעיי סגול שחור
    ומתחיל השיר כניסה של ג'ף הארדי
    http://youtu.be/w5kE3JlWDN4
    ג'ף נכנס עם החוגרה עם פרצוף שמח מהפופים המטורפים שהוא מקבל
    ג'ף רץ על הזירה ונכנס בקפיצה בין החבלים
    ורץ לעמודים ועושה את תנועת הרובה

ומרים את חגורת אליפות הAWL ויורד מהעמודים
    ושומעים את JR אומר לג'רי לולר: נראה שג'ף אחד מהמתאבקים הנערצים ביותר בAWL
    ג'רי לולר אומר: כן בטח ההפך הגמור ממיז היריב שלו
    ג'ף מבקש מJR מיקרופון JR נותן לו את המיקרופון
    וג'ף אומר: לילה טוב לכל הואדי היאקבות שצופים בנו כפי שראיתם בתוכנית הקודמת
    אני ניצחתי את זאק ריידר ובאטיסטה וזכיתי באליפות הAWL
    אז מי זה מיז אני ניצחתי את באטיסטה
    אז מיז תיזכר מי ניצח אותך בפרק הראשון של הAWL
    לפתע שומעים אוסמממממ
    http://youtu.be/W_qFmGEd_Bo
    המיז נכנס עם המיקרופון בפנים רציניות ועצבניות בגלל ההיטים ושריקות הבוז החזקות שנשמעות
    וצורח אני אדיר ואתם סתם קהל של מסכנים
    ג'ף אני אוסממממ ואתה סתם בן אדם מסכן שמנסה להיתאבד בכל קרב אבל גם בזה אתה גרוע
    אפ אפ אפ מיז יש לך פרצוף יפה כדי לך לשמור אליו כי ברגע זה אני יכול לשנות אותו בקוסמטיקה של הארדי
    או בטויסט שאני יתן לך (מסתכל על השעון) עכשיו ג'ף נותן למיז בעיטה לבטן ומבצע אליו טוייסט אוף אייט
    שיר כניסתו של ג'ף נשמע ברקע ג'ף יוצא מהזירה בחיוך של ילד שובב כזה ונותן כיפים לצופים בשורות הראשונות
    וזורק את חולצתו לקהל
    ושומעים את JR אומר : ראיתי איזה טוייסט עוצמתי מיז קיבל עכשיו אני ממש לא רוצה להיות מיז עכשיו
    ג'רי לולר: אני מאחל למיז לקבל הרבה כאלה בקרב שלו נגד הארדי

השעה היא 9:30 בבוקר
    ג'ף הארדי יושב בבית קפה
    אוכל עוגה הכל בסדר לפתע הוא מרגיש מישהו מאיים מאחוריו אבל הוא לא נלחץ פתאום הוא שומע צעקת אוסממ הוא מתובב ופתאום מקבל בוקס מי מיז שדוחף לג'ף את הראש לעוגה כל פניו של ג'ף מלאות בקצפת מיז מנסה לתת לג'ף עוד בוקס אבל ג'ף זז ומנקה את פניו בעל הבית קפה מזמין משטרה ג'ף נותן למיז כמה בעיטות לבטן ושופך על מיז כוס קפה מיז כמעט בוכה בכאבים
    המשטרה מגיעה ועוצאת את מיז וג'ף עוזב את המקום וחוזר לביתו
    המשטרה לוקת את מיז לחקירה לאחר קירה ארוכה משחררים את מיז
    מיז מגיע לביתו של ג'ף עם השוטרים ולוחץ לג'ף את היד ומבקש מה שוטרים להשאיר אותם לדבר לבד השוטרים עוזבים אותם וחוזרים לתחנה המיז אומר שהוא מצטער על מה שקרה ג'ף אומר שזה בסדר
    המיז שואל אם אפשר לשתות ג'ף אומר בסדר ומסתובב ומיז נותן לג'ף כאפה חזקה מאוד בגב של ג'ף שצועק שוב? הוא מסתובב ונותן למיז בוקס מאוד חזק בפנים ומתקשר למשטרה שמיז שוב מתפרע המשטרה מגיע ועוצרת את מיז למעצר בית לכמה ימים

באמצע התוכנית מאט הארדי נכנס עם פנים שמחות ופופים שקטים נשמעים לפתע בא מאחוריו בן
    אדם עם מסכה שחורה ועלת בייסבול שחורה וחכה שמאט יסתובב מאט הסתובב ומקבל את העלה לפנים כל פניו של מאט נמלאות דם והבן אדם ממשיך להרביץ למאט ממש "מפרק" אותו מאט בווכה מכאבים השדרני אומרים: זה ממש תמונה שלא מתאמיה לילדים כל הדם הזה
    הבן אדם מוריד את המסכה ורואים שזה מיז
    פתאום כל האולם ניהיה סגול ושחור מיז מתחיל לפחד ונלחץ
    לפתע ג'ף נכנס לזירה ללא בגדי היאבקות רק עם ג'ינס
    ועם כסא ורץ לזירה בפרצוף עצבני בימיוחד
    ומתחיל להרביץ למיז עם הכסא בלי הפסקה לזירה מגעים שתי רופאים לבדוק את מאט
    וג'ף ממשיך להרביץ למיז מיז ממש מתחנן לרחמים ג'ף מיסתכל לקהל ובום מקבל בוקס מי מיז
    ג'ף תופס את הפנים ומתחיל לתת למיז ביעוטות ומכות עם הכסא בלי הפסקה ג'ף שם למיז את
    הכסא פתוח על הראש ועושה לו ככה סאונטון בומב והולך למאט ומסתכל עליו וצועק מאט
    אתה בסדר תענה לי ובאים לפנות את מאט ומיז באלונקה והשדרנים אומרים:
    ג'ף ממש מפחיד אותי בזמן האחרון
    ג'רי לולר: צודק הוא ממש "מכסאח" את כל מי שעלה לידו בזירה

לייקים
    46
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי w-w-e צפיה בהודעה
    על הפרומו:
    בפרומו הזה גם פה אני מגלם את מארק הנרי. הפעם אני משתף פעולה עם כריס ג'ריקו. שנינו מועמדים לכתר לאליפות הזוגות בPPV חשוב. בPPV המציין שנתיים לליגה שבה אנו משתתפים. הPPV יפורסם רק מחר אז אני לא יודע את התוצאה.

ההתחלה - אף אחד לא ידע

"אבא, בוא לכאן מהר !" צעק טד הנרי. "אתה חייב לראות את זה, אבא" אמר
    .
    מארק הנרי הגיע למקום. *מה קרה ?* שאל את בנו

טד הנרי: אבא , תראה. טד שולף עיתון בצבע חום.

טד הנרי: יש לנו מתחרים.

מארק הנרי: בני , נולדה לה עוד כנופיה חדשה. מי אמר שהם כבר מתחרים. מי אמר שהם כבר בצד שנגדנו. מי אמר שהם במעמד שלנו?

"אל תדאג , אנחנו לא ברמה שלכם , אנחנו מעל" נשמע בקול מוכר.

מארק הנרי: מי זה ?

כריס ג'ריקו: זה אני , היריב הכי גדול שלך ! זה אני האיש אשר לקח לך את אור הזרקורים.

מארק הנרי: תחסלו אותו ! ציווה מארק הנרי על חבריו לכנופיה.

כריס ג'ריקו: חבל על המאמצים שלך ! אומר כריס ג'ריקו שמאחוריו נעמדת הכנופיה שלו.

מארק הנרי: מה אתה רוצה ?

כריס ג'ריקו: אתה בדיוק מה אני רוצה. אני רוצה להיות במקום שלך. אני רוצה שכולם ידעו שעם הכנופיה של כריס ג'ריקו לא מתעסקים. אז נעשה זאת בחוקים שלך. נעשה קרב. אני נגדך. המנצח יהיה מנהיג הכנופיה הטוב ביותר.

מארק הנרי: מה , אתה צוחק עלי?

כריס ג'ריקו: מארק , הרי אני ואתה נלחמנו בעבר בארגוני האבקות. אתה מתאבק ואני מתאבק. למה אתה פוחד לאבד את מקומך ?

מארק הנרי: לא , אני לא פוחד. סגרנו. אפילו נעשה זאת מול עייני כל העולם. אני נגדך באחרת !

כריס ג'ריקו: סגור.

- יום הקרב, המרתף החשוך של הכנופייה השחורה, ברוקלין, ניו יורק -

כל חברי הכנופיה של מארק הנרי מקיפים במה מרכזית קטנה. אור קטן מדליק את הבמה. אל הבמה מגיע מנהיג הכנופיה השחורה מארק הנרי. מארק הנרי מסתכל על חברי הכנופיה והוא נואם בפניהם.

מארק הנרי: היום הגיע היום הגדול. היום הגיע יום הקרב. היום אנו יכולים לעמד את המעמד המכובד שבו אנו נמצאים או לעלות דרגה. הניצחון הערב הוא ניצחון חשוב. אם אני מפסיד אנחנו מפסידים הכול ואם ננצח אנו נהפוך לכנופיה הטובה ביותר. רבים ידעו מיהם הכנופיה השחורה. רבים ידעו שאתנו לא מתעסקים. רבים יבינו שאנו מחזיקים את העולם בביצים. הערב אני אצעד ואכנס לזירה שבה אשיג את הניצחון החשוב ביותר שלנו ככנופיה. זה היום או לעולם לא. הניצחון הזה עומד להיות שלנו. אסור לנו להפסיד ולפספס את מה שבנינו עד עכשיו במו ידינו. אסור לנו לוותר , אסור לנו להרים ידיים. אנו השולטים ! אנו המושכים בחוטים ! והגיע הזמן שכולם ידעו זאת. עשינו הרבה כדי להגיע למעמד הזה. רצחנו אנשים , השחתנו בניינים , שדדנו בנקים. בין לילה אחד הפכנו מאנשים רגילים ונחותים בחברה המודרנית לאנשים עשירים , שכל דבר שהם נוגעים בו הופך לזהב. התקדמנו בחברה. כל איש שדרך עלינו בעבר , כיום אנו דורכים עליו ביחד. אנחנו קבוצה מלוכדת , מגובשת. את כל דרכנו סללנו ביחד , כקבוצה. אך היום הגיע יום שונה. יום שונה בחיי היומיום של הכנופיות. היום אני , המנהיג שלכם , אצטרך להסתדר לבד. היום הכול יהיה על גבי. עתיד הכנופיה השחורה מוטל על כתפיי. אני יהיה האיש אשר יביא לכם את הניצחון או את ההפסד. אני הולך להיפגש במנהיג אחר. יש מצב שהיום הכול יגמר. אולי זו הפעם האחרונה שניפגש. במידה ונפסיד הכול יגמר. במידה וננצח , הדרך סלולה למעלה. אני הוא האדם שיביא לכם את הניצחון. אני הוא האדם שיעלה אתכם למעלה. אני הוא האדם שיהפוך את הכנופיה השחורה לכנופיה הטובה ביותר. תכירו את המושיע שלכם. תכירו את האיש שהוציא אתכם מהבוץ והביא אתכם למקום הזה. למקום הזה שבכל פעם שחזרתם עליו זכית לעוד ועוד. הערב , הכול ישתנה לטובה ! יחי הכנופיה השחורה !!

מארק הנרי יורד מהבמה כאשר כל שותפיו לכנופיה מקבלים אותו בצורה יפה ומברכים אותו לקראת הקרב הגדול. הקרב הזה יקבע את גורלם של הכנופיה. אם הם יהיו בתחתית ויאבדו הכול או אם הם יהפכו לטובים ביותר.

- המרתף החשוך של "The Gangmans", מקום לא ידוע -

חברי הכנופיה מפנים דרך למנהיגם הגדול , כריס ג'ריקו. כריס עולה על הבמה הקטנה שבמרכז המרתף שלו ומתחיל לנאום על הקרב שלו.

כריס ג'ריקו: היום הגדול הגיע. היום הגדול שבו אנו נפרוץ אל העולם הגיע. היום אנו נעמיד את הכנופיה השחורה במקומה. אנו נחזיר אותם למעמדם הנמוך בחברה. אנו נראה לעולם מיהם "The Gangmans". אנו ננצח במערכה. אנו ננצח בקרב. אנו ננצח במלחמה. הניצחון הזה יכול להקפיץ אותנו למעמד הטוב ביותר בעולם הכנופיות. אני בעבר ניצחתי את מארק הנרי. אני בעבר כבר הראיתי לו את מקומו ! עכשיו הגיע הזמן לחזור על ההיסטוריה. עכשיו הגיע הזמן לחזור לימים הטובים. לאחר הניצחון הזה אף אחד לא יוכל לעצור אותנו. אני אוכיח לעולם שעדיין יש לי את זה. אני אראה לעולם שY2J לא נעלם. ברגעים הללו שהקהל החליט להתעלם ממני ולא לשים לב לכריס ג'ריקו לא נעלמתי , תמיד הייתי כאן. אבל מהיום הם לעולם לא ישכחו אותי ! מהיום הם לעולם לא ישכחו את כוחי ! מהיום הכל הכול ישתנה. מהיום כולם יכירו את "The Gangmans".
    כריס ג'ריקו יורד מהבמה כאשר הוא יוצא מהמרתף. אחריו הולכים כל חברי הכנופיה.

- אולם אחר, יום הקרב -

- Bring It On, You Cant Stand The Violance -

ג'רי לולאר: שלום צופים יקרים, וברוכים הבאים לעוד פרק מיוחד, של "My House" !, של ליגה אחרת ! ההאוס שואו הכי מצליחה שיש !
    ג'ים רוס: היום יש לנו הרבה קרבות מרתקים, בינהם מה שיהיה לנו עכשיו - Y2J VS WSM !
    ג'רי לולאר: נכון, כריס ג'ריקו מול מארק הנרי ! נראה לי שהקרב הזה הולך להיות מיוחד במינו, אני ראיתי אותם מאחורי הקלעים והם נראו ממש עוינים אחד אל השני...
    ג'ים רוס: גם אני ראיתי את זה, קינג ! אני לא יכול לחכות ! כריס ג'ריקו מול מארק הנרי - מיד !

*מסך הטיטנטרון מראה ברחבי האולם - "כריס ג'ריקו מול מארק הנרי - מיד !"*

-Break The Walls Doooown !-

כריס ג'ריקו נכנס לאולם הרועש. כריס ג'ריקו מתקבל בהיטים. ג'ריקו נעמד על הרמפה כאשר מאחוריו חבריו לכנופייה. כריס ג'ריקו מרים את ידיו לאוויר וזיקוקים רבים מכים את האולם. כריס ג'ריקו צועק את המילה "Y2J". כריס ג'ריקו מתקדם לעבר הזירה כאשר רוב האולם בז לו ולכנופיה שלו. כריס ג'ריקו מסתכל על הקהל שבז לו והוא מחייך. הכנופיה של כריס ג'ריקו עולה לזירה וכל אחד מהם תופס פינה. כריס ג'ריקו עולה אחריהם. בזירה ג'ריקו מרים את ידיו לאוויר. כריס מסתכל על הקהל ומחכה ליריבו.

-Sombody Goona Get Their Ass Kick-

לצלילי המנגינה נכנס מארק הנרי לאולם. מארק הנרי נעמד על הרמפה ועוצר ל10 שניות הוא מסתכל לעבר הקהל שבז לו. לאחר 5 שניות נכנסת הכנופיה השחורה לאולם. הם מקיפים את מארק הנרי. חבריו לכנופיה שנמצאים מקדמתו של הנרי מפנים לו את דרכו לעבר הזירה. מארק הנרי צועד לעבר הזירה כאשר הוא פורס את ידיו לצדדים. הוא מחייך. מארק הנרי נכנס לזירה ואחריו נכנסת הכנופיה. כריס ג'ריקו ומארק הנרי נעמדים בפייס אוף רציני שנמשך 10 שניות. לאחר מכן כל כנופיה יורדת מהזירה. הפעמון מצלצל והקרב מתחיל.

ג'רי לאולר: מי אלה האנשים האלה, JR ?
    JR: אין לי מושג, אני מקווה שזה יתבהר לנו בזמן הקרוב !

מארק הנרי וכריס ג'ריקו מתקרבים זה אל זה וכריס ג'ריקו פותח את הקרב בבעיטה. מארק הנרי מתאושש מהבעיטה ונתן לכריס ג'ריקו נגיחה. מארק הנרי רץ לעבר החבלים שמאחוריו ושהוא חוזר הוא מוריד את כריס ג'ריקו. כריס קם והוא לא מבזבז רגע. הוא רץ לעבר מארק הנרי והוא מבצע עליו דרופ קיק. הקהל לא מבין מאיפה הכוח הזה. רואים שכריס ג'ריקו רוצה את הניצחון. ג'ריקו מבצע על מארק הנרי עוד דרופ קיק ומארק הנרי נופל. כריס ג'ריקו בועט בגופו של מארק הנרי כאשר המבט הרעב לניצחון לא יורדת מפניו. כריס עולה על הטופ של הTB והוא מרים את ידיו לאוויר. כאשר כריס מוריד את ידיו הוא קופץ על מארק הנרי אשר שוכב במרכז הזירה. כריס ג'ריקו מצמיד 1......2 ומארק הנרי משתחרר. כריס הבין שבכדי להכניע את מארק הנרי הגדול הוא יצטרך להתאמץ יותר. כריס מרים את מארק הנרי והוא נותן לראשו 6 אגרופים מהירים. אך לאחר האגרופים , מארק הנרי קם כאילו כלום לא קרה. מארק הנרי קם והוא חסם את האגרוף ה-7 ונגח בראשו של כריס ג'ריקו. לאחר מכן מארק הנרי ביצע על כריס ג'ריקו באדי סלאם. מארק הנרי רץ לעבר החבלים ושהוא חזר הוא קפץ על כריס ג'ריקו כאשר המרפק שלו פוגע בראשו. מארק הנרי חונק את כריס ג'ריקו במשך 20 שניות. לאחר ה20 שניות מארק הנרי הרפה והרים את כריס ג'ריקו. מארק הנרי שלח את ג'ריקו לTB. מארק הנרי עמד ליד הTB אשר מול הTB שבו נמצא כריס ג'ריקו. מארק הנרי פרס את ידיו לצדדים וצעק. מארק הנרי רץ לעבר כריס ג'ריקו במטרה למחוץ אותו. מארק הנרי רץ לעבר כריס , אך כריס זז הצידה ומארק הנרי עף על הTB. כריס ג'ריקו גלגל את מארק הנרי לרול – אפ. 1......2... ומארק הנרי השתחרר. כריס ג'ריקו חנק את מארק הנרי בשלושה תנוחות שונות ולאחר מכן הרים את מארק הנרי ובעט בחוזקה בראשו. ג'ריקו רץ לחבלים והפעם הוא ביצע על מארק הנרי ברו קיק קטלני. מארק נפל על הקרקע. כריס הצמיד 1.......2.... ומארק הנרי השתחרר גם הפעם ! כריס הרים את מארק הנרי והוא ניסה לבצע עליו DDT. מארק הנרי לא נתן לכריס ג'ריקו לבצע את הDDT ומארק הנרי שלח את כריס ג'ריקו אחורה בחוזקה רבה. מארק הנרי הרים את כריס ג'ריקו והפעם הוא ביצע עליו סופלקס. מארק הנרי הצמיד 1......2... וג'ריקו השתחרר. מארק הנרי הרים את כריס ג'ריקו לWSM. ג'ריקו התחמק מהWSM . מארק הנרי התעצבן ושלח את כריס ג'ריקו אל מחוץ לזירה. לרעתו של הנרי , כריס אחז בחבל השני. מארק הנרי יצא מהזירה ועלה במדרגות לכיוון כריס ג'ריקו. שם מארק הנרי הרים את כריס ג'ריקו וביצע עליו סופלקס ! השופט ספר 4........5......6.....7 מארק הנרי קם. הוא שלח את כריס ג'ריקו לגדר האוהדים. 8....... מארק הנרי רץ לעבר כריס ג'ריקו אך כריס ג'ריקו ברח מהאזור. 9.......... השניים רצו אחד לעבר השניים וביצעו אחד על השני ברו קיק באותו הזמן !! ...........10 !! הקרב נגמר ברגע ענקי !

המנצח בקרב: אין ! ספירות חוץ כפולה.

כריס ג'ריקו ומארק הנרי קמו. הכנופיה של כריס ג'ריקו נעמדה מאחוריו וכך גם הכנופיה של מארק הנרי. השניים נעמדו בפייס אוף רציני ולאחר 20 שניות כריס ג'ריקו ומארק הנרי התחילו לתקוף את הכנופיות שלהם ! לאחר תקיפה ברוטאלית של 4 דקות מארק הנרי וכריס ג'ריקו נשארו האחרונים שעמדו. השניים לחצו ידיים והם יצאו מהאולם לקולות ההיטים. נוצר לנו כאן טאג טים חדש !

-צומת אורנג'וויל, בדרך לטורנטו-

*כריס ג'ריקו ומארק הנרי נוסעים באוטו, הכל רגוע, התנועה יחסית משוחררת ולא
    צפופה, כמו שיש באזורים האלה עכשיו. שעת לילה רגועה, כריס נוהג, מארק הנרי
    לידו, הם עוצרים ליד בית קפה קטן בצומת. "Cafe & Bakery", שם החנות.*

כריס ג'ריקו: וואי, זה היה מעייף.. בוא, אני מת לשתות קצת קפה..
    מארק הנרי: אני איתך, חבל שלא הבאנו...
    כריס ג'ריקו: בוא, נכנס ונחשוב מה נעשה מפה..
    מארק הנרי: מה יש לעשות ? מפה ממשיכים לטורנטו, לא ?
    כריס ג'ריקו: חשבתי לגוון קצת, טיול קצר או משהו..
    מארק הנרי: טוב, בוא נדבר על זה על כוס קפה..

*נכנסים לחנות, כריס ג'ריקו ניגש לדלפק*

כריס ג'ריקו: שלום, אפשר להזמין קפה ?

*גבר צעיר, נראה בין 16 נמצא בדלפק.*

כריס ג'ריקו: סליחה ?
    המוכר: א-א-אאתה כ-כריס ג'-'ריקו ?
    כריס ג'ריקו: *צוחק*, כן, זה אני.. אפשר בבקשה קפה ?
    המוכר: כן, סליחה שאני ככה אבל בקושי באים לבית קפה הזה מפורסמים, להבדיל מאנשים בכלל..
    כריס ג'ריקו: *מסתכל מסביב*, כן, זה נראה ככה.. אבל מקום נחמד.. מארק, מה אתה רוצה ?
    מארק הנרי: קפה שחור, בכוס גדולה בבקשה..
    המוכר: מ-מ-מארק הנרי ? וואו, שניכם זה כמו 10 לקוחות פה ! זה לא יאומן !
    מארק הנרי: אני מקווה שאתה לא צוחק על המשקל שלי !
    המוכר: כמובן שלא ! התכוונתי מבחינת היוקרה שלכם, אני לא מאמין..
    כריס ג'ריקו: אז קפה בשבילי, וקפה שחור בשביל מארק, אוקיי, בחור ?
    המוכר: כמובן, מר ג'ריקו.. אה - ומר ג'ריקו, אתה לא אמור להיות רשע ?
    כריס ג'ריקו: *צוחק* אני רשע רק למי שמעצבן אותי.. אתה דווקא נראה נחמד, אוקיי בחור ?
    המוכר: תודה לך, מר ג'ריקו !
    כריס ג'ריקו: אתה יכול לקרוא לי כריס. ותזרז את הקפה בבקשה !
    המוכר: כמובן, מר ג' - סליחה, כריס..

*הנער מביא להם את הקפה*

כריס ג'ריקו: אז מה עכשיו ? *לוקח שלוק מהקפה שלו*
    מארק הנרי: אל תשאל אותי. תחליט אתה, לי אין מושג..
    כריס ג'ריקו: המקום הזה קצת מפחיד אותי.. בוא נגמור את הקפה מהר *לוקח עוד שלוק*
    מארק הנרי: אוקיי.. *לוקח שלוק*

*שניהם גומרים את הקפה מהר מהר, ומודים למוכר.*

כריס ג'ריקו: תודה..
    המוכר: בבקשה, אבל עצה אליכם, מסתובבים פה הרבה שיכורים במכוניות, ויש פה הרבה תאונות דרכים..
    כדי לכם להיזהר !

כריס ג'ריקו: תודה על העצה..

*כריס ג'ריקו ניגש למוכר ולוחץ לו את היד*

כריס ג'ריקו: להתראות !

*הם יוצאים מהחנות וניגשים למכונית*

כריס ג'ריקו: תאונות דרכים הוא אומר לי.. *צוחק*

*כריס ג'ריקו מנסה לפתוח את מנעול המכונית, הוא לא מצליח*

כריס ג'ריקו: מה קרה לדבר האידיוטי הז -
    מארק הנרי: כריס, תיזהר !

*פוווווום !*

*מארק הנרי וכריס ג'ריקו שכובים על הרצפה.. הם מתחילים אט אט לפקוח עיניים,
    הם לא מבינים מה קרה..*

כריס ג'ריקו: מה ? איפה אני ?! למה הכל פה לבן ?!
    מארק הנרי: נראלי שאני יודע איפה אנחנו.. או-או..
    כריס ג'ריקו: מה זאת אומרת או-או ?! איפה אנחנו ?!

"אתם באזור המעבר" אומר קול לא מוכר.

כריס ג'ריקו: מה ?! מי אמר את זה ?!
    "אני. תסתובב ותראה." הקול אמר.

*כריס ומארק מסתובבים לאט לאט..*

כריס ג'ריקו: מי אתה לעזאזל ? מה זה אזור המעבר ? ולמה יש לך כנפיי -

*כריס ג'ריקו קולט את מה שקרה. הוא ומארק הנרי בהלם טוטאלי.*

מארק הנרי: אתה לא מתכוון ש -
    "אני כן מתכוון." אמר הקול. "דרך אגב, שמי המלאך גבריאל. נעים להכיר !"
    כריס ג'ריקו: אנחנו מתים ?! איך ?! מה קרה ?!
    המלאך גבריאל: מה שקרה הוא, אתה זוכר שהמוכר במסעדה אמר לכם על השיכורים בדרכים ?
    מארק הנרי: כן, אנחנו זוכרים.
    המלאך גבריאל: אז היום היה אחד מהמקרים האלה. חבורה של שיכורים היכתה בכם.
    מארק הנרי: בגלל זה אמרתי לך תיזהר, כריס..

*לכריס ומארק קשה מאוד לעקל את מה שקרה.*

כריס ג'ריקו: בכל אופן, מה זה אזור המעבר ?
    המלאך גבריאל: אזור המעבר הוא אזור המשפט. אתם תעלו למשפט, ויקבע אם תעלו לגן העדן או לגיהנום.
    כריס ג'ריקו: אבל אנחנו רוצים לחזור לאדמה ! ללמטה !
    המלאך גבריאל: אוי *צחוק*, לא הרבה הצליחו לחזור ללמטה.
    מארק הנרי: אבל יש לנו קרב זוגות בחגיגות השנתיים !
    המלאך גבריאל: חגיגות השנתיים ? מה זה ?
    כריס ג'ריקו: אתה מכיר את כל האנשים על פני כדר"א, אבל לא יודע מה זה חגיגות השנתיים ?
    מארק הנרי: זה לא משנה, מתי אנחנו עולים למשפט ?
    המלאך גבריאל: עוד כשעה. יש לכם זמן להתכונן.
    כריס ג'ריקו.. איפה אנחנו יכולים להתכונן ?
    המלאך גבריאל: שבו על הספסל שם. טוב, אני צריך ללכת, להתראות !

- שעת בוקר במסעדת "Cafe & Bakery" -

*המוכר האדיב פותח את החנות. הוא לוקח את אחד מהעיתונים לידו וקורא את הכותרת*

המוכר: אוי לא ! ידעתי שזה מה שיקרה ! למה דווקא להם ?!
    הלקוחות הכי יקרים שהיו פה.. למה ?! למה זה קורה לי ?!
    אני חייב לעשות משהו.. מהר !

- גן העדן, אחרי שעה -

כריס ג'ריקו: איפה המלאך הזה, איפה ?
    מארק הנרי: הוא כנראה מאחר.. תרגע קצת..
    כריס ג'ריקו: תרגע ?! איך ?! בעיקרון אנחנו עכשיו בקומה בבית חולים ! מי יודע אם נגיע לחגיגות השנתיים!

*פתאום, המלאך מופיע משום מקום.*

המלאך גבריאל: מוכנים למשפט ?
    כריס ג'ריקו: כן.. איפה הכניסה ?
    המלאך גבריאל: תחזיקו בידי.
    כריס ג'ריקו: מה ? למה להחזיק ביד של -
    המלאך גבריאל: תחזיקו כבר !

*בלי ברירה, הם נאלצו להחזיק ביד של המלאך. המלאך נקש באצבעו, ומיד הגיעו לאולם בית המשפט.*

כריס ג'ריקו: וואו ! האולם הזה ענקי !
    המלאך גבריאל: זה האולם הראשי. כאן שופטים מפורסמים, אנשי צדק, וכו'..
    מארק הנרי: ומה בעיקרון אנחנו אמורים לעשות במשפט הזה ?
    המלאך גבריאל: זה משפט רגיל, כמו בכדור הארץ.
    כריס ג'ריקו: ומי העורך דין שלנו ?
    המלאך גבריאל: אוי, כמעט שכחתי לומר לכם, אתם עורכי הדין של עצמכם !
    מארק הנרי: מה ?! עכשיו אתה נזכר לומר לנו את זה ?! זוהי שעורייה !
    המלאך גבריאל: לא, זהו גן עדן. *צוחק*
    כריס ג'ריקו: ומיהו התובע ?
    המלאך גבריאל: כל האנשים הרעים שעשית להם דברים.. אתה מבין, עכשיו לילה. אנחנו "משאילים"
    את נשמתם של אלה שעשיתם להם דברים רעים שיעידו, ואחר כך מחזירים אותם.

כריס ג'ריקו: ואלה שעשינו לנו דברים טובים ?
    המלאך גבריאל: מראים אותם בווידיאו.
    כריס ג'ריקו: אבל איך מראים אותם בוויד -
    המלאך גבריאל: מספיק עם השאלות ! אין זמן ! המשפט מתחיל, שבו בבקשה בכיסאות שלכם.

*פיצוץ אדיר נשמע בכס השופט. העשן נעלם, ומישהו עם מסיכה מופיע שם.*

השופט: לא להתבלבל. אני לא אלוהים. אני אחד מהשופטים שהוא מינה להיות שופטים.
    המשפט יתנהל בסדר הזה: כל פעם אני אשאיל נשמה שמישהו שעשיתם לו משהו רע,
    יבוא ויעיד. אחר כך, יהיה תורכם לומר את טיעונכם, ולהראות מעשה טוב שאתם עשיתם.
    האם זה מובן לכם, מארק הנרי וכריס ג'ריקו ?

מארק הנרי וכריס ג'ריקו: מובן.

השופט: מארק הנרי וכריס ג'ריקו, האם אתם מקבלים את החלטת השופט, לא משנה מה היא
    תהיה ?

השופט: אז אם כך - בואו נתחיל במשפט !

- משרדו של X-RAY, לילה -

אקסריי: מזל שהצלחתי להשיג עותק של העיתון, אני לא יודע מה הייתי עושה מרוב שיעמום..

*הקפה של אקסריי נשפך מפיו כשהוא רואה את הכתבה.*

אקסריי: מה ?! אני חייב לרדת לשורש העניין הזה ! *יוצא מהחדר*

- חוזרים לבית המשפט, מארק הנרי וכריס ג'ריקו VS העולם -

השופט: אני קורא לעד הראשון לבוא !

*הדלת הגדולה נפתחת. הנכנסים הם ילד בן 11 כנראה, נכנס עם כובע מצחייה לאולם.*

השופט: מה שמך ילד ?
    הילד: קרייג ג'ונסון.
    השופט: אז קרייג, מה קרה לך איתם ?
    קרייג ג'ונסון: מארק הנרי התחיל עם אמא שלי !
    השופט: זה נכון, מארק ?
    קרייג ג'ונסון: תן לי להשלים את הסיפור !
    השופט: תתחיל..

קרייג ג'ונסון: אז ככה. אני ואמא שלי הלכנו לטייל קצת. אבא שלי מת לא מזמן. ואמא שלי
    לקחה אותי לטיול קצר ברחובות ניו יורק, לדבר איתי. אני לא יכולתי להפסיק לחשוב על
    אבא שלי, למה הוא מת.. אני בכיתי 24 שעות ביממה, אמא שלי ניסתה לעודד אותי..
    היא ניסתה לא להיות עצובה, רק בגללי.. גם לה היה כואב ! ופתאום, מארק התחיל
    עם אמא שלי.. הוא טייל איתנו, אני לא יכול לתאר מה קרה, אני רק זוכר שבסוף,
    התעוררתי במיטתי ושמעתי את אמא שלי גונחת בלי סוף.. אחרי כמה זמן, הגניחות
    נגמרו. מארק הנרי יצא מהחדר תוך כמה דקות, ופשוט הלך. אני יודע מה הוא
    עשה לאמא שלי, ואני לא יכול לסלוח לו ! פשוט לא !

השופט: מארק, מה זה אמור להיות ?! זאת התנהגות ?
    מארק הנרי: אה, כן ילד אני זוכר את אמא שלך.. תמסור לה סליחה..
    קרייג ג'ונסון: הלוואי שתמות, חלאה ! לך לגיהנום !
    השופט: הממ. קרייג, אני לא ממליץ לך לטפח ציפיות אבל עד מחר נראה אם זה יקרה.. *צוחק*

השופט: עכשיו כשזה נגמר, הזמינו את העד הבא !

*לתוך האולם נכנס גבר. נראה בן 30 בערך. הוא נכנס לאולם ויושב.*

השופט: כן, מה שמך ?
    הגבר: סקוט טננוול, כבוד השופט.
    השופט: כן, סקוט. דבר.
    סקוט טננוול: כריס ג'ריקו נתן סטירה לילד שלי !
    השופט: ספר יותר בהרחבה, סקוט.

סקוט טננוול: טוב, אני אתחיל עם העובדה שאני עקר. הייתי ככה כל ימי חיי. אני ואישתי, פלורה,
    אימצנו את בנינו היחיד, ג'רמי בן השלוש, בבית יתומים בוושינגטון. גידלתי אותו להיות אוהד היאבקות
    מסור, והחלטתי שהגיע הזמן - לקחתי אותו להופעתו הראשונה בליגה אחרת. כריס ג'ריקו נכנס לזירה
    באותו הזמן, וכמובן שכל האוהדים שרקו לו בוז. עכשיו, הוא בחר ישירות להתקרב לג'רמי, לתת לו סטירה
    מצלצלת, ולהמשיך במסעו. כמובן שג'רמי בכה הרבה באותו הזמן. לא נראלי שהוא יוכל לשכוח את זה.

השופט: כריס, מה זה אמור להיות ? אתה רציני ?

*כריס ג'ריקו מסתכל אל סקוט במבט מלא שנאה.*

השופט: בכל מקרה, קראו לעד הבא. תודה לך סקוט.

*הדלת נפתחת, וכריס ג'ריקו לא מאמין למראה עיניו.*

השופט: שלום, מה שמך ?
    האיש: מורטי הייווד.
    השופט: ספר לנו את מה שקרה, מורטי.

מורטי הייווד: מה שקרה לי, לא קשור לשנאה. אני בטוח ששניהם זוכרים אותי. אני
    מוכר בחנות קטנה ששמה - "Cafe & Bakery" בצומת אורנג'וויל. אתמול, כנראה,
    כריס ג'ריקו ומארק הנרי נכנסו אליי לחנות. הם היו הלקוחות היחידים שלי כבר זמן מה.
    הם כיבדו אותי בהתנהגות ראוייה לשבח.

השופט: נו ?

מורטי הייווד: לפני שהם הלכו, הזהרתי אותם מהשיכורים. הם אמרו לי תודה, ולהתראות.
    אני לא מרוויח הרבה יחסית, ולפני שהלכו, כריס ג'ריקו נתן לי לחיצת יד. בתוך היד היו
    200 דולר, שהוא הביא לי. כבוד השופט, אני אומר לך, אני יודע שבתוכם יש צד רגיש !
    קח אותי במקומם, תחזיר אותם לאדמה, זה לא מגיע להם !

השופט: בטוח שזה מה שאתה רוצה ?! למות במקומם ?!

מורטי הייווד: אין לי מה להפסיד ! בקושי יש לי חברים, אין לי לקוחות, אין לי כלום !
    בבקשה, כבוד השופט. אני מפציר בפניך. קח אותי ולא אותם.

השופט: אם ככה - הוחלט ! מארק הנרי וכריס ג'ריקו, האם ברצונכם לחזור לאדמה ?
    כריס ג'ריקו: כן.
    השופט: אז אתם תתעוררו במיטת בית החולים "ג'ורנל" בטורנטו. אתם מוכנים ?

*השופט מקיש באצבעותיו*

*כריס ג'ריקו מתעורר בבת אחת, הוא נבהל..*

כריס ג'ריקו: מאאאאארק ?! מאאאאאארק ?!

*רופא נכנס לחדר*

הרופא: מר ג'ריקו, אני מאושר שהתעוררת ! מר הנרי התעורר לפניך, הוא גם מחפש אותך. בוא
    איתי אם אתה רוצה לדבר איתו..

*הם הולכים*

כריס ג'ריקו: אוי, תודה לאל, מארק..
    מארק הנרי: זאתי הייתה חווייה מפחידה..
    כריס ג'ריקו: אז בוא נתארגן, יש לנו אירוע ללכת אליו !
    הרופא: לא, אתם צריכים להישאר פה !
    כריס ג'ריקו: אל תדאג, תסמוך עליי ! תדפיס לנו אישורי יציאה, אנחנו הולכים מפה !

*כריס ומארק נכנסים כל אחד לחדרו להתלבש, הם יוצאים במהירות.*

הרופא: קחו, הנה האישורים.. בהצלחה, ותשמרו על עצמכם !

- ארינת חגיגות השנתיים, כמה זמן לפני המופע, חדרו של אקסריי -

*טוק טוק טוק*

אקסריי: מי זה ?

*הדלת נפתחת, סטרונג וולס נכנסים*

אקסריי: אוווי תודה לאל ! מה קרה לכם ?!
    כריס ג'ריקו: אנחנו נספר לך אחרכך.. יש לנו מופע ללכת אליו !
    אקסריי: אתם בסדר ?!
    מארק הנרי: כן, נספר לך אחרכך מה קרה..
    אקסריי: טוב נו לכו להתארגן !

*סטרונג וולס יוצאים, והדלת נסגרת.*

תראה, אני לא יודעת מה המאזן שלך בליגה האחרת, אבל אף בן אדם נורמלי לא יקרא את כל זה. זה מתיש.
    בדרך כלל פרומואים צריכים להיות קולעים למטרה, מיוחדים ובעלי רעיון שמבליט את המאפיינים שבחרת להדביק למתאבק.
    יש לך כמה דברים טובים בפרומו, כמו הכנופיה השחורה, את ההתכתבות עם התאונה של ג'ון סינה והשימוש בנצנצים שלי.
    אבל השאר נראה עמוס סתם כדי לעשות רושם, ובדרך כלל, כשבן אדם מדבר הרבה, זה אומר שאין לו מה לומר.
    אני ראיתי כמה פרומואים ארוכים בחיי, ורובם ככולם לא משרתים את המטרה. אני לא רוצה לאכזב אותך, אבל אל תצפה להרבה.

שם פרטי
    נועם המלך
    לייקים
    45
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    בננה כחולה

נטע , זה פרומו של טאג טיים.

לייקים
    46
    נקודות
    0

מה הקשר? מה הטעם לעשות פרומו של חלום אם אין לזה מטרה? גם כל השפה היחודית של ג'ריקו לא מופיעה בפרומו. תחשוב על זה ככה - אם הייתי משנה את השמות של הדמויות בפרומו לX ולY, היית יכול לזהות באיזה דמויות מדברות? מה שאני מנסה לכוון אותך אליו זה שכל פרומו צריך ייחודיות, אופי ושפה שמיוחדת לדמות שאתה מגלם. מבין?

משתמש מתקדם האוואטר של Diima17
    לייקים
    89
    נקודות
    560
    משפט מחץ
    מי שחי בעבר, מת בהווה! עבדיית נמו, והמנייאק קמו!

וואלה נועם נטע צודקת אורך זה כלום לפי דעתי זה ארוך ולא מועיל
    חצי מהאורך של הפרומו הזה יעביר מסר יותר חד וברור לפי דעתי
    יש לך חלקים שמורידים מהאיכות קח את זה כתגובה בונה!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,586 | הודעות: 8,174,173 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect