לילה טוב לכולם !! (-:
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 אילן הזה.. כן הוא גם עלול לחטוף אותך כי יש לך שם ממש יפה נכתב במקור על ידי Taylor לילה טוב לכולם !! (-: לילה קוף
קוראים לי חומוס
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס כן הוא גם עלול לחטוף אותך כי יש לך שם ממש יפה לילה קוף הוא חושק בילדים כמוני?
ספוילר: שלי (:
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 הוא חושק בילדים כמוני? כן הוא חושק גם בעמודים ככה שאם הוא בא תראה לו תמונה של עמוד
לילה טוב , למרות שאני לומד מחר ..
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס כן הוא חושק גם בעמודים ככה שאם הוא בא תראה לו תמונה של עמוד יש לך חברים מסוכנים.. בני סלע הבא נכתב במקור על ידי .Eliran לילה טוב , למרות שאני לומד מחר .. משתתף בצערך
נכתב במקור על ידי .Eliran לילה טוב , למרות שאני לומד מחר .. גם אני כוס עמק 7 שעות בלי הסעות
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס גם אני כוס עמק 7 שעות בלי הסעות תקרא לאילן הוא עושה הסעות
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 תקרא לאילן הוא עושה הסעות אבל אני מפחד שהוא יאנוס אותי
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס אבל אני מפחד שהוא יאנוס אותי לא , זה כבר התפקיד של פדובר...
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס אבל אני מפחד שהוא יאנוס אותי אילן בקטע של ילדים יפים אבל אמא שלי אומרת לי שאני יפה, אז נראה לי שצריך להתחיל לפחד
נכתב במקור על ידי Taylor לא , זה כבר התפקיד של פדובר... הוא ופדובר חברים טובים הם פתחו אתר פדופיליה בדארק נט נכתב במקור על ידי LiorLioR69 אילן בקטע של ילדים יפים אבל אמא שלי אומרת לי שאני יפה, אז נראה לי שצריך להתחיל לפחד אם אני הייתי אתה הייתי מחזיק תמונות של עמודים בכיס
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס הוא ופדובר חברים טובים הם פתחו אתר פדופיליה בדארק נט אם אני הייתי אתה הייתי מחזיק תמונות של עמודים בכיס אבל זה מושך אותו! ומי זה לעזאזל פדובר?
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 אבל זה מושך אותו! ומי זה לעזאזל פדובר? אם הוא בא לאנוס אותך אז אתה מביא לו תמונות של עמודים ואז הוא מתחרמן עליהם ואתה בורח בנתיים ופדובר הוא דוב פדופיל ממש מסוכן זה תמונה שלו אם אתה רואה אותה תברח
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 ומי זה לעזאזל פדובר?
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
חוקי הפורום