|
|
1. ההורים שלי לא תקעו אותי עם כלום קניתי אותו בעצמי ואתה צודק Galaxy S הוא באמת לא טוב (RAM נמוך) אבל ה Galaxy S2 מצויין ועוד עם איך שעשיתי אותו...
2.גוגל חכמים הם יודעים כמה כניסות יש להם לגוגל ושהמשתמשים לא יכולים להגיע לPlay (מרקט לשעבר) בלי לחפש בגוגל אז הם פשוט שמו קישור בגוגל, שיווק טוב.
3.לאייפון פאנבויז אפל זה זבל של חברה שלא נותנת למשתמשים שלה חופש, דורסנית וסגורה, כמו בית כלא.
באנדרואיד, לינוקס, פיירפוקס וכל הקוד הפתוח למיניהם אפשר לעשות מה שבא ל והמשתמש הפשוט יכול להוריד את קוד המקור שעליו מבוססת התוכנה, לשנות אותו ולהפיץ ולפעמים אפילו בתשלום.
אפשר להשתמש בקוד הפתוח למטרות לימוד של תלמידים ואנשים אחרים.
לפי התגובה שלך מקודם אפשר לראות שאתה לא גדול מהגיל 15 וגם אם כן אתה ילדותי מאוד = אתה לא יכול להרשות לעצמך לקנות מכשיר בעצמך=גם אם קנית זה מכסף שההורים הביאו...
ודרך הגב לא יותר פשוט להוריד דברים דרך המכשיר? מי מוריד דברים דרך המחשב למכשיר?אפחדד... אז גוגל לא עשו כלום בזה..
ודבר אחרון...אין לי מושג מה חרטת שם אני לא מבין בחרא הזה אבל תראה משו פשוט....
1.אני מרוצה מהמכשיר שיש לי.
2.כל אחד שיש לו מכשיר מסוג אנדרויד(בין אם זה HTC או GLAXY) אני רואה אותו משחק/משתמש באייפון של אחד מהחברים..
1.עבדתי בחופש הגדול, קנתי טלפון ושמרתי קצת כסף בצד.
2.זה מהלך של שיווק של גוגל (לא שהוא נחוץ) אבל הם רוצים שאנשים ישתמשו בשירות הזה.
3.אני לא מתקרב לאייפון חוץ משאני פורץ לאנשים ומוריד להם טוויקים לסידיה לפעמים.
אחי אני יודע את זה, לא עניתי כי הייתי עסוק...