קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [קונה] משהו פשוט מאוד!! תמורת 100 נקודות
    על ידי psycho בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 05-02-2007, 17:39
  2. [סרטון] קוסם משהו יפה מאוד!
    על ידי HLH בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-10-2006, 14:23
  3. infected_mushroom-mos_session-sat משהו חדש מאוד!!! כנסו
    על ידי Sound Forces בפורום אלקטרונית
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 30-01-2006, 12:56
  4. משהו מוזר מאוד מוזר
    על ידי MaRoKaY בפורום יהדות
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 22-01-2006, 00:56
  5. משהו נחמד מאוד על איזה יפנית..חח שווה כניסה
    על ידי grimbal בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 23:02
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 58

משהו קצר מאוד : DHV דרך תמונות בפייס - עמוד 3

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

לא אני דווקא לא עוקץ או משהו, לפי איך שאתה מתבטא ומה שאתה אומר אפשר היה להבין מה הגיל שלך.

יש פה יותר מדי זייני על ש"לא צריכים להוכיח כלום לאף אחד" שאף אחד גם לא ראה אותם בשטח.
    If you continue to do what you’ve always done,
    you’ll continue to get what you’ve always got
    and that means - no girls

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

ציטוט נכתב במקור על ידי Cats Lover צפיה בהודעה
    לא אני דווקא לא עוקץ או משהו, לפי איך שאתה מתבטא ומה שאתה אומר אפשר היה להבין מה הגיל שלך.

יש פה יותר מדי זייני על ש"לא צריכים להוכיח כלום לאף אחד" שאף אחד גם לא ראה אותם בשטח.
    אוקי ו... גילית את הגיל שלי, מה זה נותן לך בעצם?

ראית פעם בתגובה שלי משפט שכולל בתוכו את צמד המילים "זיין על"? בשום הודעה שלי לא כתבתי שאני כזה. אמנם לא חסרים לי חיים כן, אני פשוט לא אוהב את השיטות האלה ואת הצורת חשיבה שלך זה הכל.

גם אותך אף אחד לא ראה ב"שטח" למרות שראיתי כמה מהפורום הזה עם דעות בדיוק כמו שלך והם לא נראו לי ה"פיקאפרים הכי טובים בפורום" כשראיתי אותם פנים אל פנים.
    נערך לאחרונה על ידי EylonInAyalon; 27-03-2012 בשעה 20:23.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

EylonInAyalon

אולי פספסתי משהו, אבל לא ראיתי שהזמנת אותי לסארג', להוכיח שאתה טוב יותר ממני?

עזוב אחי, אתה סתם עצלן.
    למה בעצם אני מדבר איתך אם אתה בן 16-17.(נכון? ) עזוב אחי, גיל שונה, הבנה שונה של דברים.

Tyler Durden

חפרת. הבנתי את דעתך, אם אפשר לקרוא להגדיר משהו ספציפי ממנה. היא נכונה, אבל אתה מבלבל בשכל יותר מדי.
    להיות כנה ואמיתי ו"טבעי" ואחד שמכיר בנות רק דרך חברים "מקובלים" - זאת דרך אחת להכיר בנות. אולי היא עובדת לך.
    חסרונות של השיטה שלך - אתה לא יכול להתחיל עם כל אחת שתרצה בכל מקום שתרצה .
    עוד חסרון - אי אפשר כל כך ללמוד "להיות טבעי" ו"להיות גבר" .
    יתרונות - אתה אומר שהיא טובה.

להשתמש בסיפורי DHV ולא להיות "טבעי", להכיר בנות בעזריאלי \ ברחוב, לשים תמונות עם כוסיות בפייסבוק. זאת שיטה אחרת שעובדת.
    חסרונות - חנבצים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם יקנאו בך ויתרצו את זה שהם פוחדים לגשת לבנות ברחוב בזה שזה "פאדיחות", שמי שעושה את זה "חסר חיים" או עוד משהו.
    חלאס לקנאות בי.
    יתרונות - אתה מכיר מלא בנות שבחיים לא היית מכיר, אתה משפר את הבטחון העצמי שלך בצורה עצומה ויכול להפעיל את זה על בנות דרך מעגלים חברתיים.
    למה לי לקנא בך?
    תן לי סיבה אחת הגיונית. אחת.

חוצמזה לא קשור אליך, אני רואה חבר'ה שהולכים לקורסים של פיקאפ ומה יוצא מהם וחבר'ה שעושים את מה שאמרתי ומה יוצא מהם. מבחן התוצאה כמו שאתה אוהב לקרוא לו. רואים מיד מי מזיין ומי מזיין תשכל.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 27-03-2012 בשעה 21:02.

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

אותי ראו מספיק אנשים בשטח בפורום הזה, לפחות 5-10 מהווינגים שלי הכרתי פה.דבר איתי על זה בפרטי אם אתה רוצה.

טיילר,

לגבי הקנאה, תכלס אני לא מכיר אותך אישית.
    אתה מדבר יפה הרבה פעמים. בטח זה מה שאתה גם אוהב בפורום הזה, להרגיש שאתה אומר דברים חכמים ואנשים מקשיבים לך.
    הסיבה אגב שמקשיבים לך כל כך הרבה חבר'ה - זה שאתה נותן "פתרון קל"- "אל תעשו סארג'ים, תכירו כמה אנשים ותהיו מסודרים" - וכל העצלנים של הפורום נאחזים במילים האלה שלך.

למה חבר'ה שמפחדים לעשות סארג'ים ומתרצים את זה בזה שזה "פאדיחות" ומי שעושה את זה הוא "חסר חיים" מקנאים בי?

כי אני עושה סארג'ים (באמת שעכשיו אני בהפסקה מרוב הבנות שהכרתי) ואני יכול להכיר כל אחת מתי שבא לי בכל מקום בזמן שהם פשוט לא.
    הם מנסים "שיטות של פיקאפ" על בנות שהם כבר מכירים - גישה גרועה, במיוחד בהתחלה.

אתה די חכם, אז אתה יכול להבין שמי שנרשם לקורסים זה האנשים שנמצאים בשפל הכי נמוך שיש (רובם)
    מן הסתם שאם אני אקח חנבץ שמתבייש להגיד חצי משפט לבת יהיה לו קשה מאוד להגיע לרמה כלשהי גם אם מיסטרי ידריך אותו - ורק בעזרת המון עבודה עצמית הוא בסוף יכול להגיע לזה.

אם אני אקח אותי, או אותך, או מישהו שנראה בסדר+ עם בטחון עצמי בסדר + ועם המון מוטיבציה הוא יגיע לתוצאות שונות.

מה שאתה אומר זה מעולה, ומעולה להיות טבעי, אבל קצת קשה ללמוד להפוך לטבעי. במיוחד אם אתה נמצא בשפל.
    דווקא דרך סארג'ים והתנסות על אינספור בנות תוכל להשתפר גם במעדלים חברתיים ולהפוך לטבעי.

יש לך בעיה אחת, אתה מצליח במשהו (כנראה ) ואתה חושב שאתה יכול להפעיל את שיטת ההצלחה שלך על כולם . אז זהו שלא.
    חנבץ ביישן לא יוכל לעשות את מה שאתה אומר, הוא פשוט לא יוכל להתחבר לאנשים הנכונים.
    האמת שגם קשה יהיה לו לעשות סארג'ים ולהצליח, אבל זה לדעתי מציאותי יותר. ושוב - סארג'ים בונים בטחון עצמי בהדרגה.

אתה לא מרגיש שאתה טוחן מים כבר חודש פה בפורום?הבנתי שאתה נגד כובעים ואתה חושב שכל אחד יכול להפוך לזיין על אם רק יכיר תאנשים הנכונים. אתה אומר את זה כמעט בכל הודעה שלך. למה קשה לך להבין שיש יותר מנוסחה אחת ויחידה אחת להצלחה?
    נמאס לי עם הויכוחים, למה אני מבזבז על זה מלא זמן.. חייב להתחיל לנצל את זמני טוב יותר מהשטויות האלה.

אגב, למה אתה מבזבז על זה מלא זמן באמת?
    If you continue to do what you’ve always done,
    you’ll continue to get what you’ve always got
    and that means - no girls

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

כי מעשים לא נכונים עלולים להרוס לאנשים את החיים. בכללי לרדוף אחרי סקס וחומריות זאת גישה לא בריאה ובטח שלא גישה של מישהו שבאמת יגיע למשהו בחיים מעבר לחתונה עם ילדים וכלב. ועם כמה שאני צוחק על כל ה"כובעים", רובם דווקא לא חבר'ה חנבצים קיצוניים כמו החבר'ה ביפה והחנון. הם סתם חושבים שכן...

פשוט אנשים שהיו במקום הלא נכון בזמן הלא נכון. זה מה שרוב האנשים כאן.

אתה צודק. אני באמת לא דוגמא לכלום.
    זה למה לפני כמה שנים חשבתי ו...החלטתי לבדוק אם אני כזה מיוחד כמו שאתה חושב.
    שיניתי מישהו שבאמת היה חנבץ קיצוני כמו שאתה מתאר כנראה שיש אמת במה שאני אומר. כי אם במקום ללמוד ממני ומבייקר (כן כן) הוא היה הולך לאיזה יגאל שטארק או סניה הוא לא היה מצליח להגיע לאן שהוא היום (שזה עוד נחשב כלום לעומת מה שהבנאדם מסוגל). מחנון שסיים את התיכון בתול שפתיים שלא מבין במסיבות ואלכוהול (כמו איזה אחד שפתח פה אשכול) ונראה כמו אחד שברח מהיפה והחנון הבנאדם היום שם כל אחד פה בכיס הקטן וזה אני חותם לכם.

פשוט אני רואה אנשים שלומדים תדברים הלא נכונים מאנשים לא נכונים וכואב לי הלב. שהפתרון האמיתי נמצא מול הפרצוף שלהם.
    פשוט לא יכולתי להתעלם מההודעה שהגבת לCLOCKWORK ORANGE באשכול שלו, הבנאדם פאקינג במצב זהה כמו שלי היה בהתחלה אפשר להגיד ונתת לו תפתרון הכי גרוע שאפשר לתת לאחד במצבו ואם לא הייתי מתערב כנראה שהוא היה הופך לאחד מהם:

אתה באמת בעד כל החרא הזה? אתה לא מעדיף לטוס להנות עם חברים ולשם שינוי באמת לזיין במקום להסתובב עם חנונים בעזריאלי?
    פאקינג אלפי שקלים על פארש לא עדיף לקנות אלכוהול קצת ירוק ככה וכרטיס טיסה לתאילנד?
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 27-03-2012 בשעה 23:05.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

EylonInAyalon

למה בעצם אני מדבר איתך אם אתה בן 16-17.(נכון? ) עזוב אחי, גיל שונה, הבנה שונה של דברים.
    אם אתה שולל בנאדם רק לפי הגיל שלו אתה מסכן אמיתי.ישלי חבר טוב שבגיל 14-15 יכל ללמוד פה את כולם איך להתנהג.עד גיל 17 אני חותם שהוא סגר לפחות 40-50 בנות וכולם שוות יותר או פחות(7 ומעלה מהדירוג שלי-מה שאומר השמיניות של הכובעים).הנה מספר בשבילך בגלל שכ"כ חשוב לך מספרים.

אני חותם שבחיים לא ראית חבר'ה טבעיים בפעולה.טבעיים אמיתים כע?לא כובעים שמשחקים אותה משו שהם לא.
    אם כן היית יודע אפילו לחקות חבר'ה כאלה טוב(שזה גם משו כי הם הבסט)שלא נדבר על ללמוד מהם שאז כבר היית מוצא תדרך ללהיות טבעי אמיתי

הכל עניין של זוית ראיה.אם היית רואה את הבסט אז גמאתה היית משתין על הרסט.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE; 28-03-2012 בשעה 00:05.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

קודם כל אני חייב לציין שללכת להצטלם עם בנות שאתה לא מכיר ברחבי עזריאלי זה דיי פתטי, תאמין לי שאף אחד לא קונה את זה ויצא לי לראות איזה מישהו מעלה תמונה שלו עם בנות מעזריאלי בפייסבוק באותו רגע הבנתי עד כמה המצב שלו עלוב.

בקשר לאוהב החתולים ולוויכוח החרוש פה בפורום, בתור אחד שעשה סארג'ים בעצמו ועכשיו מסתובב עם האנשים הנכונים, אני יכול לאמר לך שהסארג'ים זה בזבוז זמן בתור דרך להשיג בנות, אתה הוכחת את זה בעצמך התחלת עם פאקינג 1000 בנות ויצא לך משהו רק עם 3 מהם, אני לא אומר לך לא להתחיל עם בחורה חמודה כשאתה רואה אותה ברחוב כי אין לך מה להפסיד אבל בין זה לבין לצאת לקניון במיוחד כדי להתחיל עם בנות זה פשוט דיי נואש לפי דעתי, וזה משהו שאני אומר לך על סמך דברים שעברתי ולא סתם, הרגע חזרתי מישיבה עם כמה בנות פצצות שחברים שלי הכירו לי שיש להם עוד המון חברות שוות, משהו שכנראה לא הייתי משיג בעזריאלי בסארג'ים עוד מלא זמן וגם אם כן זה היה דורש ממני יותר מדי אנרגיה וזמן.
    אז אם כבר אתה יוצא להתחיל עם בנות, צא למסיבה \ פאב, תבוא עם חברים תהנו, תשתו אם אתם אוהבים לשתות, תכירו בנות ועם קצת מזל אולי גם תפתחו קשרים שיסדרו אותכם.
    באמת אחי תחשוב על כל האנשים הטבעיים שאתה מכיר שמזיינים אתה לא רואה אותם רצים בעזריאלי אחרי בחורות וזה משהו שלקח לי הרבה זמן להפנים, זה פשוט לא גישה בריאה ולאנשים קל להתחבר לדברים האלה שאני ועוד הרבה אחרים אומרים פה של לא לצאת לקניונים ולהתחיל עם בנות לא בגלל שהם עצלנים אלא בגלל שהם חושבים על אנשים שהם מכירים שמזיינים בלי סוף והם מבינים שהם לא עושים את זה ככה אז כן אני לא יכחיש זה לא כזה פשוט להתחבר לאנשים הנכונים שיסדרו אותך וזה דורש גם מזל אבל את המזל הזה רוב הסיכויים שלא תמצא בעזריאלי.. אבל אם תצא למועדונים, אנשים יראו שאתה משיג בנות ותיהיה גבר עם כולם יש סיכוי הרבה יותר טוב שתמצא את המזל הזה.
    הסיבה היחידה שאני יכול להמליץ לאנשים ללכת לסארג'ים זה אם המצב שלהם ממש גרוע והם רוצים לצבור ביטחון ולקבל קצת ניסיון עם בנות אבל אני אישית מאמין שכל מי שעבר את השלב הזה אין לו מה לחפש שם.

לילה טוב
    נערך לאחרונה על ידי R0Y; 28-03-2012 בשעה 03:41.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    קודם כל אני חייב לציין שללכת להצטלם עם בנות שאתה לא מכיר ברחבי עזריאלי זה דיי פתטי, תאמין לי שאף אחד לא קונה את זה ויצא לי לראות איזה מישהו מעלה תמונה שלו עם בנות מעזריאלי בפייסבוק באותו רגע הבנתי עד כמה המצב שלו עלוב.

בקשר לאוהב החתולים ולוויכוח החרוש פה בפורום, בתור אחד שעשה סארג'ים בעצמו ועכשיו מסתובב עם האנשים הנכונים, אני יכול לאמר לך שהסארג'ים זה בזבוז זמן בתור דרך להשיג בנות, אתה הוכחת את זה בעצמך התחלת עם פאקינג 1000 בנות ויצא לך משהו רק עם 3 מהם, אני לא אומר לך לא להתחיל עם בחורה חמודה כשאתה רואה אותה ברחוב כי אין לך מה להפסיד אבל בין זה לבין לצאת לקניון במיוחד כדי להתחיל עם בנות זה פשוט דיי נואש לפי דעתי, וזה משהו שאני אומר לך על סמך דברים שעברתי ולא סתם, הרגע חזרתי מישיבה עם כמה בנות פצצות שחברים שלי הכירו לי שיש להם עוד המון חברות שוות, משהו שכנראה לא הייתי משיג בעזריאלי בסארג'ים עוד מלא זמן וגם אם כן זה היה דורש ממני יותר מדי אנרגיה וזמן.
    אז אם כבר אתה יוצא להתחיל עם בנות, צא למסיבה \ פאב, תבוא עם חברים תהנו, תשתו אם אתם אוהבים לשתות, תכירו בנות ועם קצת מזל אולי גם תפתחו קשרים שיסדרו אותכם.
    באמת אחי תחשוב על כל האנשים הטבעיים שאתה מכיר שמזיינים אתה לא רואה אותם רצים בעזריאלי אחרי בחורות וזה משהו שלקח לי הרבה זמן להפנים, זה פשוט לא גישה בריאה ולאנשים קל להתחבר לדברים האלה שאני ועוד הרבה אחרים אומרים פה של לא לצאת לקניונים ולהתחיל עם בנות לא בגלל שהם עצלנים אלא בגלל שהם חושבים על אנשים שהם מכירים שמזיינים בלי סוף והם מבינים שהם לא עושים את זה ככה אז כן אני לא יכחיש זה לא כזה פשוט להתחבר לאנשים הנכונים שיסדרו אותך וזה דורש גם מזל אבל את המזל הזה רוב הסיכויים שלא תמצא בעזריאלי.. אבל אם תצא למועדונים, אנשים יראו שאתה משיג בנות ותיהיה גבר עם כולם יש סיכוי הרבה יותר טוב שתמצא את המזל הזה.
    הסיבה היחידה שאני יכול להמליץ לאנשים ללכת לסארג'ים זה אם המצב שלהם ממש גרוע והם רוצים לצבור ביטחון ולקבל קצת ניסיון עם בנות אבל אני אישית מאמין שכל מי שעבר את השלב הזה אין לו מה לחפש שם.

לילה טוב
    ממש סחף אותכם טיילר הזה
    עושים את השטויות האלה כדי לצבור ביטחון לא כדי למצוא את אשתך לעתיד...

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

זה שאתה עושה שטויות כאלה בשביל לצבור בטחון זה רק אומר כמה שאין לך אחד כזה. ומה הקשר אישתך לעתיד חחחח איזה כובע

ומה הקשר? גם את כל הטבעיים בעולם סחפתי? כל בנאדם שמביא קבוע או הייתה לי תקופה כזאת יבין על מה אני מדבר בואו נגיד את זה ככה אם אני אספר על ה"שיטות" שלכם לאנשים שאני מכיר הם יצחקו עליכם. אתם עושים כ''כ הרבה מאמצים בשביל לזיין בזמן שיש אנשים שזה לא מעניין אותם בכלל וזה בא אליהם לבד. מי לדעתך חי יותר טוב?

אוהב החתולים אתה בעצמך אמרת לי שאתה גרוע בחיי הלילה אז מה הטעם בחיים שלך? לאדע מישהו בגיל 18 ומעלה שאפילו לא יוצא למסיבות או לפחות חווה תקופה כזאת בגיל יותר מוקדם (15~17) הוא פשוט מישהו שפספס שלב חשוב בחיים.
    במקום לעשות סארג'ים בעזריאלי לך תחיה קצת תנשום את העולם האמיתי. אין לך מושג כמה זה מבגר אותך כל הסצינה של חיי הלילה ואין לך מושג איזה אנשים אתה מכיר שם ואיזה תהליכים אתה עובר. משהו שחובה לכל אחד לעבור לדעתי כמו שלדעת הפטריוטים כל אחד צריך לעשות צבא.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 28-03-2012 בשעה 13:04.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    כי מעשים לא נכונים עלולים להרוס לאנשים את החיים. בכללי לרדוף אחרי סקס וחומריות זאת גישה לא בריאה ובטח שלא גישה של מישהו שבאמת יגיע למשהו בחיים מעבר לחתונה עם ילדים וכלב. ועם כמה שאני צוחק על כל ה"כובעים", רובם דווקא לא חבר'ה חנבצים קיצוניים כמו החבר'ה ביפה והחנון. הם סתם חושבים שכן...

פשוט אנשים שהיו במקום הלא נכון בזמן הלא נכון. זה מה שרוב האנשים כאן.

אתה צודק. אני באמת לא דוגמא לכלום.
    זה למה לפני כמה שנים חשבתי ו...החלטתי לבדוק אם אני כזה מיוחד כמו שאתה חושב.
    שיניתי מישהו שבאמת היה חנבץ קיצוני כמו שאתה מתאר כנראה שיש אמת במה שאני אומר. כי אם במקום ללמוד ממני ומבייקר (כן כן) הוא היה הולך לאיזה יגאל שטארק או סניה הוא לא היה מצליח להגיע לאן שהוא היום (שזה עוד נחשב כלום לעומת מה שהבנאדם מסוגל). מחנון שסיים את התיכון בתול שפתיים שלא מבין במסיבות ואלכוהול (כמו איזה אחד שפתח פה אשכול) ונראה כמו אחד שברח מהיפה והחנון הבנאדם היום שם כל אחד פה בכיס הקטן וזה אני חותם לכם.

פשוט אני רואה אנשים שלומדים תדברים הלא נכונים מאנשים לא נכונים וכואב לי הלב. שהפתרון האמיתי נמצא מול הפרצוף שלהם.
    פשוט לא יכולתי להתעלם מההודעה שהגבת לCLOCKWORK ORANGE באשכול שלו, הבנאדם פאקינג במצב זהה כמו שלי היה בהתחלה אפשר להגיד ונתת לו תפתרון הכי גרוע שאפשר לתת לאחד במצבו ואם לא הייתי מתערב כנראה שהוא היה הופך לאחד מהם:

אתה באמת בעד כל החרא הזה? אתה לא מעדיף לטוס להנות עם חברים ולשם שינוי באמת לזיין במקום להסתובב עם חנונים בעזריאלי?
    פאקינג אלפי שקלים על פארש לא עדיף לקנות אלכוהול קצת ירוק ככה וכרטיס טיסה לתאילנד?
    מה עשית שגרמת לשינוי המצב שלו? איך באמת כל אחד ואחד פה יכול לשנות את המצב שלו ולהפוך ל"תותח על" בתחום כמוך?
    אתה כל הזמן מדבר בכלליות במקום לתת הסברים ולעזור..

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

כבר חפרתי פה מעל ומעבר על דברים מעשיים

תראה תגובה שכתבתי לCLOCKWORK ORANGE למשל זה ידבר למצב של רובכם פה, אני יוצא כמובן מנקודת הנחה שהמצב שלך ושל רובכם פה הוא לא כמו של מי שלקחתי אותו היה כי הפתרון הוא אחר כל פעם.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 28-03-2012 בשעה 20:27.

אתה מדבר על בורגס? אתה יודע שלא כולם יכולים להרשות לעצמם מסיבות כאלו ואחרות.וגם אם כן, זה לא מה שיביא אותם לתותחים בתחום.
    לפי מה שהבנתי אתה לא דוגל בלצאת לסארג'ים אלא פשוט לזרום עם החיים ואם נתקלים במישהי בדרך אז למה לא. תקן אותי אם אני טועה..

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי dvird4 צפיה בהודעה
    אתה מדבר על בורגס? אתה יודע שלא כולם יכולים להרשות לעצמם מסיבות כאלו ואחרות.וגם אם כן, זה לא מה שיביא אותם לתותחים בתחום.
    לפי מה שהבנתי אתה לא דוגל בלצאת לסארג'ים אלא פשוט לזרום עם החיים ואם נתקלים במישהי בדרך אז למה לא. תקן אותי אם אני טועה..
    להרשות? |:

חודש של עבודה ואתה מסדר לעצמך שבוע בבורגס עם אלכוהול שאחריו תצטרך השתלת כבד מה יש להרשות פה בדיוק זה לא איביזה במחיר VIP עם מתחם סיגרים של אוליגרכים רוסים

תגיד מה שתגיד אבל זאת חויה שיכולה לשנות אותך מהקצה לקצה ולהעיף תבטחון שלך לשמיים. והשינוי מתחיל מבפנים כמו שאומרים
    חוצמזה עוד מעט קיץ מה כ''כ רע בפתרון שנתתי? למה עדיף לעשות סארג'ים בת''א?

קורס של פיקאפ עולה 10000~5000 שקלים. במחיר כזה אתה מסדר לעצמך שבוע בבורגס, חודש בתאילנד ועוד ישאר לך פול כסף. ושם לשם שינוי באמת תזיינו.

וכן אתה צודק בנוגע לגישה שלי
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 28-03-2012 בשעה 20:58.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    צילמתי אותו ליד איזה נעל שקניתי בזמנו, כדי שתקבלו פרופורציה
    http://up353.siz.co.il/up2/img2nxmzwvqr.jpg

בשיער פנקי, שזה פיקוק לפיקוק:
    http://up353.siz.co.il/up3/y2juy2rnzm52.jpg
    יש לו שיער כמו לZYZZ

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

בואנה איזה כיף לקרוא את התגובות של טיילר של פעם..איזה בן אדם הוא היה פעם ואיזה היום...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,119 | הודעות: 8,201,712 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect