קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 17-12-2010, 17:25
  2. תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 22:07
  3. רציתי להגיד לכל מי שמשחק קואנטר... שזהההה
    על ידי Fantasy בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 22:00
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 31

לכל מי שמזלזל בגישה של טיילר ובייקר [ייעוץ אבך אליכם הפעם!]

ברירת מחדל לכל מי שמזלזל בגישה של טיילר ובייקר [ייעוץ אבך אליכם הפעם!]

אני טיפה מסטול אבל כל מה שאני רושם זאת אמת טהורה.

האנשים האלה יצילו לכם את החיים אם רק תקשיבו להם... אני גם הייתי בגישה המפגרת של אני חייב להשיג מישהי לפני הצבא... זה הוביל אותי למצב נפשי כל כך גרווע שעכשיו בכלל לא בטוח שיגייסו אותי וגם אם לא על הזין... יש לי תוכניות אני לא תלוי במדינה המפגרת הזאת... שתבינו מה קרה היום באיזה מסיבה שאני וחבר היינו... אני סתם עומד שותה את המשקה שלי פתאום התחיל השיר של DANZA KHUDURO פתאום סביבי בנות מתחילות לרקוד ואחת עושה לי עיניים אחושרמוטה ומתחילה לרקוד איתי מסתבר היא ארגנטינאית והיא זרמה אחושרמוטה והיא לא הייתה שיכורה או משו, באיזשהו שלב היא פשוט התיישבה ליד הבר הזמינה עוד שתייה ואני בלי חשבון דופק לה נשיקה אחושרמוטה (אני בכלל לא הייתי מסטול וגם היא לא ממש) וחבר שלי דחף אצבעות לאיזה 2 משלוש הארגנטינאיות שהוא התמזמז איתן, מה שמוכיח לכם אחת ולתמיד שלחו"ל אין תחרות עם הארץ המסריחה הזאת!!!! שם הכל פשוט יותר קל.... ושתדעו לכם שכשאני הייתי במרדף אחרי כוס אז השתגעתי מזה והיה לי משבר נפשי מהחרא הזה זה למה אתם צריכים להקשיב לטיילר ולבייקר ולא לאמני פיקאפ כי אם תמשיכו לזייף את עצמכם ולרדוף אחרי כוס לא רק שזה לא אתם... יש מצב שאתם פשוט תגיעו למצב שתתחרפנו ... לי אישית זה קרה כשהייתי עם מישהי שחברים אמרו עליה שהיא כוסית אז בגלל שתליתי את כל האושר שלי בבחורות והם הרי אמרו שהיא כוסית אז יענו הייתי הכי מאושר בעולם איתה אבל הייתי מאושר מדי והייתי באופוריה מטורפת דבר שהצריך טיפול נפשי בסופו של דבר.. ואני לא מספר לכם את זה סתם אני אומר לכם כדי שתפנימו את מה שהאנשים האלה אומרים כי הם צודקים ב100 אחוז.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

^ אני חי בישראל כרגע (עוד מעט לא אבל עדיין) ואני רחוק מלהיות בתול. וה"תיירת" היחידה שהבאתי בה הייתה איזו אקסית שלי ביבוא אישי מצרפת. השאר זה מקומיות נטו.
    הכל עניין של גישה וקשרים עם אנשים נכונים.

מצד שני אני משתין על הארץ בקשת חחח

עכשיו חזרתי הביתה אחרי מסיבת פרידה ענקית באיזה בית ריק ואני כותב תהודעה מסטול מהתחת (בייקר המניאק הזה הגיע באיחור עצבני פספס חצי מהאירוע חחחחחחחחחחחח אבל בקטנה העיקר שפירגן לי)
    קיצר נהנתי היה אש ולא הייתי צריך לרדוף אחרי כוס וציצי בניגוד לכל מיני כובעים וזה בא לבד בלי שצריך לפתוח את הפה בכלל. חח בואו נגיד את זה ככה קצת התעליתי על עצמי מבדרך כלל מה לעשות חייבים לעשות הרבה רעש לפני הפרישה

קיצר תלמדו מאנשים שהגיעו למשהו בחיים ולא מכובעים של פקה פקה במשך שנים ואף לא מעשה אחד. (כמה שנים סניה חופר על להגיע להוליווד? 6? 7? מי סופר?)

טיילר ובייקר בבית ריק
    בבית ריק בבית ריק
    יגאל שטארק נשמע כמו זין מגהק מגהק
    סניה את הכונפה לא זורק לא זורק
    הבנק את המינוס מהדק מהדק

מינוס בבנק!!!! ילדים מעצבים!! אישה מכוערת שעושה עצבים!!
    המערכת הורסת את החייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
    אוווווווו אוווווווווווווווווווווווו אוווווווווווווווווווווווווווווו שלא נתחתן לעולםםםםם
    אווווווווווו אוווווווווווו אוווווווווווווווווווווווווווו

השומרים בעזריאלי צדים תכובעים
    ואת אלפרון עם טנק הם מכניסים
    לא עברת תסלקציה? כדאי שתוותר!
    "אין כניסה לכובעים מצטער חבר"
    *סניה נכנס*
    מזה למה הוא נכנס למה איפה השוויון?
    "נראה לך אחי אני עובד בנקיון"

לא נכנסים לא נכנסיםםםם אז מה אם באנו לעזריאלי לעשות סארג'יםםםם לא נכנסים לא נכנסיםםםם טיילר ובייקר מפילים באנגים רועדות לי הביציםםםםםםםם

במאפי הייתי מדריך לאומנות הפיתוייייייי

קיצר טיילר ובייקר סתם כובעים תלמדו מהם:

שלום לכולם יגאל שטארק והכובעים שמחים לפגוש אתכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כל הטרגדיה היא שנשים [בעיקר בישראל] מאמינות שאם הן יזדיינו עם כל גבר שני שהן פוגשות הערך שלהן ירד..... שרמוטה\זונה\פרוצה כל הבולשיט הזה

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    כל הטרגדיה היא שנשים [בעיקר בישראל] מאמינות שאם הן יזדיינו עם כל גבר שני שהן פוגשות הערך שלהן ירד..... שרמוטה\זונה\פרוצה כל הבולשיט הזה
    כי זה נכון

מי שזורמת עם כל אחד הערך שלה בעיניי יורד
    בעיקר אחת שזורמת עם כל מיני יצורים שאם הייתי בת לא הייתי משתין לכיוון שלהם

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    כי זה נכון

מי שזורמת עם כל אחד הערך שלה בעיניי יורד
    בעיקר אחת שזורמת עם כל מיני יצורים שאם הייתי בת לא הייתי משתין לכיוון שלהם
    נו אז מה אתה מתלונן שהבחורות בארץ לא זורמות כמו בחורות בחו"ל?...
    הכל זה בגלל גברים עם חשיבה כמו שלך

איך אתה מגדיר "יצור"? לפי מראה? לפי צורת לבוש? לפי צורת דיבור?

אם מישהי זורמת עם גברים שיש להם איזשהו ערך (ואני לא מתכוון רק לדוגמני תחתונים) אז למה לא בכיף... אבל אם יש איזה שרמוטה שזורמת עם כולם אז מן הסתם הערך שלה יורד, הבעיה שפה גם הבחורים האיכותיים נופלים עם בנות ישראליות אם אין להם מספיק חוצפה וקשרים....

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    אם מישהי זורמת עם גברים שיש להם איזשהו ערך (ואני לא מתכוון רק לדוגמני תחתונים) אז למה לא בכיף... אבל אם יש איזה שרמוטה שזורמת עם כולם אז מן הסתם הערך שלה יורד, הבעיה שפה גם הבחורים האיכותיים נופלים עם בנות ישראליות אם אין להם מספיק חוצפה וקשרים....
    נו אז מה אתה מתלונן שהבחורות בארץ לא זורמות כמו בחורות בחו"ל?...
    הכל זה בגלל גברים עם חשיבה כמו שלך

אתה חמור אה?! יש הבדל בין לזרום עם גברים נורמלים שזה בסדר... לבין עם כל אחד וזה כולל חננות אפסים וכו' ואין הרבהה שזורמות ממש עם כולם... רוב הבנות בארץ פה עושות סיפור בכלל כשמישהו מתחיל איתן ומגיבות כמו טמפון לחוץ איפה תראה כזה דבר בחו"ל? בחו"ל מרוב שהן לא שמות זין על סקס הן באות ומתחילות איתך (יש גם ישראליות שהתחילו איתי אבל לרוב היו נואשות כמו אנ' לא יודע מה), בחו"ל תאמין לי שגם כן יש את המושג שרמוטה וכו' ועדיין הן לא עושות מזה עניין זה שפה בארץ בנות בוחרות לקחת את זה קשה ומעדיפות לפעמים להיות רטובות וחרמניות העיקר שהן חס וחלילה לא יצאו שרמוטות זה כבר מעאפן אחושרמוטה וזה משהו שקיים רק פה.

איך אתה מגדיר "נורמלים"\"חננות אפסים"? לפי צורת התנהגות? רמת השכלה? כמות חברים? צורת לבוש? כמות הכסף?
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 30-03-2012 בשעה 12:32.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    אתה חמור אה?! יש הבדל בין לזרום עם גברים נורמלים שזה בסדר... לבין עם כל אחד וזה כולל חננות אפסים וכו' ואין הרבהה שזורמות ממש עם כולם... רוב הבנות בארץ פה עושות סיפור בכלל כשמישהו מתחיל איתן ומגיבות כמו טמפון לחוץ איפה תראה כזה דבר בחו"ל? בחו"ל מרוב שהן לא שמות זין על סקס הן באות ומתחילות איתך (יש גם ישראליות שהתחילו איתי אבל לרוב היו נואשות כמו אנ' לא יודע מה), בחו"ל תאמין לי שגם כן יש את המושג שרמוטה וכו' ועדיין הן לא עושות מזה עניין זה שפה בארץ בנות בוחרות לקחת את זה קשה ומעדיפות לפעמים להיות רטובות וחרמניות העיקר שהן חס וחלילה לא יצאו שרמוטות זה כבר מעאפן אחושרמוטה וזה משהו שקיים רק פה.
    אתה כותב את הדברים האלה על סמך מה שאתה שומע מטיילר? או שהיית בחו'ל וזיינת שם? עד שאתה לא מגיע לחו'ל אתה לא יודע איך זה באמת עובד, פשוט ניראה שמה שאתה כותב בא רק מחוויה אחת שעברת בארץ.

צריך משהו הרבה יותר חריף וכבדכדי
    להבהיר לאנשים שהמערכת מוציאה אותם פראייארים
    שהחיים שלהם יכולים להיות התגלמות ההנאה, ולתמצת אותה עד הסוף

אני מעדיף לחיות את החיים כמו שאני רואה אותם ושאורך החיים שלי יהרוג אותי בגיל 30
    מאשר לעבוד בשביל לפרנס אישה כל החיים ולחיות בשביל אחרים.

ואחרי שאני אמות בגיל 30, יהיה כתוב לי בענק על המצבה "חיי חיים שלמים".. אולי אפילו שני חיים שלמים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

טיילר לפי דעתי אתה זקוק לטיפול פסיכאטרי

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתה יכול להסביר לי את הגישה של טיילר?
    האמת שגם אני גיליתי לבסוף שלרדוף אחרי כוס זה חרא ומדכא, ואפשר לראות הרבה בתחום שזה קרה להם.
    אבל אם לא נרדוף אחרי כוס אז איך נשיג משהי בכלל? זה יותר סתירות.

אני למשל רוצה מאוד חברה, וזה פוגע בי. אני נהיה מדוכא מפעם לפעם וככה לא ממצה את עצמי בתחומים כמו לימודים וכו'.
    מה אני צריך לעשות? אני לא אדם מזוייף ואני עצמי. אבל מה זה הקטע הזה של לא לרדוף?
    נערך לאחרונה על ידי OleTimes; 30-03-2012 בשעה 14:35.

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

איי יכושלירבאק לטיילר יש יכולת שכנוע אדירה!!
    הוא כמעט מתקרב לסניה והכובעים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    0

עוד לא קלטתם?

טיילר הוא נציג של אחת מחברות אומנות הפיתוי (בלי להזכיר שמות), והוא כל הזמן מנסה יענו באנטי לפרסם אותה (זה נקרא פרסום סמוי), להזכיר את השם, להביא קישורים, סרטונים וכו'... אחרי שהוא בנה לעצמו כאן איזשהו שם של מומחה, אז הוא יודע שכל מה שהוא יכתוב, ימשוך תשומת לב ויקבל פרסום.

זו אחת מטקטיקות הפרסום הכי מוכרות, ואפילו בלוגר מפורסם אחד (שוב, בלי להזכיר שמות), כתב על זה פוסט מאוד מפורסם ואיך משתמשים בטקטיקה הזו.

האמת שאני לא מבין איך עדיין אל העיפו אותו מכאן עם כל ה"אנטי-ממסד" שלו. עוד אחד שמרגיש את עצמו אביב גפן של שנות ה-2000... שחושב שהוא מגלה את אמריקה עם דברים שחוקים שכל פעם צץ מישהו אחר ואומר אותם...

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect